Zsunyus!!! De, de is, valami szalvéta képtar a neve, vagy mi a frasz... Ma meg annak örültem, hogy befejeztem 1 papirkosarat... Höhö, hülyén hangzik, de igy van. Olyan szééép. Majd felpakolom!!! Meg a Fiam aszonta nekem, hogy LO,meg BOCI, meg Kaca, meg gatiza. Pedig nagyon kevésszer mond6tam Neki ezeket magyarul...Na jo, a bocit a szomszéd kutyara mondta...
Úgy elböktem a káposztástésztát, mint soha. Mégis nagyon finom lett! Elfelejtettem sóban áztatni a káposztát, aztán a cukrot is kifelejtettem és végül odakozmált.
HURRRÁÁÁÁ! Legkedvencebb barátnőm, akit nagyon ritkán látok mostanában, a cégével együtt tőlünk tíz percre lévő telepre költözik Itt vigyorgok, mint a tejbetök! Most nagyon jó nekem
Solya, Ebben egyetertunk, en is falramaszom a hatszaz "kedvesanyucik"-tol! Ma meg csak annak orultem, hogy Miki megevett egy fel szelet kenyeret a boltban...vegre valamit az anyatejen kivul!
Nemrég a Kertészet c. topikban beszélgettünk kedvenc salátámról, a rucoláról. Zsuzsi74 megemlítette, hogy majd néz nekem magot, adjam meg a címemet.
Tegnap megérkezett a mag Németországból.
Tudjátok, milyen jó érzés ez nekem? Hihetetlen, hogy egy olyan ember, akit csak néhány "hozzászólásból" ismerek, veszi a fáradtságot, hogy postázzon nekem némi salátamagot
Én annak örültem ma, hogy megint nekiállhatok baba.mama klubot keresni a belvárosban Újabb esély, hogy ne egyedül cammogjunk meg molyoljunk a kisfiammal.Sajnos, új lakhelyen vagyunk, 0 ismerős, és elég egyedül érezzük magunkat, míg Apa haza nem jön
Én annak örültem ma, hogy megint nekiállhatok baba.mama klubot keresni a belvárosban Újabb esély, hogy ne egyedül cammogjunk meg molyoljunk a kisfiammal.Sajnos, új lakhelyen vagyunk, 0 ismerős, és elég egyedül érezzük magunkat, míg Apa haza nem jön
Sziasztok! Én három dolognak örültem ma: a 8 hónapos kislányom csak kétszer kelt fel éjszaka szopizni, így 7 órát aludtam 2 részletben (Hurrá!), gyönyörű idő van és megtaláltam ezt a topicot. Jó Benneteket olvasni!
Ma annak örültem, hogy 6 órát aludhattam, és Kismiki nevetve fogadott a kiságyában, a félhomályban. Me gannak, hogy holnap megyünk baba-mama klubba Fülescsacsival
Ma valami leírhatatlanul kedves mosolyparti volta reggeli szoptatás után. Mit csináljak, friss kismama vagyok:. Soha nem gondoltam, hogy vannak ennyire csodás dolgok az életben.
É
Úgylátszik, már csak én vagyok itt???? Örülök magamnak
Lanykam eloszor aludt ejszaka a nagyinal, siman ment minden, hurra
Es megtalaltam egy dobozban az elveszett matrica es akrilfestekeimet, lakkfilceimet, karacsonyi formaimat Kb. olyan erzes, mintha most jol bevasaroltam volna mindenbol
Nagy újság van!!!Kislánykánk rohamos gyarapodásnak indult!Eddig lassan nőtt a súlya,most normális ütemben hízik!Meg lettünk dícsérve!Ez nagy szó,mert nem volt még tanácsadás,hogy ne orrlógatva jöttünk volna haza. Hurrá!!Minden jót nektek is!B.
Sziasztok! Én annak örültem ma hogy a tanácsadáson megmérték a kicsimet aki 10 hós mult és 10kiló85deka és gyönyörű és már feláll és pár nap és járni fog Annyira örülök neki hogy ilyen gyönyörű és egészséges és a hossza 75cm ezt kihagytam...üdv.vera
Kislányom ,Hanna mostanában ha szopi közben elfogy a tejcsi sírás helyett hatalmas mosollyal adja tudtomra,mire átteszem a másik cicire. Mostmár nem csak sírással kommunikál!Egyre értelmesebb!Ráadásul a fellógatott csipogó macit,ma diadalittasan, kitartóan húzta,amig az megszólalt.Elengedni is sikerült.Régebben csak meglökte,v. megfogta ugyan,de elengedni már nem tudta,és sírt.Szép az élet.A párommal megyünk pizzázni.Nyammmmmmmmmmm.E.
Ma a férjem, a kislányom és a kisfiam a játszótérről orgonával tértek haza, amit nekem hoztak. Az egyik villamosmegállónál hajléktalanok mosolyogva jó egészséget kivántak nekem meg a két lurkómnak, pedig nem adtunk pénzt, és szerintem nem is vártak. Üdv. Simi Ui.: És olyan jo, hogy ennyi mindennek lehet örülni és meg lehet osztani egy kedves társasággal.
Képzeljétek,találomra felvettem egy régebbi gatyómat,ami már rég nem jött rám.Meg akartam nézni mit kell elajándékoznom,mert soha többé nem lesz jó rám.Ééééééééééééés láss csodát:mégis rámjött,még le is ültem benne.Úgy látszik,fogytam!Hurrá!E.
Lanyom tegnap este 9-kor mar aludt, reggel csak 8-kor kelt es nekem csak egyszer kellett ejjel kimennem folyadekveszteni, ugyhogy aludtam egyben majdnem 5 orat!!! Ilyen is reg volt. Az elet apro oromei
Sziasztok!Mostanában engem is ért olyan meglepi hogy rámjött a régi nadrágéppen most fogytam kb.7kilót még 5 és a régi vagyok 58kg.. mindenkinek szép napot és ma annak örültem hogy a középső kis gyémántomat Andrist felvették az óvodába igy szeptembertől óvodás nagyfiúüdv.vera
Elmentünk ma Lilinek nadrágot venni, és míg én a pénztárnál sorbaálltam, ö "vásárolt". Mire kész lettem, úgy kellett utánaszaladnom. Nyakában 2 táska, kezében három, igen három, plüss tehénke Visszavezetem, hogy tegyük vissza, erre levesz még egy nyári kalapot az állványról és a fejére teszi
Ma annak nagyon örültem, hogy jött egy új kolléganő, akivel nagyjából kettesben fogunk dolgozni, és nagyon szimpatikus és vidám lány, biztosan jó lesz vele dolgozni. Szeretek magam körül kedves, harmonikus embereket látni, energiát és új impulzusokat adnak. Szép napot!
Sziasztok! Én ma annak örültem reggel ,hogy a kisfiam tanitónénije megmutatta a magyar és matek felmérőjét. Nagyon jól sikerült neki és nagyon megdicsérte őt mert szorgalmas és igyekvő ,pedig még csak október vége van és a 13.tanult betűvel szépen olvas. Mindenkinek szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!Vera
Ma annak örültem, hogy Tomi 1/2 8-ig aludt, utána meg lejött hozzánk és odabújt mellém és szuszogott mellettem Aztán meg annak örültem, hogy gyönyörű idő lett délelőtt és kint tudtunk lenni a kertben. Remélem, holnap is szép idő lesz! üdv mindenkinek: bogancsi
Hahó, megvolt Cicó keresztelője, anyóséknál, az ország másik végében, és minden gáz nélkül megúsztuk Ami a szertartás aktív részeit illeti - keresztvetés, olajjal kenés, vízlocsolás, égő gyertya -, Cicó kimondottan élvezte is. Sőt, magyarázta az atyának, hogy még kér vizet a fejecskéjére Ja, és hazafelé az ötórás autóút alatt végig ébren volt, és végig tökéletesen elvolt, mint a befőtt, egy panaszhangját nem hallottuk Igaz, senki más nem jutott tőle szóhoz Üdv Kriszi
Mai örömöm? Ide találtam Kicsit beteg és nyűgös voltam, de egész jó kedvem lett, föleg, hogy arrol olvashattam, hogy hulla fáradtan, kialvatlanul is mennyi apró öröme lehet az embernek.Míg olvastam az üziket a sajátjaim is eszembe jutottak és persze a másénak is örültem A lényeg nagyon jó a topic remélem nem marad abba engem felvidított KÖSZI katianyu
Szia Kati!Köszönöm szépen a jókivánságodat!Nagyon jól esett nekem Majd reggel tolmácsolom Andrisfiamnak...Szeretek ebbe a topicba irni mert minden apró örömöt és persze a nagyokat is olyan jó megosztani valakivel: Ha nem "találkoznánk"akkor Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Boldog ÚjÉvet KIvánok Neked és Kedves Családodnak.Üdvözlettel:Vera
Szia Vera! Nekem is azért teccett meg a topic mert jó, ha az ember elmondhatja, hogy milyen örömök érték, + az is ha mások örömében osztozhat. Mai örömöm...Ákos elzavar a géptől.. De végülis még nincs este, bármi lehet még. majd talán jövök még!
Sziasztok! Én ma annak örültem hogy az én okos elsős kisfiam 14db.virágocskát hozott nekem haza ...a virág az a piros pont után "jön" a sorban az értékelésnél.ebben volt matek irás olvasás és rajz. Nagyon büszke vagyok a Petire!!!!!! Üdv.Vera