Új privát üzeneted érkezett!

jaa tök zizentyű vagyok, általában úgy járok boltba h megveszem cucc, kifizetem majd eljövök, szerencsére ezidáig boltos mindig rohan utánam és hozza áru.
Hát lehet h már meséltem két hete elhagytam Marci medence és fejkendő balatonpart, kiraktam szárítani majd mivel apa meginvitált vattacukrozni csapot-papot-medencét hátrahagyva robogtunk :lol:
szóval ha valaki valahol lát ilyen uszószerkentyűt az pls gondoljon rám szeretnék venni a nyaralás előtt

http://www.teszvesz.hu/item689051530_be ... ogumi.html

de újat és max 1.200-1.300-ért.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: oké, és köszi!
Amúgy apával arra jutottunk, ogy nagy valószínűséggel valamelyik matekzseni ikunuku elnézte a nullákat (vagyis leginkább azt az egy nullát) árazásnál, és senkinek nem volt gyanús, hogy ezt ennyiért....

Hasonló úszószerkentyű Müllerben most 1390.

Na, mék pancsizni aztán aluszok...

Kép

Kép
gabilany79

[quote="gabilany79"] írta:gabilany79
[quote]G írta:ergő 2,5 órája alszik.

Mostmár Kobi is ott tart.

[quote]E írta:z nálunk is ritka főleg délután.

Dettó...

detto detto detto

3 órát aludt délután

KépKép

Kép
orsimorsi

Gabi,

ikunuku
hát ez teccik

Orsi,
most nézem térkép h milyen messze is van tó a lakástól, apát megpróbálom megfűzni

kubuspace

na vegre alszik a torpm. nehez menet volt, mar nagyon komas volt a dragam.

kubu. otszaze kerhetunk mi is olyan labdas medencet please????
a Zavodszky Attila egy idosebb fazon? szerintem o volt a gyerek dokim, de akkor meg az aruhaznal volt a rendelo. :shock: koszi a linket. ez vajon hogy mukodik? csak odamegyek bebistul egy rendelesre , aztan mutogatom az eu-s kartyam? vagy hova kell vinni a bebit?
ha minden igaz Erika es Berni hoz nekem Sinlac receptet a talira. majd osztozunk, jo??? sot Berni Sinlacot is hoz. :lol: :lol:
zoldmarci. :lol: :lol:

holnap jonnek tesomek Hollandiabol. mar nagyon varom. jol elmegyunk setalni, micimacis bigyot beszerezni, sheffieldeye-ozni, aztan gyumolcsot is fagyasztunk. nem fogunk unatkozni.

gaby. mar jobban vagyunk. nekem meg mindig folyik az orrom, de a kedelyem mar kituno. Kincsonek ma reggel mar szarazabb darabok voltak az orrszivoban, igy nem is kinoztam tobbszor. szegenykem nem sir, de olyan remulten nez.
ahogy mindig, Kobold most is, halali es zabalnivalo.

zoldi. halljuk a sziporkakat! :lol:

magi. nagyon jok a kepek!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

gabi: 1000 forint auchanba a medence 50db labdával
de amint látom kubu már intézkedett

kubu: szintén auchan 1000 forintért vettük a múlt héten az úszogumit

solya: ez melyik kórház volt?

KépKép

Kép
orsimorsi

Musi,
persze felírva Neked is, remélem lesz, mi múlt héten vettünk (24-én) még egy szettet, nem tudom minek, de apa szerette volna ha van sok labda, hát lett :-)
no idea h műxik ez a rendeléses dolog, hátha Zöldi tudja :lol:

KO vagyok, pedig a szokásos dolgokon kívül nem is csináltam semmit, megyek aludni.
Ja és már legalább 20%-al kevesebb az elmaradásom a megválaszolatlan levelekkel.
Napok kérdése és lehet h kiürül a todo listám.

mennem kéne westendbe, elszakadt papucsom megreklamálni, de ebben a melegben, liftezni, lépcsőzni, Marcival ajajajaj nem is tudom. Habár héten munkahelyezni akarok (elqtak valamit sapban nagyon és én kellek nekik :lol: :lol:) akkor összeköthetném e kettő aktivitit
meglátom.... de lehet h itthonról belépek rendszerbe és ügyeskedem egyet... de papucsozni akkor is kell
vagy megkérem apát h intézze el nekem

jól van na eldugulok

kubuspace

Orsi,
ez melyik auchan volt ?

kubuspace

Orsi:Szombathelyi kórház volt ez

Csajok leírná nekem vki melyik homeos cucc jó tjcsi serkentőnek?és árban kb mennyi?köszönöm

solya051020
Káld

Orsi:
[quote]1 írta:000 forint auchanba a medence 50db labdával

HÁT EZ AZ! A 9990 Ft-osat is az Auchanban néztem! Műanyag átlátszó cipzáras táskában labdák meg egy kis kétgyűrűs medence! Mindez a dunakeszi Auchanban 9990 pénz :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

Solya,
ricinus communis
urtica urens

kb 550 ft/db

kubuspace

Kubu:nagyon köszi

solya051020
Káld

no idea h műxik ez a rendeléses dolog, hátha Zöldi tudja
[quote]
írta:
Nem tudja :(

Kép
zölddisznó

Gabi, Musi,

morgen, látjátok az időt ???? 6.19 és jelentem

1 db kék és 1 db pink medence kisemberkéknek beszerezve.

nem, nem köszöneteket apának kéretik majd címezni :lol:

kubuspace

Jó reggelt! Milán 5-ik fogacskája is áttörte az ínyt. :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő,
na ne, nálunk van 1,5 és az sem ott ahol kellene.
Gratula Milánnak az 5. foghoz :lol:

kubuspace

imádom a technikát, meg a vpn kapcsolatot, SAP gond megoldva, Marci is türelemmel várta h befejezzem, de most aztán kibújt a kisördög
pörög, dobál, dumál, csörög üti a lapitopit.

kubuspace

Jó reggelt!

5. fog???????? Hát bakker mi fényévekre vagyunk az elsőtől is!!!!

Én nem fickótól vettem a babakocsit, hanem csajtól!!!!

Már reggel sem szopizik...

Most néztem a jövő hétre végig 35-36 fokot mondanak!

Vera muszáj erősnek lenned a gyerkőcök miatt!!!!!!!

Kubu sz én kisördögöm a kábelokat pakolja, a nyomtatót püföli, a parketta alól szedi ki a polifomot...

Szabolcsbabának boldog névnapot!

Kép

Kép
dcili81

[quote]E írta:nikő,
na ne, nálunk van 1,5 és az sem ott ahol kellene.
Gratula Milánnak az 5. foghoz

Miér? Hol van?

Szabolcsnak boldog névnapot!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jó reggelt... :)
Fog??? Az meg mi???? Bencének több feje van, mint foga... :lol: Lehet, hogy a borostyánlánctól? :roll: Annyira segíti a fogzást, hogy egy sem jön ki neki... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szabibaba boldog névnapot !

Enikő,
háááát úgy tűnik h vámpír lesz a drágám jobb oldalt alul-felül 1-1 vérszívásra alkalmas kellék már megjelent.

Mági,
ez a hozzászólásod nagyon teccetttt.
Ja és királya vonalzód is.

kubuspace

készül a kis vámpír vega kajája

Kép

huh nagy a csend, el nem tudom képzelni mit csinál, megyek meglesni

kubuspace

Nálunk is csend volt, aztán kiderült az oka: Apa erősítőjéhez kotorta magát, é amit lehetett ,elállított rajta... :lol: Apa agybajt kapott.. :)

Szabinak boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kubu! Tényleg? Húúh, az elég ritka! Marci egy csodagyerek! Kérünk képeket a vámpírfogacskákról!
Guszta a vegakaja.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

solya:szegénykém!Jó hogy itthon vagytok!Az egsézségügy kataszrófális..... :evil: urtica nekem bevállt,5ch :wink:

mági:De jó hogy jöttél!Örülök,hogy végül Anna nem lett himlős és el tudtatok menni.Nagyon klassz helyen jártatok!És tényleg hatalmas Bence :wink:

Enikő:5 fog???????????nem adnátok kölcsön legalább kettőt? :lol:

kubu:
[quote]h írta:áááát úgy tűnik h vámpír lesz a drágám jobb oldalt alul-felül 1-1 vérszívásra alkalmas kellék már megjelent

dettó,nálunk is mintha ott próbálkozna :roll:

zöldi:totál nem látszol annyi kilónak! :shock:

KépKép
lyndee

postásbácsi ugye ma teccik nekem jégkorszak 3. dvd-t hozni ???
na léccccci...

Bébic,
kukucs :lol:

kubuspace

Sziasztok,na mondom pihenek egy kicsit visszaolvastam de nem nagyon tudok írni,mert bár Írisz elaludt,a két nagyom nyúz,hogy menjek velük lepkét fogni! :lol:
Már kimostam ,kiteregettem,felporszívóztam,elmosogattam,kaja van tegnapról.
Fogunk nekünk sincs.

Vera kitartás tényleg a gyerekek miatt főleg,nekik most még nagyobb szügségük van a kedvességre,türelemre mint eddig.Most szétmegy a család,ha nem is mondják,érzik ők azt hogy valami nem oké.
Mikor Izával terhes lettél ez a viszonya már akkor is megvolt a párodnak?
És emlékszel,egyszer még azt írtad,szeretnétek 6-dik babát is... :(

Zsebi !Szabinak boldog névnapot!
Milánnak jesszus már 5 foga van!Gratula!

Zöldi tornázol is a diéta mellett?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kubu nem fogja!!! :lol:
Visszajött a te lemezed,talán rosszul címeztem meg,nem tom,át lett matricázva!Akartam is írni hogy priviben írd meg légyszi újra a címedet.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nah Enikő,
hát, ha nekem sikerül fotót csinálni akkor vállon veregetem saját magam, apa is mondja valamelyik nap h fényképezzek és küldjem be neki a képeket, hát persze, ez mintha legalább azt kérné h mélytengeri búvárkodjak a balatonon pl.
de igyekszem.

Aida ? merre vagy ?

kubuspace

SZABINAK BOLDOG NÉVNAPOT!

LAJABABÁNAK NAGYON BOLDOG NYOLCADIKAT!

Kubu: apának a mellkasára kéne varrni egy hatalmas Z betűt! Hálám örökké üldözni fogja, hehe :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Na, megyek, mert szalad a lakás, és utol kell érnem, meg főznöm, meg ajtót festenem meg ilyenek...
Megkeresem a csillagkapu távirányítóját, hogy minden beleférjen a Kobiszunya- időbe...

Kép

Kép
gabilany79

kubu. koszi apanak!!!!!
:lol: :lol:
31.-en megyek utlevelet csinaltatni 10 orara, utana van kedved fagyizni??

SZABINAK BOLDOG NÉVNAPOT!

LAJABABÁNAK NAGYON BOLDOG NYOLCADIKAT!

sarmi. Irisz nagyon ugyes. azota is gyakorol?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!

Enikő:gratula a fogacskához.nekünk még csak 4fogunk van :lol: :lol:

Cili:bocsánat akkor én emlékeztem rosszul h te is attól vetted a babakocsit mint én,ne hari :oops:

Szabinak boldog névnapot!!!!!!!!

Lajababa,boldog hófordulót!!!!!!!!!!!

Kubu:Marcidnak is boldog hófordulót!!!!!!!!(de tegnap éjjel néztem rá a vonalzódra,akkor is 7hónap volt ráírva,megállt?)

solya051020
Káld

Sziasztok!

Lajának boldog hófordulót!

Szabinak boldog névnapot!

Kép Kép Kép Kép

Megtaláltam a formabedobót, ami még Petié volt. 4 db hiányzik, még majd kutatok egy kicsit anyuéknál. De Gergőnek nagyon tetszik.
Gergőnek 2 foga van alul és én úgy látom, hogy mellette fognak jönni a következők, nem felül.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika nagyon aranyosak a fiúk!Hát a 3dik?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Solya! Marcinak 23-án volt hófordulója. Tényleg jól megállt a vonalzó.

Képzeljétek tegnap apát felhívták a sokezer hely egyikéből ahova jelentkezett, hogy ma mehet dolgozni. Úgy örültem, hogy végre valami, erre 1 óra múlva ismét hívja, hogy mégsincs munka, majd szól. Na evvel már tele van a padlás. Az esetek 90%-ban arra sem veszik a fáradságot, hogy visszahívják az embert. :twisted: :cry:

Vera! Miben tudunk segíteni? Miért nem tudod megoldani a talit? Tényleg rádférne egy kis társaság.
Nekem is mindenki azt mondta, mikor egyedül voltam, hogy a gyerekek miatt muszály jókedvűnek lennnem és kitartanom. De én tudom milyen nehéz. Alig vártam, hogy vége legyen a napnak és kisírhassam magam, utána azt vártam, hogy reggel legyen. DE TÚL LESZEL RAJTA EZ BIZTOS!

Sarmi! Ti jöttök végülis talira? Ugye jöttök?!

Mi is nagyon padlón vagyunk, de nekem is szükségem van rá, hogy kicsit kimozduljak.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sarmi! Hát még ő is megvan, nem adtuk el. :lol: De annyira benne van a kamasz korban, hogy nagyon ritka az olyan pillanat, amikor Gergővel van és utálja, ha fényképezem.
Azért ilyen is van:
Kép

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Én továbbra is carul, sőt carabbul. Mostmár a hasam is megy, remélem a fiúk nem kapják el. Nem tudom, hogy bírom ki ezt napot is. :?

Zöldi, ugye a betegség végével még vissza térhet a tejcsi, mert most szinte alig van reggelre is. Nem akarom, hogy elfoggyon. Mit tegyek?(amit iszom az is jön ki) :cry:

Kubu, ha tiéd apa véletlenül még arra járna nem venne nekünk is olyan medencét? Pussssz

Solya, kórház :twisted: :twisted: remélem azért kiderül majd, hogy mi okozta. Reméljük "csak" amit Vera is írt. Puszi Olinak!

Szabinak boldog névnapot!

Lajababának boldog hófordulót!

Megyek és ledőlök, most míg a fiúk hagyják.

verzso

magi. az a monitor angelcare?

KépKép
KépKép
mush589

Laja boldog hófordulót.

Gabi,
nem gondolod h a mellkasravarrás picit horror ?

Musi,
rendben, fagyizzunk.

Solya,
látom én is, na majd megszerelem a vonalzómat h mutassa azt a pontos időt.

Erika,
édesek a fiúk nagyon. De sok helyetek van.
Sajnálom a munkahelymizériát, legyen már valami biztos !!!
Sarmiék nem jönnek talira.

Marci alszik, lassan összedobálok néhány cuccot fél 3-kor tervezem h indulok, nem pályázok (nincs matricám) fene nagy gyedből meg másra költök, majd szépen lassan elmegyek szfehérvárig a sima hetesen.

Orsi,
képzeld 7végén megyünk pancsizni a tóra ha minden igaz, már úgy várom.

kubuspace

Erika:köszi h megírtad,Kubu,akkor ezer bocsánat :oops: :oops:

solya051020
Káld

Verzso,
apa tárgyal éppen nem tudtam elérni, megírtam neki emailben.
Neked jobbulást.ŰÚűú

kubuspace

most nézem h Marci is kommentál.

Solya, vonalzó, ja tényleg, tiszta zizi vagyok. Itt is láccik. ajajaj mi lesz velem mire visszamegyek dógozóba.

kubuspace

Sziasztok,

Na,megjöttünk hajnalban a nyaralásból, olvasok vissza,már nagyon hiányoztatok :D

A legnagyobb hir........dobpergés....... :D Laja feláll.... Kubu már teljesen átérzem amit irtál.... állandóan ott állok mögötte, nehogy dobjon egy hátast :roll:

Zöldi, akkor csüt pláza?

Kép
Kép
zsiraf8

Lajának boldog hófordulót!

Kép

Kép
dcili81

Íme a bizonyíték:
Kép

Kép

Kép
dcili81

mush:
igen,Angelcares légzésfigyelő és bébiőr egyben.

Loholunk 6 hós státuszra, kiváncsi leszek Bence paramétereire.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kép

Kép
dcili81

Kép

Kép
dcili81

Kubu:
[quote]S írta:armiék nem jönnek talira
.

Soha nem mondd hogy soha.Apa egyik nap azt mondja másik nap ezt.Majd meglátom hogy a csekkek feladása után mi marad és akkor eldől,hogy tudunk e menni vagy sem.Én nagyon szeretnék.

Erika,ti is szar helyzetben vagytok,írj számlaszámot a postáját a telónak hadd fizessem ki.vagy a telóért mennyit kérnél,nem tudom mikor tudom visszaküldeni,nem nagyon van pénzem újat venni.
Milyen kis csinos a nagyfiad,ha pár évvel fiatalabb lennék... :lol: :oops:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sziasztok!

Végre elaludt, teljesen megborult szegénykém, este kilenctől reggel kilencig aludt egy rövid hajnali szopival. :shock: Azért fél8 körül fel szokott kelni...szóval a délelőtti alvás is borult, kiváncsi vagyok a délutánira.

Mindenesetre anyum jön, megyek dolgozni, délelőtt elpakoltam, mostam, teregettem, kaja van, most szusszanok egyet aztán jön a délutáni menet!

Solya: Olvastalak. Nagyon sajnálom. Ha fel tudsz jönni Pestre, szívesen beajánlak egy jó dokihoz.

Zöldi: Én csak 3,5 kilóval loholok mögötted, de a héten dinnyéztem és nem vacsiztam, így a vasárnapi méréstől boldog órákat várok! :lol:

Gabi: Annyira édesek a képeid! Meg kell zabálni Koboldot.

Erika: :twisted: :twisted: :twisted: Milyen munkát keres a párod és merre felé?

Kép
mannababoca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?