Andi!!
Drukkolok, hogy összejöjjön az állás!!
Alma
nagyon szeretjük!
Ildikó!
Húúú, ijesztő lehetet ez az affér!!
Szerintem a legjobbat tehetted azzal, hogy az ovónőnek szóltál!!!
Évi!
Én is örültem, hogy elkapták a csajok. Főleg, hogy most nyáron: nem kell hiányozni a suliból, oviból és most jó az immunrendszerük.
Bár szegény Sára szörnyen néz ki
és a mostani éjszakánk borzalmas volt. 2X 1 órát aludtam és sajnos a Sára is nagyjából
csak forgólódott és vakarózott. Amig a karom bírta simogattam a kiütéseit, volt hintőporpzás meg fenistil a max adagban, de semmi nem segített
viszont most úgy tűnik ez volt a mélypont , mert ma egész jól van, nem is vakarózik és nincs több új hólyag.
Most nem megyünk sehova, de a katasztrófa turizmus (apa mondta)beindult nálunk
eljöttek a barátnők, akik szintén szeretnék, ha a gyerekeük elkapja a bari!
így 3 napja buli van minden délután
Tomi kiütésit az anyatejben lévő hormonok okozzák. Erre jellemző, hogy csak az arcon van és bármit tezsel ellene megmarad, csak 3 hónapos korukban tisztul le. Így felesleges (emiatt) a diéta vagy a calcium, mert nem érzékeny semmire, csak így nyilvánul meg az anyatej - erre tessék büszkének lenni, mert a szopizást bizonyítja
nálunk is volt, tudom szörnyen néz ki, de bármit kensz rá, vagy adsz neki, nem lesz semmilyen hatással. El fog múlni magától!
Nagyoknál nem volt ilyen?? Mert nagyon gyakori! Bá nincs jelentősége.
Jaj, erre a háztartást összeegyeztetni a csecsemővel időszakra emlékszem: borzasztó. De aztán egyre jobb lett, ahogy nőtt a gyerkő és mozgott - legalábbis nálunk! ilyenkor szoktam arra gondolni, hogy nem véletlen, hogy nagyon sok anyuka rendeli a kaját - nem gondoltál még rá? Bár mindjárt itt az ovi, akkor meg nem kell időre főzni. Vagy neked kell? Mert akkor tényleg kényelmeseb lenne hozatni a kaját. Hamár a nagyszülők nem főznek rátok - segítségképpen!
Katica!
Ja, a mennyiség nekem fel sem tünt
az enyémek jól esznek, így nem vettem észre, hogy ez sok lenne
viszont az enyémek nem szeretik a hagymát vagy az erőset. Mondjuk én még a borsos dolgokat sem, nemhogy az erőset. Lehet nem szoktattam hozzá őket. Bár a hagymát imádom
nagyobb bánatom, hogy a paradicsomot, paprikát sem eszik a lányok - akár az apjuk
igen, jól tudod
, bárányhimlő egy életre letudva!