Sziszi!
Mi is Fister Katalinhoz járunk, bár amikor én megkerestem, még a Ringsteden laktunk, és nem tudtam hová fogunk tartozni. Őt ajánlották a barátnőim, és én nagyon meg vagyok vele elégedve. Amikor megkerestem, elmondta, hogy mikor megy szabira, és ha akkor születne meg Lili, és nem veszi fel a telefont, akkor írjak egy sms-t, és vissza fog hívni, mert a telefont csak azért nem veszi fel, mert nincs a közelében. Amikor hazajöttünk felhívtam, és kijött házhoz, a recepteket pedig még akkor odaadta, amikor felkerestem, hogy mire hazajön Lili, apa ki tudja váltani őket.
Egyébként őt a vele egy épületben lévő Márkus doktornő szokta helyettesíteni, na ő hozzá járnak a cigusok (körzetileg hozzá tartoznak).
A rendelés és a tanácsadás ideje nem esik egybe (tanácsadás kedden és csütörtökön van 11:00-13:00), és pont azért, mert a dr. nő is azt mondta, hogy nem szeretné, ha az egészséges gyerekek találkoznának a betegekkel.
Molnár Mariannról eddig nem hallottam semmi rosszat (bár dicsérni sem dicsérte senki), de majd az egyik ismerőstől érdeklődöm, mert ők hozzá járnak.
Ha lehet egy tanácsom (csak a tapasztalat miatt), azt is gondold végig, ha egyedül kell vinned manót orvoshoz, melyiket tudod könnyebben megközelíteni. A dombra nagyon nehezen lehet babakocsival feljutni, mert a kialakított feljárók nem passzolnak igazán a babakocsik kerekeihez. De ez csak egy megjegyzés, persze úgy döntesz, ahogy a szíved súgja.
Babakocsi:
Nekünk Pierre Cardin 3in1 van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Ennek a típusnak láthattad a koppintott mását (Babypoint), ami fele annyiba kerül de olyan is minőségben. A Török u-ban árultak olyan babakocsit, és mi is majdnem bedőltünk az eladónak, aztán sikerült utánajárnunk a dolognak, hogy miért is olyan olcsók azok a kocsik, és inkább a másik mellett döntöttünk.
De megérte, mert nagyon meg vagyok vele elégedve, és időközben a boltot is bezáratták. No comment...
Megpróbálok egy képet betenni róla, ha nem sikerül, a Kossuth utcai Chicco bababoltban biztosan meg tudod nézni.
Lilikocsi
A mózest csak ebben a pozícióban tudod feltenni, a hordozót és a sportrészt mindkét irányba fel lehet csatolni. A hordozót nagyon sokáig használtuk az autóban is.
Szóval én szeretem, és lehet kicsit elfogult is vagyok. Talán egy rossz tulajdonsága van, hogy nem lehet kicsire összecsukni.