Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok, van aki talán még emlékszik rám, sajt emlegetett, ezért jelzem, hogy élek :lol:
nálunk semmi, 3 inszem után az első spontán hónapunk. be kell, hogy valljam, nagyon jól érzem magam :D

zugolvasok...

csézről, tigrisről tudtok?

puszik!
kpn

Sziasztok

Rózsa, Woody, Kis Angyal
Köszi az együtt érzést, de már találn túl vagyok rajta, teljesen soha nem lehet.

Hétfőn én is ott voltam, de a doktornő javaslatára csak jövő hónapban kezdünk. Ezután elindultam a Balatonra és kb félúon kaptam egy defektet.
Szóval "jól" kezdődött a hét.

Erika
vnbeni

Navared!

Kérdezz nyugodtan, sajnos most elég bizonytalan időközönként jövök, mert a Szigetet is szervezem közben és hol kint vagyok, hol az irodában, de minden nap jövök valamikor :)

én nem híztam semmit!!! most 3. hete szúrjuk és épp annyi és olyan vagyok mint voltam. Picit talán a pocimnak az a sávja, ahova szúrjuk, duzzadtabb, de estére ez lemegy. ja, és képes vagyok sírni a reklámokon is...gondolom a hormonok vicelődnek olyankor...de ez sem állandó, csak érzékenyebben fogok dolgokat (főleg ami gyerekekkel kapcsolatos)
pl. ma reggel az egyik ismerősünk hívott, hogy megszületett a babája éjjel, és elkezdtem sírni örömömben :) de nem vagyok még teljesen fanatikus :)

volt két-három nap összesen, mikor a szuri után volt egy kis émelygés, de ennyi. semmi komoly rosszullét.

Woody!

Ti aztán jól belehúztatok :)
majd írj meg mindent, mert nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok :D

ma jövök még majd!

puszi : Eszter

eszter82
Budapest

Vnbeni!

defekt :? :x

én tegnap letettem a kocsimat a szigeten ZÁRT helyen, és fél óra múlva arra mentem vissza, hogy a Szigetes kisrobogóval az egyik kollégánk belement a kocsim oldalába :evil: :x :evil: :cry:
minimum két elem cseréje ...nagyon nem hiányzott, főleg, hogy telefonon elsőre 200-250,000.-forintot mondtak, és min. 5 napot...

nagyon jókor :?

kitartás! :)

Eszter

eszter82
Budapest

Kakti: Bírom ezeket a dokikat. Ne bkv-zz. És fizeti a taxit, vagy hazavisz? Jó pofa. Nekem se Zeke, se Wiegand nem mondott ilyet. Én úgy érzem, hogy Szűcs doki néha túlaggódja a dolgokat, legalábbis amiket írtok, az alapján. Mindegy.

Woody: Drukk a leszíváshoz. Én is az altatás miatt aggódtam, de nálunk már nem került rá sor.

Emeske: Sajnálom, de majd most…

Kiss angyal: Drukkok mennek.

Eszter: Sajnálom a kocsidat. A stimus szurikkal kapcsolatban: nálam csak a vizeletes vált be! A merional a 3. inszemnél csak 1 tüszőt csinált, ezért mondta a dokim, hogy legközelebb Puregont szúrjak. Ennek mivel laboratóriumi körülmények között készül, biztosabb a hormontartalma. 1 árva tüszőm sem lett tőle! Utána megint merionalt kaptam és lett 4. Kettő közülük befutó is lett és a maradék 1 itt van a pociban. Nem tudom, hogy kinél mitől függ, hogy melyik válik be.

Bocsi, hogy tegnap nem tudtam jönni, de nem voltam valami jól. Mostanában állandóan leesik a vérnyomásom, nem tudom hogy miért. Ma is majdnem elájultam munkába jövet, nem sokon múlt. Pedig nekem nagyon ritkán van ilyen és akkor is csak ha felizgatom magam pl. fogorvosnál vagy ilyesmi.
vicky79
Budapest III. kerület

Csákó!

Kiss Angyal:
Óóó, akkor lekéstél minket... Már 9 óra körül végeztünk.
Neked meg sok: Kép :)

KPN:
No, a zugolvasás nagyon rendben van! :wink: Örülük, hogy jól vagytok! Egyébként kedden hazafelé a BMC-ből mit láttam magunk előtt?
Kép
De nem vagyok pszihopata, ne izgulj! :) Csak éppen a többi lány is a fejemben járt, hogy hol is tartanak babaügyben és akkor megláttam, le kellett fotózzam a telcsimmel! :lol: :lol: :lol: Sajna Sajt@os, Csézjangos, Rózsás, stb... rendszámot még nem láttam. Azért vagyok rákattanva a rendszámokra, mert a Zurammal játszani szoktunk, hogy kinek jut több szó eszébe egy rendszámmal kapcsolatban. Na, akkor megmagyaráztam a bizonyítványom, tehát nem tartasz nagyon dilinyósnak remélem. :lol:
Tigriske a másik fórumon irogat, meglesheted.

Vbeni:
Amennyire nem idult jól a heted, lehet, h. annyira vidám lesz! :)
Mindenesetre küldök pozítív hullámokat:
((((((((((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))) :lol:

Eszter:
Nem semmi az autós sztorid... Akkor neked is küldök pozítív energiát:
(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))
Az érzékenységed szerintem a hormonoknak köszönhető, meg persze az is közrejátszik szerintem, hogy mennyire benne vagy a baba-témában és küzdesz érte. Akinek csak úgy összejön, az ezt úgysem érti meg, éli át. Egyébként akinek van egy kis hájacskája a hasán - én is e szerencsések közé tartozom :lol: - nem fáj annyira a szuri, nekem pl. be sem dagad. Az is igaz, hogy csa napi 1-szer kellett böketni magam a Zurammal... :roll:

Vicky:
Vigyázz magadra, a lüke vérnyomás meg monnyon le! Inkább ne gyere, ha nem vagy jól, hiosz most ti vagytok a fontosabbak, majd utólag bepótolsz minket :)

Pá Drágáim!
sajt@

Ezt most találtam, bár a szöveg nem olvasható itt, ezért leírom:

Kislány Imája
Kedves Jó Isten!
Kérlek küldj ruhát azoknak a szegény néniknek, akik apu számítógépén vannak!
Ámen.

Kép
:lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Tigriske itt van és zugolvas. Ma telt le a 12 hét, és szerencsés vagyok, mert megvan mindhárom babóm. 5 cm-es a legkisebb és 5,8 cm-es a legnagyobb. A doki szerint egy héten belül vannak és ez jó. Az 5 cm-est mutatta, annyi idősnek a gép, aminek kéne lennie, szóval a két nagyobb túl nagy, de ez a legkisebb gond. Vérezgettem, mert volt az egyik baba mellett egy vérömleny, de sokat kell piheni és akkor megszűnik. Dolgozni már csak hobbyból járok napi 4 órát, amég nem találnak helyettem valakit. Szerencsére lemúlt a hányingeres-alvós korszak és most teljesen jól vagyok, csak hamar elfáradok. Szerencsére tartom magam a doki nem hízhat semmennyit mondatához, így a babák nőnek, én meg fogyok, de a súlyom nem változik. Életemben nem voltam ilyen kiegyensúlyozott és boldog (persze tele aggódással).

Szóval lányok: mindenkinek nagyon szorítok, hol a tüszőérésért, hol a ciszta eltűnésért, hol azért, hogy jöjjön már meg, hol azért, hogy ne jöjjön meg, illetve azért, hogy újrakezdhessétek (Heni, Sajt), vagy azért, hogy spontán összejöjjön (Kpn). Folyamatosan küldöm a ++++. Üdv az újaknak, jó helyen vagytok, én is innen kaptam az energiát. Szívből kívánok mielőbbi babásodást mindenkinek!

Kép
tigriske1978

Sziasztok,

Sajt@ez baromi jó :D :D :D

Vicky: vigyázz nagyon magatokra :!: :!: :!: lehet,hogy az időjárás borítgatja a vérnyomásod? vagy a cukrod?...amikor tudsz akkor jössz!!!

Találkoztam ma Böbével :D neki meg van a 2. nekem a 3.inszem...megbeszéltük,hogy nem lesz több :!: :D :D nagyon jó volt,hogy olyan csajszival tudtam várakozni akiről már tudok egy-két dolgot!a párom is ott volt,de egy kicsit félre állt a nózija és lent várt meg.megint agyon lett dicsérve az eredménye 90%-os volt és 27 millió :roll: ezeket az értékeket nem nagyon értem,de nagyon meg volt a dr.nő és a biológus is elégedve vele :!: nem voltak ma olyan nagyon sokan,nem kellett nagyon sokat várni,volt ágyunk is :D aug.31.-én kell menni pozitívat tesztelni :D :D :D

Mártika: KÖSZI MINDENT :D Tündér vagy :D
kiss angyal

Sziasztok!

én is megjöttem!picikét pihiztem de nem sokat mert nagyon nem volt rá szükség mert ennek a Dr nőnek arany keze van!!!!!!!
de tényleg!nekem egyáltalán nem fáj most semmi és Mártika is nagyon kedves volt!
szóval igen 31.-én kell vissza mennünk egy óriási pozitív tesztel ami sikerülni fog :!: :!: :!: :!: érzem...

hamar végeztünk :!: :!:
Angyal tök jó fej csajszi, jó volt vele dumcsizni :lol: :lol:

Vicky:vigyázz magadra nehogy valamikor eless véletlenül...
nem hiányzik a baj :!: :!: :!:

Tigriske:örülök ,hogy jól vagytok mindannyian :lol: :lol: :lol: :lol:
csak pihizzél sokat sokat!
sting1982

Sting: Nagyon örülök,hogy találkoztunk :D :D :D
kiss angyal

Angyal:én is örültem a találkozásnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lányok:csézjangról tud valaki valamit?
sting1982

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat és a bíztatást.
Figyelmesen olvastam Eszter tapasztalatait, nagyon köszi.

Nekem is lenne pár kérdésem. Remélem valaki tud válaszolni.
Én olyan "szerencsés" :cry: helyzetben vagyok, hogy nem csak endo-m van hanem pco-m is.
Hála Eszternek azt már azt tudom, milyen az endo-s lombik, viszont az is érdekelne, hogy milyen ha valakinek pco-ja van.
A doki ugyanis még nem döntötte el melyik módszert válassza majd csak a vérvételek után.

Előre is köszi.
mako30

Szia!mako30:én sajnos nem tudok ebben neked segíteni de nem vagy túl jó helyzetben !te szegény :cry: :cry:
sting1982

sajt: Köszi az aggódást, a reggeli majdnem ájulás után már egész jól vagyok.

kiss angyal: Nem igazán tudom, hogy mi borítja a vérnyomásomat, de nagyon rossz. És a cukros dokihoz is max. kedden tudok menni. Drukk a pozitív teszthez és pihenj sokat.

sting: Pozitív teszthez neked is megy a drukk. Ha holnap reggel is olyan carul leszek, mint ma akkor nem megyek dolgozni.

mako: Nekem csak pcos-es van és inszemem volt. Nem nagyon tudok neked segíteni.
vicky79
Budapest III. kerület

Hú Kiss Angyal és Sting, nagyon szorítok nektek!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kiss Angyal:
A 90% az nagyon jó!!! :lol: A 27 milla szerintem a mai viszonylatban átlagosnak mondható, tehát jó. :) Én azt olvastam, hogy manapság csak az űbertuti pasiknak sikerül 40 millásra. Talán a 90%-os anyag a lényeg, asszem ez jelenti a mozgékonyságot és formai dolgokat, a spermák épségét (pl.: nem deformáltak).
Csajok, ha vki máshogy informálódott, lökjön róla valami konkrétat!

Tigriske:
Nagyon köszönöm a jókívánságokat! Nem is vagyok hálátlan érte, nézd:
Kép

Mako:
Te kis telhetetlen! :wink: :lol: Még pcos is? Nem irígyellek... Pcos nekem is van, de nem lombikolok, remélem a "nagylányok" - a babát várunkból esetleg tudnak segíteni... De ne izgulj, a dokid tuti! Voltak itt már olyan reménytelennek tűnő csajszik és mégis összejött nekik a babó, neked is sikerül! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vicky, vigyázz nagyon magadra és a picire. Inkább nem menjél dolgozni. Nem éri meg!

Tigriske, nagyon szuper, hogy jól vannak a babák! Te pedig pihenjél sokat.

Hajrá lányok, ez a hónap tuti sikeres lesz! Hajrá inszem!!!

Én készülök a holnapra lelkileg. Ma voltam utoljára dolgozni, most 2 hétig nagy pihi lesz. Aki lombikos volt az megírná nekem, hogy a leszívás után mennyit kell otthon pihizni. Csak ágyban kell feküdni, vagy lehet sétálgatni stb?
Nagyon köszi
woody

Kép
Jójcakkát! :)

Pá Drágáim!
sajt@

jó éjt én is léptem! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sajt: köszi az infót!!! ezt nem fordítom le a Pasikámnak,mert ő ugy gondolja,hogy ő az Űber-Tuti :D

Vicky: nem kell menni dolgozóba ha nem érzed jól magad, nem azért szenvedtél ezért a pici babócáért,hogy bármi probléma is legyen :!: :!: :!: cukros doki,ha megnézett és azt mondja,hogy minden o.k. akkor gondolkozzál rajta,hogy mikor mész/mentek újra hajtani a mókuskereket :!: Vigyázz magatokra :!: :!: :!:

Woody: szorítok holnapra,de minden rendben lesz :!: :!: :!: én csak annyi infóval tudok szolgálni,hogy az előző inszem után mikor vártam a záróra akkor beszélgettem egy csajszival akinek beültije volt aznap,és ő mondta,hogy 3 napot javasol a dokker,de ennek leteltével mozogni kell.Gondolom nem a Maratont kell lefutni,de valószínű,hogy a vérkeringés jól működjön nem szabad egész nap feküdni.De tuti mindent el fognak mondani,hiszen nekik is az a cél,hogy mihamarabb sokasodjál :D :D :D

Sztyopáné: Apa mennyi gólt rugott?mennyi gólpasszt adott???
kiss angyal

Sziasztok!
Kiss Angyal,Sting1982: megy a drukk a pozitív teszthez! :) :)

Ma tudtam meg, hogy a "hülyekolleganő" megint keresztbe tesz nekem, szerdára van időpontom a dokinőhöz, és ő is akkor akar menni az orvoshoz.Olyan érdekes, hogy mindig akkor van valami baja, amikor én vagy a BMC-be megyek, vagy szabin vagyok, vagy máshova kéne mennem dolgozni. :evil: Már nagyon unom!Nem tudom, hogy mi lesz, ha belekezdünk a lombikba...Ma már a sírás kerülgetett :( Ja, azt elfelejtettem, hogy elvileg szabin lennék jövőhéten! :( :(

Na megyek aludni, mert holnap mennem kell dolgozni, hogy fogom kibírni egész nap vele :( ???

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Ma nem is mentem be dolgozni, mert egész éjszaka ment a hasam. Már nagyon unom magam, remélem a babának nincs baja és nem is lesz ettől a hasmarsosditól. Széntabletta semmit nem használt. :( Köszi mindenkinek az aggódást. Elméletileg a jövő heti 3 napot kellett volna még ledolgoznom és utána 2 hét pihi. De majd lemegyek a dokihoz és erre a 4 napra kiíratom magam, ha tudom. Az én dokim sajna szabin van 1 hónapig.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Zsu:sajnálom ezt a dili kolléganőt!vannak ilyenek sajnos!milyen területen dolgozol ha szabad megkérdeznem?
a drukkokat szívesen vesszük elraktározzuk, és 31.én elővesszük!!!!!!!!!!!!

Vicky:biztos a másik orvos is kiír majd!egyél házt kekeszet,fött krumplit!és talán a normaflore sem ártana már ennyit ment a hasad :shock: :shock: de a manónak nem lesz baja
:lol: :lol: :lol: :lol:
mit csináltál magaddal?

Kaktikám:nálad mizus?irj már pár sort!látod én szót fogadtam és itthon pihizek! :lol: :lol: :lol: :lol:
és szuperul vaok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Woody:majd írj mi volt Bmc-ben!
gondolok rád nagyon....
csak nyugi minden rendben lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sting: Ha én azt tudnám. Nem is ettem túl sokat, tartottam a cukros diétát, szóval nem vittem túlzásba az evést. Lehet hogy ha valami ilyenkor nem kóser, akkor az obban kijön. A normaflore egy kicsit segített. Délután leugrom a dokihoz.
vicky79
Budapest III. kerület

csajok:én csak azt tudom javasolni aki még nem babás:(és néha talán picit el van kenődve) én az előbb olvasgattam vissza az írásaitokat!csak úgy...
tele van energiával amiket irtok, tartjuk egymásban a lelket, és ez nagyon jó érzés!mindenki drukkol mindenkinek,ezért sosem szabad feladni...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
előbb utóbb mindenkinek sikerülni fog, mert mindannyian nagyon vágyunk már egy kis manókára és minden babó aki ilyen nehezen érkezik mind jó helyre kerül :lol: :lol: ebben biztos vagyok!

szupper ez a fórúm...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na pusza
sting1982

Vicky:lehet ez az állapot tényleg másabb ,mint normál helyzetben :? :? azért jönnek ki hamarabb a dolgok :oops: :oops: nemtudom..
viszont a dokihoz jó hogy lemész....
ez a szaros cukor:nem is értem...
de még jó hogy diétával lehet korrigálni...
lehet valami nagyon nem tetszett a pocidnak és úgy gondolta inkább eltávozik tőled! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok Lányok!
Vickykém!
Hát mi lett veled?Bizti kiir az orvos akkor is ha helyetesitö!!Csatlakozom én is Stinghez egyél olyanokat!
Sting!
Olvasom hogy pihizzel nagyon helyes!!Hogy vagy??Puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Rózsa:szia!köszike én teljesen elvagyok mint a befőtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most semmi nem fájt sem inszemkor sem utánna....
de azért nem futkorászom!
amúgy is esik nálunk az eső....
te veled mizus???????? :lol: :lol: :lol:
sting1982

Szia Böbe
Nálunk is esik elszaladtam a boltba akkor el állt egy kicsit de megint rá kezdett.Köszi jól vagyok.Hétf.megyünk és kiváncsi leszek mikor lesz az inszem! :lol: :lol:

Kép
rózsa11

hétfön szuri utáni uhura mész?mert szerintem akkor meglesz a héten az inszem is!
és az utolsó egyben!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

Sziasztok Lányok!

Eladásra kínálnám kimaradt gyógyszereimet: utrogestan, decapeptyl, menopur és ovitrelle. A részleteket priviben.

Én is idejártam a Bmc-be, küzdelmünk gyümölcse a pocakban. :D

Kívánok Nektek mihamarabbi babásodást, legyen még ebben a hónapban babaeső! :D :D :D Ha mégsem sikerül, ne keseredjetek el nagyon ( azért ki lehet sírni magunkat :wink: ), tanuljatok a kudarcból és hajrá :!: a következőnek! Csak pozitívan és nyugodtan :!: :!: :!: :!:

Előfordulhat, hogy nem vagyok gépközelben egy-két napig, főleg hétvégén. Csak előre szólok... :oops:

Kép
Kép
molmar

Nem tudom kell e még hétfön szuri!Uh ra megyünk és nekem eddig mindig 10nap volt az inszem de most pont csütörtökre esik 20-ra!Hát nem tudom.

Kép
rózsa11

Kiss Angyal:
Az űbertuti az bagyon ritka, hát persze, hogy a párod remekül teljesített! Mondom, a 90% az naggyon-nyaggyon szuper, hidd el és legyél rá nagyon büszke! :)

Vicky:
Olyan ez az egész, mintha nem lenne elég bajod és még megdobnak egy plusz púppal odafentről! :cry: Lopediumot nem lehet pocisoknak szedni? Igyál sok folyadékot! Jobbulást...

Zsu:
Próbálj meg nem idegeskedni és vedd be a leszarom tablettát, remélem sikerül.
Te szóltál előbb, vagy a kollegina, hogy dolgod lenne? Ha te, akkor egyértelmű, hogy téged kell elengedni és nem őt.

Rózsa:
Már nálunk is esik, de örülök neki, legalább egy ici-picit kitakarítja a fővárost. Hétfőre mennek a drukkok! :)

Sting:
Örülök, hogy jó kedved van! Bizony jó ez a fórum, lelkileg is segíthetünk egymásnak átvészelni a kritikus pillanatokat. :)

Szóval, hogy még jobb kedvetek legyen, meghirdetem a következő baba-csapdlecsacsit!!! :)
Tessék stopizni belőlük: :lol:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

sting: Most már kezdek jobban lenni, a normaflore segített. Most már ebédeltem is, igaz hogy csak pirítóst és paradicsomot.
vicky79
Budapest III. kerület

Kíváncsi leszek, hogy a kis síróst ki viszi el :)
vicky79
Budapest III. kerület

Hűűűűűűűű.SAJT:lehet lestopiztam az egészet???????????????????????????????hűűűűűűűűűűűűha !valamit nagyon csináltam....
sting1982

most mi történt......
sting1982

nem műkszik sem kijelölés sem másolás?sem beillesztés?most mit tegyek???????????????
segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sting1982

sting: Mentsd el a képet és töltsd vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

de csak eltünt nem mentettem el!vagy ha el is nem tom hová!de az
emotikonok is eltüntek!!!!!!!
sting1982

hát ez eltünt!nem tudom vissza rakni!mind az enyém........
sting1982

Kép Bocsi de én már egy babót el vettem!

Kép
rózsa11

lányok:segítsetek!innen a babanetről nekem minden kép eltünt!azok az avatarotok is!minden kép!emotionok is!és pedig profilban be van állitva!
sting1982

De hát hogyan mit csináltál Böbém???

Kép
rózsa11

óóóóóóóóóóóó!ha tudnám!
de neked és mindenkinek eltünt a neved alól a kis gólya is!meg én sem tudok képet feltölteni a nevem alá!

Kép
sting1982

megvan!visszakapcsoltam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Szia Böbém!

Melyik gyerkőc kell neked? Leveszem, és elküldöm neked priviben! :wink:

Amúgy hogy eleget tegyek a felszólításnak: jelentkezem!
Jól vagyunk, minden OK. Ma reggel már negyed 8-kor a melóban kukorékoltam, mert egy nagy határidőnk volt délelőtt, és még volt mit csinálni. Most meg mindenki csak netezik! :)

Tegnap éjjel a többszöri pisiléskor éreztem, hogy tompán szúr a vesém. Naná! Tegnap napközben alig ittam (pedig ilyet nem szoktam csinálni). Valószínűleg a sok meló miatt nem figyeltem. Na, ma idetettem egy üveg vizet az asztalomra, és kényszerítem magam, hogy állandóan igyak. :) Nem is fáj már a vesém.

Ettől függetlenül tényleg minden OK. Még várom a kombiteszt eredményét, de szerintem ma már nem lesz belőle semmi. Remélem, hétfőn kiderül. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

hogyan kell manót elvenni a képről? :oops: :oops: :oops:

Kép
sting1982

Böbe!
Előtted írtam! Olvasd el! Segítek! :D

Kakti

KépKép

KépKép