Annus: nagyon ügyes a tesód, tök jól néz ki a takaró és Iza is tündéri.
Gabi: tényleg szép nagynak látszik Nórika, de nagyon édes.
Kexi: kitartás, bár én is ugyan ilyen türelmetlen lennék a te helyedben
számolni a napokat.... de már tényleg nagyon a finishben vagy
Nita: nagyon édes a kis kuckó, bár csak a babó hiányzik, de remélem rá még pár hetet várni kell.
Puszedli: nagyon édesek vagytok, igazi nagyfiú már Nándi, olyan igazi pasis
Mi megvagyunk, a meleg ellenére egész tűrhetően. Szombaton elkezdtük a szigetelést, itt volt anyukám aki megfőzött, elpakolt és ellátta a fiúkat, de azért vasárnap estére elfáradtam. Annyira fájtak a csontjaim hogy alig tudtam megfordulni az ágyban. Most rápihenek a csütörtökre, mert a négy napos ünnepben ismét melóznak és remélhetőleg be is fejezik, aminek nagyon örülnék.
Délután megyünk be a melóhelyemre leadni a táppénzes papírokat és bemegyünk az IKEÁ-ba ismét megvenni a hiányzó cuccokat. Így már csak a kiságy, pelenkázó és babakocsi marad. A férjem olyan édes micimackós falra ragaszthatós matricákat vett a kiscsajnak, minden figura rajta van a meséből, már alig várom hogy felragasszuk a falra, persze majd ha a kiságy össze lesz rakva. És tök jó, mert le is lehet húzni és utána újra ragad ha minden igaz. Igaz nem lesz külön szobája eleinte Lilinek, de a szobánkban egy kis sarkot kap majd, ami igazi Lililaknak lesz berendezve