Szép Estét mindenkinek!
Flórának nagyon Boldog Névnapot!! (utólag is)
Gyerek alszik, Apa fürdik. Végre csend van, szabad a gép, úgyhogy írok akinek tudok
Esztora, nyami-nyami fincsi házi lekvár
Nálunk anyós pajti tavaly annyit csinált, hogy még most is azt eszi a két család
:):) Nyaralás miatti bosszankodást sajnálom, de a lényeg, hogy TI jól érezzétek magatokat! Minden egyéb le van fütyülve!
Majd kérünk képeket!
Dorka, olyan jó nektek, hogy ennyit jöttök-mentek!
Olyan irígy vagyok
Az pedig tök szuper, hogy a két tesó ilyen jól el van már egymással
Vicky, nagyon édes ez a Srác!
S nagyon ügyes is.
Most már aztán pakolhatsz, pár hét, s bizony el is indul
Én Peti után már csak este rakok rendet, felesleges minden alvásnál, mert ha felébredt, 2 perc alatt visszaállítja az állapotokat
Ami - szó mi szó - eléggé kaotikus
Mindenhol játék, meg ami megtetszik neki, s megszerzi.
A gyerekorvossal kapcsolatban (nem tudom ide írtad-e vagy a másik topicba), azt gondolom, hogy attól, hogy a helyettes ilyen f....sz, attól még a mi doktornénink tök normális. Tény, hogy sokszor eléggé faarc, de jól csinálja, amit csinál. Nem véletlen, hogy sokan, akik a másik dokihoz tartoznak, könyörgik be magukat hozzá. Szóval szerintem nyugodtan vidd le Levit a kövi tanácsadásra - főleg, mert a mi doki néninknél nincs 1,5 órás csúszás -, s akkor megbeszéled vele az oltást. De ez persze az én véleményem. (egyébként apa sem rajong a doktornéninkért. De én úgy vagyok vele, hogy a gyereket kell gyógyítania, nem engem). Meg én talán azért ragaszkodom hozzá, mert Ő volt az Én gyerekorvosom is.
Szeri, Én is, Én is jelentkezem!
Nekem is írhatsz nyugodtan, ha kicsi lány úgy dönt, eljött az idő
Bali nagyon nagy kópé, a pocakod pedig gyönyörűséges!
Arra nagyon irígy vagyok, de most egyáltalán nem érzem, hogy akarnék még. Majd talán később.
Benita, örülök hogy minden rendben volt a kontrollon
:wink:
Vivi, mindkét gyerkőcök nagyon gyönyörűséges!! Te pedig nagyon szuperül helyt állsz kétgyerekes anyukaként
Enci nagyon édes lehet, ahogy hajnalonta beoson hozzátok
Az pedig hogy ennyire tolerálod, még jobb
Érdeklődöknek köszi, most már sokkal jobban vagyok
Majdnem mint régi önmagam
Igaz, Petit még kicsit nehéz emelni (még jó, hogy ne emeljek nehezet
), de azét a háztartást már ellátom. Hazajövetelem utáni első pár napban kisfiam éjszakai alvása eléggé megzakkant, szegényke folyton létszámellenőrzést csinált éjszakai ébredés keretében, hogy tényleg itt vagyok-e. De tegnap éjjel már aludtunk végig. Remélem, ez már ma is így lesz
Hétfőn kiveszik a varrataimat, remélem után még könnyebb lesz, mert ezek a hülye damil vastagságú cérnák sokszor szúrnak. Konkrétan átszúrják a polómat.
Ákos köszöntését keresztanyai minőségemben is köszönöm s továbbítottam
Porsiék is egyfolytában mennek, most is 3 napot Vásárosnaményban vannak. A szülinapot szerdán tartottuk, bogrács buli volt, meg Szolti torta
A gyerekek nagyon édesek kajálták a marcipánt
:):) Főleg Thomas témakörben mozogtak az ajándékok, de azért kapott mást is. Gyurmát, markoló autót, motort stb. Majd kérek Porsitól képeket, s rakok fel, ha hozzájárul
Mi itthon töltjük a nyarat. Apa most megy új munkahelyre, meg hát válság van.
Nálunk legalábbis, nagyon.
de reméljük az új melóval jobb lesz.
Meg októbertól megszabadulunk egy nagyobb fizetni valótól, ami fűtési szezonra pont jól jön.
Na, suhanok aludni.