Új privát üzeneted érkezett!

nah jó mentem csicsikálni!mindenkinek jó éjt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

kisangyal, sting

köszi mi most 1hónap pihi állásban vagyunk aztán lombik következik nálunk, bár most ha minden jól megy akkor horvátországba ki tudunk menni aug 21-28-ig akkor biztosan nem leszek sajna itt.
szóval a kisfiam ott fogant, és most mensi után vagyok és mint tudjuk nálam nem a 14.napon van a fogamzás, tehát reménykedek, hogy hátha összejönne kint a tesó is :)

majd írok hogy mi van , lesz velem, nektek sok sikert kívánok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok Csajszik!
Sajtocskám!
Hogy vagy?A lakás hogy áll már?
Böbém!
És te?pihizel ugye???
Kis angyal!
Feléd mi ujság?
Woody!
Megy a drukk ezzerel!!
Most márb rohanok mert megyek a piacra:Puszika mindenkinek!! KépKüldöm neketek sok szerettel ezt a kis virágot!!

Kép
rózsa11

Kiss angyal, nálunk a gond, csúnyán szólva „összeférhetetlenség” a sperma termel valamilyen ellenagyagot, így már az első akadálynál meghal, vagyis a méhnyálkahártya megöli. Ezért a doktornő még a konzultáción azt mondta, hogy végig kell csinálni majd a 6 inszemet, mivel ez nem olyan gond, hogy lombik kellene. De ha már a sors úgy hozta, hogy van rá lehetőség, akkor gondoltam nem hagyom ki.

Lukácsné, nagyon örülök, hogy itt vagy. Gyorsan megy az idő, és hamarosan te is elkezdheted a lombikot és tuti, hogy már az első sikerülni fog!!! De most olvastam, hogy ismét mentek horvátországba, akkor nem is lesz rá szükség. :D :D :D

Eszter, sajnos a barátnőmnek nem sikerült péntekre visszament a HCG szintje. De van még fagyibaba és most már arra, készülnek és nagyon pozitív. Hiszen tuti sikerülni fog.
Neked is jó sok tüsződ lett. Jó növesztgetést!!

Velem minden ok, teljesen jól vagyok nincs semmi bajom. Én most nem fekszem egész nap. Sétálgatok a lakásban, teszek-veszek. Tegnap a kutyánkkal még sétáltunk is. Gondolom ez nem gond, hiszen még a picikék nincsenek a pocakomban. Szerintem a lényeg, hogy kipihentem várjam őket és az meg is lesz.
woody

sziasztok :D

szeretném megkérdezni még (az eddigi válaszokat köszi :) ), hogy amikor elöszőr megyek konzira, csak a dokival fogok találkozni, vagy ott lesz az embriólogus is :?: (nekem egyből lombikkal kezdik.) És még valami, a beutaló 1 hónapnál nem régebbinek kell lenni? Bocsi a sok kérdésért , de izgulok, bevagyok zsongva :oops:

Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

Szia Surmi: az első konzin, csak az adatokat veszik fel, meg kaptok számot(amivel a későbbiekben azonosítanak), meg megmondják, hogy mikor kell vérvételre mennetek(3., 20., és a 24.napon).Nekem a 20. apon volt a nőgyógyászati vizsgálat is.Mi is lombikkal kezdünk.A beutalóval kapcsolatban, nem tudom mennyire kell frissnak lennie.
:)
Vendég

Woody: akkor pont ugyanaz a problematika mint nálunk :roll: szerintem nyugodtan csinálhatsz azt ami jólesik :D
kiss angyal

kösz, Zsu :D és most ti hol tartotok? első konzitól a beültetésig mennyi az idő? apánál minden rendben, csak én vagyok gikszeres :oops:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Rózsa:köszi drágám pihizek de azért nem fekszem egész nap mert annál rosszabb :? :?

Surmi:Szia! szerintem,a beutaló azért 1hónapnál ne legyen régebbi :!: :!: :!: :!:
sting1982

erre az összeférhetetlenségre nekem is rá kellett volna kérdeznem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
biztos ami biztos alapon :!: :!: :!: :!: :!: :!:
de a dokker nem mondta :roll: :roll: :roll: :roll:

Angyal?szerinted? :roll: :roll: :roll:
sting1982

Sting: szerintem,nálatok is lehet,hogy ez a probléma...de, ez elvileg az inszeminációval kiküszöbölhető...de ha nem ez a fajta összeférhetetlenség van nálatok,akkor is az inszem megoldás jelenthet...sőt,tudod ,hogy most muszály +tesztelnünk!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D de ha megyünk tesztelni,akkor még nem lesz Szűcs doki,és szerintem a dr.nőtől is nyugodtan megkérdezheted,mert nagyon segítőkész ő is,és nekem eddig még minden kérdesemre válaszolt :)
kiss angyal

Surmi: mikor is mész konzira? de ha már nincs időd másik beutalót kérni,akkor ettől függetlenül ne halaszd el,vidd a beutalódat a recepción a lányok nagyon segítőkészek és kedvesek,tuti nem fognak elzavarni,csak max kérnek egy új beutalót és viszed a vérvételre...vagy ha addig még van időd akkor hívd fel őket holnap és kérdezd meg..ez a legkézenfekvőbb megoldás,mert mi itt csak találgatunk ezzel kapcsolatban:roll:
kiss angyal

Lukácsné: szoritok Nektek Horvátországhoz :wink: remélem össze fogjátok spontánkodni a tesókát is :lol: :wink: :D
kiss angyal

Szia Surmi, mi április végén mentünk az első konzira, májusban megvoltak a vérvételek, aztán a petefészkemben volt két nagy ciszta, júniusban megműtöttek, és jövőhéten megyünk a leletösszesítőre.
A vizsgálatok kb. egy hónapot vesznek igénybe, onnan meg már gyorsan megy. :D
Nálunk a kiskatonákkal van a nagyobb baj, azért lesz rögtön lombik.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak zugolvasok a nagy pihenésben:(

Megtudnátok mondani, hogy mennyibe kerül a Mensmentisben az IR vizsgálat, mert nem találom az árlistájukban? El kell menni konzultációra is előtte?
Ugyanolyan ez a vizsgálat, mint egy terheléses cukor? Előző nap már jó ha nem eszegetek kakasos nyalókát:))))))?

Sok sikert mindenkinek!!!!!!!! Babaesőt!!!!++++++++++++++
lugi

Böbém!

Én anno, a két inszem közt kérdeztem Szűcsdokit az összeférhetetlenségről, meg hogy ezt itt nem vizsgálják-e, de azt mondta, egyelőre nem látja értelmét, mert az inszemmel ugye a húzós szakaszokat megspórolják a spermáknak! :D

Surmi!
Ráérsz beutalót kérni szeptemberben. Tényleg ne legyen egy hónapnál régebbi. Azt sehol nem fogadják el.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok, buta vagyok de elfelejtettem a doktornő nevét. Valaki leírná? Holnap megyek, és jó lenne tudnom, ha már hozzá jelentkeztem be. Köszi előre is! :oops:
vayacon

Még valami, a táblázatot hol találom meg?
vayacon

vayakon: Dr. Skriba Eszternek hívják
sok sikert mindenkinek
emeske

Egyszer anno én is láttam itt egy táblázatot sokakról, merre van,mindenki benne van??
emeske

Vendég

sziasztok lányok!

woody!
szivből gratulálok, és hiszem hogy minden rendben lesz ... annyi pozitiv energiával amennyi bennetek van :D
annyira köszi hogy részletesen leirtad hogy mi történt :)
így kicsit kevesbe félek :)

baratnődéket nagyon sajnálom, az viszont szuper hogy pozitivan állnak a folytatashoz

lányok!
ne kíméljetek, nem tudom, hogy mennyire gáz ami nálunk most van...
ma reggel óta elég pocsékul vagyok
köhögés, magas láz, fejfájás...
kicsit ilyenkor megijedek, mert a testemnnek most nyilván az lenne az elsőszámú feladata, hogy növessze a tüszőket, nem pedig hogy harcoljon egy 38-39 fokos lázzal...
a dokik akik láttak ma kétszer, azt mondták, no gyógyszer, de a hideg vizes törcsik rajtam vannak, és probálom a pozitiv energiákat előszedni, hogy mielőbb legyőzzem ezt a hülye sziget betegséget...
szerintetek ez nagyon para?
sokat hátráltat minket?
na nem mintha tudnék ellene tenni...amit tudok, azt most is megteszem...

eszter

eszter82
Budapest

jajj de jó ez a táblzat :)

nekem is lehetne? :oops: :oops: :oops:

ha igen, kinek kell adatot küldeni?

eszter

eszter82
Budapest

Eszter, gyógyulj meg hamar!Küldök sok : +++++++++++++++++++++++++
A táblázatot Kakti szokta frissíteni.
Vendég

Sziasztok!

Én is szeretnék a táblázatba kerülni
ki nél lehet jelenkezni?
rafiimola

Tényleg jó ez a táblázat!
Mit kell tenni a bekerüléshez?
Kép
emeske

lugi: Legutóbb én is kerestem valakinek az IR vizsgálat árá, de nem találtam én sem. Amikor én voltam 1 éve, akkor nem volt kötelező a konzultáció és 9600 Ft volt. A vizsgálat ugyanaz, mint a terheléses cukor, csak az inzulint is megnézik. Előtte való nap 18 óra után már ne egyél. Szerintem próbáld meg felhívni őket.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

csajok:Kaktinak irjatok! :lol: :lol: :lol: adatok+vizsgálatok asszem.... :oops: :oops: :oops: :oops: jah meg doki, meg lakhely :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Angyalkám:lehet már én vagyok a diló de olyan mensis érzésem volt tegnap!nem keresem a tüneteket sőt minden ismerősőmnek mondtam egy szót sem a kismamaságról,még párocskámnak mondtam is! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Vicky:hogy vagy??????????????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
sting1982

Vicky, nagyon köszi, ma felhívom őket!

Eszter, én a 4 inszemből 3-nál baromi beteg voltam, az a lényeg, szerintem, hogy mire a beavatkozásod lesz addigra tornázd le a lázad (persze nem szószerint), mert nekem azt mondta a dokinő, hogy lázasan nem lehetetett volna megcsinálni.
Baromi sok C vitamint beszedtem, és még is hetekig húztam. Nálam valszeg a szurik legyengítették az immunrendszeremet.
Igyál sokat!

Szép napot mindenkinek!!!

Kpn mizujs? Spontánkodtok?
Tigris, átszoktam ugrani a másik fórumra olvasgatni, de azért bejelentkezhetnél néha ide is:)))) hogy van a triumvirátus?
Sajt, hogy álltok a lakással? Én már baromira unom a felújítást, pedig nekünk csak a konyha....még 2 hét:(
lugi

Emeske, Zsu köszi az infókat! :lol:

Eszter, sajnálom a betegséget. :( Egy pozitívum van benne, hogy hátha az immunrendszered azzal van elfoglalva, hogy legyőzze, és így az akciónak nagyobb sikere lesz. Lombikozol, ugye, jól tudom?

Sting, a mensis érzés jó lehet, biztos nehéz, de tényleg nem szabad a tüneteket keresni, mivel azok megléte vagy nem megléte bármit jelenthet. Hajrá! ++++++++++++ :lol: :lol:
vayacon

sting: Köszönöm szépen, jobban. A hasmenésem kezd elmúlni, de ebben a három napban már nem dolgozom, kiírt a doki. Mennem kell a dietetológushoz a cukrom miatt, de még nem tudtam vele beszélni. Amúgy egész aktív vagyok, már vásárolgattam is egy pár dolgot, de még nem viszem túlzásba. Vaterán vettem baldachin függönyt és fejvédőt a kiságyba 1800 Ft-ért! ennyiért nem tudtam volna megvarrni. 29-én megyünk olaszországba, úgyhogy még egyenlőre oda kell a pénz. Már nagyon várom. Mikor is kell menned tesztelni? Az nem baj, ha érzel valamit, nekem is érzékeny volt a hasam alja. Még mindig az néha.

eszter: Sajnos én is úgy tudom, hogy betegen nem nagyon lehet műtő közelébe menni, de addig még van időd kigyógyulni. Hajrá!!!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az eddigi infókat!Megint kérdeznék:

A meglévő vizsgálatok közül mit fogadnak el?
Férjemnek volt spermavizsgálat (ez túl jó lett ,80 milliós 8) )ez májusban.
Nekem pedig uhg-os átjárhatósági júliusban,ahol kiderült ,a fél oldalam zárt :?
Úgy hallottam egy ismerősömtől,hogy neki ezt az echovist-átjárhatóságit elfogadták pár éve (Szűcs doki) .

Illetve a hysteroscopiát rutinból csinálják ?

Köszönöm,ha valaki segít....
Vendég

Örülök,hogy jobban vagy!de jó hogy már vásároltál a picurnak!gondolom ilyenkor azért már kezdi felfogni az ember hogy lassan de biztosan kézzel fogható lesz a kis manókája! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem tesztelni csak 31.én kell mennem azért nem értem ezt a szaros mensis érzést :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
áááááá nem is érdekel!csak olyan zavaró!
sting1982

milyennincsmeg:szia!én úgy tudom minden vizsgálati papirod nem lehet régebbi 1 hónapnál! :!: :!:

hysteroscopiát nem tudom hogy rutinból csinálják e :shock: :shock:
szivem július is elég messze volt már :roll: :roll:
de próba cseresznye :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sting

Köszönöm a válaszokat.
Akkor nyilván ismétlés jön sokmindenből vagy mindenből.

Elnézést ,ha buta kérdéseim vannak...de még szoknom kell a gondolatot,hogy "segítségre" szorulunk....
Vendég

semmi gond!én sem gondoltam volna hogy én nekem valaha is ilyen "beültikre"kell járnom!
na puszi
sting1982

Eszter, sok mézes tea, és citrom. A lényeg, hogy most még ok, hogy beteg vagy csak a leszívásra ne legyél, illetve utána a beültinél. Még régebben megnéztem a Sejtjeink c. filmet, amit a BMC-ben csináltak. Ott az egyik lánynak beülti után volt láza. Na akkor, Konc dr. nagyon nem örült ennek.

Sting, szerintem még ne gondolj rosszra, ha ilyen érzéseid vannak. Nővérem mondta, hogy most neki a 2. babánál az elején ilyen érzése volt. Mindig rohangált a WC-re, hogy na most tuti megjött. És persze nem, szerencsére!

Én meg itthon pihizek. Eddig mindig vágytam arra, hogy nem megyek dolgozni és otthon maradok. Most egy kicsit rossz mivel, állandóan a 8 kis drágaságon jár az eszem, hogy mi van velük. Nem is értem, hogy miért nem lehet, őket felhívni és megtudni, hogy minden ok-e!
woody

milyennincsmeg: nekem elfogadták a másfél éves átjárhatóságit bemondásra(Szűcs doki)
Kép
emeske

Sziasztok!

Megvolt az első konzultáció. :lol: A doktornővel nem találkoztam, az Újvári doki vette fel az adatainkat. Szeptember elején kezdjük a vizsgálatokat. Tetszett a hely, és mindenki nagyon szimpatikus volt. Úgy érzem, jó helyen járunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vayacon

milyennincsmeg: Nekem az átjárhatüsági papírom régebbi volt, de talán nem volt 1 éves és elfogadták. Apa leletét is elfogadták, de abból kellett még egy. Hysteroskópiát nekem nem csináltak és nem is mondták, hogy csináltassak. Remélem nektek sem kell túl sok vizsgálatra mennetek és kezdhettek hamarosan.

sting: Fogd fel úgy, mint beágyazódási fájdalom. Nálam ugyan ilyen nem volt és nem is véreztem, de van, akinél volt ilyen.

vayacon: Örülök, hogy tetszett a hely, jó sokat fogod még látni. :D Persze nem rosszindulatból mondom, csak sokat kell majd várakozni. Hajrá kivizsgálások.

woody: Megértem hogy aggódsz, de szerintem erősek a babák, ha elviszik őket 5 naposig. Ez nagyon jó jel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.17 14:17-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:köszi kedves tőled!!!!!!!!hát nem tudom........
de mensim napja még rohadt messze van majd csak 29.-30.-a körül!
akkor meg már most érezném!!!!!!!!!
komolyan nem keresem a tüneteket mert hát nem is lehetnének csak idegesít de nagyon........
sting1982

Woody:csak nyugika minden ok lesz!!!!!!!!!!!!

vayacon:elindultál az úton.....
hajrááááááááááááááááá
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Böbe-Baba: nyugi,én is érzem a pocimat...ne idegesítsd magad attól semmi nem lesz jobb...a természet most teszi a dolgát aztán majd meglátjuk,hogyan tovább...most csak gondolj arra hogy most sikerült,és ott a porontykád :D

Eszter: gyógyuljál meg gyorsan,tényleg sok c vitamin kell most ilyenkor..szerintem legyengül az immunrendszer a sok hormontól,mert mikor szúrom magam nekem is mindig fáj a torkom és kijön a herpeszem is a számra...pihenj és gyógyulj ez most a legfontosabb :!:

Woody: minden rendben lesz és valóban úgy van ahogy Vicky írta,ez nagyon jó jel,hogy 5 napig elviszik :!:

milyennincsmeg:nekem minden 1 éven belüli leletemet elfogadták és a páromnak is volt spermavizsgálata azt is,viszont kellett még egy,de ebből akinek nincs annak ott is kettőt csinálnak.

Csajok: ma megvolt a szóbeli vizsgám is :!: :!: :!: az írásbelim és a szóbelim átlaga 4 lett :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D
kiss angyal

kiss angyal: Gratulálok a vizsgádhoz, szép eredmény. És akkor mi lettél hogy nagy lettél?
vicky79
Budapest III. kerület

Angyal:gratula a vizsgádhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mondtam én hogy "jó fej"csajszli vagy!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kösz a biztatást :lol: :lol:
sting1982

szia mindenki!

Zugolvasásból megérkeztem :lol: !

Zajlik a fórum élet rendesen!
Kismamik, hogy vagytok? Pocaklakók növögetnek? Meleget hogy bírjátok?

kiss angyal: gratula a vizsgához, ügyi vagy :lol:

üdv az újaknak és mielőbbi babásodást!

Kép
sztyopane

sztyopane: Köszi, a hétvégi hasmenéstől eltekintve egész jól vagyok. Legutóbb már majdnem 6 cm volt a baba és már egész babás formája volt. Majd 25-én megyek megint. Sajnos magas a ukrom, szóval diétáznom kell. Te hogy vagy?
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Vicky!

Hát a cukor az nem jó, de nagyon magas? Diétát sikerül betartani? Nagyon szép lehet a babóca :D
Én el vagyok várom a szeptembert és belendülünk az inszemek világába!

Kép
sztyopane

sztyopane: A terheléses cukor felső határa a 7,8 lenne, az enyém 7,7 lett. A diétát hol tudom tartani, hol nam. Most a hétvégén örültem, ha valami bennem maradt, de alapvetően szerintem nem megy rosszul. Nem mérek olyan nagyon magas cukrokat. Szeptember már mindjárt itt van. Hajrá inszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Akkor ez a laptetőm most a tiéd. :wink:

Bocsi, hogy elvettem tőletek a laptetőt, a baba bevonzza.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?