Új privát üzeneted érkezett!

sting1982!

Te mire jössz hétfőn?
vérvétel, uh,...?

merionalt mire kaptad?

eszter

eszter82
Budapest

Vicky: Köszönöm szépen, megkaptam. :)
Vendég

sziasztok!

köszönöm a sok drukkot!
sajnos, egyik babácska sem maradt velünk. ok nincs...

a 2. vérzés után mehetünk újra és meglátjuk, h mi lesz.

babszika

Babszika, nagyon sajnálom. :cry:

Sajt, sting nagyon köszi! :D :D

Én is merionalt kaptam és hétfőn megyek vissza (és leszünk vagy 4-en).

kiss angyal, veled mi van? Te is hétfőn voltál nem?

Én most egy kicsit nem leszek elutazunk ma. Még a nyáron nem is vettem ki szabit. Jó lesz pihizni egy kicsit. Majd hétfőn megyek reggel (korán) a BMC-be. Addig sajnos nem bizti, hogy tudok jönni. Az hogy mi lesz rajtam, azt még nem tudom. :) De az tuti, hogy lesz nálam egy rózsaszín-zöld hátizsák Jansport felirattal.
woody

Babszika!
Nagyon sajnálom :( :!: :!:

Woody!!
Jó pihenést!
Majd figyelem a táskád!!!

Böbém!
Te is jössz hétfön?Akkor leszünk egy páran.Nem tudom a dr.nö dolgozik-e már hétfön mert én ö hozzá megyek!

eszter!
Üdv!a csapatba nagyon jó helyre jöttél itt leirhatól mindent örömöt bánatot ami ha lehet ne legyen :!: :!:

Most megyek majd jövök még!!Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

szia Eszter:nekem most lessz a 2.inszemem!arra irt fel nekem szűcs doki merionalt!

és uhura megyek hogy mekkorák lettek a tüszikéim :lol: :lol:

Rózsa:én is hétfön megyek de a doktornő nem tudom lesz e :shock: :shock:
sting1982

Babszika:annyira sajnálom....
sting1982

Babszika!

A francba! Kép

Nagyon sajnálom!

Lánykák!
Én pénteken megyek genetikai UH-ra, de képet majd csak hétfőn délután tudok nektek prezentálni, mert a doki után utazunk anyósomékhoz, hétfőn reggel meg kombinált tesztre megyek. De nem feledkezem ám meg rólatok (már ha akartok tőlem képet látni a Porontyról)! Ja! És persze győzzem majd elolvasni a hétvége termését! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Babszika: Nagyon sajnálom! :(
Vendég

Babszikám!!!!

Annyira sajnálom hogy neked sem sikerült!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Bíztam benne hogy legalább neked összejön!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?

Puszi!
Vendég

szia kakti:vigyázz magadra és várjuk a képet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

woody
jó pihenést és koncentrálj a pihenésre :)

babszika
sajnálom, hogy neked sem jött össze, úgy látszik az aug hónap lesz a nyerő mindenkinek.....

kakti
majd várjuk a képet, hogy sikerélményedben osztozzunk, had bízzunk mi is hogy hamar sikerül nekünk is.

én megvagyok most még mindig itt van miki máskor ilyenkor már nincs, kiváncsi vagyok hogy megjön-e majd magától jövő hónapban.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Babszika! Én is nagyon sajnálom. Remélem, hogy a köv. már sikerülni fog.

Sajt! Érdekes dolgokról írsz, én is hallottam már, hogy ezzel a módszerrel simán megmondták v.kinek, hogy cukorbeteg stb. Remélem, hogy beválik.

Voody! Akkor láttalak, kimentél és utána visszajöttél a mosdóba. A rózsaszín hátizsákra tisztán emlékszem. Én az ajtó mellett ültem a wc. felől. Remélem, hogy hétfőn talizunk.

Sting! Én is megyek hétfőn uh-ra. Jó lenne ha összefutnánk. Leszünk egy páran.

Rony! Mi van Veled? Mikor folytatod?

Kiss Angyal! Te is hétfőn jössz???
szöszi1977

Jó Reggelt MindenkiNet! :lol:

Ezt találtam, szerintem érdekes:
http://www.vital.hu/petesejt-spermium-t ... en-ferfiak

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné:
A mostani bládinál is kell(ett) uhu-ra menned, vagy csak a következő beavatkozásnál jövő mensikor?

Hé lyányok! Mi ez a hétfői csoportosulás?! :? :lol: Kedden nem jön senki? Valaki foghatná a kezem... (lélekben is jó :wink: )! Még a végén én is hétfőn megyek, szerintem már megvannak a leleteim, 1 nap ide, vagy oda - nem számít.

Szöszi, Rózsa:
Remélem használnak majd a kezelések és teljesen feloldják az energetikai blokkokat (erre való az mmc), illetve harmonizálják az erőközpontjaimat (ez a bmer). A doktornő azt mondta, hogy hozzájuk általában már azok járnak akik végigjárták az összes lehetséges orvost, megkapták a létező kezelések zömét.
JA!!! Mindenkinek javasolja a gomba-vizsgálatot, mert attól is lehetnek ezek a "szépséges nyavalyák". Viszont nem a sima candida, stb... vizsgálatokat, hanem van egy nagyon szélesspektrumú gombateszt, ezt valahol budán csinálja egy doki (gondolom jó pénzért), aki erre specializálódott. Ha megvan(nak) a bűnös gombák, külföldről behozatják a gyógyszert rá és indul az irtás! Ha 10.e. Ft körül van én be fogok jelentkezni, azt még kiszorítom valahogy.
Elég borsos áruk van ezeknek a kezeléseknek, magamtól nemhinném, hogy mindegyiket bevállaltam volna. A doktornő nagggyyyon távoli ismerős és nem fogad el érte pénzt tőlem, így kicsit kellemetlen is ez nekem, hogy ráadásul még ennyiféle terápiát is kapok. :oops: Asszem, majd ajándékot viszek neki a végén, csak még nemtudom, hogy mit...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2009.08.06 06:41-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Eszter:
Remélem ez az utolsó alkalom, hogy önkéntes tűpárnát csinálsz a hasadból! :lol: Kívánom, hogy most sikerüljön!!! :D

Rózsa:
Kutyusod még mindig dögönyöznivaló! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Juj, ezt most kaptam ímélen:

Egy csésze tea

Egy nap, amikor anyunak valami dolga volt és nem volt otthon, apu
egyedül vigyázott rám. Kb. 2 és fél éves lehettem és éppen egy kisebb balesetből lábadoztam. Egy ismerőstől kaptam egy kis teás keszletet, afféle "gyógyulj meg" ajándékként és ez lett az egyik kedvenc játékom.
Apu a nappaliban ült az esti hírekben elmerülve, amikor behoztam neki egy kis csésze "teát" ami persze csak víz volt. Jónéhány csésze tea és rengeteg dicséret után, hogy micsoda finom teát készítek, megjött anyu.
Apu leültette őt a nappaliban és várta, hogy vigyek neki egy "kicsi csésze teát", mert szerinte ez volt "a világon a legaranyosabb dolog" tőlem!
Anyu várt szépen türelmesen, én megjelentem, kezemben az
ici-pici csésze "teával" apunak, amit ő szépen le is hajtott.
Erre anyu megkérdezte Aputól (ahogy csak anyukák tudják megkérdezni... ):
"Felmerült benned, hogy az egyetlen hely, ahol feléri a vizet az a wc?" :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Bocsi, hogy monológozok - de közületek senki nem kel korán/nincs netközelbe/nem ér éppen rá :wink: - ezen könnyesre nevettem magam (a gegektől és a meghatottságtól egyszerre):
http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id ... b8f826763a

No, mostmár eldugulok, ígérem... :oops: :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajt!

Rossz hangulatban keltem ma reggel, de ahogy elolvastam a teás sztorit, és megnéztem az esküvős videót, nagyon jót nevettem!Köszi :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Sajt@:ez a videó tök jópofa volt...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia Szöszi:igen én is megyek hétfőn...
te most hol tartasz?

komolyan lányok már annyian vagyunk hogy néha baromira nem tudom követni ki hol merre jár babaügyben...
:oops: :oops:
sting1982

Sziaztok!
Sajt!
meg néztem a videót nagyon jó volt gyorsan el küldtem a barátnömnek!!Nagyon rósszul aludtam az éjjel nem vagyok toppon!!Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm csajok!!!!!

lukacsne!
sajnos, nekünk az aug. még kimarad.... :(

kakti!
naná, h várjuk a képet!!!!

sajt!
teás sztori állati. nincs is mit hozzáfűzni: tipikus :wink: :lol:

csajok!
nem akartok vonalzót csinálni? csak mert tényleg kicsit könnyebb lenne követni, h ki hol tart (mármint nem a korában :lol: )

babszika

Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a "befogadást" :D

Sajt!
:lol: :lol: :lol: az esküvős videó különösen jót tett az esküvő- és rendezvényszervező lelkemnek :)
szerintem az iroda ezen fog röhögni ma...természetesen továbbítottam :)
..én is remélem, hogy ez a próbálkozás eredményes lesz...már napok óta azzal álmodok, hogy hétfőn már két szurit kapok, mert ugye hétfőtől már a decapeptyl mellé a pergoveris is lesz...aztán ki tudja...a lényeg az hogy már a kezemben foghassam a pöttömünket :) ezért bármit :) :) :)

Woody!
én 8ra megyek hétfőn...rajta lesz a szemem a hátizsákodon :D

Lányok!
Senki nem jár Konc doktorhoz? :shock:

Sting 1982!
és mikor lesz az inszem?

eszter

eszter82
Budapest

Szia Eszter!én még nem tudom mikor lesz az inszem majd hétfőn mondja Szűcs doki hogy mekkorák a petikék !akkor leszek a szuri 7.napján :lol:

Babszika:valami jó kis vonalzós oldal??????ötleted van?vagy tudsz ilyen oldalt?
sting1982

Böbi!
mennyél át a másik topikba oda most lett leirva egy pár cim!!
Lányok én még nem érzek semmit,egész jól vagyok ahoz képest hogy nem aludtam!Sütök csörge fánkot remélem sikerül!Nagyon várom a hétföt nem merek tesztelni.Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

eszter!
én nem hozzá járok, de tegnap ő közölte a rossz hírt :(

sting!
a legtöbbünk vonalzójára rá tudsz kattintani. ha vmelyik tetszik, kattolj rá. vagy ahogy rózsa írta, esetleg a gugliba ha beírod, millió oldal fog előjönni.
csak arra kell figyelni a külföldieknél, h az időzónát át kell állítani (már ha engedi), mert másképp nem magyar idő szerint fog számolni. :wink:

rózsa!
húúú, én mennyire imádom a csőröge fánkot!!! a mamám csinált régen nagyon soxor. kár, h én nem tanultam meg, mert most megkívántam :D

babszika

Babszika!

Én eszerint szoktam csinálni:
http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=11136

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Lányok kész a csörge fánk és nagyon finom lett!Küldök nektek is!!
Én is szoktam fözni a mindmegette portálról nagyon jó dolgok vannak fent!Most megyek mert az Anyosoméknál talizunk a DrágámaLPuszancs!

Kép
rózsa11

kakti!
köszi!!!
bár, nekem nem nagyon kéne ilyeneket ennem :oops: 8)

rózsa!
nálam ablak nyitva, szóval jöhet... :roll:

babszika

Rózsa:hétfőn tesztelsz?????akkor hányadik napon leszel???húúúúúúúú majd gondolok rád!!!!!!!!!!

Babszika:rengeteg éde svonalzó van a nagyon baba oldalon is de én még nemvagyok babás :evil: :evil: :evil:
és pedig azok olyan kis édesek!

nah sebaj!eljön az én időm is mind mindannyiunknak....
ezt garantálom.... :twisted: :twisted: :twisted:
sting1982

Sziasztok,

rossz volt a netem azért nem tudtam jönni :(

Kakti:bocsánat,de mivel akkor döglött be a netem amikor privit akartam neked írni a találka helyével kapcsolatban,elszaladt a párom és megvette a szurikat...azt nem írom,hogy majd legközelebb megveszem,mert remélem nem lesz legközelebb :roll:

Babszika: sajnálom,hogy nem jött össze neked sem,úgy tünik a július nem a mi hónapunk volt :( legközelebb tuti sikerül :!:

Szöszi: hétfőn voltam én is,fent Szűcs dokinál és kint kérdezte meg tőlem az asszisztens ,hogy megyek e tovább...sötétkék térdigérő ruha volt rajtam, a ruha aljában és tetejében fehér virágokkal telehímezve...

Sajt:érdekesek ezek a dolgok :wink: az biztos,hogy minden betegségnek lelki eredete van...

Rózsa:mikor mész tesztelni???

Kismamik: remélem mindenkivel minden rendben :D

Rólam:én is hétfőn megyek vissza,nekem azt mondta a Szűcs,hogy hétfőn már lesz a dr.nő :!: merionalt kaptam,1 -et kell szúrnom egy nap...nem értem ezt,az 1 inszemnél 1/2 kellett a merionalból,2.inszemnél 1-et a menopurból...ezeket mi alapján határozzák meg,hogy kinek mikor mennyi kell???
Nekem ez lesz az utolsó inszemem,mert ha ez sem sikerül akkor megyek lombikra...
kiss angyal

Ja,és megkérdeztem,hogy nem lehetne e egy terheléses cukrot csinálni,mire azt a választ kaptam,hogy maga nem pcos nincs súly problémája, magának semmi baja... :? :D az inzulinrezisztencia valóban nem befolyásolja a teherbeesést? (ezt nem a dokker mondta)...
kiss angyal

Sziasztok!

Aki Tesztelni akar Nagyon tudom ajánlani a
MEDI-LAB terheségi tesztet
olcsó és jó a beágyazodás után 3 napos terheségt ki mutat
Nekem lombik volt türelmetlen 7 napon csináltam tesztet halványan de ki mutata a terheséget :D :D
Ja és 2db teszt van benne
[/b]
rafiimola

sting!
van egy csomó nem babás is, ami édeske :wink: (

angyal!
az IR nagyon is befolyásolja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem szted miért nincs még babám?????? naná, h küzdök az IR-rel!
hiszen az inzulin hat a petefészkekre.... ha túl sok van, akkor nem lesz pé.... vagyis naná, h befolyásoló.
szóval, ne cukorterhelést kérj, ha azt gondolod, h ir-ed van, hanem inzulinterhelést.
a cukrom nekem is csúcsszuper.... nem úgy mint az inzulin :?

babszika

rafiimola!
húúú, én most ellent fogok mondani neked, de a medi-labosnál nincs hazudósabb teszt a világon.
egy másik fórumról többen is kipróbáltuk, h a medi-labos egy ciklus kellős közepén is zebrásodik, de bármikor, amikor ő úgy érzi....
nem azt mondom, aki tényleg babás, annak jó, de sok olyan lánynak mutatott álpozit, akinek aztán köze nem volt kismamisághoz sajnos.

babszika

Hééé, Csajszikák!

Már csak egy nap és itt a hétvége!!!
Én ezennel el is köszönök! Hétfőn délután leszek megint - bár gondolom, vasárnap is bekukkantok majd olvasgatni.
Holnap megyek a genetikai UH-ra, aztán délután a dokifiúmhoz (3 évvel fiatalabb nálam). A kettő közt a nagymamikámnál leszek! Aztán pénteken már haza sem jövök, megyünk anyósomékhoz hétvégére. El leszek vágva a nettől - és tőletek!!! :cry: :lol:
Viszont hétfőn - ha minden rendben lesz - képpel és jó hírekkel jövök!

Kiss Angyal!
A terheléses cukrot nem csinálják meg minden szíre-szóra! Az alap vérvétel leletedből látják, hogy van-e valami IR-re gyanús dolog, és ha van, akkor kérik. De egyébként nem.

Lányok!
Én nem akarok senkit megbántani, de ez azért nem így működik, hogy „nekem is jár ugyanaz a vizsgálat, mint másnak”, „kérj inzulinterhelést”, stb.! Csinálnak egy nagyrutint első alkalommal. Abból azért az orvosok számára egy „kicsit” több dolog derül ki, mint nekünk. Meg tudják ők ítélni, hogy szükséges-e ez vagy az a vizsgálat! Bízzatok meg bennük, csak úgy sikerülhet! :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti!
hát, ezzel én azért vitatkoznék, mert én 1,5 évig küszködtem a babáért, mire az itteni pcos topiknak hála sikerült diagnosztizálni MAGAMAT!
egy nyomvadt orvos sem foglalkozott a lehetőséggel, h talán ir-es vagyok.
nézd meg a különbséget pl súlyban, h mi változott, mióta igenis nézettem inzulinterhelést:
Kép
csak magán úton voltak hajlandók ir terhelést csinálni nekem!
nekem 1,5 év alatt több havi 3. és 21. napi vv-m volt, amiből egyértelmű lehetett volna az LH-FSH arányom is... de hiába. se sote, se magán doki, se házidoki, se senki nem foglalkozott vele.
ha nem olvasok itt, talán már 100kg fölött lennék, ugyanis 1 év alatt híztam 20kg-t anno!

és azért írtam, h csináltasson ő is, mert gondoltam, h tudja, h mik az ismérvei és nem csak passzióból akar inzulinterhelést csináltatni. ráadásul endokrin betegség, szóval nem is feltétlenül kell érteniük a dokiknak hozzá a bmc-ben.

de mondom mégegyszer, én nem akarok senkit vv-re küldeni viccből!!! és elnézést, ha ezt éreztétek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2009.08.06 18:32-kor.

babszika

ja és még annyi, h amit írtál, azért az nem teljesen igaz:
A terheléses cukrot nem csinálják meg minden szíre-szóra! Az alap vérvétel leletedből látják, hogy van-e valami IR-re gyanús dolog, és ha van, akkor kérik. De egyébként nem.

az IR-nek és a cukornak nem feltétlenül van köze egymáshoz!
az én cukromnál tökéletesebb nem is kell, ám mégis 15x volt magasabb az inzulinom a felső határnál.
egy cukorterhelésből még nem derül ki az, h vki ir-es!
én diabos dokinál is voltam, ám épp a tökéletes cukrom miatt nézett hülyének és majdnem leordította a fejem.
ja és egyébként nekem pl. még senki nem ellenőrizte az inzulinom állását mióta a bmc-be járok.... pedig biztos nem tökéletes most sem és most is látszódni kell a tesztoszteronból, vagy lh-fsh-ból.
megkérdezi a dokim, h szedem-e a gyogyit és kész...

és tény, h ennyi szenvedés után kicsit szívügyem a pcos és ir kezelése, de én magam is tudom, h nem mindenkinek van ir-je! (szerencsére)

babszika

Én azt gondolom, hogy a BMC-ben igenis értenek ehhez annyira, hogy észrevegyék a tüneteket.
Amúgy mindenre van példa és ellenpélda is. Én sajnos középiskolás korom óta küzdök a súlyommal. Van aki már ismer személyesen, tudja, hogy nem vagyok vékonynak nevezhető. Azt viszont tudjuk, hogy PCO-s vagyok (mindkét dokim úgy fogalmazta: enyhe PCO). Viszont az IR vizsgálatom eredménye tökéletes volt. :)
Na, mindegy. Kár ezen vitatkozni. De hidd el, ha a BMC-ben azt mondja vki: „csináljanak nekem IR-t”, nem fogják az ő kedvéért megcsinálni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Az inzulinrezisztencia nagyban befolyásolja a teherbeesést!Ez nem derül ki ránézésre, sem egy sima vv-ből!A barátnőm nagyon vékony lány, és elment megcsináltatni magánúton, mert az ő dokija sem feltételezte róla, hogy baja lehet az inzulinnal, és kiderült, hogy baj volt, úgyhogy szerintem ez az alap vizsgálatokhoz kéne, hogy tartozzon!Én is el fogok menni mindenképp, ha a BMC-ben nem csinálják meg.(Magánba 15ezer körül van)Gyógyszerrel és diétával kordában lehet tartani!
Vendég

sajt: Hát nem mondanám, hogy pianóban nyomtam volna a pancsolást, jó sokat fürödtem. Még a combomat és a derekamat meg is dögönyöztem, remélem nem csináltam bajt vele. Nem vagyok a fertőzésekre érzékeny, nem szokott bajom lenni. Diétát próbálom tartani (nem mindig megy), a hétvégén anyu felhozza a cukormérőmet és kiderül, hogy mennyi is a cukrom.

rózsa: Véreb nagyon édes. Jól vagyunk egyébként, minden rendben. Hajrá hétfő!

babszika: Sajnálom, majd legközelebb. Bár tudom, hogy most jobb lett volna. Nekem egyébként tényleg furcsa volt, hogy a bmc-ben az IR-t terheléses cukorral próbálták nézni. A cukrom nekem sem volt sokkal magasabb, de az inzulin már jócskán. És ami még furcsább, hogy terhesen sem nézik az inzulint, csak a cukrot. Most nem igazán tudom, hogy mennyi inzulinnal lett 7,7 a 120 perces cukrom. Pedig engem érdekelne. És elképesztő, hogy mennyit fogytál, tök jól nézel ki. :D

kakti: Én most kértem a terheléses cukrot és annak ellenére megcsináltatta a dokim, hogy ő még nem nézette volna. És jól tettem hogy kértem, mert már most magas a cukorm. Meg kell próbálkozni vele, legfeljebb azt mondják, hogy nem kell.

Túl vagyok a kombinált teszten, két hét múlva lesz eredmény.
vicky79
Budapest III. kerület

zsu: Mensmentisben tavaly 9600 Ft volt az éhgyomori/terheléses cukor és inzulin és 1 nap alatt meg van az eredmény. Elfogadták nekem mindenhol, ahová vittem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky79: Köszönöm a tippet, akkor valószínű, hogy oda fogok menni.
Vendég

Sziasztok!

Nekem is megnézték a cukor szintemet normális volt
Amikor elkeztük a baba programot 85 kg volta
közel 3 év alatt 40 kg hisztam :evil: :evil:
kb egy kezelés alatt 5-6 kg is hisztam :twisted:
kérdesztem az orvos hogy ilyenkor mi van
sajnos a hormon kezeléstől van
Ha megszülöl szépen lemegy
de van benne valami a 4 hónapig nem volt hormon kezelés és szépen lement 7 kg és nem koplaltam
Holnap leszek 6 hetes kismama:) :D :D
rafiimola

Sziasztok!

Kiss Angyal!
Akkor láttalak hétfőn. K. Annamária, hallottam amint megkérdezte az asszisztens, hogy folytatod-e. Kár, hogy nem szólítottalak le, bár gyanítottam, hogy nem véletlen a K. A. monogramm. Hétfőn én is megyek uh-ra. Hogyhogy mehetsz lombikra, ha ez sem sikerül? Nem néztél ki 36 felettinek.

Sting! Én is megyek megint hétfőn uh-ra, megnézni, hogy hogy állnak a tüszőim és mikor lehet inszem. Remélem talizunk, majd írjátok meg, hogy mibe jöttök.

Babszika! Egyébként nagyon érdekes az ir. vizsgálat. Engem sem küldtek el rá, viszont én is gyanítom, hogy nálam is ez lehet a dologban. Én is hízok egyfolytában és egyéb tünetem is van. Már én is gondoltam rá, hogy megkérdezem, de lehet, hogy máshol kéne megcsináltatom.
szöszi1977

Jajjj Szöszi: akkor nem engem láttál :D én nem Annamária vagyok :wink: 36 éves elmúltam azért megyek lombikra...

Kakti, Babszika: köszi a válaszokat!!!én abszolúlt Babszika mellett rakom le a voksomat,mert ha már ennyi viszgálatot megcsinálnak, ennyi beavatkozást végicsinálunk egy rakás hormonnal akkor ezt alapból meg kellene csinálni...vagy ha ez olyan drága,hogy nem akarják a Tb-t terhelni ezzel,akkor megkérdezni,hogy meg akarjuk e csináltatni és ha igen akkor ezt ki kell fizetni...lehet,hogy úgy látszik mondjuk rajtam,hogy nincs súly problémám, de én az elmúlt 1 évben 7 kg-ot híztam...és most Sztyopane is úgy döntött,hogy magánúton megcsináltatja a vizsgálatot és neki is sokkal nagyobb az érték mint a megengedett.Neki sem mutatott semmi eltérést a sima vv és túl van már 1 inszemen és lehet,hogy pont ez volt a bibi..
Kakti: neked hál istennek a 2. inszem sikerült,de van nagyon sok lány akinek a 4. 5. 6. sem sikerül és gondolom borzasztó lehet minden hónapban szembesülni a nega teszttel és hallottam sajnos már olyanról akinek az első lombik után nézték meg (persze végigjárva a kötelező inszemeket) és magas lett az értéke :cry:
na mindegy én megcsináltatom...
kiss angyal

Vicky:a Mensmentist felhívom és azt mondom,hogy egy éhgyomori/terheléses cukor és inzulin vizsgálatot szeretnék náluk csináltatni? és adnak egy időpontot?
kiss angyal

Kiss angyal:3 lépéses inzulin rezisztencia vizsgálatot kérj!
Vendég

Sziasztok!

Bocs Kakti, de én is Babszival értek egyet.
Én is túlvagyok 3 inszemen, és 2 sikertelen lombikon ( amikor is gyönyörű blasztókat kaptam vissza mindkétszer ) és senki meg nem említette, hogy létezik ilyen, hogy IR. Ha itt nem hallok róla már túllennék a harmadik sikertelenen is, illetve a pénztárcám is kevesebbet mutatna ismét úgy 100-120 000 forinttal.

Pedig aztán rajtam látszanak tünetek, mert láttál, sajna 100 kg fölött vagyok.

Szóval, aki tudja inkább járjon utána!!!!! Ha kell magánúton.
Én is halálosan kiakadtam, hogy kidobtam az ablakon 3 X 40 000 ret, meg kétszer 100 000 ret = kb 320 000 forintot, ez a vizsgálat meg mennyi lehet???? 20 000 körül???? Inkább mi fizessünk, mint a TB????? Ja igen, és a reménykedésről és a nagy pofáraesésről, csalódottságról már ne is beszéljünk.

Amúgy a diétának köszönhetően tök jól állok, eddig 8 kg lement másfél hónap alatt, mióta a gyogyit szedem azóta meg nem is szenvedek, a kezdeti mellékhatások kezdenek elmúlni, és ÉTVÁGYTALAN VAGYOK, ÉN!!!!!!! :shock: :shock: :lol: Étvágytalanság, meg én az 2 külön fogalom volt számomra 32 évig!!!!

Szóval hajrá csajok!!!!

Persze ha én is babás lennék már, akkor bizti máshogy állnék a kérdéshez!!!! Ja és természetesen nem akarok senkit megbántani, és nem a sárga irigység beszél belőlem, pusztán jóindulatból írtam mindent, ez az én látószemszögemből van.

Bocs, ha hosszú lettem.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?