Új privát üzeneted érkezett!

Mush: igen kb. ennyibe kerül!!!

[quote]
írta:
Mosás: lányok vigyázzatok!!! A sok mosásnak előbb-utóbb vasalás a vége!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja a telefonommal készítettem egy képet a strandon. A másik pici kezecske egy 6 héttel idősebb kislányé!!! :lol: Már így tapizzák a fiamat!!! :lol: :lol: 8) 8)
Kép
Vendég

boci. vigyazz meg a vegen Mesi feltekeny lesz!

eniko. mi van a szatyorban??? :roll:

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Édes Kincső! Biztos az anyagát tanulmányozza! :lol:
Tudom már késő, de a 20 fontosra szavazok.
Én csak külső alapján szavaztam, mivel nem értek ezekhez! :oops: Nekem az tetszik! :oops:

Ibernuska! Gyönyörű ez a lány! És élvezi a pancsit nagyon! :lol:

Zsebi! Én a dinnyét turmixoltam, majd leszürtem és úgy itattam meg.

Erika! de édes! Már feláll egyedül? Aztaaaaaaaa!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili: Én minden nap meztelenre vetkőztetem Domit, rádobok a habtapira egy pelust és játszik egy fél órát. Kicsit segít a kiütéseken, ja meg a napi kétszeri pancsi is... :lol: :lol:

Andy: Nálunk a víz menő, szerintem megiszik belőle 200 ml-et egész nap. Ha viszem felé a cumisüveget már tátja is a száját. :D

Domim nem akar hízni, már a második héten semmi, nem tudom mi legyen. Nem eszik keveset, állandóan mozog de akkor is zavar. Nem tom. Napközben az ötszöri szopi mellett megeszik egy fél banánt egy almával és egy őszivel, majd egy teljes HIPPes zöldséget, majd egy 260 ml sinlacot és este még egyszer 260 sinlacot. Szerintetek? Tudom hogy tejcsim már kevés van.

Ami viszont fantasztikus az a délutáni és az esti elalvás. Este szopi, sinlac, adok neki két puszit berakom az ágyába teljesen éberen, megsimizem és kijövök, 5 perc múlva alszik. Hihetetlen számomra is. Nem szoktattam, ilyen és kész. :D

Kép
mannababoca

Èn is jövök két fotóval! Kép Kép
susy75

tudja valaki, hogy miert jobb ugy szopizni, hogy kozben anya cicijet karmoljuk, csikizzuk, pufoljok, simogatjuk, es jol bele is marunk? mindezt valotgatva... :?

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi, Bernuska!
Szépek a lánykák!

Bernuska!
Szegény ZSófinak látszik az ekcémája eléggé! :cry: :cry:

Manna!
Tényleg sokat eszik Domi. Szerintem Vini ennél kevesebbet. Ö is kétszer eszik mást, fözeléket és gyümit. Egyszer tápi, általában 160 ml és kb 2 szopi,de már nekem sincs túl sok tejem.
susy75

Enikö!
Jól látom,hogy már négy foga van Milánnak?? :roll: :D
susy75

eniko. meg nem keso!!! koszi
mennyire fontos, hogy kiirja a szobahomersekletet a monitor? azt sajna a dragabb nem tudja. :? de nekem is az tetszik jobban.

KépKép
KépKép
mush589

manna
hogy szerette meg a vizet?nekem fintorog tőle. igaz néha már lecsuszik 1-2 korty. tartsak ki? nem akarok mást itatni vele.
bcos h ezt irom meg tom h már lassan lerágott csont de mostanában ugye sokat olvastam az allergiáról és sok helyen irják h a nemhizás is lehet vmi utalás rá. milyen a kakija?normális?nekem gasztroenterologust javasoltak mert neki ugy jön ki ah bemegy. persze még várok. meg most ugyis csak anyatej van.

szeles
úgy irigyellek h mindig ilyen vidám vagy! örülök is ha jössz mert tom h jókat irsz! jó keszegezést :roll: én utálom a halat :)

enikő
dejó a kép!:) köszi! már ugy várom én is!

suzy
nem ér ilyen cuki képeket tenni:)

na menek mer nagyon rámfér a pihi

andy

ja cili milyenek a kiütések? én amugy simán behintőporoztam azelőtt. most meg kenem a testápolóval :?

zsiráf veletek mi a helyzet? h van minipopsi?:)

sina azért kérdeztem mert bnőm honvédlakáskiutaló osztályon dolgozik de akkor tárgytalan. nagyon jól megcsináltátok amugy!szép lett. és mesike:)elolvadok.

boci ez a Márton baba annnyira cuki:)

Kép
andy30

ja naptejre irjatok má h mér nem jó a babyloves-os? v jó?

Kép
andy30

manna. szerintem zoldi mar tobbszor irta, hogy okes, ha nem hiznak par hetig, mert olyan sokat mozognak. mi lenne, ha csak havonta merned a bebit? szerintem te is nyugodtabb lennel. es ez eleg sok kaja, ennel tobbet szerintem nem nagyon tudsz beletomni.

eniko. cukik milan fogacskai.

KépKép
KépKép
mush589

Bocika! Dombori? Nagyon sokat jártam oda, ott tanultam meg úszni. Annál jobban már csak Szálkát szerettem. Ha annyi pénzem lenne, ott tuti vennék nyaralot! Oda szoktatok járni?
Nagyon édes Marci!

Mush! Bocsi, hogy ide tettem a képet, csak lusta voltam priviben elküldeni Orsinak! :oops: :lol:
Ez egy töltőanyag, ami a varratott fejvédő vastagságát adja. Biztos van neki neve, csak én nem tudom! :oops:

Manna! A súly miatt ne aggódj! Biztos lemozogja! Milán kb 1 hónapja stagnál, ha baj lenne vele azt látnád!
[quote]A írta:mi viszont fantasztikus az a délutáni és az esti elalvás. Este szopi, sinlac, adok neki két puszit berakom az ágyába teljesen éberen, megsimizem és kijövök, 5 perc múlva alszik. Hihetetlen számomra is. Nem szoktattam, ilyen és kész.

Remélem így marad! Viszont én a két gyerekkel azt tapasztaltam, hogy mindig minden változik. Volt ilyen időszak Leventénél is, aztán altatni kellett, aztán megint elaludt magától, stb.

Susy! De édes Vinzent is! A járokát már tehetitek lejjebb!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
Gondolod? Mászni még nem tud, és ülni is csak akkor ha én ültetem. Ezt nem magától csinálta. Igaz elég sokáig elvan így,de azért nem hagyom egyedül! :wink: :wink:
susy75

Susy! Igen, már 4 foga van! :lol:

Mush! A hőmérséklet szerintem nem fontos, gondolom szobahőmérőtök ugyis van!

Mush, Andi! Köszi!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

suzy. hogy birta Vinzent a repulest? mit csinalt a gepen? milyen hosszu volt az ut?

KépKép
KépKép
mush589

Susy! Ok, azt hittem már magátol ül! :lol: Így még hagyhatod, de azért légy résen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Mush!
Teljesen jól. Èszre se vette,hogy nem a földön vagyunk! :lol: :lol: Persze induláskor és landoláskor szopi volt a füle miatt. 1,5 óra az út!
Izgulsz már,ugye??? :D De irigyellek!!!

Enikö!
Résen vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Na lépek csajok! Jó éjt Mindenkinek! :P :P
susy75

suzy én is lejjebb tenném hirtelen neh vmit csináljon!

hizás: nekem a védőnő a heti 6 dekát is kevesellte :roll:

enikő a körbefejvédő mennyiből jön ki? pénzre gondolok. apa nem vette meg ma nekem az ikeásat aszonta nem költ ilyenre fölösleges :?

na téleg menek jóét mindenkinek!

andy

ui.: naptej! 8)

Kép
andy30

jövök, reagálnék, tudom reggel is aszontam, kikészültem, granny nehezebb eset mint a bébim, ezt csináld, azt kellene idehozni, oh rakjuk már át a függönyt, vendégek jönnek, enni kellene, kávézzunk, beszélgessünk, oh locsold már meg virágot
KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ VAGYOK
attól is h Marci délután a játékperiodból kb 2 órát állva töltött, én nem bírom, a kukacban feküdtem és védtem mindentől.
MIT KELL CSINÁLNI HA ESIK A GYEREK ? mert ugye nem lehetek vele állandóan, illetve valahogy azt is meg kell tanulnia h nem csak puhára eshet.
A nap egyetlen és legjobb része amikor 7-kor lezúztunk pancsizni manókával. Jaj de jó volt. A víz isteni, én készvagyok.
Alszom, remélem az a rühes dög elkerüle az autómat.
Egyedül alszom, apa otthon a 20 fokos lakásban, nem fair

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

suzy. nana, hogy izgulok. mar kedem egybe hordani, mait viszunk. elkezdek listat irni, hogy mit ne hagyjunk itthon stb. esetleg vmi tanacs??? van vmi amit nem vittel, de kellett vna?

KépKép
KépKép
mush589

elmaradásaim:
családi emailek 5 db
freemail 7 db
babanet 5 üzenet
iwiw 20 üzenet
céges email 3 levél
és ami még nem jut eszembe, kérek pozítiv hullámokat és erőt, sokat

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Életjel

Sajna se irni, se olvasni nincs időm...kislánykám örökmozgó. Örültem, mikor elkezdett mászni, de nem lehet leállitai. És ami a legújabb: belekapaszkodik bármibe (nadrágom, függöny, széklába, stb) és FEL AKAR ÁLLNI!!!!!!!! Ha nem jön össze, üvölt...hulla vagyok. Ja, és ma reggel vettem észre, kibújt a második fogacska
Megyek is kidőlni

Utolsó mondat:minden baba nagyon édi, most már nem olyan egyfoma bébiarcuak, már nagyosodnak :wink: És boldog hófordulót minden érintettnek

Kép
galzsuzsa

kubu. pozitiv energia elkuldve!

KépKép
KépKép
mush589

Manna. Boldog szulinapot!

KépKép
KépKép
mush589

Jó reggelt!

Ezt akár hajnali 1-kor is mondhattam volna, mert gyermekem akkor keltett minket. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vagy sikított, vagy vergődött a kiságyban is mellettem is. TOTÁL HULLA VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Berni nekem nagyon hideg volt a víz, de lehet csak egy hirtelen megmártózás kellett volna, és már nem is hideg...., gyáva nyuszi voltam.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Andy lazíts már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melegkiütéseket hintőporoztam, sokkal jobb, de nagyon száraz a bőre...

Mindenkinek boldog hófordulót!

Manna boldog szülinapot!
A védőnő nem mondott semmit a nemhízásra?
Tőlem mindig azt kérdezi a gyerekorvos, amikor elmondom mi a panaszom, hogy egyébként vidám, mozgós baba? Mert akkor általában nem nagy a baj...
Most csak egy pelus van rajta, hagyom szellőztetni a bőrét, hátha jobb lesz

Van valaki akinek megvan ez eddigi HP dvd-n?

Kubu nekünk naponta koppan a fejünk a parkettában, én sem vagyok mellette mindig, ilyenkor rám néz visít egyet, felemelem, hasrateszem, és már megy is tovább....

A víz melegszik odakint, ha megfordult a nap állása megyünk ki.

Összeszedem Danit, aztán lemegyünk a védőbe.

Kép

Kép
dcili81

Andi! Kb 2000 Ft-ból jön ki!

Kubu! Gyerkőcök nagyon ügyesek, hamar rájönnek, hogy kell esni, nálunk 1-2 nap volt Leventénél, amikor csak úgy hátrazuhant, utána már szépen fenékrecsüccs volt! A kukacon belül viszont nem kell féltened, mert puhára esik! És kis törp kicsit esik, így nem üti meg magát (na nem a kőre gondolok).

Zsuzsa! Kitartást az örökmozgódhoz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Helló Csajok!

Brutális éjszakán volt! Zsófi bealudt fél 9-kor, aztán sirdogálás-forgolódás 11-kor, 11:30-kor és a hab a tortán: 01:30-kor. Ez utóbbi csak azért érdekes, mert ezt követően 2 órán át!!! mászkáltam vele a lakásban. Ölemben tök frankón bealudt, lógott keze-lába, ahogy a segge elérte a kiságyat, újból elkezdett forgolódni, sírni, mindezt persze álmában. :evil: Már ott tartottam, hogy berakom magunk közé, de hála a jó égnek akkor végre mélyen bealudt.

Gabi!
A tegnapi Zsófi alvási szokásainak megváltoztatására irányuló felszólításod hatástalan volt!!! :-(

Köszi a pancsolós bókokat! Már én is azt vettem észre, hogy minden kiccsaj, kiskrapek kezd változni, most már kisgyerekes az arcuk, nem az a csecsemős. :-D

Suzy!
Zsófi hátán az nem ekcéma. :-D Az tényleg durva lenne! Csak nagyon érzékeny a bőre és mielőtt behasalt volna a vízbe, a medencének támasztottam a hátát, attól pirosodott be. Vinzented már milyen ügyesen ül! Nagyon aranyos kiskrapek!

Cili!
Éjszaka miatt együtt érzek!!! Az ilyen hirtelen hideg vízbe merülős dologhoz én is gyáva vagyok! Én kb. 20 perc alatt szoktam belemerülni a Balcsiba. :-D

Manna!
Boldog születésnapot!!! Viszem Domihoz Zsófimat továbbképzésre! Tanítsa már meg neki, hogy kell rendes gyerek módjára elaludni és úgy maradni hosszú órákig.

Kubu!
Részvét granny miatt! És fiad miatt is. Innét kezdve felejtsd el, hogy pihensz Marci mellett. :-D

Zsuzsa!
Kitartást Dóridhoz! Jönnek a kemény hónapok...

Szeles!
Energiádért továbbra is irigyellek!!! Jó sütögetést!

Boci!
Vigyázz Marcidra, korán kezdi a csajozást! Nagyon helyes abban a sapiban!

Kép
Kép
lbernuska

Ja, és a nap híre: igaza lett kolléganőmnek, utaltak GYED-et. :-D Összevonva a múlt havi tört hónappal, szóval nem tudom, hogy pontosan mennyi az annyi, de őszintén remélem, hogy nem számoltak el semmi, a maximum jár.

Kép
Kép
lbernuska

Sziasztok!
Köszi Márton dicséretét!! Olyan jó kisfiú volt, egy hangját sem hallottuk, csak mikor Mírával (az a kiscsaj tapizza) "beszélgettek"!!! Haláliak voltak!!! :lol: :lol:

Enikő: akkor te nagyon ismered ezt a környéket. Bár mintha mondtál volna erről régebben valamit. Domboriba tőlünk 10-12 perc alatt le lehet érni. Sokat járunk le. Egy bajom van vele, hogy minden második ember ismerős!!!! :wink: Bár ezen a strandon most voltunk először, de legközelebb csak ide megyünk. Igaz a másik kettő is jó, de ez igazi gyerekbarát és nagyon tiszta!!!!

Cili, Bernuska:
sajnálom a rossz éjszakát!!!! :cry:

Mush: hát remélem Mesike nem lesz féltékeny, meg Réka sem. Ez a kiscsaj egyszerűen rámászott a fiamra (szó szerint). Ő már nagyon ügyes, mert egyedül ül, mászik, sőt már menne is!!!!
Vendég

hahó

cili

[quote]A írta:ndy lazíts már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

őőő miért is? :roll:

na menek altatni hátha ma csak egy óra nem 2 mint tegnap

andy

Kép
andy30

Hali!

Apa mostanában nem húz órát, mert Kobi úgyis kuruttyol legkésőbb 1/2 7-kor. Ma persze 1/2 8-ig húzta, apának meg tárgyalása van a reptéren :evil: . Az már tök mellékes, hogy én 8-kor már a piacon akartam lenni még a hőség előtt. Mindegy, azért így is túléltük, Kobi benyakalt majdnem 1,5 deci vizet reggel óta :shock:

Berni: :( Zsófi akkor keményebb dió, jobban rákoncentrálok :)...

Manna:
Kép

Cili: mi az a HP? :roll: :roll: :roll:

Kubu: nyiss ablakot, úton van egy adag pozitív hullám...

Kép

Kép
gabilany79

Megjöttünk!

Brutális meleg van!!!!!! Ez nem embernek való!!!!!!!!!!!!!!!!

Danim 9500 gramm és 74 cm. Végigüvöltötte a mérést... :? :? :? :?

Hazajöttünk megpróbáltam megetetni, de csak sírt, most meg elaludt! Kész vagyok!

Ha felébredt irány a medence, hűsölni!

Andy megint túl sokat aggódsz!!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Cili: Jaaaa, Harry Potter.... Ha köll, szívesen elküldöm neked postán. Vagy ha ráér, akkor odaadom, mikor jöttök...

Kép

Kép
gabilany79

Gaby HP= Harry Potter :wink:

Kép

Kép
dcili81

Gaby mennyi van meg belőle?

Kép

Kép
dcili81

Lányok kapaszkodjatok!
Jövő hét péntekre 38 fokot mondanak, eddig....

Kép

Kép
dcili81

Szép napot!

MANNA! Boldogságos szülinapot! Irigy vagyok Domi miatt....

MÍRA! El a kezekkel Mesi Marcijától!!!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: Boci! Ne engedd! Marci Mesihez tartozik! :twisted: :twisted: :twisted:

Akartam írni Erikának, Enikőnek, de elfelejtettem, hogy mit... :oops: Majd visszanézek!

Berni! Zsoff olyan kis formás! Nincs semmi baj a súlyával! És neki is gyönyörű a haja! Na és a mosolya!

Musi! Sophie nagyon aranyos! Mesi is ilyen cimkézős típus! Mindenen a címke a legérdekesebb! :lol: Sophie is olyan formás kisbaba!

Susy! Vinzent még mindig reklámbavaló baba(mármint olyan szép)! De hogy megerősödött!

Olvasok, mert rövid az agyam... :oops:
sinaszi

Cili: az összes eddigi. Apa nagyon szereti, és engem is belebolondított.

Kép

Kép
gabilany79

Kubu! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia! Ennyi elég lesz? Vagy még küldjek? :lol:
sinaszi

Gaby akkor át tudnád másolni nekem, és elküldeni?
Mindent fizetek dvd-t, másolást, postaköltséget!

Apának pénteken lesz a névnapja, és nem tudom mit adjak neki? Ötletek?

Kép

Kép
dcili81

Nálunk is érdekes volt az alvás. elöször aludt fél 10-töl 1/4 12-ig-Aztán fél óra ébrenlét,cici. Utánna reggel 5-kor megint kelés!!! Mi van a babáinkkal????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Bernuska!
Ja értem! Bocsi,hogy azt hittem... :oops:

Mush!
Szerencsére mindent vittem,nem maradt itthon semmi. èn is írtam listát,így nem volt gond! :wink:

Sina és többiek!
Köszi a Vini dicséretet! :wink: :wink:

Manna!
Isten éltessen sokáig!!!

Csajok küldök haza hideget. Itt be van borulva és kellemesen hüvös az idö! :P Otthon ki se bírnám... :evil: :evil:
susy75

cili

megint? bocsi, de épp azt irtam tegnap h eldugulok. és aszem meg is tettem. mármint a "témámat" illetően. azóta meg nem is irtam róla csak mannának a nemhizásra..
és épp elkezdtem nemaggódni, ugyh fura h irtad. ezért kérdeztem. v a naptejre gondolsz?
arra még mindig várom a válaszokat! ki milyet használ?

mi ma ki sem megyünk a lakásból, megy a klima is, majd este ha jön apa akkor vele elmegyünk könyvesboltba. ez a terv.

38 fok??? mondjuk napon most is annyi van v több.
különben ez csak babával rossz, mert őt nem lehet akárminek kitenni(hideg viz, klima ezerrel,stb) még baba előtt ilyenkor ki se jöttem a hideg vizből a strandon meg stb és akkor elviselhető volt.

amugy gyerekem iszonyat hisztit vágott le reggel is meg most is.
megint csak cicin akar elaludni és ezt nem ugy közli mint korábban hanem majd szétrugta a kiságyat úgy hisztizett! eltorzult hangon üvöltés rugkapálás :shock: kész. alig tudtam megállni h ne röhögjem ki hangosan:) nekem amugy ez vicces először:) utána elkezdem sajnálni.. de olyan még nem volt h felidegesitett volna. gondolom mert eddig nem nagyon volt még részem benne. meg hát elég könnyű megnyugtatni (pl.cici) mindenesetre mi is durvulunk csak azért irtam :roll: :)

andy

Kép
andy30

manna boldog szülinapot!

Kép
andy30

sziasztok!

Manna:Boldog Szülinapot kívánok és hasonlókat mint Gaby!!!!!!!!! :lol:
Örülök,hogy jobb éjszakátok volt!ma este kipróbáljuk mi is az apás fürdést :wink:

Boci:nagyon édi Márton!Írigy vagyok a strandolás miatt!!!!!!!!!!!

Erika:Gergő nagyon ügyes!Ámulok-bámlok! :shock:

Orsi és többiek akik altatást kérdeztek:semmi titok,én a Suttogós módszerrel szoktattam le egy nap alatt az éjjeli ébredésről.Mivel z én bébim nem azért ébredt met éhes volt vagy szomjas ezér könnyű volt.A lényeg,hogy nem hagyom sírni,nem hagyom magára.Én nyugtatom meg mindenféle más kellék nélkül és megtanul egyedül aldni :wink:

Cili:nekünk is kijöttek a melegkiütések a hajlatoknál.Nekünk a hintőpor vált be :wink:

nagyon meleg van,életveszélyes!!!!!!!!!!! :oops:

KépKép
lyndee

Erika! Gergőd nagyon ügyes! És nekem a 4. kép a favorit! Azon nagyon sejtelmesen huncut! :D

Enikő! Apám akkor tagadott ki engem és a bátyámat, amikor anyum annyi verés, megcsalás, megaláztatás után beadta a válókeresetet! Azóta próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de összességében nem normális: alkoholista és sajnálja magát....

Persze most hétvégén sikerült anyumat is megsértenem azzal, hogy jött a gyerek felé, én pedig megjegyeztem, hogy milyen bagószagot hozott magával... Erre ő átment az élettársához (szemben lévő lakásban lakik) és nem jött haza...Amikor átmentem sírt és közölte, hogy nem akarja büdösíteni a levegőt... Az élettársa pedig azt közölte, hogy jól elbántam anyummal... Persze nekik is gondjaik vannak az alkohollal, de azért nem akarok mindent erre fogni, de az biztos, hogy én soha nem leszek alkoholista.... utálom az alkoholt! És nem is bírom!

Aztán bátyám is ordított velem egy sort... Kint van Afganisztánban. Az én nevemen van előfizetése anyunak és bátyámnak is. A számlát anyum fizeti - bár bátyám milliókat keres. Aztán most jött egy 100 ezres és egy 60 ezres számla, amit anyu ugye a pedagógus fizetéséből nem tud kifizetni... Mivel bátyám Thaiföldön felszedett egy 21 éves kiscsajt és vele erről a kártyáról sms-ezget ( 2 hét alatt 250 sms=40 ezer Ft) és 2 nap alatt további 20 %-kal növelte a kimenő forgalmat ezért a Vodafone fogta és - teljesen jogosan - korlátozta a kimenő forgalmat, illetve bátyám hívást sem tudott fogadni, mert a roomingot is tiltották... Emiatt bátyám velem üvöltözött, hogy miért nem tudom elintézni, hogy visszakapcsolják neki a telefont!(Mert nem fogom a gyerekem szájától elvenni a falatot azért, hogy ő a gyedem háromszorosát sms-ezgethesse el... és nincs is annyi pénzem kp-ban!) Úgy, hogy rendszeresen velünk intézteti ügyesbajos dolgait, amit ő nem képes elvégezni, amikor hazajön, mert kedveszottyan Olaszországba motorozni és csak a motorjáért jön haza Afganisztánból, a családját le sem tojja! Aztán anyu járkál perekre bátyám miatt, meg stb. nem is bosszantom magam!
sinaszi

kicsit sok lettem! Megyek Mesizni! Ő mindig megvigasztal! :D
sinaszi

Andy le vagyok maradva...
Mindig olyan későn írtok, hogy csak reggel van időm visszaolvasni, meg reagálni!!!!! Hogy bírtok eddig fent maradni?????? Éjjeli baglyok... 8) 8)

Naptej: aVONOS 30 FAKTOROS TÖK JÓ, TEGNAP KIPRÓBÁLTUK, bocsi capslock ki, dinnyeillatú volt a bébim... :D :D

Kép

Kép
dcili81

Sina látom te is meg vagy áldva a családoddal... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?