Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc,régebben nekem is volt piri előtt barnázás de már régóta nincs.Elhiszem hogy megijedtél.Nekem akkor volt inkább amikor hancúrbogyót szedtem,de most nincs.Azért ha az megnyugtat,akkor menj el a dokihoz.

Kép
anyci

Azé télleg hiányozni fogok? :oops: :lol:
Ezt jó érzés hallani! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Esthajnal

Név nélkül ugyan,de megszólítottál.

Engedd meg kérlek,hogy én másként gondoljam ezt a Melisch-témát.
Szerintem pont ez a babusgatás nem tesz neki jót,hanem sokkterápia kell. Most fáj neki,meg utál,de majd szépen összeszedi magát,ha akarja. Az Ő élete,az Ő döntése....
Tudod van a mondás:aki k...vának áll ne sírjon,ha b...ák ....amint kiteszi ide az életét a netre nyilvánosan,számíthat rá,hogy kap hideget-meleget.És ez így van jól,hogy mindenki leírhatja a véleményét.És én személy szerint nem hiszek abban,hogy azért,hogy ne bántódjon meg valaki,bólogassunk neki a marhaságaihoz.Lehet,hogy egyszer hálás lesz érte,de az is lehet,hogy nem. Egy újabb közhely,de ha tudom,hogy elesek,inkább leülök.....tehát nem tudhatjuk biztosan melyik módszer lesz célravezető-én csak gyanítom,hogy az eddigi értsünkegyetvele nem igazán működik.
Vendég

Betty nanááááááááááááááááááááááááááá :!: :!: :!: :( :lol:

Milyen privi :D

Kép
anyci

Viszont nem tudjátok meg, hogy sikerült-e ez a hónapunk, mert a 13.-dik DPO-n távozom! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk nekem van egy tippem, de ti majd törhetitek a fejeteket rajta 1 hétig!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty

Hogy Te milyen dööööög vagy..... :D :D Érezzétek jól magatokat!

Anyci
Privi??Privi! :wink: :wink:
Vendég

HA-HA-HA!!!
Kép

Ti meg majd ezt fogjátok addig csinálni:
Kép Kép :lol: :lol:

betty615

Betty

Honnan szeded ezeket a smileykat? A gyerekem meg van veszve értük...
Vendég

Milyen
néha elkeveredek ilyen oldalra, a google-ba beírod, hogy smile, kidob egy csomót, meg nagyon sokat elmentek innen-onnan, ami tetszik:oops: :lol:
A b.netről is szoktam "lopni" már topicocból :lol:

betty615

már=más

betty615

Sziasztok!
Csibuc vagyok csak ma vasaltam meg nem nagyon van kedvem írni.

Betty jó nyaralást! Mi meg 1-én megyünk :P

királylány

Csibuc???
Hogy kerülsz Diához?
Kép

betty615

Betty te betyár! Most esett le! :lol: :P Hangosan röhögtem fel még jó, hogy nincs itthon senki rajtam kívül.............még mindig vigyorgok!

Hiányozni fogsz ám!

királylány

Két munkaruhába öltözött férfi egymás mögött magasba tartott kézzel megy az úton. Odalép egy harmadik fickó:
- Uraim, magunk meg miért mennek ilyen furcsán?
- Bazmeg Józsi! A gerendát otthagytuk!

Négy üzletember elmegy teniszezni. Mikor befejezik, egyikük elmegy fizetni, a többiek pedig elkezdenek társalogni:
- Az én fiam olyan sikeres, hogy a múltkor egy házat vett egy barátjának.
- Az semmi, az én fiamnak olyan jól megy, hogy nemrégiben két Mercedeszt vett az üzlettársának - mondja a másik.
- Az én fiam tőzsdézik, és annyit keresett, hogy egy csomó részvényt adott egy ismerősének ajándékba - kontráz a harmadik.
Közben visszajön a negyedik, kérdik tőle is, hogy mi újság a fiával?
- Ne is mondjátok, az én fiam homokos. Nem vagyok rá büszke, de azért jól boldogul. A múltkor is kapott a barátaitól egy házat, két Mercedeszt és egy csomó részvényt...

Egyszer, amikor már egy fiú és egy lány régóta jártak, a lány egyszer csak megszólallt egy kellemes délutánt követően:
- Ha holnap eljössz hozzánk vacsorára, akkor oda adom neked a szüzességem még holnap este.
A srác ennek megörül, és természetesen rábólint a dologra. Még aznap este, miutánt a lányt hazakísérte elmegy a patikába, vesz óvszert és elmondat a patikussal mindent amit tudni kell a szexről és egyebekről.
Másnap amikor a fiú megérkezik és a lány behívja, a szülők már az asztalnál ülnek. Amikor a fiú leül és körülnéz, megszólal, hogy hadd mondja ő az asztali áldást, így is történik.
A srác nagyon sokáig imádkozik lehajtott fejjel, majd amikor már 20 perce csönd van, a lány halkan odasúg valamit:
- Nem is sejtettem, hogy ilyen vallásos vagy.
Rögtön hangzik a válasz:
- Én sem sejtettem, hogy az apád patikus...

Egy ügyvéd elmegy kacsára vadászni. Lő is egyet, de a kacsa beesik egy elkerített birtokra. A birtok tulajdonosa, egy öreg paraszt éppen ott kapálgat.
- Uram, legyen szíves, adja már ide azt a kacsát! - kéri az ügyvéd.
- Dehogy adom, az én földemre esett, tehát az enyém! - mondja az öreg.
- Nana! Én egy ügyvéd vagyok, velem ne szórakozzon! Ha nem adja ide, akkor úgy beperelem, hogy mindenét elveszti! - fenyegetőzik az ügyvéd.
- Várjon csak! Itt, vidéken a vitás ügyeket a "három rúgás törvénye" szerint rendezzük. Hajlandó alávetni magát?
- Az mit jelent?
- Én kezdem. Maga megfordul, én meg háromszor jó fenékbe rúgom. Ha bírja, akkor cserélünk, és maga jön. Annál az igazság, aki tovább bírja.
Az ügyvéd végigméri az öreget, és azt gondolja: "Ezt a fazont kirúgom a világból is, ennél egyszerűbben úgysem tudnám elintézni a dolgot."
Szóval, belemegy. Az öreg kezd. Nekiszalad, és egy akkorát rúg az ügyvédbe, hogy az beleremeg.
A második rúgás akkorára sikerül, hogy az ügyvéd az orrával felszántja a földet.
A harmadikra még a szeme is könnyes lesz.
Leporolja magát, és odafordul az öreghez:
- Na, forduljon meg, most én jövök!
Az öreg megpödri a bajszát:
- Jól van, feladom. Vigye a kacsáját!

Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll. Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piroskabátos köcsög, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos, kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt. Nemsokkal később lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárgakabátos köcsög, és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne te kékkabátos köcsög?
- Jogosítvány, forgalmi engedély...

betty615

Dia :lol: :lol: :lol:
Az a helyzet, hogy nekem is most esett le, amit írtál!!! :lol: :lol: :lol:
Én komolyan kérdeztem...de találó volt :lol: :lol: :lol:

betty615

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betty na ez fog hiányozni :!:
Most mi van :shock: :oops: Nem értem szőőőke vaaaaaaagyok :oops: :shock:

Dia hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol:

Kép
anyci

Anyci
én úgy értelmeztem (én is szőke vagyok :lol:), mintha Csibuc írta volna a Diától, hogy nem volt kedve jönni.....stb...
Aztán közbe Ezt Dia írta Csibucnak, csak a vessző elmaradt....és erre utólag jöttem rá, mikor írta a Dia, hogy még most is röhög...nem értettem, hogy min, aztán visszaolvastam azt az üzit, és én is röhögtem már :lol:
Étted mááá?? :lol:

betty615

Banyek én tényleg szőőőke vagyok :oops: :shock: Én 5x átolvastam és akkor se értettem mi van de,mááááááááá éttemm :shock: :mrgreen:
Köszi betty a felhomályosíttást :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez naon jóóó vóóót!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

Akkó jóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Elléptem mára, holnap még jövök délelőtt...remélem lesztek!
Pussz!
Kép
Jó éjszakát mindenkinek!!!
Legyetek rosszak!!!
:twisted:
Kép :lol: :lol: :lol:

betty615

Jaj de édes az a kisanygyal :D
Te is aztán rosszalkodj :lol:
Jó éjt!
Lépek én is,good bye!

Kép
anyci

Kép

Kép

Majd később jövök!

betty615

jó reggelt lánykák :wink: :!:

Mi megint apuméknál voltunk néhány napig. Visszamentem a szülészdokimhoz és most már nem hajtott el, hanem elküldött vérvételre és hétfőn vagy kedden kell telefonálnom az eredmény miatt. Sajnos az lh tesztek alapján nincs pé-m, régen sem volt, úgylátszik nem javulok. Kicsit elkeserít a dolog. Majd meglátjuk mi lesz :) :roll:
Jaj ezt el kell mesélnem mit csinál a lányom mellettem:
van egy könyve -ilyen 3d szerűség, amit, ha kinyit akkor az állatok kijönnek belőle- és kitépte belőle a bagoly szárnyát. Én meg fájdalmasan mondtam neki, hogy azt nem szabad, mert a bagoly most sír, nagyon fáj neki. Erre megfogta a letépett szárnyat, kinyitotta ismét a könyvet és nyomkodta vissza és közben bámult rám. Olyan édes volt! MAjd meg zabáltam!
Voltam hétvégén egy barátnőmnél, aki terhes. Olyan jó volt egy kicsit kidumálni magamat. Állandóan a 4 fal között lenni, picit uncsi éééééés megnéztük a Harry Potter legújjabb részét :oops: :lol: bár olvastam könyvben....
Másnap elmentem a kozmetikus barátnőmhöz arckezelésre, ami nagyon jól esett, de a legvégén valami új anyagot kent az arcomra, amire allergiás lettem. 2 napig lufi fejem volt. Na ennyi történt velem.

[quote]V írta:iszont nem tudjátok meg, hogy sikerült-e ez a hónapunk, mert a 13.-dik DPO-n távozom! Laughing Laughing Laughing
Mondjuk nekem van egy tippem, de ti majd törhetitek a fejeteket rajta 1 hétig!! Laughing Laughing
:shock: :shock: :shock: :shock: gonosz. MEgoszthatnád velünk a tippedet :roll:

Betty, hiányozni fogsz
:wink:
onlány

Betty, jó korán kelő vagy! :roll: Én 13 órát aludtam :oops: :oops: :oops:
onlány

Bri, ha eltűnik a dolog, nem kell újraírni az egészet hanem a bal felső sarokban található visszagombra kattintva előhozza azt amit írtam. (annyit kell tudni, hogy én mozzilát használok és ebben tutira működik). :wink:

Tünci, sajnálom a PCOs dolgot, de ne keseredj el, mert kezelhető és nem egy embernek született babája "emellett a betegség" mellett.

Csibuc, utólag is boldog szülinapot szeretnék kívánni.

-most olvasok tovább, mert nagyon le vagyok maradva-

Melis :shock: :?: :?: :?: Gyere vissza!

Anyci,
[quote]C írta:sajok még mindig nem döglött meg a "macskám"
:shock: :lol: :lol: :lol: amúgy én úgy tudom, hogy az ovu utáni 14nappal jön meg a miki

Zsu:
[quote]A írta:zért nem hiányzik, hogy külföldön ráfogják, hogy cseréltek ezt meg azt, de garanciában mégsem, így x euró, vagy franc tudja mi........
De nem?!
Meg a mi töltőnkről nem kap áramot sem, el sem indult, a másikkal meg jó.
Csajok, akik értetek az ilyesmihez, azért akkor ebben lehet valami, nem?!
ilyen nincs, ha garanciális és ti soha nem buheráltátok meg a gépet, akkor nem kell érte semmit fizetni, hisz a gyártó vállalta a garanciát. Amúgy meg ha nem tudják javítani -30 napon belől és vedd figyelembe azt, amíg oda és vissza ér-, akkor a pénzt vissza kell adniuk, vagy levásárolhatod
onlány

Szia Onlány! :D
A tipp: Hát persze, hogy a jó öreg pirinéne :lol: :lol: :lol:
Már fájdogál a cicim is...előtte pár nappal szokott, úgyhogy hősiesen várom! Jöjjön, aminek/akinek :lol: jönnie kell!! :lol:
Egyébként most nem bánom, mert legalább annyit ihatok, amennyi belém fér (mármint piát :lol: )!
Az elhatározásom: 1 hétig kemény alkoholizmus!!! :lol: :lol: :lol:
És pirit meg LESZ@ROM!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Különben is...mindjárt itt van szeptember, és felgyorsulnak a dolgaink!!! :D
Kép

betty615

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: halálosak ezek a képek :lol: :lol: :lol: NA, akkor tessék aktívan pihizni és piálni. Irigy irigy irigy
onlány

Anyci
ahogy onlány is írja, pé. után min. 14 nappal jön meg a vörös hadsereg, úgyhogy azért él még a macska! :lol: :lol:

betty615

Ja?!
Egyébként én 5 órát aludtam, (pont amennyi a hőméréshez kell :lol: ), de neked aztán jó alvókád van!!!
Api hajnalban ment az utsó munkanapjára a szabi előtt, és hát én csinálom neki a kajáját mindig (olyan, mint egy kisgyerek...még jó, hogy a valagát nem kell kitörölni WC után :lol: ). De képletesen mondva, azt is kinyalom neki! :lol:
De nem bánom, én csináltam, elkényeztettem, most már így marad.. :lol:

betty615

Anyci
hun vagy?
Látom, hogy bent vagy...olvasol csak?
Bujkálsz mi??
:lol: :lol:

betty615

Sziasztok!

Itt vagyok csak közben dumcsizok msn-n egy barátnőmmel :D

Onlány szijja :D Elképzeletem lánykád arcát ahogy próbálta visszarakni a bagoly szárnyát :lol: :lol: Zabálni való lehetett :lol: :lol: Ne tudd meg én is jártam már így ahogy te :? Olyan fejem volt mint akit megpüfföltek,ki sem mertem menni az utcára :shock:
Lufi fej :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostanában ennyit alszok én is mint te,csak tudnám miért :shock:
Az zavar ebben a mensi dologban hogy nem fél időben volt az ovum hanem a 22cn-n és nem értek semmit,nekem ez új.Ezek szerint ha vissza számolok akkor kedden lesz agyvérzéses a macsek :? Így viszont később állhatunk neki a babagyárnak :( Lehet ennek így kell lennie,mert azt számoltam ha augusztusban sikerül akkor pont jövő májusban születne meg amikor is elvesztettük Emesét :roll: Jaj remélem isten is így akarja :wink:

Betty hun az Attila én meg a kert végiben :lol: :lol: Nincs is kertem csak erkélyem :lol: Ja bekapcsoltam a lopakodó üzemmódot :lol:
Jaj csajszi banyek de fogsz hiányozni egy hétig,brühühü :cry:
Egy hétig szlopálás lesz?Oszt nem ám bevisznek a detoxiba hogy megnézd a kóma kalandjai filmet :lol: :lol: :!: Hulla jók a képek :lol: :lol: :lol: :lol:
A büdös kommunisták akkor csak kedden jönnek :evil:
Én is elkényeztettem apcim de nem baj azért nem nőtt a fejemre,különben se bírnám el mert 80 kilós és össze nyomna apró picire :lol: :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!

Elnézést, hogy így eltűntem, csak "rendeztem a soraimat."Elsőre borzasztóan kétségbe estem, sírtam egész nap.Aztán kaptam sok-sok privát üzenetet, bíztattak, hogy ha rögösebb is az út, azért sikerülni fog.
Képzeljétek ma nem volt pozitív az lh teszt, no azért vonal volt, csak már nem olyan brutál erős és nem is jött ki azonnal, csak fél perc múlva.Ennek is örültem, annak ellenére, hogy azt pontosan tudjuk ,hogy nem ovuláció volt, mert az orvosom két nappal korábban nem látott 8-10 mm-nél nagyobb tüszőt.Szóval már az is jó, hogy nincs mindig -folyamatosan nagyon magas Lh szintem.Bár azt is mondta, hogy mostmár muszáj leszakadnia a nyálkahártyának, mert nagyon vaskos.(mondjuk azóta sincs semmi...)Nem is számolom már hanyadik ciklusnap, 50 fölött.
mostmár szerintem olvasni foglak Titeket folyamatosan és néha írok is, ha lesz fejlemény.Másért azért nem akarok, mert minden más, nem ebbe a topikba való.A mindennapi vívódásom, a bánatom..
Küzdöttünk a férjemmel hosszú hónapokon át, hogy feldolgozzuk a kislányunk halálát, vártuk ,hogy leteljen az év, felkészültünk arra, hogy hamarosan megpróbálhatjuk..de nem készültünk fel újabb akadályra, újabb küzdelmekre, fájdalmakra..
Értitek, ugye? :cry:

Hálás köszönetem a segítségetekért, remélem hamarosan jobb hírekkel szolgálhatok..

KépKépKép
tünci28

Tünci, legalább tisztában vagy azzal, hogy mi van veled. Az jó, ha már nem "ovulálsz". :wink: Mi történt veled? Én nem tudok rólad semmit, mesélsz magadról? Őszinte részvétem a lányod miatt. Nem lesz itt küzdelem :wink:

Anyci, sajna ennyit ha elfelejtem bevenni a gyógyszerem :( Mivel apuéknál voltunk és másik táskával mentem, így a pajzsmirigyes gyógyszerem itthon maradt. Sajna ez az egyik mellékhatása. Hm, ha "láttál" volna az előtt, hogy tudták volna mi a bajom :shock: Most így visszagondolva elég durva volt. Non stop aludtam, ha itthon voltam egyéb esetben meg hulla fáradt voltam és red bullon meg kávén éltem.

Pill mindjárt jövök, leányzó igényel
onlány

na itt, bekakkantás volt. Aszem bidli lesz lassan. Kelkápifőzit csináltam és 2tányérral benyomtam meg egy kis szilvát ettem és gurulok :shock: (de amikor olyan fini volt, nem tudom ki tudott volna ellenállni)
Hm, és még én vagyok elkenődve a progreszteron hiányom miatt :roll: , mikor másnak durvább gondjai is vannak :cry: Lányok kitartást mindenkinek :!:
onlány

Bejött apája Lizussal az "irodába" és azt mondja: "látod kislányom, ez anya lelőhelye. Néha -elég gyakran internet függő lesz. Na ezt is láttuk, megyünk tovább" :shock: :?: :?: :?:
onlány

mindenki lelépett :shock:
onlány

Onlány ezt eddig nem mondtad hogy neked pajzsmirigy problémád van.Vagy igen? :oops:
Gondolom azt hitték kábszeres vagy :shock: Én hülye meg a Cipralexet nem váltottam ki és azért szunyáltam annyit,azt hittem elég lesz de tévedtem,mindegy majd holnap kiváltom aztán okés leszek megint :wink:

Tünci,örülök hogy azért kicsit megnyugodtál,most már csak arra kell koncentrálnod hogy oda figyelj a doki utasításaira.
Ha van valami fejlemény akkor gyere ám,meg csak úgy is jöhetsz :D

Kép
anyci

Én itt vagyok!
Visszatértem, mint terminátor!!
Szóval, Anyci, azért majd nézd a híreket, mert ha elvisznek a detoxba, az biztos nagyszabású buli lesz!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

de írtam már :wink: Amit te szedsz, az milyen gyogyi?
onlány

Én itt vagyok!
Kelkápi meg szilva=fosó majd mint güzü :lol: :lol: Szorulásos embereknek ajánlott :!: :lol:
Mi van te is bekockultál a gép elé? :lol:

Kép
anyci

Kép

betty615

Onlány mondom én nem elég hogy szőőőke vagyok még szita agyam is van,vagy az eleve vele jár.Lehet kivül szőke vagyok de belül már sötét :lol: :lol: :shock:
Amúgy dilibogyó,csak így hívom,de igazából ez kedély javító :wink:

Betty akkor az volt az a hatalmas füst meg robbanás :shock: :lol:
Nézem majd akkor a híreket hátha valami caftos dolgot is megtudok :twisted: :lol:

Kép
anyci

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lalalalalalalalalal,hukk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

Én most lelépek, mint k..urva a sezlonyróól, mert jön haza az uram minnyá, és valami kajával elő kell állnom :lol:
Megpróbálok ma még azért estefelé jönni!!!
Jók legyetek addig is

betty615

Ég veled!Ülj fel a tűzhelyre és mond neki ha haza ér itt a kaja :lol: :lol: :lol: Ja és sexy légy :lol: :lol:
Majd gyere még ha tudsz!

Kép
anyci

bírom ezt a szöveget :lol: :lol: :lol: Áh nekem ez megsem kottyan! Ihatnék rá tejcsit is 2 litert, még akkor sem lenne probléma, hála az égnek :wink: B@sszus, bealudtam :shock: elvileg holnapra kezd hatni a gyogyi. Jó lenne, mert kész vagyok.
Ugye mondtam, hogy ovu után 14.nap jn meg. És velem mi van? mármint az én helyzetemben??? (ugye nekem a progim 0!!!, tehátn nincs peteérésem) véleményeket kérnék :roll:
onlány

Onlány
hány naposak a ciklusaid?

Anyci
8) :lol:

betty615

Tünci

Maximálisan megértelek!

Ha nem téped fel nagyon a sebeket elmondod,mi történt a kislányotokkal? Természetesen csak ha szeretnéd megosztani...
Vendég

Sziasztok!

Ahogy olvasok, látom sokunknál elromlott a kedv. Én is ezért nem jövök mostanában. Sok a munka most, hogy minden rám maradt, emellett persze megy a kavarás is.
Meg mostanában nem viselem jól a babás kérdéseket, témákat, egyszerűen nem esik jól még rájuk nézni se. Sajnálom, de most így érzek, nem rejtem véka alá. És igazából nem is lenne mit mesélnem, nem történik semmi.

Mindenkinek mihamarabbi babásodást és szép napokat!

Majd egyszer csakcsak jövök!

Puszi
recon

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?