Sziasztok!
Navared!
Igen, jól mondják a lányok, nekünk hosszú protokoll van, mert Konc doki azt "szereti"
Én most vagyok benne az elsőben, és kb 3 hét múlva lenne a punkció...amit tudok, azt szívesen leírom.
a rövid protokollt a ciklus 1. napján kezdik, és kb 15 napnyi szuri van, majd leszívás, és pár napra rá beültetés... ez kicsit bivalyabb mennyiségű hormon állítólag, ezért gyorsabb az eredmény..de ilyenünk nekünk nem volt...
a hosszú protokollnál a kezdés a 21. nap, és igen, több fajta szuri van és kicsit tovább tart...
orvos függő, hogy melyik készítményeket adják...azt el tudom mondani, hogy nekem mit adtak és mi mire jó...
először minimum 14 napig Decapeptyl injekció, napi 1, elvileg a punkció napjáig. (van akinél ezt menet közben emelik...) Ez leállítja a saját működést!!!
aztán emellé bejön még a Pergoveris injekció (ezzel növesztjük a tüszőket), szintén napi egy, a punkció előtti napig, majd aznap este/éjjel be kell adni kettő Hcg szurit, hogy másnap leszívhatók legyenek a petécskék!
attól a naptól kezdve pedig 100 napig napi egy Progesteron injekció, és utro golyó mellé (napi9db) hogy ott maradjanak a kis Pöttömkék
végig szedni mellé a femibiont, vagy más terhes vitamint.
még az előkészítésnél, tehát a Decapeptyl időszakban valamikor 1 hétig Doxicilin!!!fertőzésmegelőzésre...
kb ennyi a gyógyszer része a dolognak!
persze minden váltás előtt vérvétel, vizelet és UH van!
Tőlem megkérdezte Konc, hogy melyik gyógyszert kérem...van drágább és olcsóbb...én a JOBBAT kértem. azt mondta, hogy az sajnos a drágább is, és elmagyarázta a különbséget! nem volt jó hallani, de a magyarázat végén én is azt kértem volna mindenképpen!
Az a különbség a gyógyszerek közt, hogy az egyik humán forrásból előállított, a drágább az teljesen szintetikus.
A humán forrás azt jelenti, hogy külföldi országokból női vizeleteket összegyűjtenek, és abból vonják ki a hormont, és abból készül az injekció!
a szintetikus teljesen laboratóriumi.
Ezig a pontig én nem foglaltam állást még, csak amikor elkezdte ecsetelni, hogy vannak olyan betegségek, amiket a nők hordoznak, de negatívra tesztelik a laborban, és ez bekerül a vakcinába, és reméljük nem lesz semmi kihatása 5-10-15 év múlva sem rajtam, se a gyereken, akkor azt mondtam, hogy drága labor gyógyszert kérek! de ezt mindenki eldöntheti maga.
nekem pl. most még nyújtott a Konc doki a Decapeptylen, mert túl vastag volt a nyálkahártyám! de ez már mindenkinek a teste reakcióitól függ!
Woody!
Hát, igen, gyorsan változik a világ
amit fent leírtam Navarednek, az ugyebár akkor neked is szól
és nagyon drukk a barátnődnek is!!!! nem is értem mit jelent az hogy kétesélyes..miért? mi nem volt jó? vagy mi miatt bizonytalan?
...jövök még, csak kirohanok pár órára tárgyalni és helyszínbejárni
Sziasztok!
Eszter