Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

végre beköszöntött hozzám a miki!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ami alapjában véve nem jó de ha már igy alakult lega keddtől tudok szurkálódni! :lol: :lol:

csak rettenetes görcseim vannak.....

Lukácsné:sajnálattal olvasom hogy nálad is miki van! :cry: :cry: :cry: :cry:

Rózsa:én már réges régen teszteltem mert kis türelmetlen voltam....
hát mi más lett volna mint negatív eredmény!
Na de majd most! :lol: :lol:

Kiss Angyal:Woody:nálatok mizus?hogy vagytok!

Sajtocskám:szia!remélem te is jól vagy! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Az újak már nem nagyon ismerhetnek, szerencsére átköltöztem a kettővel alattatok lévő topikba!
Mindig olvaslak Titeket, hogy tudjam kivel mi van.
Sajnálom hogy a nyár eleje/közepe ennyire nem sikerült senkinek.
Tudom, hogy nehéz, de próbáljatok meg egy kicsit kikapcsolódni, pihenni, hiszen itt nyár, ami olyan gyorsan eltelik!
(nekem is akkor sikerült, amikor eldöntöttem, hogy mostmár tényleg kihagyok pár hónapot és pihenni fogok)
Szóval kitartás Mindenkinek és várunk Titeket odaát.

Nekem is vannak megmaradt gyógyszerek:
MERIONAL 5 db (szav.idő: 2010.09)
tűvel, fecskendővel

Nincs fix ára, megegyezzünk! Budapesten lakom.
Ha valakit érdekel írjon privit.

Kitartást,
Üdv:
Akire

Kép
akire79

Woody: Boldog szülinapot :D :D :D
kiss angyal

Vbeni,Rózsa: sajnálom ami veletek történt,amin át kellett mennetek :( :( :( ..remélem,már kegyesebb lesz hozzátok az élet,és kaptok ti is boldogságot egy kis manóka társaságában :!: :!: :!:

Sting:holnap megyek u.h.-ra és ha minden o.k. kezdem a 3.inszemet...

Rózsa: remélem a beágyazódástól fáj a pocakod :D :D :D vigyázz nagyon magadra :!: :!: :!:

Vicky: még betegácsiba leszel jövőhéten is???jól tetted,hogy egy kicsit strandoltál,tuti semmi baj nem lehet :D

az összes Mamóca pihenjen annyit amennyit csak tud :!: :!: :!:
kiss angyal

Csajok, miért állíthatnak le egy inszeminációt???ha túl stimulálnak nem lombikra küldenek úgy mint Babszikát???

Babszika: mi van veled???eltüntél! jelentkezz, mert érdekelne hogy vagy???
kiss angyal

sziasztoK!

bocsi, h eltűntem, de férjem szabin volt.

az van, h ennél negább tesztem nem is lehetne.... nem vagyok a csoda kegyeltje, ezt be kell látnom :cry:

babszika

Jó reggelt!

Babszika:te szegény!sajnálom..... :cry: :cry:

Akire:szia!remélem jól vagy! :lol: :lol: :lol:

Kiss Angyal:majd ird meg mizus :!:
én holnap kezdek szurni megint!
:lol: :lol:
sting1982

angyal!
attól függ, h milyen a hormoneredmény és mit mutat az uh.
nekem szerencsém volt ebben.

sting!
hajrá szurik!!!! :wink:

a PIRI meg monnyon már le!!!!

babszika

Kiss Angyal:én nem nagyon értek ezekhez a lombikos dolgokhoz!de szerintem ha túl stimuznak inszemnél akkor leállitják azt a hónapot nem küldenek csak úgy lombikra..
valami okának csak kell lenni ha lombikot javasolnak...
szerintem.... :oops: :oops:
sting1982

igen monnyon már le.....
egyébként ez a havim most valami katasztrófa...
úgy ömlök mint állat....
:evil: :evil: :evil: :evil:
sting1982

sting!
az nem túl baba!
mondom én, h monnyon le :wink:

babszika

na, most összakaprtam magam, hála egy másik fórumnak, szóval gyúrok szerdán egy jó magas hcg-re :lol: :lol: :lol:

babszika

[quote="sting1982"]K írta:sting1982iss Angyal:én nem nagyon értek ezekhez a lombikos dolgokhoz!de szerintem ha túl stimuznak inszemnél akkor leállitják azt a hónapot nem küldenek csak úgy lombikra..

Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Én is pont így gondolom.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

[quote="kakti"] írta:kakti
[quote="sting1982"]K írta:sting1982iss Angyal:én nem nagyon értek ezekhez a lombikos dolgokhoz!de szerintem ha túl stimuznak inszemnél akkor leállitják azt a hónapot nem küldenek csak úgy lombikra..

Maximálisan egyetértek az előttem szólóval. Én is pont így gondolom.

de ezt most hogy értitek???
hisz én is lombikra mentem!

babszika

Sziasztok!!
Woody! Kép Kívánok neked!!

Kis angyal!
Én már valamennyire túl vagyok rajta.Meg találtam a mostani férjemet és boldogok vagyunk ténleg már csak a kis baboca hiányzik!De köszönöm!!
Böbém!
Akkor már el kezdted a 2.kat??Bocsi de nem nagyon vagyok képbe.Tudom gyakraban kellene jönöm.
babszika!
Gyurjál is meg drukolunk neked!!!!
Nekem is ott van az asztalon a tesztem meg láttom is minden nap de nem akarok tesztelni majd meg mondják.Az elsönél bár nagyon tesztelni akartam de aztán már nem kellet mert jött a miki.Sütöm a képviselö fánkot Apának meg a Drága Anyosomnak akit nagyon szerettek!!!Puszi mindenkinek!!!

Kép
rózsa11

rózsa!
köszi-köszi!!!!
képviselőt nekem is küldhetnél! nyitom az ablakot! dobsz egyet? :wink: :lol:

babszika

sziasztok!
Nagyon köszönöm a köszöntéseket. :D
Ma alig voltak, 7:15-re értem oda és 9-kor már végeztem is.
Az volt a fura, hogy mielőtt behívott az asszisztens megkérdezte, hogy ha nem sikerült megyek-e tovább. Mondtam, hogy persze.
Én tuti nem szeretném itt a BMC-be megtudni, hiszen akkor kérdez ilyet, ha nem sikerült. Ez szerintem meg elég fura.
Most Merionalt kaptam napi 1 az adagom és jövő héten hétfőn kell visszamenni.
Babszika, sajnálom :cry: , de én ezt nem venném véglegesnek, mivel a lombiknál azért van vérvétel, mert az a biztos. A teszt nem mindig mutatja ki.
Rózsa, te most hányadik napon vagy? Remélem sikerülni fog! :D :D
woody

Szia Woody!

Régebben már többen írták/írtuk: sajnos ez a gyakorlat. Ha nem sikerült, azt ott, mindenki előtt megtudod. De ha siker van, akkor csak behívnak (meg behívják a biológust is).

Babszika!

Úgy értettük, hogy ha valakit túlstimuznak, az nem feltétlenül megy automatikusan lombikra. Ennek nyilván megvannak a kritériumai.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

woody!
én oltári pofátlannak érzem magam, h nem jöttem és így nem tudtalak felköszönteni, ezért nem is írtam reggel.... azért halkan sok boldogat így utólag is, de oltárira ciki ez, tudom :oops:
igen, reménykedni még fogok szerdáig! :wink:

főleg, h ha most Mártika olvas, akkor majd jól le fog szidni, h minek teszteltem és tök igaza van! :lol: :?

babszika

kakti!
ja jó, így ok, csak másképp lehetett ezt éreteni :wink:

babszika

Voody!
Én a 10.napon vagyok jövöhéten hétfön kell menni vissza.
Küldök persze csak még nicsen kész.Most megyek az ebédért.nagyon utálom már ezt a meleget egyszerüen nem birok kint lenni.

Kép
rózsa11

Lányok a Drnö. bent a rendelöben mondja hogy nem sikerült kint ezt nem közlik velünk.A recin mondták is majd a Dr.nö közli az eredményt.Nekem igy volt az elsönél.

Kép
rózsa11

én sem kaptam még a rossz hírt kint :shock:

babszika

Kiss angyal: Sajnos mától már megint dolgozom. Kell a szép kelengyére a pénz. Az inszeminációnál attól függ, hogy mennyi tüsző érik. Ha „csak” 5-6, akkor nekem leállították. Ha több lett volna és szép nagyok, akkor lehet hogy lombik lett volna belőle. Bár nálam az első inszemet kellett leállítani, szóval nem biztos, hogy csinált volna lombikot egyébként sem.

Babszika: Sajnálom, ha tényleg nem sikerült. Még hátha.

Rózsa: Nálam is úgy ment mindig, mint Woodynál. Az asszisztensnő nem mondja, hogy nem sikerült, csak megkérdezi, hogyha nem sikerült volna, akkor mennék-e tovább. Ez egyenlő azzal, hogy nem sikerült.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter!

Kérdezted azt a lombikos dolgot. Ez úgy van, hogy ha long protokollt csináltok (gyanítom hogy azt) akkor a ciklus végén kell kezdeni a Decát és azt a következő ciklusban is kell szúrni folyamatosan. Arra írták, hogy a 2 ciklus között elvileg mensinek kéne lennie, de nem mindenkinek lesz a gyogyi miatt, így akár az ki is maradhat.

Woody!
Hallod......a helyedben tuti kerestem volna valami kandikamerát eldugva :D Még egyenként is kényelmetlen lett volna elhallgatni őket, nemhogy egyszerre :D Ja, és boldog szülinapot! Akkor oroszlán(yka) vagy?

Vnbeni!
Csodálom a kitartásodat, sajnálom amik történtek veled. Kívánom, hogy az élet mihamarabb mutassa meg neked a kegyesebbik oldalát is.

Sajti!
Erről az ukrán dologról én is hallottam, ott állítólag 13% amit be kell fizetni adóba és járulékba és el van felejtve minden más.

Zsu!
Hogy mik vannak! Hát ez tényleg kicsit ijesztő....... Akkor lehet ez volt a gond és most már tuti menni fog a dolog?

Sting, Kiss angyal és még akiknek nem sikerült a tesztelés:
Kitartást nektek az új projecthez, lesz itt még babaeső.

Babszika!
Azért annak a vérvételnek még adhatnál egy esélyt, hm? :wink: Bár nem jó példa, de nekem is nega tesztem volt, odabent meg jóhírt közöltek lombik után.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Sziasztok!

Szia Rony: Ez volt az egyik gond, most már csak a kiskatonákkal kell megküzdeni!Remélem nem lesz nagy ütközet! :D

A múltkor valaki írta, hogy ha van igazolás, hogy meddőségi kezelésre járunk akkor elvileg nem rúghatnak ki...Ez igaz?Mert akkor be kéne szereznem egy ilyet, mert a "hülyekolleganő" szemétkedik.Ezt az orvostól kell kérni, vagy a recin?
Vendég

Szerintem nem kell igazolás. Az OEPnél amúgy is tudják. De kérdezz rá. Az viszont biztos, hogy EZÉRT nem rúghatnak ki. De az nem biztos, hogy más szöveggel sem tehetik meg (megszűnt a munkaköröd pl.). Ennek holnap, ha gondolod, utánaérdeklődök anyukámnál. Ő munkaügyes.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Babszika! Ahogy Rony is írta még lehet pozitív a teszted. Nem feladni!!! Most már beindul a babaeső! Muszály lesz neki, úgyhogy sikerülnie kell!

Woody! Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz! Boldog szülinapot kívánok Neked!
Én is ott voltam ma. És szerintem láttalak is. Két lány ment be egymás után és mindkettőtől megkérdezte az asszisztens, hogy folytatja-e? Az egyik lánynak még a nevére is emlékszem Kiss A. (nem Te voltál?)
Én is ma kezdem a merionalt és jövő hétfőn kell visszamennem. Ez már az 5. lesz.

Akire!
Hogy érzed magad?
Nem tudsz esetleg valamit Vasikáéról?
szöszi1977

Szia Kakti! Nagyon megköszönném, ha megkérdeznéd erről anyukádat!
Vendég

sziasztok

én is hazaértem, persze megerősítette, hogy negatív lett, engem meg a doki maga hívott be a rendelőbe, mondom magamba most mi van ilyenkor????
aztán mondta hogy meg kellene beszélni hogyan tovább???? szeretnénk-e menni lombikra??? mondtam hogy igen.
1 hónap szünetet kell tartani ha nem jön meg 35 nap múlva a következő egy uh-t csinál aztán ad gyógyszert hogy megjöjjön és utána indul a lombik.

kicsit most figyelő állásban leszek 1hónapig de olvaslak majd benneteket.
akinek volt lombikja legyen kedves nekem leírni hogy mi a menete,
injekció milyen meddig és leszívásnál altatás???? hány napra ültetnek vissza kb? és hány nap múlva van a teszt??

köszi előre is, lehet privi is :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

azt elfelejtettem hogy én direkt később mentem 10 után és 1,5óra alatt végeztünk, de a laborban mind a 6 teszt negatív lett :(
mondtam a laboros csajnak hogy ez is az, mert teszteltem meg meg is jött....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szöszi, az nem én voltam. Rajtam farmer szoknya, zöld felső és egy rózsaszínes hátizsák volt. És én is jövő hétfőn megyek vissza.
De engem annyira nem zavart ez a kérdés, mivel már tudtam, hogy negatív és felkészültem a következőre. Már vártam is, hogy kezdjük, mivel sok ember mondta mostanában, hogy általában a 3-4. inszem a sikeres. De azért remélem én kivétel leszek, és a 2. lesz az! Ja és persze Szöszi, neked is sikerülnie kell most! :D

Lukácsné, hajrá első lombik! Az 1 hónap meg hamar elrepül....

Kiss angyal veled mi a helyzet, voltál ma?
woody

sziasztok
ha valakit érdekel a baba fejlődése

http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... o-honapban

nagyon jó kis videók
rafiimola

Sziasztok!
rafiimola!
Köszi szépen azt az oldalt nagyon érdeke dolgok vannak fent el is tettem a kedvencek közé!
Szöszi:
Én is hétfön megyek lehet hogy talizunk az eredményert.Megy a drukk ezzerel!! olyan jó hogy nincs az a meleg!
Megyek reggelizni!Pusza

Kép
rózsa11

Sziasztok!

Ki tugya hogy a héten van e Szűcs?
rafiimola

Zsu1981: Sajnos a munkáltatóknak az elég kevés, hogy az oep tudja rólad, hogy meddőségi kezelésre jársz. Ha küldessz nekem priviben egy e-mail címet, akkor átküldöm azt az igazolást, amit és aláírattam a dokival és ezt mutattam be a főnökömnek és neki tudomásul vételre alá kell írnia. Kérhetsz a meddőségiben is, de vihetsz nekik ilyet is és akkor csak alá kell íratni. Utána már hivatkozhatsz erre. Ha nem venné át és kirúg, akkor perelheted, hogy te tájékoztattad róla. Ha viszont nem jelented be hivatalosan és kirúgnak, akkor nem perelheted a céget. Én így tudom.

Lukacsne: Sajnálom, hogy negatív lett. Majd legközelebb.

Woody: Szerintem abszolút nem törvényszerű, hogy hányadik inszem sikerül. Kaktinak és Tigriskének is a 2. lett a sikeres. Nekem csak a 4.
vicky79
Budapest III. kerület

Na, szia Zsu1981!

Most beszéltem anyukámmal.
Valóban kell igazolás a BMC-ből, különben nincs meg a felmondási védelem. Amíg „emberi reprodukciós eljárás” alatt állsz, addig nem rúghatnak ki semmilyen indokkal. A kivétel az, ha megszűnik a munkáltatód. Ha a munkaköröd szűnik meg, találniuk kell neked valami mást. Szóval nem tehetnek az utcára. De mindenképp írásban tájékoztasd a főnöködet erről, és legyen egy példányod, amit ő aláírásával ellenjegyzett!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Anyukám löki nekem MSN-en a hivatalos szöveget, amit be is másolok ide:

90. § (1) A munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt az alábbiakban meghatározott időtartam alatt:
a) a betegség miatti keresőképtelenség, legfeljebb azonban a betegszabadság lejártát követő egy év, továbbá az üzemi baleset vagy foglalkozási megbetegedés miatti keresőképtelenség alatt a táppénzre való jogosultság,
b) a beteg gyermek ápolására táppénzes állományba helyezés,
c) a közeli hozzátartozó otthoni ápolása vagy gondozása céljából kapott fizetés nélküli szabadság (139. §),
d) a külön törvény szerinti emberi reprodukciós eljárással összefüggő kezelés, a terhesség, a szülést követő három hónap, illetve a szülési szabadság [138. § (1) bekezdés],

Magyarázat:
A törvény elvi célja társadalmi szempontból a gyermekszületések számának emelése, egyéni szempontból azoknak a gyermeket vállaló személyeknek a támogatása, akik a fejlett orvostudomány segítségét veszik igénybe a gyermekvállalás elősegítése érdekében. Indokolt, hogy ne csupán a terhesség bekövetkeztétől, hanem az annak érdekében végrehajtott kezelések megkezdésétől illesse meg munkajogi védelem, illetve munkaidő-kedvezmény az érintett munkavállalókat.
Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény (a továbbiakban: Eütv.) 166. §-a tartalmazza az emberi reprodukcióra irányuló különleges eljárások szakmai szabályait. A törvény e fogalom felhasználásával egészíti ki az Mt. felmondási védelemre vonatkozó szabályait, kimondva, hogy az ezzel összefüggős kezelés időtartama alatt a munkavállalónak felmondani nem lehet. Természetesen abban az esetben, amikor e kezelés orvosilag megállapított keresőképtelenséget eredményez (pl. kórházi bentfekvéssel jár), az erre vonatkozó védelmi szabályok érvényesülnek.

Ezek a Munka Törvénykönyvében vannak.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vicky és Kakti: Köszönöm szépen a válaszotokat!És Anyukádnak is köszönöm!
Vicky küldtem priviben az email címem!
Vendég

zsu1981: Átküldöm holnap amit én aláírattam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.04 17:45-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

vicky79:köszi szépen!
Vendég

Most vettem észre, hogy itthon nincs meg. Bentről küldöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Rony77!

Nagyon köszi! :)

én ma 10. napja szúrom a Decapaptylt, igen, hosszú protokoll...
olyan ellentmondásos infókat találok a neten... van ahol azt hogy van mensi, van ahol azt hogy nincs.
nekem semmi sincs...már 3 napja megjött volna ha nem szúrnám magam...
te értesz ehhez?
kérdezhetek? :)

az a fura, hogy ezt a leírás szerint szúrnom kell a punkcióig.
de jövő hétfőtől már szúrjuk mellé a pergoverist is...
akkor mikor jön meg?
a decapeptyl leírás szerint ha befejezem a decapeptylt...de az a punkcio napja...
akkor ez most hogy van???

ne haragudj, hogy ezt most rád zúdítottam... :)

köszönöm: eszter :)

eszter82
Budapest

Vickykém!
Nagyon köszönöm az imélt!!!Remélem jól vagy???Pihenjél!!!Majd jövök holnap ma nem soká megyünk biliárdozni. Kép Mindenkinek :!: :!:

Kép
rózsa11

Eszter!

Semmi baj, egyikünk sem ebből doktorált :wink:
Szóval nekem azt mondták, hogy a Deca arra való, hogy a petefészek működését leállítja és a gyógyszerek alapján fogja a dolgát végezni. A Decát majdnem a leszívásig kell majd használni, a doki szólni fog mikor kell abbahagyni, mert nem mindenkinél ugyanakkor van ez az időpont. Mellette lesz majd még másik szuri is, elején a Menopurt kaptam, majd utána Merionalt. Mindig a vérvétel után tudja eldönteni az orvos, kinek melyik kell a hormonértékek alapján.
Ilyenkor a gyogyik szerintem simán bekavarhatnak, mensiügyileg :D
Mikor lesz a leszívásod? Az olyan izgi, egy lépéssel közelebb a célhoz :D
Drukkolok ++++++++

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Csodás Reggelt Mindenkinek! :)
Kép

Vicky:
Ez az ukrán "rendszer" nem semmi!
Ügyes legyél a diétával, nekem hétvégén eléggé nem sikerált, mert csomót bűnöztem :oops: . Nehéz betartani - de a mi érdekünkben, no és a csöppség miatt is erőt vesz magán az embör, oszt usgyí!!!
A strandon hogy érezted magad? Gondolom, csak pianoban nyomtad a pancsoldát... :lol:

Vbeni:
Micsoda rettenetes, embert próbáló utad volt... Szívből sajnálom amit átéltél, elképzelni sem tudom mennyire nehéz lehetett. Ezt csak az érzi át igazán, akivel megtörtént. :cry:
No de majd most!!! :) Nem feladni, hiszen egyszer úgyis sikerül, mert csak így történhet és kész!!! :D
Kívánok hozzá sok szerencsét, nagy kitartást és türelmet! :D

Rózsa:
Hihetetlen, hogy te is voltár már özvegy... Ilyen fiatalon mennyi szörnyűséget kellett átélned! :cry:
Hál'Istennek jóra fordultak a dolgaid neked is!!! :D

Sting, Lukácsné:
Beindult a bládi-party lyányok? :? Annyira sajnálom... :cry:
Ha már így alakult, fel a buksival és gyúrjatok szépen a következőre! Szépséges pozitív tesztet kívánok neketek! :D

Akire:
Jó, hogy bekukkantottál! :lol: Jól vagytok?

Babszika:
:( Óóóó, de kááár...
Ne búslakodj, a legközelebbi sikerülni fog, hajrá!!! :D

Woody!
Megkésve bár, de törve nem:
Kép BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol:

Rony:
Hmm... Ami eltér a megszokottól, az mindig érdekesebb egy kicsit. Ezért is fura ez az ukrán dolog.
Veled mizujs? Hogy vagy?

Szöszi:
Hajrá Merional!!! Szerencsés vagy, hogy újból gyorsan kezdhettél! Azt kívánom, hogy az 5. sikerüljön! :D Lehet, hogy az 5 lesz a szerencseszámod? :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Ma nem vagytok korán kelők a neten :)
Nembaj, majd én lököm a rizsát még egy kicsit... 8)

Hétfőn voltam bmer-, mmc-kezelésen (remélem jól írtam) és lélekgyógyászaton.
Ez a bmer valamiféle mágnes "ágy", amin 2*8 percet feküdtem; azután jött a lélekterápia.
Kissé szkeptikus vagyok ezekkel a hókuszpókuszos dolgokkal, de gondoltam egy próbát mindenképpen megér. Nagyon érdekes volt a terápia - éber hipnózisban történik a foglalkozás és sok mindenre rávilágít, ami eddig talán nem tudatosult az agyamban, h. miért is van úgy, ahogy ... Az elejét rendesen elröhhintettem :lol: még nem voltam ilyenen, kicsit viccesnek találtam. Nem részletezem agyon, de szerintem itt a problémákat alakítjuk át a terapeuta vezetésével megoldássá, tehát a probléma meg fog szűnni. Azután jött az mmc, ami egy számítógéppel összekötött szerkentyű - melyet a bokák fölé, csuklóra és nyakhoz rögzített elektródákkal csatlakoztatnak. Ez feltérképezi a testet (lelket? nemtom :oops: ) és kiírja a hibás részeket, amire kaptam utána 33 perces kezelést. Közben befelé kellett figyelnem, hogy mi jelenik meg a tudatomban. Nagyon érdekes volt. A doktornő a gép adatai alapján azt állapította meg, hogy generációkon keresztül hurcolt problémák, illetve lehetséges, hogy valami gyermekkori trauma miatt nem működik rendesen a "szervezetem" és nem én tehetek róla, nem az én cselekedeteim miatt vannak gondjaim. Holnap is megyek, Budán van a rendelő a Gellért térhez közel. Csuda tudja, hátha segít...

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Sajtocskám!
Nagyon érdekes helyekre jársz te!!!Azt énis hallotam hogy ha gyerek korba ért trauma akkor azt végig kisér az életedbe.Én is voltam valami hasonlón csak nálam az inga volt a fö szerep.Ez akkor volt mikor az elsö férjem elment és üzent dolgokat meg nekem is kijött az hogy nagyon iszonyodom a fehérköpenyes órvosoktól mert történt velem is egy nem jó dolog.Majd irod a fejleményt!!Túl vagyok amennyire lehet de nagyon sokat számit hogy megtaláltam a boldogságot a Páromat! Tegnap jó eláztunk mikor a biliárdból jöttünk haza.Most megyek mert takaritani kellene.meg enni. Kép Ez a kis vérebünk!Majd teszek még fel képet!!Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Rony77!

Köszi :)

Igen, nagyon jó már hogy "kézzelfogható" közelségbe kezdünk kerülni :)

már 5. éve várunk erre, és teljes extázis van :)

Nekem a doki a Decapeptylt adta, és 10-én, jövő hétfőn megyek vérvételre, vizeletre, uh-ra, és akkor már vinnem kell magammal a Pergoveris injekciót is.
és aznap már mindkettőt fogom kapni.
Van még a hűtőben ezeken kívül az a 2 doboz hcg szuri, a punkcio előttre (gondolom), meg a 100 db progeszteron szuri...meg persze az a tengernyi mennyiségű Utro... :)
Gondolom majd a véreredmény és az uh után okosabb leszek :)

A tervezett punkció aug. 21. péntek, és akkor az embriotranszfer aug 24 vagy 26.
Azt mondták, az majd akkor kiderül attól függően, hogy hogy osztódnak :)

Nektek hogy áll a baba projekt?
nemrégen olvasgatlak Titeket, így nem igen látom még át, hogy ki hol tart :oops:
Neked volt már lombikod?
És ha igen, a Jánosban?
Azok az injekciók, amiket te kaptál a Decapeptyl után, azok mit csináltak? tűszőt növesztettek? :)
Minden szuri szubkután volt? vagy van amit izomba kell beadni?
Neked volt még "szabad" hely a hasadon?
:shock: :roll:

Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok!

helló újjak!a lehető legjobb helyre jöttetek :lol: :lol: :lol:

Most olvasom hétfőn nagyon sokan megyünk vissza bmc-be!nekem is hétfőn kell majd mennem.én megint merionalt kaptam és megint csak 1/2 adagot! :shock: :shock:

Woody:nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szia rony:nálad mizus?hogy vagy?
sting1982

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?