Sziasztok!
Bocs Kakti, de én is Babszival értek egyet.
Én is túlvagyok 3 inszemen, és 2 sikertelen lombikon ( amikor is gyönyörű blasztókat kaptam vissza mindkétszer ) és senki meg nem említette, hogy létezik ilyen, hogy IR. Ha itt nem hallok róla már túllennék a harmadik sikertelenen is, illetve a pénztárcám is kevesebbet mutatna ismét úgy 100-120 000 forinttal.
Pedig aztán rajtam látszanak tünetek, mert láttál, sajna 100 kg fölött vagyok.
Szóval, aki tudja inkább járjon utána!!!!! Ha kell magánúton.
Én is halálosan kiakadtam, hogy kidobtam az ablakon 3 X 40 000 ret, meg kétszer 100 000 ret = kb 320 000 forintot, ez a vizsgálat meg mennyi lehet???? 20 000 körül???? Inkább mi fizessünk, mint a TB????? Ja igen, és a reménykedésről és a nagy pofáraesésről, csalódottságról már ne is beszéljünk.
Amúgy a diétának köszönhetően tök jól állok, eddig 8 kg lement másfél hónap alatt, mióta a gyogyit szedem azóta meg nem is szenvedek, a kezdeti mellékhatások kezdenek elmúlni, és ÉTVÁGYTALAN VAGYOK, ÉN!!!!!!!
Étvágytalanság, meg én az 2 külön fogalom volt számomra 32 évig!!!!
Szóval hajrá csajok!!!!
Persze ha én is babás lennék már, akkor bizti máshogy állnék a kérdéshez!!!! Ja és természetesen nem akarok senkit megbántani, és nem a sárga irigység beszél belőlem, pusztán jóindulatból írtam mindent, ez az én látószemszögemből van.
Bocs, ha hosszú lettem.