Új privát üzeneted érkezett!

Na sziasztok, bocs tegnap nem írtam. Doki megvizsgált, de uh-n nem. Megállapította a terhességet (megnagyobbodott méh), és adott beutalót ultrahangra. Augusztus 4... szoval tovább izgulok. De már az nincs annyira messze.
Hogy itt milyen szélvihar volt és van...:O
Vendég

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget kismamik? Örülök, hogy jol vagytok.

Ahogy olvasom én a szerencsésebbek közé tartozok :roll: Nálunk a férjem nagyon akarja a gyerekeket, ha rábólintanék már most neki is állna a 3-nak. Mindig azzal nyúz, hogy legyen köztük pici a korkülömbség. Nagyon szeretné már, aminek persze örülök, főleg hogy azt olvasom hogy ez nem mindenkinél ment ilyen egyszerűen.

Floboli!

Hogy érted azt, hogy szégyelli azt, hogy sok gyereke van? Ebbe a mai világba szerintem a legnagyobb boldogság az ha az embernek gyerekei vannak. Ha jol érvelsz idővel talán majd ő is vágyni fog újra egy kisbabára :wink:

Szép napot mindenkinek!
chlarissa

Hova tüntek a vonalzóim? :roll:
Na mindegy majd késöbb megnézem mi van.
chlarissa

Chlarissa! Tudod az ő véleménye mindig az volt,hogy kettőnél több gyermeke csak a "kisebbségnek" van meg persze annak akinek sok pénze van és sokáig amíg nekünk is csak 2 volt azt mondta ,hogy a "hülyéknek".Alapvetően ő is büszke rájuk.Csak úgy dagadt a melle az iskolai évzárón amikor a két nagy kitűnő lett.Attól félek,hogy nem szeret már,mert ha nekem ő ennyit könyörögne valamiért mint én már biztosan megadnám neki.Sajnos senkinek nem tudom elsírni a bánatomat,mert mifelénk 10 emberből 8 így gondolkodik.Mivel én egyke vagyok anyukám a legnagyobb ellenfelem ebben a témában N agyon tanácstalan vagyok.
floboli

Ja és csajok hogyan kell feltölteni a vonalzókat?Már megszerkeztettem,de feltölteni nem tudom.Előre is kösz a válaszért.
floboli

Azt az url-es linket kell bemásolni :)
Vendég

Halihó!

Itthonról jelentkezem :wink: nemrlég megjöttünk.Mivel ma van Krizsikém névnapja ezért még ma is programoztunk ...voltunk hajózni Siófokon meg mekizni Székesfehérváron(gobdoltam rád Judy :wink: )

Floboli!

Nagyon sajnállak hogy felétek efféle gondolkodásmód dívik..sztem meg maanpság semminek nem nagyon látom értelmét mint a gyereknek..ebben a felszínes és elferdűlt világban számomra semmi nem olyan érték mint egy gyerek..semmi pénz vagy csillogás nem ér fel vele...Inkább nekünk sokgyerekseknek büszkének kell lenni a sokszép gyerekünkre,nemhogy szégyellni hogy sok van...nem is éretm az olyan gondolkodást :x :x :x
Megértelek mert nagyon rossz lehet hogy te vágysz a babára és a férjed nem...kívánom hogy találkozzanak a vágyaitok!!!! :wink:

Többiekkel mizu?

Judy

Hanyadik napon is vagy?

Vivi!

Basszus miért nem csinált egy UH-t is a doki?!Most rághatod a körmöd még egy pár napig :wink: kis türelmetlenke :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok,

Bocsi, hogy eltűntem, de nem igazán van időm írogatni.

Barbika teljesen rendbejött.
Nem tudom írtam-e, de sajna most már hetek óta nem akar főtt kaját enni, szóltam a dokinak is. Első körben kapott Béres-cseppet, aztán meglátjuk lesz-e hatása. A gond az hogy a nem evés miatt fogyott 20 dkg-ot és ez nekem nagyon nem tetszik.
Péntekre Bazsi is belázasodott, de nála nem volt olyan vészes 38,5 volt a hője péntek este, de szombatra már láztalan volt. Kapott ő is gyógyszert, úgy néz ki rendben van ő is.
Szerdán megyünk 3 napra nyaralni, remélem Dani nem fog már addig belázasodni.

Sajna a szervezetem nem mutat semmi hajlandóságot arra hogy pé-t produkáljon nálam. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom már megint mi a franc van, de egyre jobban hajlok a doki felé.Nyaralás alatt nem is tudunk együtt lenni,jövő héten meg apa éjszakás lesz, így kizárt a szex napközben a gyerekek miatt.
:cry: :cry: :cry: Arra gondoltam még, hogy lehet múlt hónapban tényleg volt valaki a pocakomban, mert a mostani menzesznél még a 8. napon is jött egy ici-pici alvadt vérdarabka belőlem. Lehet ez kavart be a mostani pé-be. Nem tudom. :oops: :oops:
Mit gondoltok??

Vivi,
Sajnálom, hogy nem csinált uhu-t a doki, de biztos minden renbe van. Ha nem lenne éreznéd. :oops: :oops:
Panny,
Welcome home!!!! :lol: :lol: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Drukkok mennek szerdára. :lol: :lol:
Floboli,
Nem csináltál vonalzót!! :lol: :lol: :lol:
Szerintem is próbáld meggyőzni a párodat ész érvekkel, és inkább büszkének kellene lennie a sok gyerekre és nem szégyellni. Ki hallott már ilyet. :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hát, megjöttünk, fergeteges volt a nyaralás!!!!
Csak szuper jelzővel illethetem! Péntek este érkeztünk haza, szombat délelőttől vasárnap hajnalig esküvőn voltunk, tegnap meg az elmaradt háztartást kellett pótolni. :wink:

Lányok, nagyon kellett ez most nekem. Szinte újjá születtem. Az időnk is príma volt, a vihar is elkerült alig érintett meg a széle.
Gina még nálam is jobban élvezte. Szép szine lett, imádta a vizet, volt, hogy 2 órán át is áztunk a tóban.

Esténként finom vacsit csináltunk a férjecskémmel, aki a két hét alatt végig velem volt a konyhában, és tanulgatta a főzést.
Odáig is elmerészkedtünk, hogy időnkét ittunk egy-egy pohár vörösbort is. (Pedig egyikünk sem szereti az alkoholt)

A legcsodálatosabb az egészben, hogy egy percig sem gondoltam a babára. Mikor elindultunk magam alatt voltam nagyon, hiszen akkor jött meg és tudatosult, hogy megint semmi.
De egy nap alatt rendbejött a lelkem és nagyon jó volt, hogy nem görcsöltem azon, mikor "kell" együtt lennünk. :wink:
Még a nyavalyás mikroszkópot sem vittem magammal!!! :P

Rólatok tudtam, mert Márti volt olyan aranyos, hogy megírta sms-ben, kinek hogy alakult a hónap.
Vivi, neked gratulálok és nagyon örülök, hogy sikerült.
Judy, nem fogok közhelyeket mondani, mivel azt én is útálom. Engem sem vígasztalt semmi és nagyon mérges voltam magamra és a világra. Elsősorban magamat okoltam (és még most is!), de közben rájöttem, hogy ez nem segít. :(
Következő mensi után elmegyek a dokihoz és kivizsgáltatom magam. Addig meg lesz@rom és nem foglalkozok a dologgal.
Időm még van, csak sikerül egy év alatt összehozni!
De eddig el kellett jutnom és el kellett fogadtatnom magammal a dolgokat. Így már picit könnyebb.

Panny, nagyon szépen alakul a terhességed, már 8 hetes, hihetetlen! Örülök és jó, hogy visszajössz irogatni nekünk is!

Márti , neked külön köszönöm az sms-t. Jó volt hallani rólatok!

Floboli, üdv, még nem ismerjük egymást, de örülök, hogy bővült a topic. Majd visszaolvasok, mert még nem vagyok képben.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz,
Nagyon örülök, hogy hazajöttetek, olyan egyedül voltam már. :lol: :lol: :lol:
Képeket csináltatok?
Annak meg külön örülök, hogy ilyen jól ki tudtál kapcsolódni és nem a babatéma volt a fejedben állandóan. Lehet ez használt most neked. :lol: :lol:

Hányadik ciklusnapon vagy most??

Én ma megyek a Tesco-ba vásárolni, napközben meg pakolgatok, este meg főzök a következő 3 napra. Holnap reggel meg indulunk. :lol: :lol: :lol:

Én végre tegnap este pisiltem egy majdnem pozi LH-t. Úgy örültem. Gyorsan elkaptam apát délután. (konyhában zárt ajtók mögött)
Remélem mára már full pozi lesz, és akkor még adunk az élvezeteknek nyaralás előtt. Ott már úgy sem lehet. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Nagyon klassz hogy még a nyaralás előtt megvolt a pé-d és sikerült az akció :oops: :lol: :oops: :lol:

És amúgy hova mentek nyaralni?Biztos várják már a srácok,ugye?!
Te is kapcsolódj ki a pihenés alatt!!

Yusz!

Szuper hogy így feltöltődtél!!Sztem is talán ez kellett ahhoz hogy most sikerüljön a babóca is :wink: Én nagyon drukkolok az tuti :wink:

Mártival mi van???Yusz,ha te tudod a számát nem dobnál rá egy sms-t??!Csak mert a többi topicban se volt már rég és aggódunk!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Az előbb írtam egy jó hosszú hsz-t és elszállt! :evil:

Judy, gondoltam rád azért elég sokszor. Mi egy kicsi "egy cipőben járunk", sajnos. :cry:
Mármint az sajnos hogy nincs még baba. :(
Most a 18. napon vagyok, de nem tudom, hogy mikor volt (volt-e egyáltalán) pé-sem, de mindegy is, mivel tuti gond van nálam.
Az előző mensi előtt 5 napig barnáztam és ez egyértelműen hormonproblémára utal. :oops:
Megvárom a jövő heti pirit és utána irány a doki. :(

Vannak képek, kameráztam is, majd teszek fel párat, csak még nem volt időm átméretezni.

Tényleg, hová utaztok? Remélem lesz időd a gyerkőcök mellett pihenni is!

Panny, köszi a drukkot, de hát mint írtam, sajna még várni kell....
Mártinak küldök egy sms-t, hogy hiányoljuk, ok?
Hogy vagy különben? Hogy bírod a meleget? Nincs hányinger?

Az bizti, hogy ha összejön a baba, soha többé fogi gátlót nem fogok szedni!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Panny!

Máriték nyaralni vannak, előtte nem volt ideje a géphez ülni, de puszil mindenkit!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Panny!

Máriték nyaralni vannak, előtte nem volt ideje a géphez ülni, de puszil mindenkit!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Panny!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz,
Hát igen, sajnos tényleg egy cipőben járunk. :cry: :cry:
Én is biztos vagyok benne, hogy valami nem stimmel nálam. És szerintem az van, hogy nincs megfelelő minőségű pé-em. Ezért akarom megnézetni uhu-n szeptemberben. Akkor már a gyerekek suliban vannak, több időm van. Lehet nekem is kelleni fog egy kis gyógyi hogy a petécskék jobb minőségűrek legyenek. :oops: :oops: :oops:

Remélem ebben a 3 napban nem fogok a babán agyalni és ki fogok tudni kapcsolódni egy kicsit, mert sajna most nagyon erről szólnak a heteim. Mármint négyeskéről. :lol: :lol: :lol:

Látod én fogigátlót sem szedtem, még sincs minden rendben. :cry: :cry:

Panny,
Hát még azért az LH nem volt pozi. :oops: :oops: Remélem ma este az lesz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy!

Nagyon remélem ki fogsz picit kapcsolódni és kívánom, hogy ebben a 3 napban csupa vidám és jó dolog történjen és ne jusson eszedbe a baba.

Tudod, nekem már az is eszembe jutott, lehet, hogy én már öreg vagyok. A teherbe esés esélye az évekkel egyre csökken. Persze van ellenpélda (Jakupcsek) de én nem ez leszek.
Az a baj, hogy türelmetlen vagyok és minden egyes kudarccal egyre jobban lemondok a baba lehetőségéről.
Na, mindegy azért egy kivizsgálás nem árt. Csak remélni tudom, hogy gyógyszerrel helyre rázódok és még belefér egy picúr az életembe.

Jó nyaralást és pihenést kívánok és jelentkezz, ha megjöttetek!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Judy!

Mégegyszer jó pihit :wink:

Yusz!

Kösz hogy hírt adtál Mártiról.

Sztem tutaira belefér még egy baba az életetedbe....lehet csak egy kis Closty kell és kész is :wink:

Márti!

Boldog Szülinapot Kívánok a nagyfiadnak!!!
(csak mert mi asszem egy napon szültünk a MÁV-ban anno 7 éve :wink: )

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt,

Mindjárt indulunk, előtte még bekukkantottam. :lol: :lol:

Képzeljétek, ma reggelre lett full pozi az LH-m!! :roll: :roll:
Hát, tegnap még beleadtunk mindent, innentől kezdve sajna már nem fog menni. Ha most netán valami csoda folytán össze is jön, tuti kislány lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Panny,
Márknak Boldog Születésnapot Kívánok!!!
Neked pedig egy kalappal a mai uhu-hoz. :lol: :lol: :lol: :lol:
Yusz,
Hát ez az öregség már nekem is eszembe jutott, de én ezt nem akarom tudomásul venni. :lol: :lol: :lol: Nekem kell még egy babó és kész!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Össze fog ez nekünk jönni, csak lehet nem lesz egyszerű. :roll: :roll: :roll:

Na, megyek, jók legyetek. Puszi mindenkinek. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hali!

Hát bekövetkezett az amitől rettegtem és amit senkinek nem kívánok soha...nincs szívhang csak üres petezsák

Nem gondoltam hogy ez 3 gyerek után és problémamentes terhességek után is lehet..de tul.képp miért ne lehetne sajna

A petezsák nőtt de nincs benne embrió...ja és van mellett egy iszonyat nagy henatóma..99%hogy az okozta hogy nem tudott rendesen beágyazódni...mert anno Krizsinél is volt egy tized ekkora hematóma de fel is szívódott..hát ez meg rohadt nagy...majdnem körbe öleli a ptetzsákot.

Hívtam is azonnal a dokim a SOTE-n és pénteken meg is csinálja a műtétet.Tök rendes volt a dokim,már a telefonban is nyugtatgatott...bíztatott hogy mivel nagyon könnyen teherbe esem már a műtét utáni mensi után nyugodtan próbálkozzunk és sikerülni fog!Olikával is így volt és erre ő is emlékszik

Csak azt nem értem h miért nem vetéltem el előbb vérzéssel?Most is meg lehetne várni míg magától beindul a vetélés de azt mondja a dokim az lehet még 3 hét múlva lenne csak...így hamarabb túl leszek rajta...és csak vákummal csinálja mint az előzőt is és nem kaparást . Úgy látszik nálam a tünetmentesség tényleg azt mutatta h valami nincs rendebn..aggódtam is miatta mert a srácokkal hánytam meg émelygetem is...és egy ugyanazon embernél ez fura
A vizsgálat előtt még mondtam is anyunak h sztem üres petezsák lesz..anyum meg elhesegett a dolgot és bíztatott..hát sajna megérzetme.

Apa meg csodálatos...annyira bíztat és optimista..azt mondja ha ő csak rámnéz én már teherb esem ne csüggedjek mert a műtét után ahogy lehet próbálkozunk.Önti belém a lelket mert nagyon ki vagyok

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom, én nem is tudom mit mondjak!

Kép
Kép
chlarissa

Panny, drága rettenetesen sajnálom! :cry:
Kérlek ne keseredj el, tudom hogy ezt könnyű mondani, de hidd el, lesz még babád!
Csak azzal tudlak vígasztalni, amivel én is megpróbálom túléélni a mindennapokat. :( És közhely, de igaz, tudom mit érzel!!
Majd tartjuk egymásban a lelket, és próbálkozunk tovább....

Kérlek írj, hogy alakult a műtét és jelentkezz, mert aggódom érted!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Köszi ,aranyosak vagytok!!

Ígérem jelentkezem szombaton este körül.

Szombaton meg esküvre kell mennem mert a kedvenc unaokatesóm nősül....ő igazából megértené ha nem mennék de én akarok...azt mondta a dokim h mehetek csak ne táncoljak,inkább csücsüljek :wink:

Engem is az tart életben hogy itt tudunk egymásnak segíteni lelkileg és ez sokat jelent nekem :oops: :oops: :wink: :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok! Pár napra elutaztunk kicsit pihenni,ezért nem jelentkeztem.Nagyon jó volt.Ilyenkor mindig felfrissül a kapcsolatunk.Végig olyan kedves volt a férjem,ígyhát egy kicsit elkezdtem puhítani.Legnagyobb meglepetésemre végig -hallgatott,nem zárkózott úgy be ahogy szokott.Azt mondta ,hogy szerinte én amúgyis nagyon levagyok terhelve miért akarok több feladatot.Valahol érthető,mert teljes munkaidőben dolgozom és amikor hazajövök tiszta hulla vagyok és akkor jön még csak a "neheze".Sajnos nem engedhetjük meg,hogy főállású anyaként itthon legyek.
floboli

Panny! :( :( :(

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Floboli, ha szülnél akkor járna a Gyed, nem? Két évig otthon lennél, addig a nagyobbak is nőnének, tudnának segíteni is. Hány évesek a gyerkőceid?

Ha a férjed csak azért aggódik, hogy nem fogod bírni, akkor már picit beletörődött nem? Lehet, hogy én gondolom rosszul, de addig üsd a vasat amíg meleg. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

sziasztok,

Gyors bekukk, hazaértünk, nagyon jó volt, csak rövid volt. Jó kis színt szedtünk fel.
Bővebben majd jövő héten, meg teszek majd képeket.

Viszont, ami a lényeg VÉLETLENEK NINCSENEK!!!!
Mikor odaértünk, közölték velünk, hogy némi kavarás miatt az 1 szobás apartman helyett a 2 szobásat kapjuk meg 1 szobás árán.
Gondolhatjátok hogy örültem neki, így az össszebújás sem maradt el.

Panny,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Yusz,
BOLDOG NÉVNAPOT UTÓLAG!!!!

Puszi mindenkinek, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szia Judy!

Neked is boldog névnapot kívánok!

Örülök, hogy mégis összejött az együttlét a pároddal. Tényleg nincsenek véletlenek, és ki kell használni minden lehetőséget. :wink:

A képeket várom, majd én is teszek fel amint lesz egy kis időm.

Holnap egész nap a telken gazolás és fűnyírás :evil: Sajnos egy fa sincs rajta, ugyhogy bizti nagyon elegem lesz. :shock:

Panny, gondolok rád és szorítok, hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Panny,
Rettenetesen sajnálom ami történt. :cry: :cry:
Ilyenkor az ember semmi okosat nem tud mondani.
Gyors felépülést kívánok testileg és lelkileg is.
Gondolj arra, hogy Olika előtt is mi történt és utána jött egy gyönyörű egészséges kisbaba.Férjed pedig csodálatos hogy így melletted áll. :oops: :oops: :oops: Puszi neked.
Yusz,
Köszi szépen. :lol: :lol: Jó gazolást mára. Én ma mosok, van egy nagy csomó koszos törölköző meg fürdőruci. :lol: :lol:
Floboli,
Azért ez már jó jel, hogy legalább végighallgat. Meglátod, hogy meg fog enyhülni kis idővel.Amúgy szerintem ez majdnem minden családban így van, hogy a nőre hárul a munka zöme, mi meg erősek vagyunk és mindent kibírunk. Nem feltétlen kell főállású anyukának lenned. Simán lehet 4 gyerkőc mellett is dolgozni, csak jól kell beosztani az időt. Persze nem mondom hogy az első 1-2 évben, de hát arra meg ott van a GYED, te is biztos igényelhetnéd. Most én is azon gondolkodom, hogy elkezdek ingatlanozni, azt simán lehet gyerkőcök mellett csinálni, mert nem egy helyhez kötött munka és szabadon mozoghatsz. Muszáj lesz valamit csinálnom, hogy ne járjon az eszem mindig a babán. :lol: :lol:
Ez meg amúgy is mindig érdekelt.
:lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Megjöttem a kórházból.
Túl vok vagyok rakta testileg...még lelkileg nem igazán.De azon leszek....már számolom a napokat hogy megjöjjön és lehessen próbálkozni!!

Kicsit gáz volt h volt a szobában kettő sima abortuszos...náluk volt szívhang is meg minden...mindenkinek megvan a maga története és baja ......és volt a szobában egy olyan lány is aki k a párjával 4 éves próbáloznk,túl vannak inszeminációkon,rengeteg műtéten..és spontán terhes lett ikrekkel ...a sors kitolt velük mert nem volt szívhang náluk se...szegény nagyon el volt keseredve....se gyereke,se semmi...de én nagyon bíztattam őt is és a párját is,hogy azonnal próbálkozzanak mert ilyenkor a szervezet még joban fogamzóképes!Én voltam a szobában a többgyerekes,tapasztalt"tyúkanyó" :wink:

Egyébként alig vérzem már és egyátalán nem fáj semmi.Remélem nem lesz semmi gond.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok Lányok!Megcsináltam a vonalzókat.Remélem sikerült!

KépKépKép
floboli

Sziasztok!

Húúú, nagyon kivagyok! 8) Elfáradtam, leégtem, vízhólyagos a kezem. De szerencsére Ginus a nagyiéknál volt, pancsolt homokozott és nagyon jól elvolt. :D

Panny nagyon örülök, hogy túl vagy rajta és már a gyógyulás fázisába léptél. Lelkileg nehezebb lesz, de stramm csaj vagy (3 gyerekkel az ember nem is lehet más) és a párod is segít.
Szóval most csak előre koncentrálni!! :wink:

Judy, irigyellek, hogy mosol! Nekem tegnap mondta a 4 éves mosógépem, hogy elege van. Ha peches vagyok a vezérlőpanel ment ki, az 35000 körül van. :evil:

Hétfőn hívok szerelőt előre rettegek. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Jó reggelt,

Panny,
Kívánom, hogy mihamarabb felépülj lelkileg, és minél előbb próbálkozhassatok újra. :oops: :oops: :oops:
Yusz,
Látom jól lefárasztottad magad. :lol: :lol: :lol: Pihizzél ma, ha tudsz. :lol: :lol: :lol:

Mi tavaly, amikor Barbika született, cseréltük le, pont akkor mondta be az unalmast. 5 éves volt a gép, azt mondta a szerelő, hogy ezeket a mosógépeket 4-5 évre gyártják csak. Többe került volna a szervízelés, mint az új mosógép. Így inkább vettünk egy másikat. :lol: :lol:

Azt nem is mondtam, hogy lefoglaltam aug 29-30-ra 1 éjszakára egy kis motel szobát ugyanott ahol most voltunk. Olyan jó lesz egy kicsit apával egyedül lenni, és természetesen, ha most nem jön össze, akkor pont a következő pé is akkor lesz. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Na meg megmondom őszintén rám is rámfér egy 2 nap gyerekmentes pihenés. Imádom őket, de néha úgy érzem, hogy nagyon fáradt vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Judy, sajnos tényleg ez a tendencia a műszaki dolgoknál. Bár kicsit drágának találom a mosógépeket 4-5 éves cserékhez. Legalábbis a hazai átlagfizetésekhez képest.

Szegény párom próbálja szerelgetni, némi alaptudással és internetes segítséggel. Úgy néz ki, hogy az IC agya kavarodott meg, csere + a betanítása kb. 40.000.
Hétfőn megyek veszek újat, de az tuti, hogy többé Whirlpool-t soha nem. Nekem már a második Indesitem és csak csalódtam benne. Inkább az olcsóbb Candi, vagy AEG, ők is 5 évig bírják, jelentősen kevesebbért. A ruhát meg ugyanúgy kimossák. :roll:

Én is tervezek augusztusban egy kettes hétvégét. És nekem is a pé környékén lesz. :lol:
Azért ez elkeserítő, hogy már a következő havi pé-ről gondolkodunk és nem arról, hogy nem fog megjönni hó végén. :(

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!

Lányok nagyoooon meleg van! Alig aludtam az éjjel, semmi légmozgás, csak a forróság.
Ma vagyok a 24. napon. Abszolút nem izgulok, tudom, hogy meg fog jönni. Ma este kell a barnázásnak indulnia, vagy legkésőbb holnap délelőtt. :(

Ebben a hónapban nem ittam semmilyen segítő teát, nem szedtem vitamint, sőt a nyaralás alatt alkalmanként borozgattunk is a vacsihoz. Aranyos volt a párom, ő ki nem állhatja az alkoholt, de a kedvemért ivott velem egy kis pohárkával. :lol:

Jövő héten, ha lement a piri, megyek a dokihoz. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Szasztok!

Hát nálunk is nagy a hőség..éjjel én is alig alszom...a meleg is meg más is :( sokat agyalok még a történteken...muszáj kisírnom magamból mert addig csak őröl a dolog...a férjem meg nem érti hogy miért nem teszem már túl magam rajta...tudom h ő jót akar és ezért ilyen pozitív és csak előre néz...alapvetően én is ,de néha rámjön a depi és a sok kérdés hogy miért történt ez velünk????

Na nem fárasztalak ezzel titeket....

Amúgy már meg is rendeltem a teszteket Esthajnalcsillagtól :oops:

Yusz!

Azért én remélem h nem jön meg neked!!

Judy!

Gondolom h jó volt a nyaralás...kár h rövid volt,igaz?! :wink:
És Isten is azt akarta h kihasználjátok a pét...ezért lett 2 szoba :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Yusz!
Csak gyorsan mosogép tipp. Anyukámnak fagor mosogépe van és már lassan 15 éve használja soha semmi baja nem volt. Pedig elhihetitek használja elelet. Főleg amikor még mi is otton laktunk + ugye mi is 3-an vagyunk tesvérek ráadásul lányok, szoval tényleg rengeteget mos vele. Az enyém meg 3 éves sokkal drágább mosogép és már egy csomo baja volt.
Szóval ha olcsobbat szeretnél venni a fagort tudom ajálani!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
chlarissa

Clarissa köszi a tippet! Megnézzük a kínálatot, de az tuti, hogy Whirlpool nem lesz! :twisted:
Régen egy Hajdú Energomat-om volt, 15 évesen passzoltam el egy vidéki rokonnak, akinél a mai napig is működik.

Panny, a bánatod abszolút jogos és egyáltalán nem fárasztasz ezzel. Bárcsak meg tudnálak vígasztalni, de tudom, hogy csak magad fogod a megnyugvást megtalálni.

Talán az vígasztaljon, hogy sikerült teherbe esned, tehát nincs gond. Valószínű, hogy a megtermékenyült petesejttel lehetett valami és emiatt a petezsákból felszívódott.
Állítólag minden nő átesik ezen, csak van olyan, hogy észrevétlenül.

És igen, pozítívan kell hozzáállni a dolgokhoz, jól tetted, hogy rendeltél tesztet.
Látod, mi sem adjuk fel Judyval és minden hónapban nekifutunk. :wink:
Nekem is néha elmegy a hitem és ilyenkor magamba zuhanok. Jön a teljes pesszimizmus meg elkeseredés.
Aztán felállok belőle.
Főleg mikor érzem a piri közeledtét nagyon haragszom a saját testemre, hogy képtelen arra, ami régen elsőre sikerült. :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

sziasztok,

Panny,
Teljesen normális az hogy szomorú vagy és sírdogálsz. Én azt mondom sírj csak, sírd ki magadból a bánatodat és a fájdalmadat, hogy újult erővel tudj a jövő elé nézni. Az egyáltalán nem jó, ha magadban gyötrődsz, mert bekkantansz. :oops: :oops:

Igen sajna rövid volt a nyaralás, de csak ennyire futotta, viszont nagyon várom azt a 2 napot amit kettesben töltünk majd. Ilyen 10 éve volt utoljára, és most nem hantázok. :oops: :oops: :oops:
Yusz,
Pesszimizmus: Az az érdekes, hogy most nem parázok egyáltalán ha nem sikerül. Valahogy egy kicsit lazábban fogom fel az egész dolgot. Ha most nem jön össze, akkor majd összejön máskor, de előbb-utóbb tuti. :lol: :lol: :lol: :lol:

És most a tesztelés sem izgat, csak a 13. dpo körül akarok egyet ellőni, mer nem akarok megint csalódni. :lol: :lol:

Végre jött egy kis lehülés, annyira örülök neki, már tele volt a hócipőm a meleggel. Éjszaka már aludni sem lehetett, ráadásul este megzuhiztam, de reggel mehettem megint, mert totál leizzadtam. :lol: :lol:
Nyaralós képeket tettem fel iwiwre. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Igazad van Judy, én is hasonlót érzek. Az elmúlt 3 ciklus aggodalma annyira felemésztette az erőmet, hogy már énegem sem éredekel.
Tudom és érzem (fizikailag), hogy nemsokára pirizek és egy cseppet sem izgat.

Persze az ellenkezője fel tudna dobni! :lol:

Éppen néztem, hogy Vivi, eltűnt márcsak a márciusi topicba ír. :(

Panny azért hű maradt hozzánk és irogatott nekünk eddig is. :wink:

Én majd ide teszek fel pár képet, mert van egy-két iwiwes "ismerősöm" aki ne lássa inkább.....

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz,
Hát egy pozitív teszt engem is fel tudna dobni, de most nem ez az elsődleges. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, sajna Vivi elpártolt egy kicsit tőlünk, de igazából megértem. Most nem arról akar beszélgetni, hogy mi a probléma, miért nem sikerül a baba, hanem a pocakos napokról. :lol: :lol: :lol:
Amúgy ma megy uhu-ra, Vivi, ha olvasol minket akkor megadrukkokat küldöm!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! Nagyon-nagyon jó volt, hihetetlenül élvezték a gyerekek, tele vagyunk élménnyel! majd hozok képeket is!
Én elég jól vagyok, némi lightos hányinger (tegnap este mondjuk a fejfájástól hánytam egyet) + némi mellfeszülés, de ennyi talán kell is, hogy nyugodt legyek! Hisz eddig minden terhességem első 4 hónapját végighánytam és katasztrófálisan éreztem magam!
A meleget én sem bírtam már! Nagyon jól jött ez a kis lehűlés!
én is ma megyek dokhoz, szerintem most is megkukkantjuk Pöttyöcskét! Ma tartok 9+2-nél!

Panny!

Itt is: :cry: Én is megértem, ha sírsz, nekem is volt nagyon korai vetélésem, csak a pozi teszt miatt tudtam, hogy babát várok, aztán pár nap késéssel, brutál görcsökkel megjött, nagyon véreztem, dokim megnézte uh-on, szerencsére megúsztam műtét nélkül, mert teljesen kiürült a méhem. Én is kivoltam, sokat sírtam, pedig minden bizonnyal oka van ennek is. És célja is, te érted, miről beszélek, csak nem látjuk mindig, nem láthatjuk.
Viszont 2 hónap múlva babás voltam újra! :lol:

Judy, Yusz!

Drukkok mennek tőlem is!

Márti
borossné becz márta

Szia Márti,

Látom te nem felejtettél el minket. :lol: :lol:
Nyaralásról van fent kép iwiw-en??Megnézném.
Én is mindig alig várom a hányingert, mert akkor tudom, hogy minden ok odabent a babóval.Aztán egy hét múlva már elkívánom melegebb éghajlatokra.

Mára neked is mennek a drukkok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Márti szió, jó hogy jelentkeztél. :D
A hányinger tényleg nem egy kellemes dolog, de csak pár hét már és elmúlik. :lol:

Judy, megnéztem a képeket, nagyon klasszak! A kedvencem amikor Barbika megöleli a bátyuskáját. Az olyan aranyos! :lol:

Tegnap végül egy LG mosógépet választottunk, akciós volt az Auchanban. Pénteken szállítják, addig meg marad a kézi mosás. :evil:
Belegondolok, hogy dédanyáink anno mennyit kínlódhattak a mosással!!! :shock:
Mi már tényleg el vagyunk kényeztetve a sok elektronikus berendezéssel.
Nem beszélve az áramról. Ha az nem lenne.....

Ilyen hüle gondolataim vannak mostanában és képes vagyok órákig ezen elmélázni. Nem bizti, hogy 100-as vagyok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Yusz,

Köszi a dicsiket. :lol: :lol: :lol: Amúgy Barbika állandóan ölelgeti a fiúkat, nagyon szereti őket, és ők is Barbikát. :lol: :lol: :lol:

És most már képzeljétek elkezdett babázni. Van neki egy nagy újszülött méretű babája, ami nevet ha hozzáér a hasához. Állandóan azt húzkodja, puszilgatja, ma már a bilire is ráültette. :lol: :lol: :lol: Kezd kijönni belőle a nő. Már épp ideje volt, mert eddig állandóan a fiúk autóival és puskáival játszott. :lol: :lol: :lol:

Remélem jól fog szuperálni a mosógép. Hát mi Indesit-et vettünk tavaly. Nem tudom meddig fogja bírni. :roll: :roll: :roll:

Panny,
Hogy érzed magad???Majd gyere ha kicsit jobban leszel. :oops: :oops: Hiányzol.
Floboli,
Mi a helyzet apával???Kezd puhulni?? :wink: :wink: :wink:
Vivi nem jött, de én utánanéztem, minden rendben velük. Van szívmüködés is.
:lol: :lol: :lol:

Holnap korán kelek, kocsit kell pucolnom, mert 10-re viszem zöldkártyára. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!

Köszi a bíztatást!!Sokat jelentenek ezek nekem :oops: :wink:
Nagyon bízom bebbe hogy tényleg nagyon hamarosan újra babás leszek...mi azon leszünk az tuti :wink: A dokim szerint ilyenkor még fogékonyabb a szervezet a terhességre.

Yusz!

Remélem jó lezs a mosógép.Neme mindig is Whirlpool-om volt és eddig mindig meg voltam elégedve :shock:

Judy!

Olika is babázik :wink:
Krizsi babáját nézte ki magának :wink: és ölelgeti,hurcolgatja,etetgeti..olyan édes.Azt csinálja a babával mint amit mi vele :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, nagyon jó hogy pozitívan gondolkodsz! Az már fél gyógyulás. :wink:

Judy, nálunk a lányonk nem babáznak. :cry: A nagylányomnak megvan minden létező Barbi baba, alvó baba, beszélő baba, barbiház, barbilovak stb....
Amikor megkapta kb 1-2 órát játszott, aztán azóta a polcon porosodnak.
Gina sem babázik, pedig ő is kapott már sok szép babát. Csak remélni tudom, hogy majd idővel fog. :roll:

Meséltem nektek, hogy van egy kutyusunk egy Havanese. Na, ővele szokott "babásat" játszani. Fésüli a szőrét, ad neki az ételéből, sőt legutóbb labdáztak is. Eldobta a labdát a Rudi pedig boldogan hozta neki vissza.
Na, ezt kb 20 x. A kutya is kifáradt és a gyerek is jól érezte magát, addig sem engem nyúzott. :lol: :lol:

Pann, én is megvoltam mindegyik Whirlpoollal elégedve amíg működtek. De az első 5 évesen adta meg magát, ez meg 4. :twisted:
Javítható lett volna mindkettő, de ki ad ki 40000 Ft-ot, amikor az új meg 60?
Nem tudom, ez meddig fogja bírni, de kötöttünk rá + 6000 Ft ért + 3 év garit. Így 5 év gari lesz rá. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Hali!

Mizu veletek?

Én még kicsit barnázgatok...remélem hamar elmúik ez is.

Olika már jobban van...volt egy komolyabb torokgyuszija.És ráadásul fogzik is...ömlik a szájából a nyál egész nap :shock:

Úgy örülök ennek az enyhülésnek...már nagyon kellett a növényeknek ez a sok eső...nem mindig bírjuk őket rendesen locsolni mert iszonyat már így is a vízszámlánk :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Szia Panny!

Ez jó hír! Akkor nemsokára bevetheted az ovu teszteket :wink:

Ginusnak most 4 rágófoga jött egyszerre, észre sem vettük. Csak amikor megharapott.
Szokása, hogy édes-kedves ábrázattal hozzámbújik és belémharap. Aztán jót kacag a kiabálásomon. :shock:

Itt is kellemes idő van, nem is gondolná az ember, hogy tud örülni ilyen borongós esős időnek. :?

Gyerekeim most utaznak a nagyszülőkkel egy hosszú hétvégére, vidékre. Gina pont az előbb kapott hisztirohamot, mert őt nem vitték. :evil:
Nagyon nehezen fogok vele bírni, mert állandóan a két nagy körül sündörög. :x

Judy, mi van veled? Hányadik napon jársz?

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Panny, nem gondolkodtatok még kútfúráson? Tudom, hogy kicsit drága, de hosszabb távon megéri.

Most mi is utána fogunk járni, hogy mennyibe kerülne, mert az építkezésen jobb lenne, ha nem a vezetékest használnánk.
Ha mázlink van, nem kell nagyon mélyre fúrni. Legalábbis a szomszédok ezt mondták. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?