Sziasztok!
Bocsi, h eltűntem, de Balázs melletti szabadidő nem igazán létezik, no meg szeretek is vele lenni az az igazság. A héten viszont elkezdődött a bölcsiszezon újra, így van délelőttönként egy kis szabadidőm.
Hétvégén voltam uh-n, még mindig kislányunk lesz. Minden rendben, a korának megfelelőek a méretei. Olyan fura, hogy ilyen kevés időm van már csak hátra, olyan gyorsan eltelt ez az időszak.
Ragota, megértem az érzéseidet, mert amikor még nem tudtuk, hogy lányunk lesz, akkor bennem is felmerültek ugyanezek a gondolatok és én is csalódott lettem volna, ha kisfiunk lesz. Viszont ugyanakkor azt mondom, hogy Balázs után szívesen fogadnék még egy fiút, mert annyira kis vagány, és tulajdonképpen amiket sokszor hallok teljesen mindegy, hogy mi a neme, csak egészséges legyen! Ez a legfontosabb. Nyilván egy kislány érdekesebb, másabb lenne, mint egy fiú, de úgy látszik neked a sorsodban az van megírva, hogy fiaid legyenek.
Úgyhogy ne legyél elkenődve. Elég gyorsan választottatok nevet, ez már akkor biztos? Nekem tetszik a név. Ésssss… hatalmas pocid van! Azt hittem az enyémnél nincs nagyobb, de mégis… Csini vagy!
És Csongi tényleg úgy néz ki, mint egy óvodás fiú!
Szobatisztaság: nekünk se megy. Az udvaron kisgatyóban rohangált, vittem a bilit, elmagyaráztam mit kell tennie, látta a vele egykorú kislányok is belepisilnek és ő simán játék közben be a gatyába, még nem is szól, pisisen tovább játszik. A kakinál meg kiküld a szobából és magára csukja az ajtót. Felfogja, tudja, hogy a wc-be kell, vagy a bilibe, mert sokszor játékból ráül és mondja is, de semmi. Azt mondta a védőnőm, hogy amíg nem zavarja, hogy pisis a nadrág, addig nem érett a szobatisztaságra, úgyhogy nem kell erőltetni. Egyébként mindenben utánoz bennünket, de ebben az egyben nem. Hát hiába, nem érett rá és kész, el kell fogadni. Engem mondjuk ez nem is zavarna, ha nem látnám, hogy a vele egykorú szomszéd kislányokon már nappal simán csak egy bugyi van, meg ha a nagyszülők nem csesztetnének emiatt. Úgyhogy csak olyanok írjanak, akiknek nem megy a szobatisztaság, oksi? Mert az legalább nyugtat egy kicsit.
Arwen, nem-korszak nálunk is volt. De már egy ideje elhagyta. Szerintem nálatok is el fogja. És egyszerűen nem akarta mondani még azt sem, hogy igen, pedig ismeri a szót. Mindenre nem volt a válasz, minden nemmel kezdődött… csúcs volt! Azt hittem ez örökre így marad. Aztán mostmár van igen is (mondjuk ritkán) meg van de is.
Tortakép? Mindig rakjál az új tortáidról, mert onnan tudok ötleteket meríteni.
Örülök, hogy halad a burkolás. Ha látványos lesz, akkor rakhatnál képeket!
Nyaralós képek is jöhetnek!
Esztora, jó nyaralást, aztán várunk vissza beszámolóval!!!!!!
Niko, nektek is jó nyaralást és utána hajrá felújítás!
Benita, köszi az érdeklődést! Persze, hogy nő a pocim!
Már alig bírom és még most jön a java. Már fáj a járás sokszor és hát a melegtől kicsit kivoltam. Igazából sokat szédültem, nem is gondoltam, hogy a nyári terhesség így megterheli a szervezetet.
Én is gondolok rád és drukkolok a kistesó ügyben!
Angyalkrisz, neked szintén nagyon drukkolok tesó ügyben!!!! Csengével mi zu? Mesélj magatokról, olyan rég írtál!
Flórának nagyon boldog névnapot!!!! (bocsánat, kicsit el voltam maradva).
Pinkiné, Peti olyan helyes fiú! Nagyon vagesz ebben a sapiban!
Vicky, Levi is helyes kissrác! És tök jó, hogy megnyertétek a szavazást! Valamint gratula az 1. fogacskátokhoz!!!
Odry, én emlékszem rád. Nem akarsz esetleg többször írni?
Nán-dorka, köszi a szobatisztaságról az infókat. A leírás szerint nálunk eljött a bilizés ideje, azt mégsem… Nálunk a két váltás ruha nem volt elég. Amikor levittem az udvarra és lent voltunk 3 órát, akkor legalább 5-6 kisgatyát elfogyasztottunk… És azt is hallottam, hogy a fiúk később lesznek szobatiszták, mint a lányok, ez is nyugtat.
Milyen volt a nyaralás?
Lánykészítés trükkje: én abban hiszek, mert ez pár barátnőm is megerősítette, hogy a peteérés késői szakaszában készült babák lányok lesznek, akik pedig a peteérés első részében fogannak, azok fiúk. A párom viszont a „pózra” esküszik. Hát nem tudom… De még az is biztos, hogy a sorsnak is van ebbe beleszólása.
Na mennem kell, kihasználom ezt a nagy nyugit.
Meri nagyon régen jelentkezett, remélem minden oké velük. És táblácskánk sincs... MERI GYEEEEEEEERRRREEEEEEE!!!!