Csákó!
Kiss Angyal:
Óóó, akkor lekéstél minket... Már 9 óra körül végeztünk.
Neked meg sok:
KPN:
No, a zugolvasás nagyon rendben van!
Örülük, hogy jól vagytok! Egyébként kedden hazafelé a BMC-ből mit láttam magunk előtt?
De nem vagyok pszihopata, ne izgulj!
Csak éppen a többi lány is a fejemben járt, hogy hol is tartanak babaügyben és akkor megláttam, le kellett fotózzam a telcsimmel!
Sajna Sajt@os, Csézjangos, Rózsás, stb... rendszámot még nem láttam. Azért vagyok rákattanva a rendszámokra, mert a Zurammal játszani szoktunk, hogy kinek jut több szó eszébe egy rendszámmal kapcsolatban. Na, akkor megmagyaráztam a bizonyítványom, tehát nem tartasz nagyon dilinyósnak remélem.
Tigriske a másik fórumon irogat, meglesheted.
Vbeni:
Amennyire nem idult jól a heted, lehet, h. annyira vidám lesz!
Mindenesetre küldök pozítív hullámokat:
((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))
Eszter:
Nem semmi az autós sztorid... Akkor neked is küldök pozítív energiát:
(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))
Az érzékenységed szerintem a hormonoknak köszönhető, meg persze az is közrejátszik szerintem, hogy mennyire benne vagy a baba-témában és küzdesz érte. Akinek csak úgy összejön, az ezt úgysem érti meg, éli át. Egyébként akinek van egy kis hájacskája a hasán - én is e szerencsések közé tartozom
- nem fáj annyira a szuri, nekem pl. be sem dagad. Az is igaz, hogy csa napi 1-szer kellett böketni magam a Zurammal...
Vicky:
Vigyázz magadra, a lüke vérnyomás meg monnyon le! Inkább ne gyere, ha nem vagy jól, hiosz most ti vagytok a fontosabbak, majd utólag bepótolsz minket