Sziasztok!
Cica, mi lett az LH-teszttel? Mutatott már valamit?
Dodo, nagyon egyet gondolunk, mint mindig.
Ti még vártok a spontán után, hátha... Egyébként a Kaáliba szeretnétek menni?
Zita, gratulálok a kiskatonákhoz!
Még emlékszem, micsoda hatalmas megkönnyebülés volt nálunk is. Mikor is kell elkezdeni neked drukkolni?
Terika, komolyan mondod, hogy tudok derűt fakasztani?
Akkor már megérte! Tessék neked is jelentkezni, mégha nincs is semmi újság. Legalább azt tudjuk, hogy nincs semmi!
Mesélj valami másról.
Szia BB! Üdv. közöttünk.
Húú, jó sokat kérdeztél. Megpróbállak sorra venni.
Tüszőrepedés akkor van, amikor a hő leesik, majd hirtelen fel. Tehát ezt csak utólag tudjuk meg. Megnézitek, hogy az előző ciklusban mikor ment le, és v.szeg most is akkor lesz. Elméletileg, de ez persze nem biztos. Ezért javasolt a 2 naponta akciózás. Így tuti, hogy nem maradtok le róla, és a kiskatonák is jobb formát hoznak, mintha naponta sanyargatnátok őket.
Az érett petesejt egyébként nem túl hosszú életű (különböző teóriák vannak, még az orvosok sem igazán tudják eldönteni, legalábbis én még úgy tudom), ezért érdemes előre dolgozni. Tehát úgy időzíteni, hogy a leesés előtti és utáni napon is legyen 1 akcó. ez megfelel a 2 "napontázásnak" is. A closti tényleg kitolhatja kicsit a ciklust (de a pszichés tényezők is közrejátszhatnak).
Remélem, nem vezettelek félre, és segítettem. Ha van még kérdés, szívesen segítünk. Többiek?
Most én kérdezek tőled: Uh-gal nem monitorozzák a ciklust? Nem nézik, hogy mennyi petesejt érik meg, mikor repednek, repednek-e egyáltalán? Ez nagyon fontos lenne. A hőmérőzés nem a legbiztosabb módszer erre, és pl. a túlstimulálást sem mutatja ki. Mondjuk 1 szemtől még ez nem igazán fordul elő, de soha nem lehet tudni. Érdemes lenne megkérdezni a dokitokat.
Képzeljétek! Augusztus 1-jétől dolgozom. 2 évre tutira van munkám. Vissza tudok menni az iskolába, ahol régen dolgoztam. Nem kell új helyen, új emberekkel kínlódnom. Most annyit fogok pihenni, hogy... Csak a nyaralás ugrott, de sebaj. Majd bepótoljuk Karácsonykor.
Sokkal, de sokkal jobb a kedvem!
V.