Gabi:
ELőször is gratulátok szívből!!!!! Nem emlékszem megtettem-e ezt már, de szerintem mindig csak akartam, és a kapkodásban elmaradt. De gondoltam RÁtok...
Gyönyörűek a lányok! Lilinél meglepett, hogy ilyen szőke, de nagyon irigylem!
Lotti pedig olyan csodaszép, mint a neve!!!
Detti:
El ne menj!!! PErsze, sejtem mennyire bántó lehet, ha támadnak, ráadásul igazságtalanul és nagyon sz....t módon.
Könnyű leírni, hogy ne foglalkozz velük, de biztosan nehéz átlépni ezen.
Én szívesen veszem, ha mail-ban írsz nekünk, de itt is szeretnélek olvasni.
Engem speciel nagyon érdekel minden, amit írsz. A születendő Piciről, Alexáról egyaránt. Akár hihető, akár nem, amint Ti átmentek /nem lehet elégszer mondani, mennyire együttérzek Veletek/, az nekünk esetleg támpontot adhat későbbiekben...
Egyébként pedig azért van a fórum, hogy le tudjuk írni, ha valami szép, és azt is, ha valami nagyon nehéz..., és segíthetsünk egymásnak, ha tudunk, akár lelkileg, akár máshogyan...
Alexa most hogy van?
Te pedig vigyázz Magadra!!!!!!
Toxoplazma nálunk is ingyenes volt, de kérni kellett.
Aranynap:
Én már rengeteget olvastam ezekről a kiütésekről, míg Ádámot vártuk, szinte kerestem már magamon, mikor jelennek meg.
Állítólag teljesen "normális" dolog, ne aggódj. El fog múlni, bár azt én is olvastam, hogy nagyon-nagyon viszket időnként...
Dóra:
Most már többször is fordultunk, Ádám pedig már mindkét kezét használja, és hason szeret a legjobban játszani.
Ha a tornát majd leírod pár szóban, megköszönöm, mert azért ártani nem fog!
Irigy vagyok a Balaton miatt, ha másért nem, hogy hármasban lehettetek!
Máté igencsak megnőtt, de nem baj. A nagyobbik lányom ennyi idősen 8 kiló volt, és csak szopizott. A doki megnyugtatott, ha csak anyatejtől hízik ennyire egy baba, semmi vész!!!
Semmivel sem kezdett mászni, felállni később, sőt, mire 1 éves lett, teljesen átlagos súlya volt. A 6. hónap után általában lelassul a hízás.
Ja, és ma egy csontsovány lányka, alig kapok Rá olyan ruhát, ami nem esik le róla...
Úgyhogy minden nagyon jó így szerintem Nálatok!
Chanel:
Melyik DM-ben nézted?
Én azt hiszem láttam a Camponában múltkor azt az ajakápolót...
Annus:
HIhetetlenül édes, mikor bekerül a látótérbe a kezecskéje, és egy pillanatra "észreveszi".
Irigyellek, hogy most kezdődik Izánál ez a "korszak", én annyira imádtam.
Persze most is imádok mindent, amit Ádám csinál, de már most sajnálom, hogy egy-egy "újdonság" már teljesen természetesnek hat Ádámnak, annyira megható mikor felfedeznek új dolgokat, és koncentrálnak, belelkesülnek...
Eldöntöttem azt hiszem, hogy jöhet pár év múlva mégis egy 4. gyermek. Még talán belefér az "időmbe".