Lldicsi!
Az én gatyóm 8e Ft volt.
Az, hogy mikorra vagy kiírva és mikor születik majd a babád, szerintem ritkán sikerül pontosan kiszámítani. De nem értem, hogyan lehetséges ekkora különbség a számítások között. Mikor volt az utolsó menstruációd első napja? Hány naposak a ciklusaid?
Én a kislányommal június 4-re voltam kiírva, aztán módosítottuk - mivel június 4-én még előjele sem volt szülésnek - június 8-ra. Aztán június 8-án sem volt semmi előjele a szülésnek és a dokim már nem mondott több időpontot. Jártunk folyamatosan magzatvízvizsgálatra - aminek szerintem sok értelme nincsen - és június 17-én indították a szülést. (Bár ezzel se ment szegény túl sokra.)
Bombomanyu!
Nem semmi, hogy a "nagy" 10 hónapos és máris kismama vagy. Szoptatsz még?
Egyébként az előző terhességemnél is megkaptam egy olyan lánytól, hogy el van "deformálódva" az arcom (a 40. héten), akinek sajnos nem lehet gyereke. Örökbe fogadtak egy kisgyereket. Biztos nagyon nehéz lehet neki, de ezt csak így tudja magában feldolgozni, ha más kismamákat megbánt? Ennél a terhességnél még nem is mondtam neki, hogy kismama vagyok. Bár biztos látja, hogy már megint "deformálódok".
Barbi!
Szerintem a férjek elfogultak. Az én férjem mindig csak röhög, mikor valaki bántót mond. Mindig mondja, hogy bolond vagyok ha foglalkozom velük és elhiszem, amit mondanak. A tejtől csöpögő mellnek pedig csak örülhet egy apuka, mert ez azt jelent, hogy a picinek nem kell más anya tejét vagy tápszert adni.
Egyébként ma reggel nekem is kicsit nedves lett a hálóingem mell résznél.