Sziasztok!
Móni, szerintem is helyesen döntöttél. Annyira azért nem hülyék az orvosok.
Gratulálok a gesztációs gyűrűdhöz!
Ezt az elnevezést még úgysem hallottam.
Vigyázz magadra a nyaralás alatt, és a Tiszában való fürdőzést inkább hagyd ki az idén.
Dodo, tényleg rapid HSG-d volt.
Nem kimondottan finomkodtak veled. A Szabolcs utcába akkor nem megyünk. Valószínűleg BMC lesz. A Kaáli-t túl húzósnak találom anyagilag. Bár ez áll a második helyen. Úgy hallottam Debrecenben most átszervezések voltak, és nagyon jó lett az ottani Kaáli. Közlekedés szempontjából nekem ideálisabb lenne, mint Bp.
Böbe, kitartás! Megy a drukk!
Tegnap voltam a Dokimnál. Nem dobott fel. 4 hónap szünet következik. A HSG lenne soron, de ebben a ciklusban én pihenek, utána a Dokim (szabin lesz), augusztus elején HSG, utána ismét 1 ciklus szünet, és akkor jön újra a closti. Ez már valamikor szeptember-októberben lesz. Megint rá akart beszélni a Dokim, hogy menjek már med. központba, bár ő is szívesen segít, és ártani nem árt, amit csinálunk, de telik az idő. Mondtam neki, hogy ezt az évet én még rászánom, ő csak segédkezzen.
Utálom ezeket a meddő (
) hónapokat! Ezek a várakozások őrölnek fel. Pedig már sokat türelmesedtem, de még mindig nem az igazi. Ésszel felfogom persze, hogy ez így van rendjén, nem menjünk fejjel a falnak - vagy, ahogy Zita szokta mondani, ne lőjünk verébre ágyúval
- de a szívem nem nyugszik. Főleg mostanában... sorra terhes lesz mindenki a környezetemben. És, ami a "legszebb": rögtön sikerült, így terveztük, nem is terveztük, csak jött... Én pedig állok ott mosolyogva, gratulálgatok szépen, és.... na, de ezt nektek nem kell bemutatnom.
Egyébként, Dodo, a HSG-t én nem úszom meg egy délelőttel, bár úgy terveztem. A Dokim ragaszkodik a 24 órás megfigyeléshez. Igyekeztem meggyőzni, de szokás szerint hajthatatlan volt. 1 éjszakás, benntalvós buli lesz. Reggel bemegyek, délelőtt megcsinálja, utána pihenés, ottalvás, és reggel elenged. 1 éjszakát kibírok, legalább szokom a kórházat.
Jók legyetek!
V.