Sziasztok!
Újra itthon a kánikulában.
Ausztriában szupppiságos idő volt végig, meleg levegő , de hűsítő folyamatos szellő (naná Alpokalja
)
Andi, ha gondolod szívesen látunk fényképeket nézni, kielemezni a programokat, de odaadom a dvd-t is.
A Lutzmannsburgi fürdő, Marchenpark bámulatos és varázslatos, kihagyhatatlan élmény!
Bécs szintén, de ezt gondolom nem kell részletezni.
Puchbergben sajnos nagyon rossz idő volt, elment a Salamandra (írtó édes) vonat az orrunk előtt és lefújták a többit aznapra, mert fent a hegyen 6 fok volt és orkánszél.
Ekkor "bosszúból" fűrdőztünk a Sonnenthermben, majd vasárnap újra (én minden nap mentem volna).
L. felment a 9 emeletes csúszdára lifttel, a végén szabadeseésben jött le. Csúcs fürdő, minden a családért, a gyerekekért.
A Marchenpark egy mesevilág, minden ingyenesen használható (pár zsetonos játék van, főleg az elektromosok).
Sárkánybarlang, óriáscsúzda, traktorpálya, rengeteg minden , egész napos program!!!
A gyerekeim annyira élvezték, mi is felültünk pár adrenadin növelő játékra (a hullámvasúton azért elmúlt a vagányságunk, iszonyú, de nagyon jó).
Volt egy kis shopping Bécsben, Stephansdom , Hofburg, Parlament .
Sétahajóztunk a Fertő-tavon ( fél óra, nem nagy program), egy kőbányát is megnéztünk ( kényszermunka tábor volt, félelmetes, lélekölő).
Sopront hamar letudtuk, kis koszos város, osztrák túrista imádattal....
Az autózás ismét rémálom volt, hazafelé jövet délben adtam Nellynek chamomillát, mert Soprontól Győrig ordított szegény (L. a legtürelmesebb ember a világon, de már ő is kész volt, így vezetni csórikám).
A szállásunk nagyon klassz volt, óriási fürdővel, fenyőbútorokkal, Nem TB dolgozónak is kiadják, ha érdekel valakit!
Szép volt, jó volt, örök emlék, mindenkinek ajánlom!
Visszaolvasok, hogy képben legyek!
Puszi mindenkinek