Sziasztok Lányok!
kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok!
Betty!
A tábla nagyon jó ötlet!!!
Adataim: 26 éves, 2009 augusztus, még nincs gyerek, folsav, multivitamin, walurinal.halolaj, aug. 18. a nem várt mensi időpontja.
Kirus
Remélem minden rendben lesz veled!!! Nagyon szorítunk. ne erőltesd meg magad!!
Zsu
Sajnálom, hogy nehezen viseled a Closty-t, de ki tudja, már csak néhány hét, és lehet babás leszel. Próbálj erre gondolni.
Réka
Nagyon jó, hogy felment a hőd. Mikor volt pontosan a pé?
Susytunder
Örülök, hogy itt vagy te is, és remekül telt a pihenés. ne add fel, hogy nem sikerült! Úgy látom ebben is csatlakozom hozzád.
Összefoglalva:
Szerda estére értem Taksonyba. Csütörtökön taliztam a legrégebbi barátnőmmel. Shoppingoltunk, dumáltunk, kajáltunk. Nagyon jó volt. Viszont iszonyatos sokat gyalogoltunk. Bejártuk Pestet. Mire este indultam haza, olyan furán fájogatott a hasam. Olyan érzés volt, mintha a méhemnek lenne izomláza. Tudom, hülyén hangzik, de erre emlékeztetett. De inkább csak a méhem egyik oldalán egy pontban, biztos nem a petefészkemben.
Pénteken mentem a másik barátnőmékhez. Egész éjjel fent voltunk. Kicsit kirúgtunk a hámból. Reggelre megint elkezdett fájni a pocim. Mintha a fáradság után kezdene mindig.
Egy órányi alvás után, indultam haza, Bajára. 4 óra a buszon...hát azt hittem sosem érek haza.
Vasárnap iszonyatosan, mensisen kezdett görcsölni a hasam. Még a derekam is majd leszakadt. El is voltam kenődve.
A hőm is érdekes volt az elmúlt pár napban. Csütörtökön és pénteken felment 37-re, szombaton nem mértem, vasárnapra lezuhant 36.6-ra, ma ismét 36.9. Habár ez nem jelent semmit. Az előző ciklusban is csak a mensi 3. napja körül csökkent a hőm. Szóval ez nem jelent semmit. Tegnap este tettem is be betétet, mert letettem volna a nagy esküt, hogy éjjel megjön. De még nem. Elvileg csak holnap kéne neki. vagyis nem kéne.
A mellbimbóim továbbra is érzékenyek. A pé óta folyamatosan, igaz közel sem olyan erősen, mint pé-kor.
Szóval ezek vannak.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 67200_.png
Ez a görbém eddig. Mit szóltok hozzá?