Sziasztok!
Hát, megjöttünk, fergeteges volt a nyaralás!!!!
Csak szuper jelzővel illethetem! Péntek este érkeztünk haza, szombat délelőttől vasárnap hajnalig esküvőn voltunk, tegnap meg az elmaradt háztartást kellett pótolni.
Lányok, nagyon kellett ez most nekem. Szinte újjá születtem. Az időnk is príma volt, a vihar is elkerült alig érintett meg a széle.
Gina még nálam is jobban élvezte. Szép szine lett, imádta a vizet, volt, hogy 2 órán át is áztunk a tóban.
Esténként finom vacsit csináltunk a férjecskémmel, aki a két hét alatt végig velem volt a konyhában, és tanulgatta a főzést.
Odáig is elmerészkedtünk, hogy időnkét ittunk egy-egy pohár vörösbort is. (Pedig egyikünk sem szereti az alkoholt)
A legcsodálatosabb az egészben, hogy egy percig sem gondoltam a babára. Mikor elindultunk magam alatt voltam nagyon, hiszen akkor jött meg és tudatosult, hogy megint semmi.
De egy nap alatt rendbejött a lelkem és nagyon jó volt, hogy nem görcsöltem azon, mikor "kell" együtt lennünk.
Még a nyavalyás mikroszkópot sem vittem magammal!!!
Rólatok tudtam, mert Márti volt olyan aranyos, hogy megírta sms-ben, kinek hogy alakult a hónap.
Vivi, neked gratulálok és nagyon örülök, hogy sikerült.
Judy, nem fogok közhelyeket mondani, mivel azt én is útálom. Engem sem vígasztalt semmi és nagyon mérges voltam magamra és a világra. Elsősorban magamat okoltam (és még most is!), de közben rájöttem, hogy ez nem segít.
Következő mensi után elmegyek a dokihoz és kivizsgáltatom magam. Addig meg lesz@rom és nem foglalkozok a dologgal.
Időm még van, csak sikerül egy év alatt összehozni!
De eddig el kellett jutnom és el kellett fogadtatnom magammal a dolgokat. Így már picit könnyebb.
Panny, nagyon szépen alakul a terhességed, már 8 hetes, hihetetlen! Örülök és jó, hogy visszajössz irogatni nekünk is!
Márti , neked külön köszönöm az sms-t. Jó volt hallani rólatok!
Floboli, üdv, még nem ismerjük egymást, de örülök, hogy bővült a topic. Majd visszaolvasok, mert még nem vagyok képben.