Sziasztok!
Nincs mentségem, csak hogy van két pici gyerekem, akik egyszerre fogzanak, egyszerre szeretnének játszani ugyanazzal a játékkal, szinte egyszerre kezdenek egyedül járni, meg ilyenek.
Ezek után meg még ennyi időm sem lesz, mert 6 órába visszamegyek dolgozni, Ricsi lesz itthon gyeden. Nem így terveztük, de hát közbejött a válság.
Rakok fel képeket, nálunk is hasonló a helyzet, mint Tüncsiéknél, csak nálunk már Marcikám javára billen a mérleg. Krisi alig eszik valamit, de ez őt cseppet sem zavarja, köszöni szépen neki így jó, Marci meg amit adunk neki, mindent eltüntet a szájában, és hát a nagyik nem sajnálnak tőle semmit, ez meg is látszik rajta.
Marcikámnak két foga van, de már nagyon nyűgös, várjuk a többit is, Krisi sem jeleskedik a fogzásban, neki decemberben jött ki alul az első két foga, most meg egyszerre jött neki fönt a négy és ennyi, pedig már úgy várom, hátha akkor jobban enne.
Krisi már sokmindent mond, ebben nagyon ügyes, szépen, érthetően beszél, Marci még csak a khm-khm és néha a babababa szavaknál tart.
Amúgy nagyon aranyosak, imádják egymást, bár néha Krisi harapdálja Marcit, de más gyereket is, próbálom leszoktatni, de nehezen megy.
Krisinél kb 2-3 hete beköszöntött a hiszti korszak, de már kezd leszokni róla, mert látja, hogy nálunk ezzel semmire sem megy. Marci még a bájosan mosolygó és édesen kacagó kategória (de úgy érzem már nem sokáig, mert kezd elővillanni az ő akarata is).
De most már beszéljenek helyettem a képek:
Amint látható, a két gyerek semmit nem hasonlít egymásra külsőleg, de belsőleg sem, teljesen más természetűek. Krisi tiszta apja, Marci tiszta én. Most várjuk, hogy ez jól fog-e elsülni, vagy még nagy banzájokra készüljünk. Mi reménykedünk benne, hogy ahogy Ricsi és köztem is bevált az ellentétek kiegészítik egymást nézet, így náluk sem lesz gond, de ez még rejtély...
Sziasztok, jó hétvégét, amint tudok jövök! Puszi mindenkinek, és ne haragudjatok!!!!!!
Puszi mindenkinek. Hajrá!