Szisztok!
Örülök, hogy mindenki jelentkezett.
Eleni, szomorú vagyok, hogy még mindig nem álltál helyre. Sokat gondolok rád, és remélem, legközelebb már jó híreket mondasz.
Gratulálok Anginak, okos, ügyes csajszi.
Mondjuk volt kitől örökölnie!
A kiskutyusról kérek szépen képeket, illetve a következő talira majd hozd el magaddal.
Apósodnak jobbulást kívánok!
Köszönöm a jókívánságokat!
Mona, szerintem téged jobban megviselt, hogy Gagát a mamájánál hagytad, mint őt magát.
Gondolom, már végeztél a takarítással. Holnap lesza nagy nap. Újra együtt a család.
Remélem, hogy sikerül rendeznetek a dolgokat. A nyaralás jó helyzetet teremt majd. Nem a megszokott, otthoni környezet, az emberek olyankor másképp viselkednek. Csak okosan, nőiesen, pozitívan! Ha rendeződnek a dolgok, jönni fog a baba is. A closiban pedig bízz jobban, hiszen már egyszer segített.
Neked is köszönöm a jókívánságokat. Úgy gondolom, hogy minden nő megérdemli, hogy édesanya legyen (már aki akar, persze), csak éppen van, akinek ez sikerül, van, akinek nem. Lehet, hogy ez utóbbiak közé számítok én is. Sajnos, ezzel is számolni kell vetni, bár még rég nincs lejátszva minden mérkőzés.
Beatrix, azért mozgalmas volt az a néhány nap. A munkásokról jót vagy semmit...
Csabika boldog elefánt-szülő lett.
Soha nem lehet elég korán kezdeni.
Ha jól számolgatok, lassan lehet érted izgulni!
Majd beszámolót kérünk ám!
Neked is köszönöm a jókívánságokat! Egyelőre munkát keresek. Meglátjuk, mi sül ki belőle.
Györgyi, nekünk is volt egy férgünk. Sikeresen likvidáltuk.
A könyveim, jegyzeteim még a szobában. A héten el fogom rakni, de annyi minden más dolog van, amit csak halasztgattam az utóbbi hetekben. Hozzá jött még anyósomtól egy kis zöldborsó, sóska, amit konzerválni szükséges, különben nem bírja ki a téli hónapokra.
Húú, de jól körülírtam a felpucolást, lefagyasztást.
Titeket sem ismertelek volna meg, ha nem vagyok ennyire selejtes. Ezért már megérte.
Bár megmondom őszintén, szívesebben találkoztam volna veletek, mondjuk a szülészeten, boldog anyukaként, a kisbabáinkat szoptatva. De még talán sor kerülhet erre.
Gabi, éljenek az állatok! Nem hiszem, hogy nálatok gond lesz majd a baba-projekttel. Simán beelőzöl mindenkit! Hazajön a Férjed a szuper kiskatonákkal, és...
Mindig mondtam a lányoknak, hogy figyeljék meg, itt mindenkinek hamarabb lesz babája, mint nekem.
Figyeld meg, hogy igazam lesz! Csak igyekezzen mindenki, mert sokat akarok babázni!
Beatrixnek már írtam, hogy most éppen állás után kajtatok. Ezen a héten sok minden tervbe van véve.
Egyébként lehet, úgy járok, mint Eleni. Már 4. napja van a mensi (pontosabban inkább 4,5, mert már pénteken este elkezdte, de a szombatot vettem 1. napnak), és még mindig ugyanannyi. Máskor max. 5-6 nap alatt túl vagyok az egészen. Most meg.... Bolond ez a természet!
Megyek, mert ezer dolgom van. Jók legyetek!
V.