Új privát üzeneted érkezett!

Rózsa, én ott is voltam vártam a vérvételre és utána pedig szuri beadásra is. Igen nálam volt a szokásos hátizsák (rózsaszín+zöld). Ott volt egy pár is, akik mondták nekem (a férfi), hogy vérvételes nő nincs bent és talán hátul van a szobában? Azok ti voltatok?
woody

woody: Akkor irány a lombik, remélem neked sikerülni fog.

rózsa: Drukk a következőhöz.

szöszi: Mik vannak!? :shock: Hajrá a hirtelen babának.
vicky79
Budapest III. kerület

Woody!
Szerintem igen mink áltunk ott az ablaknál!Én mondtam hogy mennyél hátra kopogjál be de nem hallotad.Mikor lesz a beavatk.?Sajnálom hogy nem beszéltünk.Én virágos felsöben voltam!A Drnö.vizsgáloja elött le ült egy csaj és szoltak neki álljon fel!
Szöszi!
én is sajnálom hogy nem beszéltünk peddig ezzek szerint nem is messze álltunk egymástól..
Vickykém!
Köszönöm szépen a drukkot!
Csajszikák el megyek megyünk vacsizni!puszantalak beneteket!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Emeske:
Nem ér feladni, még bármi lehetséges!

Rózsa:
Nagyon drukkolok, hogy a következő legyen az utolsó! :) Remélem a hasad már nem fáj.

Szöszi:
:lol: Nem semmi! :shock: Ilyet sem hallottam, oltárira szorítok! :)

Sting:
Nocsak, nocsak?! :wink: Gratula! Neked is nagyon drukkolok!!! :lol:

Woody:
Menni fog az a lombikosdi, majd a "profik" :wink: biztos segítenek, ha kérdésed van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.08.10 20:24-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Ma voltunk a Pilisben, az egyik barátunknál. Van egy vadászgörénykéje, nagyon nagy mókamiki! Már megtanították neki, ha összerakod a két tenyerede, akkor beleugrik. Igazi kis kergebirka, nagyon cuki! :D Ennek örömére jól combtőn harapott, persze nem fájt annyira, csak játszásiból csinálta, nem is vérzett. Mondtam is, hogy legyen a neve Gyilkos :lol:

Kép

Kép

KPN, Csézjang veletek mizújs? Merre császkáltok? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.08.10 22:12-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok szurkoljatok nekem holnapra, hogy jók legyenek az eredményeim, nagyon félek... :(
Lehet, hogy túlparázom az egészet, de akkor is be vagyok tojva.

Egyébként voltam ma délelőtt megint lélekterápián, nem hittem, hogy én a kemény csajszi is elbőghetem magam, de megesett. A doktornő olyan dolgokkal szembesített, amit nem tudhatott senkitől, mégis minden szava igaz volt. Mondtam is neki, hogy ez brutális.
Pl.: megnézte a kisujjamat és a lábamat, majd megkérdezte, hogy engem fiúnak akartak-e? Netán nem akartak elsőre? Mivel én szerelemgyerek vagyok, ezért nem "terveztek", tehát nem akartak, persze később - túl az első ijedtség után, anyukám semmiképpen nem vetetett volna el. Anyukám sokáig Gyulakának becézett, mert apukámra hasonlítottam.
Aztán a másik! A doktornő szembesített azzal, hogy az ilyen "alappal" leszületett lélek általában túlontúl jószívű, nem tud nemet mondani, a végsőkig átvállalja más baját-gondját ("batyuját") bármilyen téren, mindig bizonyítani akarja, hogy mégiscsak van keresnivalója a világon és sok szeretetre vágyik. A túlzott önfeláldozás, segítőkészség - bizony helytelen mert ezzel nem biztos, hogy segítjük a másikat (pl.: az simán csak lusta, kihasználja a balekot), ráadásul nekünk mégtöbb, nehezebb batyuja lesz, amivel persze, h. nehezebb megbirkózni, netán nemsikerül. Ekkor jönnek a gondok (betegség, problémák, stb...). Ez aztán betalált nálam! Bár már javulófélben vagyok :)
No, erre varrjatok gombot!!!
Ez hosszú lett, de ígyis csak a rövidített verziót kaptátok. Bocsinka!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtocskám!
Ez nem semmi amit leirtál!!Nagyon szurkolok neked de nem lesz semmi baj az eredmények jók lesznek!!Majd jösz hogy mi az ujság!!Pusza

Kép
rózsa11

sajt@: ez a lélekterápia nagyon izgalmas dolog! Van egy ismrősöm, aki foglalkozik ilyenekkel, és nekem is mondja, hogy túlságosan segítőkész vagyok másokkal.(pl: azért kapok mindig "hülyekollaganőt", hogy megtanuljam, hogy kiálljak magamért!)De azt hiszem haladok... :D
Na mennem kell dolgozni. :( Nincs kedvem, este 8ig leszek, ma mindkét melóhelyen kell dolgoznom:(
Vendég

Sziasztok!

Most csak egy pillanatra tudok bekukk, aztán majd délután igyekszem kicsit írni is...most csak visszaolvastam :)

Woody!
örülök, hogy összefutottunk :D
és a lombik jó hír! :D :D :D
biztos minden rendben lesz! ...látod, érdemes volt ennyit várni :)
Kolléganődnek mi lett az eredmény???remélem csupa jó hír :)

én pénteken megyek vissza újra uh, vérvétel, stb, és minimum 4 napot csúszunk megint a kezdéssel, mert a nyálkahártya túl vastag volt még tegnap :?
várjuk hogy péntekre levékonyodjon!
remélem úgy lesz, és indulhat a stimuláció...
úgy tűnik mi sem vagyunk túl szerencsések...már az előkészítő szakaszban nem úgy működök ahogyan szeretné Konc doki

:?
de igyekszem összeszedni magam... :)

puszi: Eszter

eszter82
Budapest

Jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

Sajt@:szia!persze hogy jók az eredményeid ne tojjál be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a kis állat olyan kis édes :lol: :lol: :lol:
fura dolog ez a lélekterápia:olyan dolgokat tár az ember elé...
nekem még nem volt ilyenben részem de én hiszek az ilyen dolgokban és érdekesnek találom őket!

Eszter:nehezen indulnak a dolgok nálatok is de ez csak a kezdet!tudod minden kezdet nehéz...

Rózsa:én is ott álltam az ablaknál és téged mint virágos felsős valakit még láttam is !férjeddel voltál de az arcodra már nem nagyon emlékszem....
én lila táskában álltam ott és rózsaszín felső és farmer volt rajtam :lol: :lol:

Woody:a lombik már sikert fog hozni meglátsd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

sziasztok

woody
nem semmi hogy a lombikkal beelőzöl, de nem baj majd mi is sietünk utánatok.
remélem mind a ketten sikerrel járunk.

sok sikert a lombikhoz, és nem semmi hogy 1 hét után már ennyi tüsződ van. mikor lesz a leszívás?
majd elmondod a tapasztalatokat és én már mindent tudni fogok.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!
Sajt@! Nagyon szorítok Neked, hogy jók legyenek az eredményeid. Annak kell lennie. Fel a fejjel!! Nekem is meglepő volt amikor ilyeneket mondott a kineziológus, kicsit félelmetes volt, hogy ilyen hókusz-pókuszokból honnan tudja.

Emeske! Ez szerintem is a beágyazódás jelentheti, persze ha nem jön meg rendesen. Nekem a 4. stimu után megjött a 11. napon, de akkor nem volt inszem sem meg tüszőrepi sem, mert leállították a stimulációt.

Woody! Na mi volt a munkahelyeden? Bejelentetted, hogy lombikra mész??

Rózsa! Tegnap én is ott álltam az ajtóban. Amikor kijött egy lány akinek poz. lett a tesztje kicsit örömömben megráztam a vállát, (nem vagyok nagyon dilis, csak már régebbről ismerem)
szöszi1977

Szia Szöszi:nem egy lila felsőben voltál?
mert ha igen ott álltam pont melletted? :? :?
sting1982

Azért lányok meg kell hogy jegyezzem jól el voltunk egymás mellet majdnem!!
Drága Böbém!
Egyszerüen nem emlékszem.Peddig jó lett volna duncsiznunk egy páran ott voltunk!
Sajtocskám!!
Gyere már!!Mizus??

Kép
rózsa11

Sting!
De igen! Te voltál farmer térdnadrágban meg pink színű fölsőben? Akkor tényleg tök jól elvoltunk egymás mellett.
szöszi1977

Juj csajok!!! Ennyire bátortalanok voltatok, pedig mekkora randizást lehetett volna levágni! :) Vagy csak simán nem egyeztettétek a rucikat? Nagyon jót nevettem Rózsa megfogalmazásán! :)

Hála, velem minden oké!!! :lol: Köszi a drukkokat, nagyon rámfért, alig aludtam az utóbbi napokban, sokat stresszeltem, ez nagyon kivette az erőmet! Amikor hazajöttem, rögtön lefeküdtem aludni és csak du. ébredtem, már jobban vagyok. Egy hete folyamatosan azt képzeltem magam elé, h. Sz. közli velem, hogy Mariann a leletei negatívak! Erre tegnap látom, h. szabin volt. No, akkor Ctrl+Alt+Del és új képzelmény szerint Skriba drnőhőz kelükök, aki szerint az eredményeim jók lettek. Hát bejött, pont ezekkel a szavakkal mondta, úgy örültem! Senkinek nem kívánom ezt a két hetet.
V.ki mondta kint a Zuramnak, hogy Szűcs két hét szabira ment. Sajna a cisztáim (mert kiderül, hogy mindkettő az) megvannak. A drnő szerint nem vészesek, aprócskák. Kaptam rá Norculutot, 5 napi 2*1-et beszedek, majd megjön és irány az uhu! Persze a ciszták ki fognak ürülni a bládival és jöhet a stimu, ha lesz jó tüszőm. Márpedig lesz!!! :lol: Éééés akkor irány az inszem! Végre semmi és senki nem állíthat meg! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt!
De jó hírekkel jöttél!! Örülök, hogy így alakult és remélem, ha legközelebb összefutunk akkor még jobb híreket kapsz!!
Hajrá inszem. Mindent bele!!
szöszi1977

Hajrá Sajt!
Nagyon drukkolok Neked is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok,

Sajtocslám: annyira örülök,hogy nincs nagy gubanc :D hát persze,hogy mensi-manók bepakolják a zsákjukba a két fránya cisztát és utána kezdődhet a baba gyártás :D :D :D

Szöszi: tegnap nem tudtam menni :( de ma bepótoltam..Te már túl is vagy az inszemen???hát ez hihetetlen,hogy magától kidurran :shock: vigyázz nagyon magadra :D

Woody: nagyon ügyesen növesztettél tüszőket!!!!hidd el most sikerülni fog!!!!mikor lesz a leszívás???nagyon szorítok neked :!: :D

Sting: csütörtökön mész???én is :!: :!: :!:

Nekem 3 db van...egy 23-as,egy 17-es és egy 15-ös..a nyh: 7 mm...
Ma nem voltak sokan a BMC-be, baromi hamar végeztem :D
kiss angyal

Sziasztok,
egy kedves ismerősöm ajánlotta ezt a topikot, aki már azóta egy édes kisfiút hozott világra, hogy látogassak el ide. Örülnék, ha néhány kérdésemre tudnátok válaszolni!
Én a Szűcs dokihoz járok és valszín szeptemberben kezdjük a lombikot. Már 3 inszemen túl vagyok (más kórházban) és endoval műtöttek. Ő a hosszú protokollt javasolja emiatt, de még nem tudom ez pontosan mennyivel másabb, mint a normál (mellékhatások tekintetében). Vagy ez teljesen egyénfüggő? Azt tudom, h. 21. napon kezdik és min. 3 féle injekciót kell adjak magamnak.
Ha van néhány tapasztalatotok "számomra", azt megköszönném:)
navared
Szfvár

Szia Navared,

üdv nálunk :D sajnos ebben én nem tudok Neked segíteni,de majd jönnek a Csajok akik lomikoztak/lombikoznak és minden kérdésedre válaszolnak :D

Mielőbbi babásodást :!: :D
kiss angyal

Kiss Angyal!
Kár, hogy nem jöttél tegnap, viszont így megúsztad a hosszú várakozást. Egyébként tegnap a dr.nő volt meg a Koncz, de szinte mindenki a dr-nőhöz ment úgyhogy gondolom neki sem volt könnyű napja, de le a kalappal előtte mert még így is nagyon türelmes volt. A 4. inszemem is azért lett leállítva mert amire mentem uh-ra addigra a nagy tüszőm megrepedt. Most szerencsém volt, mert szerintem csak tegnap reggelre repedt meg, már tudtam, mert volt egy kis pecsételő vérzésem. Abban meg pláne, hogy bevállalták az inszemet és még a párom is odaért. Versenyfutás volt az idővel.
Neked is szép tüszőid vannak! Szorítok csütörtökre!! Ebből baba lesz! Lehet, hogy követed Tigriskét?!!!!

Navared!
Üdv. közöttünk! Én sajnos nem tudok neked infóval szolgálni lombik ügyben, mert eddig inszemeknél tartunk, de majd a többiek biztos segítenek.
szöszi1977

Kiss Angyal:de jó hogy te is jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
holnap dolgozom úgyhogy egyeztessünk még ma ki miben lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

navared:szia!sajnos ebben én sem tudok neked segíteni....
de nagyon jó helyre jöttél!!!!!!
sting1982

Hello Lányok!
Holnap megyek és minden kiderül. :shock:
Gondoltam veszek ma egy tesztet, de mégsem szántam rá magam. Nem mintha jobb lenne a doktornőtől megtudni megint a folyosón....de mégis az lesz. Nem csökkent a "mennyiség", annnyira nem is nőtt, de nem múlt el. :cry:
Kép
emeske

Szöszi:tényleg versenyfutás az idővel volt akkor most nálatok!
de ez most tuti sikert hoz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti:szia!mizus nálad???????

sajt:na ugye megmondtam hogy minden ok no para :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
sting1982

emeske:szia!még azért ne add fel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
sting1982

Sting: nem tudom,hogy milyen ruciba megyek,de én láttalak már téged egyszer :wink: mi akkor jól elücsörögtünk egymás mellett :lol: 100 %,hogy megismerlek és majd oda fogok menni hozzád :!:

Emeske: legalább Te mutassál nekünk pozitív tesztet :!: :!: :!: Szorítok még érted :!: :!:
kiss angyal

Angyal:nyh nem nagyon vékony????de a petikék tényleg jó kis méretüek!ez a hónap a mienk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez tuti!!!!!!!!!
te mikor mész?????csüt?
sting1982

Szöszi: mázlitok volt :wink: és ebből mázli sorozat lesz :!: :!: :!: Tuti meg lesz amire annyira vágytok már :D :D :D minden a lehető legjobb időben lett elcsípve :!:
Szerintem Tigriskét nem lehet utánozni :D :D :D én beérem 1 babával is csak sikerüljön már :D

Lányok,hallgattam a meteorológiát :lol: augusztusra babazáport mondtak :!: :D :!:
kiss angyal

Sting: minden nap nő még 1-2 mm...és a 7-nyh már úgy emlékszem,talán Heninél,hogy szerencsét hozott :D :D :D szerdáig 10-re megvastagszik az tuti...
kiss angyal

Sting:Most,hogy vissza olvastam nem Heninek hozott szerencsét :( de valakinek tuti...mindegy...Neked milyen volt tegnap az nyh-d?Nem tudom pontosan mikorra megyek csütörtökön,mert még a párommal meg kell beszélnem,hogy hogyan legyen,mert ő nem M.O.-n dolgozik...de ott leszek és talizunk :D
kiss angyal

nekem a nyh tegnap 12mm volt!nah jó mindegy mikor jössz ha megismersz :!: :!: :!:
nekem a párom elmegy miután leadja a "fiukat"és utánna már én maradok ott csak!
sting1982

de neked már inszem lesz ugye?????

húúúúúúú de izgi.... :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Igen inszem lesz...nekem is el fog szerintem menni a párom...a 12 az nagyon jó :D én úgy tudom,hogy 7 már jó..persze 10-től az igazi,de hát szerdáig még nagyon sok víz lefolyik a Dunán :D

Most lépek,mert holnap reggel vizsgázok (írásbeli) és nem ártana még tanulnom :roll:
kiss angyal

Helló Csajszikák! Sting! Angyalka!

Borzasztóan drukkolok nektek! :lol:
Amúgy nekem is 7 mm volt az utolsó UH-n mindkétszer a nyh. Kétségbe is voltam esve, hogy kevés lesz, de ezek szerint mégsem! Mondjuk ittam is ezerrel, hogy vastagodjon! :)

Engem első alkalommal úgy hagyott ott a párom, hogy elment a nagymamimhoz aludni, mert előtte éjszakás volt, és ahogy hazaért melóból szinte indultunk is! De mikor végeztem, felhívtam, és jött értem! Másodszor meg úgy hagyott ott, hogy délutános volt, tehát fél 2-re kellett mennie. Két eset volt, vagy otthagyja nekem a kocsit, vagy apámat befűzöm, hogy hozzon haza. Az utóbbi lett végül. A lényeg: ne BKV-zzatok inszem után! Lehetőleg autóval jussatok valahogy haza és (leginkább Böbének mondom:) jó lenne, ha a héten már nem dolgoznál! ;) Tudom, nehéz megoldani, de dolgozni még ráérsz akkor is, ha a babó már biztosan a pocidban van! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok Csajok!

Csak véletlenül találtam erre a topikra, de örülök neki, jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a "bajaimmal".

Navared: Én is a Szűcs dokihoz járok, és nekem is hasonló a problémám mint neked, mert nekem is endo-m van. Azt sajnos nem tudom, mi a különbség a hosszú protokoll és a normális közt.
Én november körül megyek lombikra, mert még folynak a kivizsgálások.

Majd szorítok Neked, és persze MINDENKINEK! :wink:
mako30

kakti: Hát mivel nekünk nincs kocsink, ezért mi mindig bkv-ztunk. Villamos+hév. Nem rázta ki belőlem egyik sem a gyereket. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Navared: Tapasztalatom nincs ez ügyben, de engem is endóval műtöttek másfél hónapja, és mi is kb. szeptemberben kezdjük a lombikot!Már alig várom, hogy végre történjen valami. :) Jövőhéten megyünk a dokinőhöz és akkor valószínű, hogy többet fogok tudni!
Vendég

Vicky:
Nekem kifejezetten mondta a Szűcsdoki, hogy ne lehetőleg békávézzak! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Csak most tudtam jönni.
Először is nagyon köszönöm a drukkokat!!!

Lukácsné, nem tudom hogyan alakult így ez a hónap, de remélem sikeres lesz. Majd mindent elmesélek és remélem hamarosan ti is kezditek és a végén +++ at tesztelünk. :D

Eszter, igen még vártam egy "kicsit" tegnap 11 után tudtam meg ezeket a híreket. Emlékszem is, hogy te hogyan érdeklődtél a lombik iránt, én meg nem igen figyeltem, akkor oda amit beszéltetek róla hiszen még olyan távolinak tünt De változnak a dolgok, mos prb. minden infot begyűjteni róla.
Ja és a barátnőmnek még 2 esélyes a dolog, 1 hét múlva ismét vérvétel lesz. Nagyon remélem, hogy sikerül neki!

Szöszi, én is örülök hogy a végén találkoztunk. Sok-sok +++++++++ küldök!

Kiss angyal, ezek tök jó tüsző méretek. Mikor lesz az inszem?

Sting, és neked is a héten lesz?

Sajt@, nagyon szupi, hogy jó híreket kaptál!!! A ciszták eltünnek az tuti és hajrá inszem! :D

Emeske, sajnálom :cry:

Ma is voltam, sajnos most is sokáig voltam. Vártam a vérvétel eredményére. Ja és holnap is megyek ismét (uh, teljes vérkép, hormon, ekg). De a lényeg, 9 tüsző van (24-től 13-ig). És az endom ma már csak 12 (tegnap 14 volt). Én ezt nem is értem. A leszívás az pénteken lesz a doktornő szerint. Most az altatás miatt kezdtem el egy kicsit izgulni. Eddig csak 6 éves koromban a mandula műtétnél volt. Most megyek és szurni a mai adagomat.
Ha valaki jön holnap, akkor én tuti ott leszek. Ma unatkoztam is, mivel nem találkoztam senkivel. :(
Jó éjt!
woody

Sziasztok!

Woody:látod mit hoz neked a sors!nem is gondoltad volna a lombikot és tessék!de sebaj meglesz az eredménye :lol: :lol:

jah és nekem és angyalnak is csüt lesz az inszem!

Kaktikám:szia!igen a héten már csüt sem fogok dolgozni!
lesz egy pár napom most otthon....
értem konkrétan jönni fog a barátnőm kocsival mert párom dolgozik :lol: :lol: :lol:
köszi a drukkot remélem ebből a a sok jó kis tüszikéből egyre rátalálnak a "fiúkból"akár egy és már akkor nagyon boldogak leszünk.. :lol: :lol: :lol:

Angyal:akkor majd talizunk :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Angyalkám!
Köszi a megelőlegezést!!!! :lol: :lol: :lol:

Woody!
No para, nem mély altatásban leszel, de nem érzel semmit max 10-20 percig leszel kiütve csak!!!! Semmi extra!!!

Mako, Navared!
Üdv itt, a legjobb helyre kerültetek, sok sikert nektek is.
Sajnos a long protokoll ban én sem tudok segíteni, mert nekem antagonista volt, de aszem Eszter illetve a babát várunk topikban Dita is long os volt.

Mindenkinek nagyon sok sikert, drukkolok nagyon, és bár nem írok minden nap, míg parkolópályán vagyunk, de akkor is olvaslak benneteket és nagyon nagyon szorítok értetek!!!!

Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

szasztok

kicsit átkuksiztam megnézni hogy zajlik az élet :D

Sajtkukuc
De édi a görényke! :)

bezony Henikém jól emlékszel longos voltam, mit segíthetek és kinek?

drukkokok odátról mindenkinek! sokasodjatok! :wink: :P 8)

dita75

Hello, megérkeztem! Negatív lettem, de ezt tudtam is. Még a recepciós néni is biztatott, aranyos volt.Elég sokat vártunk, bár lehetett volna rosszabb is. Merionallal folytatjuk és 19-én megyek UH-ra.
Kép
emeske

Sajt!
Örülök hohy minden rendben és majd teis kezdheted!
Böbém és Angyal!
Nagyon drukolok nektek!
Tudjátok mi jutott eszembe ha ugy megy mint ahogy eddig hétfön megyek vissza és nekem eddeig mindig 10.nap volt az inszem és az most csütörtökre esik!Hát kiváncsi vagyok mit mond hétfön a Drnö.Puszi most megyek majd jövök!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Navared!

Igen, jól mondják a lányok, nekünk hosszú protokoll van, mert Konc doki azt "szereti" :)

Én most vagyok benne az elsőben, és kb 3 hét múlva lenne a punkció...amit tudok, azt szívesen leírom.

a rövid protokollt a ciklus 1. napján kezdik, és kb 15 napnyi szuri van, majd leszívás, és pár napra rá beültetés... ez kicsit bivalyabb mennyiségű hormon állítólag, ezért gyorsabb az eredmény..de ilyenünk nekünk nem volt...

a hosszú protokollnál a kezdés a 21. nap, és igen, több fajta szuri van és kicsit tovább tart...
orvos függő, hogy melyik készítményeket adják...azt el tudom mondani, hogy nekem mit adtak és mi mire jó...

először minimum 14 napig Decapeptyl injekció, napi 1, elvileg a punkció napjáig. (van akinél ezt menet közben emelik...) Ez leállítja a saját működést!!!
aztán emellé bejön még a Pergoveris injekció (ezzel növesztjük a tüszőket), szintén napi egy, a punkció előtti napig, majd aznap este/éjjel be kell adni kettő Hcg szurit, hogy másnap leszívhatók legyenek a petécskék!
attól a naptól kezdve pedig 100 napig napi egy Progesteron injekció, és utro golyó mellé (napi9db) hogy ott maradjanak a kis Pöttömkék :)
végig szedni mellé a femibiont, vagy más terhes vitamint.
még az előkészítésnél, tehát a Decapeptyl időszakban valamikor 1 hétig Doxicilin!!!fertőzésmegelőzésre...
kb ennyi a gyógyszer része a dolognak!
persze minden váltás előtt vérvétel, vizelet és UH van!

Tőlem megkérdezte Konc, hogy melyik gyógyszert kérem...van drágább és olcsóbb...én a JOBBAT kértem. azt mondta, hogy az sajnos a drágább is, és elmagyarázta a különbséget! nem volt jó hallani, de a magyarázat végén én is azt kértem volna mindenképpen!
Az a különbség a gyógyszerek közt, hogy az egyik humán forrásból előállított, a drágább az teljesen szintetikus.
A humán forrás azt jelenti, hogy külföldi országokból női vizeleteket összegyűjtenek, és abból vonják ki a hormont, és abból készül az injekció!
a szintetikus teljesen laboratóriumi.
Ezig a pontig én nem foglaltam állást még, csak amikor elkezdte ecsetelni, hogy vannak olyan betegségek, amiket a nők hordoznak, de negatívra tesztelik a laborban, és ez bekerül a vakcinába, és reméljük nem lesz semmi kihatása 5-10-15 év múlva sem rajtam, se a gyereken, akkor azt mondtam, hogy drága labor gyógyszert kérek! de ezt mindenki eldöntheti maga.

nekem pl. most még nyújtott a Konc doki a Decapeptylen, mert túl vastag volt a nyálkahártyám! de ez már mindenkinek a teste reakcióitól függ!

Woody!

Hát, igen, gyorsan változik a világ :)
amit fent leírtam Navarednek, az ugyebár akkor neked is szól :) :) :)
és nagyon drukk a barátnődnek is!!!! nem is értem mit jelent az hogy kétesélyes..miért? mi nem volt jó? vagy mi miatt bizonytalan?

...jövök még, csak kirohanok pár órára tárgyalni és helyszínbejárni :)

Sziasztok! :)

Eszter

eszter82
Budapest

Kép

Kakti:
Köszi! :)

Kiss Angyal:
Hánykor voltál kedden a bmc-ben? A vizsgádra egy nagy kalappal!
:) És csütörtökön már eksönöztök? Jujj, de izgi! Ne izgulj, inszem előtt mindenkinek elmegy a párja :lol: (egyszer biztos!) !
Amúgy melyik csatornán nézted az időjárásjelentést, csak nem a sky-channel-en? :wink:

Navared és Mako30:
Szió! :) Jó helyre jöttetek, én is Sz-höz járok, nagyon alapos doki. Drukkolok nektek!

Sting:
Köszi a vígasztalást, kedden már visszatért belém a jókedv és az élet. :)
Bazi jó a nyh-ád, csak gratulálni tudok hozzá! :lol:

Woody:
Azannya! Szép eredmények! Az altatástól meg ne félj, már sokan átestünk rajta és látod itt vagyunk! Minden rendben lesz! :)

Emeske:
Kép
Óóóó, de sajnálom... :cry:
Bíztasson az, hogy egyből kezdhetsz és nem kell a partvonalról nézelődni!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajt:kb 10:30-11 körül voltam ott...Te mikor voltál?igen, holnap inszem lesz :D
kiss angyal

Nagyon köszönöm a bíztató szavakat mindenkinek és a tapasztalatokat!
Eszter82! most sajnos nem tudok maradni, de holnap mindenképp szeretnék kérdezni 1-2 dolgot tőled! A mellékhatásokkal mi a helyzet, amúgy (hízás, fogyás:), rosszullét...)?
Köszi!
navared
Szfvár

Sting, Kiss angyal nagyon szurkolok nektek holnap. Ez a hónap tuti sikeres lesz mindenkinek. :D :D :D

Megjártam ma is a BMC-t. :) :) Mára az egyik 24-es tüsző 31 lett. Mondtam is, hogy az nem semmi, de kiderült, hogy az már túl nagy. De mondta a doktornő, hogy ő a jobb oldali tüszőktől reméli a dolgokat. És akkor ismét el kezdte sorolni. Már nem is figyeltem igazán.
A vérvétel után (pár óra múlva) megkaptam a tüszőrepesztő időpontját, hamarosan indulok az ügyeletre, mivel 22:00 és mondta, hogy izomba kell beadni. Ja és amikor tényleg megnyugodtam, amikor mondta, hogy nagyon megvan elégedve az eredményeimmel. :D :D :D
woody

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?