Új privát üzeneted érkezett!

Na akkor enyém a laptető!!!!!! :lol:
Vendég

Ditke GRATULÁLOK a laptetőhöz!!! :D :D :D

Hozzon szerencsét a csütörtöki inszemihez, utána pedig a 2 csíkos tesztecskéhez!!! :D :D :D

Kép Kép
Vendég

Juhéj, hát Ditkéé a laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.))))))))))))))) Éljen-éljen! Soha jobbkor!:)))
Vendég

Röpcsi, jöhet a regény végre!!!!!
Vendég

Na, Csajok akkor mindjárt ide másolom a Költözésünk című irományt, akinek szerzője szerénységem, röpcsi! :lol: :lol: :lol:

Drága Twist, hogy bírod a meleget? Én még nem is várok babát és mégis elég melegem van most! :(
Vendég

Adri: Szerintem 20-án simán kánikula lesz még, a legjobbkor mentek Zamárdiba, istenien érzitek majd magatokat Remélem, hogy nem lesz akkor neked mensi, ugye? És talán kis trónörökössel a pocódban térsz vissza Mennyi ideig maradtok? Majd szólj, hogy mikor jött meg a mensid, beírom a táblázatba.

Ditke, ismerősek a hőhullámok a Clostytól: én ki-be nyitottam az ablakot a melóhelyen. Szerencsére a kolléganőm is klimaxos, így megértő volt.) Nagyon szuper, hogy jobboldalon nőtt tüsződ!!!:) Ez a sors keze lehet! Nagyon rendi a párod, hogy kiíratta magát táppénzre és a doki is rendes, hogy megértő volt vele!:) Imádom, ha támogatják a babásodást!

Röpcsike: egyelőre nagyon jól bírom a meleget, nem is érzem igazán. A melóhelyen vagyok, de még légkondit sem kellett bekapcsolnom, mert nem süt ide a nap és ajtó-ablak nyitva van, jól jár a levegő. Eddig okés. MÉg a bokám sem dagadt és nem is izzadok:) Hazafelé meg irány a metró, ott hideg van, fúj a szél, nagyon jó menekülés a kánikula elől.
Vendég

Twist,
ezeket én is tudtam,de a kórosan magas prolaktinszint kiderül a 3.napon,a ciklus 2.felében normális,hogy magas.Majd megkérdezem,ha már ott tartok.

Nahát,van az osztályon kismami?Én nem láttam... :oops: jellemző,annyira el voltunk foglalva magunkkal :lol:
Vendég

Twist

Szerencsédre akkor még jól bírod a meleget!!!! :wink: Még 1,5 hónap van a nyárból, remélem azért lesz egy pár nap amikor hűvösebb lesz, és fellélegezhetünk!!!! :wink: :D
Én hétfőn visszamegyek melózni, kb. 32 fok lesz a rendelőben!!!! :( :( :( Nem tudom hogy fogom kibírni!!!!! :? :(
A hőhullámok?????? :evil: :x Szörnyűek!!!! :( De nem panaszkodom, mert eszembe jut a volt takarítónőnk a melóhelyen aki velem egyidős és levették a mellét mert rákos, és most hormonokat kap!!!! Na ő mesélte a hőhullámait, az enyémek kutya fütty az övéhez képest!!!!! :( :( :(

Röpcsi

Hol a beszámoló????????
Én már teljesen nem vagyok képben hogy mit adtatok el, a szomszéd néni pedig melyik lakásotokra pályázik????? :shock: :?

Na nem hiszem hogy a laptetőn múlik a kétcsíkos tesztem!!!! :lol:
Vendég

Ditke,
hát a hőhullámok nekem is ismerősek,ugyanazon okból kifolyólag,mint a takarítónő....rémes volt,nyáron meg aztán katasztrófa!

Nagyon drukkolok neked,remélem,a laptető azért szerencsét hoz! :lol:
Vendég

DITKE, GRATULÁLOK A LAPTETŐHÖZ! Nagyon szuper! Két kamionnal most csüt.-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Vendég

Jó sokat írtatok, de Röpcsi beszámolóját már nagy izgalommal várom. Hihetetlen hogy beindult a lakás adás- vétel!

Mmzsó, nekem is kell szednem Bromocriptint a magas prolakitinra, napi felet, de tegnap azt hiszem kimaradt este. :oops:
Vendég

Ditke
2 lakásunk van, vagyis volt. Az egyik a IX. kerületben, ahol a bátyám, a férjem, én, a halak és a macska laktunk, volt. A másik a VIII. kerületben van, ami most jelenleg irodaként üzemel.
Mind a két lakásunkat hirdetjük, hirdettük és most a IX. kerületit vették végül meg, aminek nagyon örülünk, mivel a közös költség és a hitel együtt volt 100 ezer forint, amit már nem bírtunk fizetni. :( Ja és már mindenképpen külön akartunk egymástól a bátyámmal költözni! :D :wink:
A VIII. kerületi lakásunknál, ami most már nemcsak irodaként, hanem lakásként is üzemel szóltak a szomszédok, hogy lehet, hogy megvennék ők a lakásunkat.
Vendég

Röpcsike

Így már értem! :wink: Tudtam hogy két lakásotok van, és hogy egyik az irodaként üzemel, ezért nem értettem amikor mostanában mindig csak lakásként emlegetted mindkettőt!!!! :lol:
A bátyád talált lakást?????
Most már aztán tényleg ideje lenne akkor új lakás után néznetek, mert lassan hajléktalanok lesztek ha megveszik az irodát is a fejetek felől!!!!! :lol: :lol: :lol: (bár nagyon drukkolok hogy az is elmenjen!!!) :wink: :D
Vendég

Na és akkor most már várjuk a beszámolót!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Költözés:

Június 19-kén, mint azt tudjátok aláírtuk az adásvételi szerződést :D , eladtuk a IX. kerületi lakásunkat, annak a fiatal gyermeket váró párnak, ahol a kismama édesapja először agyvérzést kapott, majd sajnos meg is halt. :( A szerződéskötéssel kapcsolatban, az aláíráskor a foglalót és a közvetítői díjat kértük, hogy fizessék ki, majd utána következő héten a bank felé való lakáshitel tartozásunkat és végül múlthéten a fennmaradó összeget.
Na, most a szerződéskor átadott foglalóval és közvetítői díj összegével nem is volt baj, ám a bank, se a szerződéskötés napjára, se egy általunk mondott másiknapra se tudta megmondani a pontos hiteltartozásunkat. :evil: :shock: :evil: Azt mondták, ezt nem tudják egyből kiszámolni, idő kell, méghozzá 2 hét. :shock: Ez, ezer évvel ezelőtt még ez el is ment volna, de most ebben a világban, megdöbbentő és felháborító, hogy az egyik legnagyobb bank, azokután, hogy minden év májusában kiküld egy tájékoztató levelet, hogy a tartozásunk, hogy áll, tehát, hogy máj. 30-ig mennyit fizettünk ki, egy általunk mondott napra júni 19 v. júni akárhányadikára nem tud egy pontos visszafizetési összeget közölni, mondani :!: :!: :!: :evil: :shock: Eszméletlen :!: :!: :!: Ha május 30-áig ki tudják számolni akkor hogyhogy nem tudják, hogy + 19 nappal később mennyi a tartozásunk :?: :!: :?:
A lényeg, hogy mivel egyik napról a másikra nem tudták kiszámolni, nem a szerződés utáni héten lett a kifizetés, hanem az azutáni héten. Persze az se volt egyszerű! A bankba még a szerződéskötés előtt közölték Anyával, hogy hányadikára számolják ki a pontos összeget, tehát, hogy pontosan melyik nap kell majd bemennie, hogy megtudja, pontosan mennyit kell visszafizetnünk a banknak.
A bank kéthéttel ezelőtt keddre mondta, hogy megmondja a visszafizetendő összeget, amit aznap be is kell fizetni, mert ha nem aznap fizeti be az ember, hanem másnap akkor az plussz pénzbe kerül. Ők csakis arra az egy napra, napig számolták ki. Nincs ilyen, hogy egy nap ide vagy oda. A vevőkkel meg is beszéltük, hogy reggel Anya elmegy a bankba megkérdezi a pontos összeget, majd én felhívom őket, megmondom, mennyi az annyi és akkor ők a saját bankjukból csak annyit vesznek ki, amennyi a pontos hiteltartozásunk a bank felé. Anya nyitásra el is ment a bankba és viszonylag hamar végzett is. Egy 2 oldalas kimutatást kaptunk, felvett hitel összeg, mennyit fizettünk ki, hogyan és mennyit kell aznap kifizetni stb. amiért ott helyben 3.000,-Ft-ot kellett fizetni + azért mert most egybe visszafizetjük a fent maradó hitelt még szintén fizetnünk kellett egy jókora összeget, ami elég váratlanul ért minket, mert igaz számítottunk rá, de ami sok az sok. :evil: :? :( :cry:
Anya reggel még optimistán ment le a bankba, visszafele viszont volt vagy 200-as a vérnyomása, olyan ideges volt! :evil: (Lányok most nem azért, de nem egy internetes oldalon lakáskereséskor láttam, hogy lakásokat, házakat árvereznek el, mert az emberek nem tudják a törlesztő részletet fizetni. :( Erre mi, akik szintén nehezen tudtuk már fizetni a hitelt, időben észbe kapva, hogy ne, hogy baj legyen, elkezdtük árulni, meg is vették és most, hogy egybe vissza akarjuk fizetni még azért is pénzt szednek le rólunk, bosszantó, és egyben pofátlanság is :!: Mi, mint más ember van, hogy elcsúszunk a csekkek befizetésével, de a lakáshitelünkre mindig nagyon odafigyeltünk és 1 napnál többet soha nem késtünk a befizetéssel. Erre most, hogy egybe ki akartuk fizetni a banknak a pénzt még azért is fizetnünk kellett.) :!: :evil: :!:
Folytatva, Anya, ahogy megjött én szóltam a vevőknek, akikkel megbeszéltük, hogy 1,2 óra múlva akkor találkozunk az Ő bankjukba és akkor a mi bankunk által reggel adott papíron lévő hitelösszeget ki is veszik, majd átmegyünk a mi bankunkba és ott pedig befizetik. Átutalásról szó sem volt, mert különböző bankoknál vagyunk, így az átutalási idő miatt csak a készpénzes befizetés jöhetett szóba. :? Az Ő bankjuknál minden flottul ment, majd a miénknél már annál kevésbé. :? Mondtuk az ügyintézőnek, hogy azért jöttünk, mert a reggel kapott kimutatáson szerepelő hiteltartozást szeretnénk rendezni, befizetni. Az ügyintéző közölte velünk, hogy aznap a befizetés nem lehetséges, mivel a számlánk nincs zárolva. :shock: Erre mondom én, hogy ezt nem értem, hiszen egy számlát nem akkor lehet zárolni ha már be van fizetve a tartozás?! Erre mondta nő, hogy de igen. Na, mondom, mert nincs még befizetve a tartozásunk, ma reggelre csak kiszámolták és itt van fehéren-feketén most az összeg, a vevőnél pedig a pénz, jöttünk befizetni. 30 perces ügyintézés következett. 10, 20 percig arról volt szó, hogy nem tudjuk befizetni, majd végül sikerült!!! :D Ezekután a törlési engedélyre vártunk kb. 45 percet, majd mikor közölték, hogy most helyben mindjárt meg is kapjuk, a másik percben már ezt vissza is vonták, újabb percek következtek és végül kiderült, hogy ezt a dokumentumot még sem kapjuk meg, csak 2 nap múlva. Mondtuk rendben van, de 2 múlva akkor tényleg legyen meg, mert a Földhivatalhoz kellene bevinni, hogy töröljék a jelzálogjogunkat. És amíg ez a papír nincs meg, nincs beadva, addig az utolsó, hátralevő összeget nem utalják a vevők.
Na, mondta az ügyintéző, hogy 2 nappal később, azaz péntekre akkor meg lesz. Csajok a bankba 2 és fél órát dekkoltunk, nem volt semmi, teljesen kimerültünk mindannyian. :( :? :oops:
Szerencsére aztán a törlési engedélyt sikerült hamarabb beszerezni és így múlthéten hétfőn már utalták is az utolsó összeget! :D :D :D
Kéthéttel ezelőtt, a keddi banki őrület után elkezdtem keresni szállítót, költöztetőt, mert ugye hétvégén már költöznünk kellett. Szerencsére hamar sikerült is találnom egy megbízható embert, egy megbízható autóval. :D 8) :wink: A férjem unokatesója ajánlott egy költöztetőt, amitől az elején egy picit tartottam, mert annó, 2002-be, amikor a Rákoskeresztúri panellakásunkat eladtuk az unokatesó édesapja (aki már nem él) ajánlott egy költöztető brigádot, akikkel eleinte jól indult a dolog, de aztán katasztrófa lett a vége. :evil: :? :oops:
Vendég

Egy kis kitérővel, leírom mi is történ. :)
2002 december 12-kén az adásvételi szerződés megkötése után, 2 hetünk volt a kiköltözésre, ami igaz nem egy hosszú idő az összepakolásra, de akkor még nem volt ennyi cuccunk, mintAnya szóhoz se jutott a visszaguruló, mellette elsuhanó teherautó láttán. Anyára a frász jött még így is, hogy nem ült a kocsiban, a szállítóknak nem lett baja, a bútoraink pedig a fától és a kötéllel való rögzítéstől szerencsére nem estek ki. most, meg hitel se volt a lakásunkon, így gyorsan ment minden. :D A pénzátadások és a pakolás is. Mivel nem tudtuk még, hogy hova akarunk költözni, ideiglenesen a bútorainkat Pécelre, egy ismerősünk családi házának a pincéjébe akartuk elszállíttatni, elraktározni. Anya és a bátyám ide a VIII. kerületi lakásunkba költöztek be, mi meg a párommal Újpalotára párom mamájához költöztünk el. A lényeg, hogy 2 nap alatt mindent összepakoltunk, majd hétvégén mindent, ami kellett beszállítottunk a VIII. ker. lakásunkba, a kevésbé szükséges cuccokat, nyári cuccokat, ágyakat, íróasztalt, polcokat stb. pedig otthagytuk a lakásba, hogy azokat majd a szállító elviszi Pécelre. Hozzáteszem, akkor abban a decemberi hónapban kőkemény hideg, mínuszok voltak és jó nagy hó is volt. :evil: :? Anya és az akkor még barátom hétfőn együtt várták a szállítókat, akik délelőtt már telefonáltak, szóltak, hogy késni fognak, mert a teherautónak valami baja van és autószerelőhöz kell vele menniük :!: :!: :!: Mondták, hogy szerintük nincs nagy baj, ahogy végeztek a szerelőnél azonnal indulnak ki hozzánk Keresztúrra. :? Jól van, vártak, vártak Anyáék. Délután kb. 15:00 óra magasságában megérkeztek a szállítók egy nem éppen mai darab teherautóval és vele egy időben megérkezett a péceli ház tulajdonosának a haverja is, aki addig kikapcsolta volna a riasztót a házban, amíg a cuccokat bepakolják a fiúk. Ő is beállt segíteni a páromnak, meg a szállítóknak. 2, 3 órát tartott mire mindent levittek a teherautóhoz, közben pedig telt az idő és a tulaj haverjának haza kellett mennie, mert cukros volt, hogy beadja magának az insulint, valamint tél révén, este 18:00-ra már tök sötét is lett. :( A haver odaadta a páromnak a garázs kulcsát, kódját, így Ő hazatudott menni belőni magát, a párom meg a pakolás után elindult a péceli házhoz, hogy ott várja majd Anyát és a szállítókat a cuccainkkal együtt.
Én akkor még esti ügyintézős/titkárnős suliba jártam, így csak szünetekben tudtam hívni őket, hogy hogyan állnak.
A lényeg, hogy a párom Pécelre való kiutazása előtt még beszéltem vele és beszéltük, hogy a kipakolás biztos, hogy gyorsabb lesz, mint a bepakolás, így nemsokára végre elindulhat majd haza. Hány nem így lett :!: :? A párom 1 óra múlva felhívott, hogy ott van a ház garázsába, de Anya a szállítókkal még nincs ott, hívjam fel a szállítót. Felhívtam, a szállító mondta, hogy már útba vannak. Na, most aki nem ismerős Pécelen annak mellékesen mondom, hogy ott dimbes-dombos az út, tehát vannak lejtők meg dombok.
Becsöngettek nálam, következett a kövi órám. Óra vége fele ismét látom, hogy van 2 nem fogadott hívásom. Na, felhívom a páromat, akinek csak csörgésre volt már csak egysége. Mondta, hogy Anyát nem tudja elérni, a szállítóknak a telszámát meg nem ismeri. Mondtam neki várjon, mindjárt visszahívom, majd én most megpróbálom valamelyikőjüket elérni.
Hívom a szállítót, ki van kapcsolva, hívom, Anyát Ő se veszi fel. Anyát végül 4-szeri hívás után sikerült elérnem. Már aggódva kérdeztem tőle, hogy mi van, hol van, vannak, mert a párom már elég régóta várja őket mínuszokba a garázsba. Erre Anya mondja, hogy Pécelre beérve a teherautó elkezdett fura hangokat kiadni és az első, második dombot még elég jól vette, de utána az egyik kanyarból a dombra felhajtva, már a dombfelénél a teherautónak nagyon fura hangja lett, a lámpája is el-elakart menni. Így, ekkor Anya mondta is a szállítóknak, hogy Ő nem mer tovább bent maradni az autóba, álljanak, meg és itt a dombfelénél tegyék Őt ki, majd Ő maga felgyalogol. Nem mert bent maradni. Ki is szállt és az út szélénél elkezdett felfele gyalogolni. A teherautó elindult tovább felfele, a domb teteje előtt viszont a teherautó féke elszállt + még a világítás is és az egész teherautó a bútorainkkal együtt vissza, hátra gurult, a kanyarba egy fa állította meg. :shock: :evil: :( Anya szóhoz se jutott a visszaguruló, mellette elsuhanó teherautó láttán. Anyára a frász jött még így is, hogy nem ült a kocsiban, a szállítóknak nem lett baja, a bútoraink pedig a fától és a kötéllel való rögzítéstől szerencsére nem estek ki.
Anya mondta, hogy a szállítók miután kiszálltak a teherautóból elindultak segítségért, Ő pedig ott maradt az erdő szélén, töksötétben a cuccainkkal megpakolt teherautóval. Mondta, hogy halálfélelme volt, mikor látta legurulni a teherautót. Mondtam, hogy felhívom a páromat, hogy mi történt, aztán majd beszélünk. Közbe hívott a szállító, hogy 2 autóst is sikerült leinteniük, akik ki tudták volna húzatni a teherautót, de azok nem voltak valami erős kocsik, így keresnek valami nagyobb gépjárművet. Pécelen a központba találtak aztán egy embert, akinek volt traktora és avval mentek fel a hegy másik oldalára a teherautót kihúzatni, elhúzatni. Közbe úgy volt, hogy a páromat is felveszik, de állandóan elkerülték, így a párom órákat töltött a mínuszokba, a garázsba. :? Egy távoli szomszéd szerencsére vitt neki teát, de hát mire odaért, a tea kihűlt. A teherautót végül sikerült aztán elhúzatni a péceli házig, ahol nagyon gyorsan ki is pakoltak, majd késő este Anya és a párom átfagyva, hullafáradtan érkeztek haza.
Nem semmi, mi? Jogos volt a félelmem a költöztetővel kapcsolatban
:!: :!: :!:
Vendég

Folytatva az eseményeket, a költöztetőt, mint elintézni valót, kipipáltam. :D Mindent megbeszéltem vele telefonon, küldtem neki e-mailen képeket a lakásunkról, hogy lássa mennyi és mekkora bútoraink, dobozaink vannak, így pontosan tudta, hogy a teherautói közül melyikkel kell majd jönnie, hogy minden elférjen. Lefixáltam az időpontot is, megbeszéltük, hogy szombat reggel 7 órára ott lesz akkor nálunk. :D
A költöztető után felhívtam az Önkormányzatot, hogy mégis hogy megy a konténerhez való helyfoglalás. Egy helyes kis nővel beszéltem, aki elmondta, hogy először a konténeresekkel kell majd beszélnem, majd utána be kell hozzá, mármint az Önkormányzathoz mennem és ott ki kell töltenem egy adatlapot, majd be kell fizetnem pénzt és akkor kapok egy közterület foglalási engedélyt. Rendben van mondtam, akkor felhívom a konténereseket. :D :wink: Kedden felhívtam a konténereseket, akiknek elmondtam, hogy pár nap múlva, pontosabban szombati napra szeretnék majd egy 4 köbös konténert rendelni a házunk elé. Egy középkorú nővel beszélhettem, aki a telefonbeszélgetés alatt végig evett, ami mondjuk engem nem zavart, mert minden egyes szavát értettem. :D :? A nő mondta, hogy jó rendben van, akkor pénteken kiszállítják a konténert. Mondom neki, nem péntekre kell, hanem szombatra! Erre Ő: hétvégén nem dolgoznak, így pénteken délután kiviszik, leteszik a konténert és hétfő reggel elviszik. Na, mondom ez marha jó, mert mi szombaton kezdünk el teljes gőzerővel pakolni, lomtalanítani és addig 2-szer is telerakják a xaraikkal a környékbeliek a konténerünket. :evil: :? Mondta a nő, hogy ez van, így tudják kiszállítani. Mondtam, hogy akkor jó, rendben van megrendeljük, hozzák ki. Na, örültem, hogy ez is megvan, tudtam, hogy már csak a helyfoglalás van hátra, az meg már sima ügy lesz. Kedden már nem volt időm, így gondoltam másnap, szerdán majd elintézem. Hát nem intéztem el, ugyanis az volt a köztisztviselői nap.
Csütörtökön ahelyett, hogy betelefonáltam volna az Önkormányzathoz, reggel elmentem személyesen, hogy kitöltsem azt az adatlapot, amit az a kisnő mondott, valamint, hogy befizessem azt a csekket, amivel együtt volt érvényes a közterületi engedély.
A portás szólt, hogy aznap nincs ügyfélfogadás, de azért próbáljam meg, jól van mondtam.
Az iroda ajtajára tényleg ki volt írva, hogy aznap nincs ügyfélfogadás, de persze előzőnap, a köztisztviselők napján volt. :evil: Vártam vagy 20 percet, amikor is jött egy ottani dolgozó, akitől megkérdeztem, hogy nem e tudna segíteni, mert tudom, hogy nincs aznap ügyfélfogadás, de a hétvégén költözünk és a konténeres helyfoglalás miatt engedélyre lenne szükségem. Erre a nő: mi van az ajtóra kiírva? Mondom, az amit mondtam, hogy nincs ügyfélfogadás! :shock: :? Erre a nő mondta, hogy mindjárt valakit megkérdez bent, várjak. Párperc múlva kijön egy kisnő, mint kiderült én vele beszéltem telefonon. Mondtam neki, hogy a hétvégén költözünk és szeretném elintézni a közterületes helyfoglaláshoz az engedélyt. Erre Ő is mondta, hogy aznap nincs ügyfélfogadás, de másnap pénteken lesz. Meg egyébként is Ő ezt a papírt ennyi időn belül nem tudja megcsinálni, előbb kellett volna szólnom. Na erre elszállt az agyam. :evil: :evil: :evil: Mondtam neki, hogy nézze, kedden beszéltem Önnel, Ön el is mondta, hogy mi ennek az egésznek a folyamata. Ahogy mondta, tanácsolta, először rendeltem egy konténert, amit igaz szombatra akartam volna, de a konténeresek akkor nem dolgoznak, így már pénteken ki fogják nekem szállítani a konténert, ami azt jelenti, hogy nekem másnapra szükségem lenne már az engedélyre. Szerdán én el is akartam Önhöz jönni, de akkor Önök nem dolgoztak, így ma tudtam jönni és őszintén szólva én nem emlékszem arra, hogy azt mondta volna, hogy egy hét is kell ennek az engedélynek az elkészítéséhez. Erre mondta a nő, hogy ne legyek ideges, Ő most nem tudja mit csináljon. :shock: Na, 5 mp-es csend jött, ami alatt én ismét próbáltam magamba összegyűjteni a dolgokat, hogy jól beolvassak ismét. De a kisnő beelőzött. Idegesen, sértődötten mondta, hogy mennyek utána megnézi, mit tehet. Én meg mondtam, hogy nem köszönöm, nem kell, csak annyit szeretnék kérni, hogyhogy ha engedélyt már nem tudnak nekem kiadni, akkor a konténert lemondom és akkor az utcára pakoljuk majd a cuccainkat, de akkor kérem, kérjük ne büntessenek meg :!: :!: :!: Na erre a kisnő átváltott tök kedves stílusba, mondta, mondta, hogy mennyek utána, én meg végül bementem. Kitöltetett velem egy papírt, majd odaadta a csekket, amivel másnap vissza kellett mennem. Másnap, azaz pénteken délelőtt vissza is mentem a befizetett csekkel és megkaptam az engedélyt. :D 8) :D Utána irány haza pakolni, majd 14:00 órára a vevőink jöttek egy ablakossal, 15:00 órára pedig a konténerünk is megérkezett. :D
(A konténeres helyfoglalás is csúcs volt, mivel előző nap, tehát mielőtt a konténert kihozták volna, lebeszéltük az egyik szomszédunkkal, hogy másnap reggel fél 6-kor mikor indul melózni, felcsönget és akkor a férjem lerohan 4 db nagy szemetes zsákkal, hogy lefoglalja a konténer helyét. Ez idáig rendben is volt, de reggel amikor elindultunk a Földhivatalba, láttuk, hogy a ház elől eltűntek a szemetes zsákok. :shock: :shock: :shock: Kiderült, hogy a ház takarítója mikor a kukás autót várta, összeszedte őket és odaadta nekik.). :evil: :evil: :evil: A konténer szállítónak végül sikerült leraknia a konténert, mert reggel a közeli építkezésről kaptunk 2 kötéllel összekötött helyfoglaló állványt, így annak a helyére le tudta tenni az állványt. A konténeres után neki álltunk levinni a kidobandó cuccoknak egy részét, majd neki álltunk pakolászni, dobozolni. A férjem éjjel 1-ig pakolt, mi a bátyámmal éjjel 3-ig. :(
Reggel 6 órakor keltünk fel, mert 7 órára átjött egy barátnőm és a fia segíteni + még a szállítóval is ugye reggel 7 órára volt megbeszélve, hogy jön. A szállítónk, sün, akit csak a becenevéről ismerek, nagyon pontos volt, feljött bemutatkozott, körülnézett, majd mondta, hogy akkor kezdhetjük levinni a cuccokat. Mire leért a kocsihoz, mi már libasorba dobozokat a kezünkbe fogva mentünk lefele, majd vissza, majd le, vissza, ismét le… A dobozok mellett aztán nem sokkal elkezdődött a bútorok és a pakolásközben felhalmozódó szemetek levivése is. Hát az csúcs volt! :D :lol: Előző este ugyanis már egy, két ember megállt a konténerünk mellett. Volt aki gyalogosan, volt aki biciklivel és olyan ember is akadt, aki egy vadonatújnak látszó Opel autójával állt meg, hogy a kocsijába a mi cuccainkat bepakolja. A költözés napján reggeltől délig jó pár ember összegyűlt a konténerünknél, akik nagyfigyelemmel kísérték végig a cuccok lehozását, kocsiba konténerbe való bepakolását. Mikor a mélyhűtőnket levittük, ami igaz működőképes volt, de nem volt már egy mai darab, a konténerbe dobása előtt olyan licitálás, üzletelés ment az emberek között, hogy csak lestünk. :shock: 3 család v. baráti kör lehetett, akik ott ültek a konténer mellett és akármit levittünk, ami kidobásra volt ítélve azt mindig v. árverésre bocsájtották, vagy ki mit ad érte alapon üzletelgettek vele. :lol: Visszagondolva, hogy mennyi mindent elvittek eszünkbe jutott, hogy lehet, hogy nem is kellett volna konténert rendelnünk, olyan elvittek egy csomó mindent. :roll: :roll: :roll:
A költözés, pakolás, gyorsan ment 4, 5 óra alatt minden lekerült a teherautóba, ami el is indulhatott fel Anyáékhoz Máriaremetére. Így már csak a fennmaradó csatateret kellett felszámolnunk, ami valahogy nehezebbnek tűnt mint, a kezdetekkor való pakolászás. :? Sok mindent kidobtunk, ami a lakáson annyira nem látszott meg, mert mindenünk szanaszét volt. A személyes cuccainkból, amit magunkkal akartunk vinni, azthittük csak 1-1 dobozzal és sporttáskával lesz, aztán lett vagy 6,7 csomagunk, ami velünk jött. A szombat estét bútorok és félig-meddig ágyak nélkül töltöttük, majd vasárnap 2 kocsival mindent beszállítottunk az irodába, vagyis a VIII. kerületi lakásunkba.
Mi, a férjem és én a kisszobába rendezkedtünk be a bátyám pedig össz-vissz 2 napot aludt nálunk, majd a lakásunk árából a III. kerületben megvásárolt, felújítandó lakásába költözött át. Kimerültünk, elfáradtunk, de túl vagyunk rajta! :D
Vendég

A kipakolással, berendezkedéssel nagyon jól állok, de persze azért vannak nehézségek. Hiányoznak a bútoraink, tudjuk, hogy ez most egy átmeneti állapot, a cuccainkra oda kell figyelni stb.
A mi szobánkba úgy kell menni, hogy beléptek az előszobába, ami jó hosszú, majd az előszoba végén van egy nagy szoba és abból balra nyílik egy kisszoba. Na most reggel amikor tusolunk, készülődünk a szobánkba menet nem hagyhatunk a nagyszobába egy melltartót, alsónadrágot, mert ugye ez egy iroda! :lol: Itt nem lehet szétpakolni. :( Mosógépet ilyenkor nem indítunk be és nem lehet tányér vagy üres üveg az ügyfél szobába.
Persze, nem azt mondom, nem olyan szörnyű ez az egész, csak mégsem a jól megszokott kis környezetünk.
Az állatainkról nem is beszélve. A macskám elég nehezen viselte a költözést, 2, 3 napig nem is evett, nem is nagyon jött ki az ágyunk alól. :oops: Az akváriumi halak közül, pedig 17 elpusztult. :oops:
Vendég

Ha küldtök privin keresztül e-mail címeket, szívesen elküldöm a pakolás vagyis a költözésünkkor készült képeket.
Vendég

Röpcsi

Köszönjük a beszámolót!!!! :wink: Hát nem semmi min mentetek keresztül!!!!! Most már megértem hogy miért voltál feszült a költözés előtt, hát az első költözés tényleg egy rémálom lehett!!!!!!!! :shock: :evil: Bár ilyenkor mindenki ideges szerintem, de ez most nálatok azért az előzményeket tekintve hatványozottan jött elő!!!! :( :shock:

De a lényeg hogy túl vagytok rajta, és most már tényleg nézzétek a lakást mert hamarosan vevő lesz az irodára is!!!!! :lol: :lol: :lol:

És akkor hol lesz az iroda????? :shock:

Alul van az email címem!!!! :wink:
Vendég

Nézzétek csak, kérdeztem a neten egy dokit a korai mensimmel kapcsolatban és a párbeszéd zajlott le közöttünk:

Én: Jó estét! Múlthéten kérdeztem Öntől a barnázással kapcsolatban, amire Ön azt mondta, attól van, hogy most vagyok a középidőben.
Doki: igen.
Én: A barnázgatás viszont átment rendes mentruációba és a mindig 30 napos ciklusom helyett, 14 napra jött meg.
Én: Felhívtam a klinikát, azt mondták a Bromocriptint ugyanúgy szedjem tovább és ennyi.Egyébként lombikprogram előtt állunk, szeptemberben kezdenénk, de most 5 hónapig nem volt kezelés.
Én: Mindig 30 napra jött meg, most meg nem értem ezt a 14 napot.
Doki: De innen a netről nem is fogja megtudni, miért van.
Én: Akkor nem az asszisztenssel kellene beszélnem, hanem az orvossal? Az asszisztensnek mikor mondtam, azt mondta ezen a héten már nincsenek.
Doki: Pontosan.
Én: Lehet, hogy jobban járnék, ha telefonon kérném az orvost.
Doki: Telefonon sem tud korrekt választ kapni, de mindenki azt csinál, amit akar.
Én: Tudom, hogy neten keresztül nem lehet megvizsgálni egy embert, meg kortörténet minden kell, de azért Ön nem tud mégis valamit mondani erre?
Doki: nem, sajnos
Én: Mindenképpen vizsgálatra van szükség, még akkor is ha nincsen panaszom?
Doki: a 14 nap Önnek nem panasz?
Én: végülis nem, de gyerekáldás szempontjából az
Doki: Akkor mi a kérdés?
Én: Az, hogy ilyenkor állhat ennek a hátterében komoly probléma?
Doki: Na ez a kérdés, erre kap választ a vizsgálat során!

Szerintetek, hívjam valamelyik doki vagy sem? Mondjuk azt se tudom, hogy most melyikkel kellene beszélnem! Murberrel v. Urbancsekkel. :roll: Mindig Murberhez jártam, Urbancseknél a lombik előtti konzin voltunk februárban.
Vendég

Mondjuk én emlékszem még arra, hogy kb. 1 évvel ezelőtt tök hülyén jött meg és akkor kiderült, hogy valami tüsző maradt bent. Utána ugyanúgy rendesen megjött.
Röpcsi dr. azt mondja tüszőmaradvány + költözés alatti idegeskedés, stressz= 30 napos ciklus helyett 14 napos
Vendég

Na, még egy valami lemaradt!

[color=red]Június 3-kán, azaz a költözésünk napján voltunk a férjemmel az 5 éves házassági évfordulónk! [/color]
Kép :D :D :D
Vendég

Huhhh.....már fáradok! :lol: Nem júni hanem júli 3-kán volt!
Vendég

Mmzsó, drága: én mást nem tudok neked mondani, csak azt, amit nekem mondott Murber doki, hogy ez a vérvétel (is) azért van, hogy a prolaktin szintet nézzék. Többet erről nem tudok. Vagy talán még annyit, mert megkérdeztem a vérvételes nénit, hogy erre a szerre a magas prolaktinos emberek úgy reagálnak, hogy nagyon megugrik a prolaktin szintjük (abban a pillanatban). Remélem, hogy ezzel tudtam valamit segíteni :oops: De persze, kérdezd meg, ha ott tartasz már és totál képbe kerülsz.
Egyébként jól mondod, mert pl. nekem a Kaáliban csak a 3. napon volt vérvétel (egyetlen is elég volt nekik) és abból nézték a prolaktin szintemet, ami (Bromóval) tök normális lett. Még szerencse, miután már 1,5 éve szedtem a bogyót.

Röpcsike, még csak a dokival történt párbeszédedet olvastam, nagyon kellemetlen, bicskanyitogató stílusa van annak a dokinak és nem is akart segíteni, nem adott tanácsokat. Te nagyon türelmes voltál vele, de látom, hogy hiába. Nyugodtan hívd fel Murber dokit, a nővérke vagy odakéri őt a telefonhoz, vagy közvetít neked. Én is így beszéltem annak idején Murber dokival.
Vendég

RÖPCSI:

Röpcsike, a bankok gyakran nehezen számolják ki, hogy mennyi a fennálló tartozás, aszem Kediéknek is volt ilyen probléma, de aztán a bank csak összeszedte magát. Nekünk is volt ilyen, és olyan nagyon ideges voltam, hogy már felhívtam a bankfelügyeletet, hogy ez a probléma van. Aztán újra felhívtam a bankot, hogy a PSZÁF-nél ezt meg azt mondták és nemsokára beadványt fogok írni nekik, ha nem teljesítik az adatszolgáltatást, na, ezek után másnapra megkaptam.

A 3000 Ft-os előtörlesztési díj nagyon baráti ár, máshol többet szoktak kérni, szóval, érezzétek szerencsés mázlistának magatokat

Nem is értem, hogy miért mondta az ügyintéző, hogy nem lehet kifizetni az összeget, mert nincs zárolva a számlátok, jaj, de zűrzavar lehetett ott! Milyen nehézkesek!

A péceli költözködés borzalmas lehetett, elég sokat kellett izgulni, gondolom, hogy végig frászban voltatok. Úristen; milyen rozoga teherautóval jöttek, és nem semmi a baleset sem ,még jó, hogy anyukád megérezte ezt és kiszállt.

Tök szerencse, hogy jól beolvastál az önkormányzatos nőnek is így el tudta intézni a papírokat. Csak nem értem, miért volt bent a köztisztviselők napján. Nálunk akkor zárva volt a hivatal és mindenkinek otthon kellett maradnia
Kaptatok pénzt az elvitt cuccok miatt végül is?

Sajnálom szegény állatkákat a költözés miatt, de még egy költözés lesz, azután már nyugiban lesznek.
Vendég

Twist,
minden kíváncsiságomat kielégítette a válaszod,köszi!Így már értem! :wink: Hogy itt milyen alaposak!Ez tetszik nekem,most nagyon le is vagyok nyugodva,rég voltam ilyen jó passzban.

Röpcsi,a helyedben

lehet,hogy én is felhívnám a Murbert és megkérdezném.

Egyébként egyszer régen 19 éves koromban nekem is volt ilyen,hogy 13 napra jött meg,akkor azt mondta az akkori doki,hogy a tüszőrepedéssel lehetett valami gond.De többé nem fordult elő.
Vendég

Ditke
Nemsokára holnap lesz és megtörténik a megrepesztett gyönyörű tüszőcskéd és katonák nagy találkozása!!! :D :wink: :D
Kép Sajnálom, hogy a párod nem tudott elmenni szabira és ezért ki kellett magát íratni tp-re.! :? Nem értem egyébként, hogy miért kell a munkaadóknak még jobban megnehezíteni ezt az egészet. Azt mondják és írják, hogy kevesen vállalnak, szülnek gyereket. Most nem azért de így, hogy azoknak az embereknek, akiknek orvosi segítség kell a családalapításhoz, hogy vállaljanak gyereket, amikor választások elé állítják őket, hogy vagy dolgozik vagy családot alapítanak?! :evil: :? :evil: És ha a kettőt egyszerre akarja, akkor ilyen, mint pl-ul táppénz vagy hasonló „megoldásokhoz” kell folyamodnia.

Ditke, reggel szerintem nem gond, ha a párod negyed órát késik! :D Nem eszik azért olyan forrón a kását. Nálunk a 6 inszem alatt 3-szor biztos volt olyan, amikor a párom csak fél kilenckor tudott bejelentkezni, Annánál vagy Katinál és nem szóltak semmit. Egyébként ha a párod bemegy majd az embi szobába, ahol a kulcsot odaadják neki, akkor az embisnő szerintem kérdezni v. mondja majd, hogy hányra kell mennetek. Nagyon aranyos, kedves lesz mindenki. :D A nagy pillanat után, ha már felkelhetsz, kint még egy párpercre ülje azért le. Nekem legalábbis ezt mindig mondták. :D
Vendég

Rena
De szemét a főnököd! :evil: Az eszem megáll, milyen szemét emberek vannak! :shock: Remélem minél hamarabb, amint lehet visszakapja az élettől a veled és még ki tudja hány emberrel szembeni szemétkedéseit!!! :D :wink: Nem vagyok rosszindulatú ember, de ezért nagyon fogok drukkolni, hogy valaki móresre tanítsa :!: :!: :!:

Nem kell szétverni a lakást :lol: , közbe meg egy fal kivevés is lakásszétveréssel jár azért, nem? Miért akarja a párod kiverni, a két szoba közti régi falat és helyette egy másikat, újat felhúzni :?: :!: :?: Mi baja a réginek? Padlócsere: parkettázás vagy járólapozás lesz? Ez is felér egy fél lakásfelújítással! :D :wink:

A parkolásnál a nénikének szóltunk, hogy hogyha továbbra is a kocsinkra rázza ki a reggeli morzsáit, meg a lábtörlőjét ott porolja ki, akkor megfizetetjük fele a kocsi rongálási kárt + még ki is vesszük onnan a kocsit és akkor a háznak kevesebb lesz 12.000,-Ft parkolási díjjal :!:

A mikim elmúlt, de ma nem tudtam beszélni Murber dokival. :roll:
Vendég

Mmzsó
Nekem is nagyon tetszenek a babás képek az osztály falain! :D Nagyon aranyos babaképek vannak kint a falakon és olyan jó látni, hogy a kezelés, beavatkozás, várás eredményeit láthatjuk! :D :D :D Zsó, nemsokára a mi babáink fotói is fent lesznek! :D :wink:
Ma nem tudtam felhívni a klinikát, de azthiszem holnap azért rákérdezek Murbertől, hogy most mi van? Szerencsére már elmúlt, de hát azért megijedtem, hogy sok hónapnyi rendes miki után, így jött most meg.
Biztos, hogy a költözésünk is szerepet játszott ebben az egészben és lehet, hogy azt mondja majd, hogy nincs semmi, de legalább akkor tudom, hogy megkérdeztem! :D
Érdekes amit írtál, mert én is valami ilyesmit találtam a neten, a kori mikivel kapcsolatban, a tüszőrepedéssel van valami bibi azért történik így. :roll:
Vendég

Adri
Már csak 5 nap és itt a VAKÁCIÓ :!: :!: :!: :D :D :D Kb. 3 évvel ezelőtt mi is voltunk Zamárdiba, de akkor csak átutazóba, mert Siófokon nyaraltunk. Nagyon jó strandja van Zamárdinak, szeretünk oda átmenni, sétálni, enni, úszni! :D Biztos nagyon jó időtök lesz! Drukk a pénteki miki megjövéshez, hogy aztán hétfőtől a szabid végéig sokat tudjál úszkálni, fürcsizni! Kép Jó a tusolóból jövő babás kép! :D ! Megyek is tusolni! :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Drága Twist, remélem ezt a mai napot sikeresen átvészelted!:D ! Állítólag ma volt a legmelegebb napja a nyárnak. :? :oops: Persze holnap is nagyon meleg lesz :? , de állítólag nem annyira mint ma. :D Ditkének igaza van, a második trimeszter nagyon jó :!: :!: :!: :D :wink: Addigra túl van az ember a kötelező vizsgálatok sokaságán, a 12. hét túllépésén és így teljes nyugalommal, feltöltődve élvezheti pocakos napjait. :D Kép

Utazással ma beszéltem telcsin, 10. hete fekszik az ikrekkel a pocakjában a klinikán. :D Még 2, 3 hetet kellene így feküdnie, aztán akkor már nagy biztonsággal jöhetnének a picik! A kislány 2300 g, a kisfiú 2400 g. Nagyon nehezen viseli a fekvést, de persze a picikért mindent :!: :D
Twist tényleg be lehet menni a párunkkal együtt a mintaadó szobába? Ezt nem is tudtam. :roll:

A neten, a dokival folytatott beszélgetés tényleg nagyon bicskanyitogató volt. :evil: Nem értem miért van fent ilyen orvos a tanácsadó, kérdések-válaszok rovatba, amikor még megközelítő dolgot sem tud mondani a problémával kapcsolatban, sőt még azt mondja, hogy neki aztán tök mindegy mit csinál az ember! :shock: Már bánom, hogy nem kérdeztem meg tőle, hogy annó amikor orvosnak tanult, akkor se tudta megmondani hozzávetőlegesen, hogy ez és ez miért van?
Holnap lehet, hogy felhívom Murbert, délelőtt nem lesznek ügyfelek, így szerintem tudok vele 2 szót beszélni.
A mikim már elmúlt, egy kicsi még van, de az alhasamnál úgy érzem, hogy mintha nemsokára ismét megjönne. :roll:
Vendég

Kedi, mi újság, hogy haladtok? Remélem, mert nem jöttél, pihentél azért egy kicsit a tevés-vevés után. Mi van készen? Elvileg 5 nap múlva készen vagytok vagy csúsztok?
Nemsokára Ti is mentek nyaralni, de jóóó! :D Keszthely szép hely, mi régen voltunk ott az állatkertbe átutazóba. Persze azóta már szerintem szépen megcsinálták az egészet.

A bátyám lakását, amit igaz jó áron vettünk meg, nagyon jó, de azt is teljesen fel kell újítani. Csöveket, vezetékeket, padlót, falat, ablakokat, ajtót, bútort kell venni stb. Körülbelül nektek mennyi időbe tellett a lakásfelszerelések megvételével együtt ez az egész? Eddig a bátyám nagyon könnyedén fogta fel a dolgokat, de szerintem ha neki állnak az emberek, teljesen másképpen fogja nézni a dolgokat. :roll:
Vendég

Jaj :oops: , lemaradt a szín Kedi, Oliva színnel olvasd a sorokat! :wink:
Vendég

Ditke nagy drukk mára, boldog egyesülést és nagyon szorítunk neked mindannyian!!!!!!!+++++++++

Röpcsi, de szuper képet találtál a petesejt és a kiskatonák találkozásáról, nagyon találó!:))))))))))
Vendég

Sziazstok!

Ditke drukk mára++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol:

Kép

Kép
Adri
badró1

Ditke++++++++++!
Vendég

Röpcsike, tényleg be lehet menni a párunkkal a mintaadó szobába! Úgy volt először, hogy megkérdeztük az embriológust és mondta, hogy naná, hogy mehetek!:) És más párokat is láttunk így bemenni. Én mindig kuncogtam, amikor mások mentek be együtt, mert tudtam, hogy mi folyik ott bent, de a párom rámszólt, hogy viselkedjek.)))))

Szegény Utazás, sajnálom, hogy feküdnie kelll, de mindent a babákért! Már nagyon jó súlyuk van, van, ahogy egy baba születik ilyen súllyal. Császárja lesz, nem tudod?

Tegnap megszívtam a nagy melegben, mert vonattal mentem haza és baleset volt és a vonat nem ment tovább, hanem visszaindult volna Pestre. Le kellett szállni és gyalog menni egy megállót. Mindenki más 10-szer hazaért, míg én tyúklépésben, lassan eljutottam a kocsimig. Vörös volt a fejem, de most inkább leégtem, sült csirke színem volt, a karjaim és a fejem is leégett. Még jó, hogy volt nálam víz legalább, így szomjan nem haltam. A séta nem esett jól, féltem, hogy baj lesz és vérzek majd este, de nem lett baj. És ritkították a vonat járatokat, már csak óránként egy jár, így aztán futnom kellett, hogy elérjem, ami megint ciki volt, megint csak a vérzéstől féltem. A kalauz szólt, hogy siessek, én meg fogtam a hasamat és próbáltam futni. Mondta, hogy Hoppá! Akkor megvárjuk, tessék lassan menni!:) Aranyos volt.) Ülőhely is volt, megint egy büdös bácsi mellett, aszem ugyanaz volt, mint múltkor. Piaszagú, mocskos és végig szétterpesztett lábbal alszik, de legalább senki sem mer leülni ezért mellé. Én simán leülök, max. végig legyezem magam, hogy a szagát ne érezzem:)
Vendég

Twist,
ez valami rémesen hangzik!Nem kaptál napszúrást?Muszáj munkába járnod,nem gondoltál rá,hogy kiírasd magad?
Vendég

Mmzsó, aszem nincs napszúrásom szerencsére, és az egész este 18 órakor történt és még ennyire fogott a nap. Durva!
Már nem sokáig dolgozom, csak szeptember végéig szeretnék. Aztán élvezem az otthonlétet végre 18 év folyamatos munka után:)
Itt bent a munkahelyen légkondi van, a vonaton is jó, minden ablak nyitva van, jár a levegő. Aztán a kocsimban ültem volna, szintén légkondis. De Vis Majorral nem számoltam, hogy gyalogolnom is kell. Azt hittem hirtelen, hogy elolvadtak a sínek és azért nem megy tovább a vonat:) Aztán hallottam a tévében, hogy baleset volt Őrbottyánnál és az volt a gond.

Otthon nincs légkondi, tehát a munkahelyen jobban érzem magam a kánikulában. És ha nem megyek ki 11 és 15 óra között, akkor végig védve vagyok. Szóval, itt nem rossz:) :wink:
Vendég

Sziasztok!

Twist!Hogy viseled ezt a nagy meleget a növekvő pociddal?Nagyon szépen kerekedik a pocid!

Mmzsó!Remélem hamar végeztek a vizsgálatokkal!

Röpcsi!Te is egyre közelebb kerülsz a lombikhoz,de jó!!Akkor már augusztusban kismami leszel?Van a két fal között beépített szekrény ami ugye kissebíti a szobákat és ezért lebontjuk a falat meg kivesszük a szekrényeket,hogy ezáltal eltűnjön onnan az a csúnya szekrény sajna másképpen nem lehet megoldani és gipszkartonoztatjuk,így nagyobb is lesz egy kicsivel a gyerekszoba.A padlót parkettáztatjuk de a régit fel is kell szedetni úgyhogy azzal is lesz egy kis munka.Meg ugye a festés.Hát igen ez is felér fél lakásfelújítással.Nem semmi,hogy milyen volt a költözésetek nem csodálom,hogy sokat idegeskedtél!Jól tetted,hogy megmondtad a magadét a néninek.Remélem azóta nem szórja a kocsitokra a szemetét!

Adri!De jó nektek,hogy mentek a Balcsira,biztosan jó időtök lesz és a víz is nagyon jó lehet!Köszönöm kérdésed,jól vagyok.Úgy néz ki megint egyszerre lesz pirink.

Ditke!Szerintem is attól fáj a hasam,mármint az idegtől.Vettem be magne b-6-ot és leszarom tablettát is! :lol: Neked mára mennek ezerrel a drukkjaim!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Pont most gondoltam arra,hogy sikerül az inszemed és rá is tüsszentettem!Ez jó jel!Gratula a laptetőhöz!!

Kedi!Köszi,hogy szorítasz az új munka kereséshez! :D Hogy álltok a lakással?Nagyon szép az új vonalzód!

Kép
rena85

Sziasztok!

Nagyon rossz éjszakám volt, most is kicsit kókadt vagyok, de már jobban vagyok! :D
Tudjátok nagyon jó, hogy eladtuk a lakásunkat, mert már nagyon drága volt a fenntartása, de őszintén megmondom, engem úgy megviselt, hogy na!!!

Múlthétvégén miután már mindenünk itt volt a lakásba, elkezdtem kipakolni elrendezni a ruháinkat, cuccainakt, a papírjainkat pedig lefűzni és mappába tenni, hogy minden szépen rendbe legyen.
Végülis nem olyan fárasztó az iratrendezés, de valahogy most mégis annak tűnt. :oops: A gépelésnél és városba menésnél is elfáradok, de most már ott tartok, hogy az iratrendezéskor is úgy érzem, majd elalszok egy helyben, ha csak nem állok fel és egy két lépést jobbra-balra nem teszek. Szóval szerintem totál kimerültem, elfáradtam.

Múlthéten pakolásztam, dolgoztam ugyanúgy mint most ezen a héten és úgy érzem kezdek egyre lejjebb és lejjebb süllyedni, mind egészségileg, mind fizikailag.
Múlthéten kedden a középidő jelzése helyett, mint később kiderült elkezdett megjönni a mensim. Szerdán semmi nem volt, csütörtökön korareggel mentem volna a Fh-ba, de olyan rosszul voltam reggel, hogy a kapunktól egyenesen visszafordultam és le kellett, hogy feküdjek. Hányingerem volt, fájt a hasam, erőtlennek éreztem magamat stb. Pihentem 2 órát majd utána tudtam csak elindulni a hivatalba. Pénteken semmi nem volt, szombaton egy kicsit furcsán éreztem magamat, hányinger, émelygés, kis szédülés, estére aztán rendesen megjött. :? Vasárnap a hasfájáson kívül, a bátyámnál takarítás közbe ülve elaludtam a fotelbe. Hétfőn reggel hányingerrel, hasfájással keltem és hánytam is. :oops: Kedden nem voltam valami jól délelőtt, fájt a hasam és kivert a víz, nagyon melegem volt. Szerdán semmi nem volt, csütörtökön se. Ma hajnalba viszont hánytam is és közbe hasmenésem is volt. Ma reggel megint hányingerrel keltem ki az ágyból! :oops:
Vendég

Ditke
MINDANNYIAN NAGYON SZURKOLUNK :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kép Kép Kép
Vendég

Twist
A bankos dologra visszatérve én is hallottam, nem egy embertől, hogy milyen nehéz velük szót érteni. :? Az ember nagy nehezen megkeresi a pénzt, gyűjtögeti befizeti, hogy jó helyen legyen vagy hitelt vesz fel és ha tudja, akkor jó fizető ügyfele lesz a banknak. De ha valamit kezdeni akar a pénzével, kivenni vagy vissza adn,i akkor máris különböző összegekkel szedik le, amit ha előre tudna az ember, lehet hogy jó meggondolná, hogy inkább otthon gyűjtögeti vagy máshova teszi a pénzét. :D

Jó ez a beadványírás :D , Twist, legközelebb én is élni fogok vele, de most akkora volt a zűrzavar a káosz a fejembe, hogy a legkézenfekvőbb megoldások eszembe se jutottak. :oops:

Igen a péceli költözködés nem volt semmi, a mai napig felemlegetjük. Szörnyű és borzalmas volt :!: :!: :!: :evil: Anyának jó volt a megérzése, hogy nem szabad a teherautóban maradnia és ezért kiszállt. :D
A kis nő nem volt bent a köztisztviselők napján. Csak én mondtam neki, hogy kedden miután beszéltem vele, a tanácsára felhívtam a konténereseket, akikkel le beszéltem mindent, majd másnap, azaz szerdán mikor elakartam volna menni hozzá, kiderült, hogy aznap van a köztisztviselők napja, amikor Ők sem dolgoznak, ezért csak csütörtökön tudtam felkeresni, nála a helyfoglalást intézni. Nem tehetek én se és Ő se, hogy szerdán nem voltak bent. De arról már Ő tehet, hogy kedden, amikor beszéltem vele, nem szólt, hogy már aznap csattogjak be, mert beletelik pár napba, amíg ezt az engedélyt elkészítik! :evil:
Nem, az elvitt cuccok miatt nem kaptunk pénzt, mert az emberkék maguk között licitáltak, csereberéltek. Végülis igaz sok mindent elvittek, de kellett az a 4 köbös konténer. :D

Fúúú, tényleg jól megszívtad a hazafele való utazást! :shock: Szegénykém és ráadásul ebbe a dög melegbe! Kép Örülök, hogy nem kaptál napszúrást, nem lettél rosszul és nem véreztél! :D :D :D Nagyon ügyi voltál, hogy vittél magaddal vizet, biztos, hogy ha nem lett volna nálad, kellett volna! :wink: Rendes volt a kalauz, hogy lassú, óvatos lépteket mondott Neked! :D Szerintem először neki a nagy rohanásba fel sem tűnt, hogy a sok ember között egy kismami is van. Ügyesen tetted, hogy egyrészt óvva a picit, másrészt meg, hogy biztonsággal haladni tudjál a kezeddel fogtad a pocidat! :D Már most jó, óvó, picurkáját féltő Anyuka vagy drága Twist :!: :D
Vendég

Röpcsi,
jobbulást neked!

Alig várom,hogy Ditke jelentkezzen!

Lányok,vissza tudtok emlékezni,hogy amikor andrológiai vizsgálatra kelett menni,akkor időpontkéréskor mennyi idő múlva kaptatok időpontot az urológiára ill.a női klinikára?
Vendég

Mmzsó (mi magánrendelésen voltunk, mert konkrétan nekünk sok várakozási időval lett volna időpont) aszem Röpcsiék voltak talán nemrég ezen a vizsgálaton. És őket pikk-pakk fogadták. Jól tudom?

Rena, fáj a pocid? Szegénykém! Hát igen, a MagneB6 nagyon jól csillapítja a fájdalmat, ellazítja a hasat, én nagyon csípem! Még pocakos korban is javasolt szedni. És elég volt neked?
Jó lesz nálatok is a felújítás után a lakás! Már van gyerekszoba is? De jóóóó! Mentél már állásinterjúra? Remélem, hogy hamar és jó helyet találsz!

Röpcsike, na majd legközelebb már tudod, hogy a PSZÁF segíteni tud a dolgokban, ha bankkal van gondod. :wink: Nekünk máskor is volt, amikor a lakáshitelről elvették a biztosítást, ami iingyenes volt, és helyette havi 9000 Ft-ért lehetett volna kötni. Sok ügyfél írt akkor a PSZÁF-nek és végül vizsgálatot indítottak. De nem lett semmi változás, ugyanúgy fizetős a biztosítás, szóval sajnos ennek nem lett eredménye:(
Tegnap fekete ruciban voltam és nem látszott szemből és hátulról sem, hogy kismami vagyok. Oldalról viszont nagyon is:))) A kalauz akkor látta meg a helyzetet, amikor közel értem, rendi volt! Lehet, hogy az alakrejtegetős ruhám miatt nem adták át a helyet mostanában? Nem is látszik, hogy kismami vagyok? Pedig akkora pocim van (oldalról).

Röpcsike, te tényleg nagyon rosszul vagy! AZ erősebb gyógyszer miatt van esetleg? Nem lehetsz terhes esetleg? Mert az is nagyon nagy rosszullétekkel jár eleinte. Még ha véreztél is.
Már nem vérzel?
Vendég

DITKE, ezerrel drukkolok!!!!!!!!!!+++++++++++++++

Kép
Vendég

Rena
Igen nemsokára elkezdjük a lombikprogramot! :D 8) :D Júliusban mikor érdeklődtem a szeptemberi lombikkezdés miatt, azt mondták a klinikán, hogy augusztusban kell, hogy telefonáljak és akkor kiszámolják, mikor kell majd mennünk! :wink:

ÁÁÁ, már értem, miért bontotok falat! :D A beépített szekrények kivevésével, gipszkartonozással tényleg nagyon lesz majd mindkét szoba. :wink: Előrelátóan csináljátok az biztos, hogy a gyerekszoba nagyságát is figyelembe veszitek! :D ! Biztos nagyon jól fog kinézni! :D Nálunk, itt a lakásban, ami igaz fel van újítva, a parkettát az előszobába még is teljesen fel kell majd szednie annak, aki megveszi, mert az van a legrosszabb állapotban. A nagyszobába és a kisszobába szép a parketta de ott is csiszoltatni kell. :? Festeni milyen színre festitek a lakást? Színesre, fehérre vagy még nem tudjátok milyenre?

Mmzsó
Köszi szépen!:D Remélem, hamar rendbe jövök! :roll:
Andrológiára kb. 1 hét múlva kapott időpontot a párom. A klinikára pedig úgy kértünk időpontot, hogy mialatt én elmentem a vérvételekre, az idő alatt a párom is elment a vizsgálatára. Én már az utolsó vérvételre mentem és a párom ahogy biztos volt, hogy megy a vizsgálatára felhívtam a klinikát időpont miatt és ők adtak is. :D

Twist
A kismamiknál én már észrevettem, hogy nem mindig lehet rajtuk látni azt, hogy várandósak, pontosan, azért amit írtál, mert olyan ruhát vesznek fel, aminek a szabásából nem tűnik ki egyértelműen, hogy a viselője kisbabát vár. Nagyon jól látszik szerintem, hogy kismami vagy! :D
Nem tudom Twist, hogy mitől lehetek időnként ilyen rosszul! :( :oops: Lehet, hogy az inzulinos gyógyszer miatt, habár eddig nem volt vele semmi gondom, de éppen most számoltam ki, hogy már 1 hónapja, hogy szedem. Terhes?! Szerintem nem, habár ez a sok tünet elég érdekes. :roll: Már nem vérzek csak 1,2 cseppnyit. A hasam fájdogál egy kicsit, de délután nem is szoktam rosszul lenni, csak nagyon fáradt. Étvágyam az most sincs valami húúú de nagy, de azért valamit eszek most. :( Reggel rossz nagyon mert akkor nagyon fáj a hasam. Ilyenkor és ez most lehet furcsán is fog hangzani, de erős hányingerem és egyben hatalmas étvágyam is jelentkezik! :roll:
Vendég

Ditke, elvileg már ha késés is volt a klinikán, hazafele tarthatsz! :D Jelentkezzél majd!!! :D
DRUKK +++++++++++++++ :!: :!: :!:
Vendég

Röpcsi, reméljük, hogy már jobban leszel. A vírus nem nagyon jöhet szóba, mert az nem hozná meg a mensit. Hányásos-hasmenéses vírus van persze, de semmi köze a pirihez. Ha meg a piri jön meg össze-vissza, hát elvileg hányinger lehet, de szerintem hasmenés nem nagyon. Bár nem tudom biztosan....
Én azt tudom, hogy amióta terhes vagyok, folyamatosan hasmenésem van és hányingerem. Csak akkor meg a vérzés érdekes nálad. Hát, ezt sajnos nem tudom megoldani.... :cry:
Majd hívd fel Murbert és kíváncsi vagyok, mit mond erre, hátha vérvételre küld vagy valami kivizsgálásra.

Ditke, már remélem, hogy otthon rádolgozik a párjával az inszemire:))
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?