Sziasztok Csajok!
Még csak felületesen olvastam,nem is tudom hol kezdjem,egyelőre képek nincsenek,mert ma jön egy srác rendbetenni a gépünket,akkor végre tudom újból használni a programokat,mert most a böngésző és a word fut csak a gépen,az sem mindig
Klassz volt a Balcsi,bocsi Linda,hogy nem taliztunk,de anyóssal nehéz volt kimozdulni fix helyről...nah majd mesélek
A legkirályabb hírem,hogy a kaka - balhé egycsapásra megoldódott tök magától...már ott jártunk,hogy 8 napja nem volt,elvittük Újvárosban a kórházba,ahol adtak egy műtét előtti szájon át szedhető"kipucoló" szert,beöntést szerencsére nem,de sehol sem,mert akkor még itt vergődnénk szerintem. Kiváltottuk.
A szert már be sem kellett adni,este a kisasszony szólt,hogy nah megyek a bilire...és azóta minden rendben,sőt néha már túl van játszva a napi 3-mal....
Timi,
Csak hírtelen eszembe jutott valami,hátha nektek is működik egyszere-egyszer..
Néha Réka sem akar aludni mostanában még fél 10 kor is vigyorog,ha benézek,de rájöttem,hát azért,mert délután 1-4-ig aludt...akkor mit várok...kipróbáltam,nem fektettem le délután és fél 9-kor aludt mint a kisangyal,egészen reggel 7-ig...jó,jó volt mélypont és hiszti egy pici a délutáni alvás hiánya miatt,de az éjszaka cserébe zavartalan volt...szóval mostanában úgy próbálom,hogy max 1,5 órát hagyom aludni délután...(A BARBÁR ZSUZSI FELÉBRESZTI) vagy le sem teszem így esélyes,hogy fél 9-9 táján alvás van. (Természetesen megelőzi a
213 szor pisilni kell és a szomjas vagyok mondj el 852mesét,énekelj és símogasd a hátamprogramsorozat,ami jó esetben 15 perc azután a fej koppan...
Ildi,
Na nagyasszony jól felhívtál este...mindegy,majd dumálunk vmikor,örülök,hogy a kaki ügyetek megoldódott.
Plusz irígy vagyok,a házalakításra,nálunk most felmerült a költözési terv is,amihez "csak" 2.5 milla kéne és akkor Újvárosba mennénk mamaközelbe,nem bírom már a harcot anyóssal,beadom a derekam,bár az ötletünk nem váltott ki konfettidobálós örömünnepet,hiszen közöltük,hogy továbbra is Bp.-n szeretnénk dolgozni,mivel Újvárosban alig van munkalehetőség...
Anyósom azt mondta,hogy ne számítsunk rá 100%-ig,mert van magánélete és majd ha kedve van,akkor vigyáz a gyerekre ill. elmegy érte az oviba, őt ne osszuk be,valamint,hogy nem tud kölcsönadni a fia családja részére,bár lenne rá pénze,de bizonytalan,hogy mikor kapja vissza (hát addig kéne csak míg eladjuk ezt a kérót és megvesszük az újat-max fél év és kamattal adtuk volna vissza neki a pénzt
... elszomorító...mindemellet nem utálom,meg semmi,de ez tök rosszul esett évek óta nyomja,hogy költözzünk haza Újvárosba,segít mindenben...hát ennyire.)
Sebaj van még B,C,D tervem is,csak nem mind kedvez neki így a költözési terv sem 100% ez van. (érdekes,anyukám egyből rávágta,hogy minden reggel viszi oviba,ha kell szervez intéz ha arról van szó...na mindegy tényleg rosszul esett na.)
Lindabébi,na én nem bírnék egy bálnatestet mozgatni,magamtól is kivagyok,minimum félidősnek nézek ki akkora lett a belem,ami a melegtől még kiterjed...szóval minden elismerésem,viszont a tervezgetés és a babavárás izgalmas érzés én ezt bírtam az egészben a testi "jelenségeket" már kevésbé
Riz, helyes a kiscsaj,hogy bírod ki egy pékségben ? Egymillió fok van ott...én alaszkai vagyok nem bírom 15 fok felett a klímát. Én a fehér rucira szavaztam volna,mert menyasszonyos...egyébként ultra vagány a gyermek a képeken...
A program miatt majd hívlak a jövő héten...
Jubi,klassz,hogy látsz
anyumnak is volt műtétje és tök boldog azóta,hogy jobban lát...
Én nem látom vékonyabbnak Jazit,inkább nagylányosabb lett,igazi ovis....jó a pónis kép,ez hol készült,jártok vele lovagolni?
Mennem kell lányok lehet sok voltam de majd képekkel jövök hamaraosan. Puszi