hat ez gyors volt, de szerintem fel oran belul felebred.
szoval 2003 junius 8-an jottem ki au-pairnek egy 4 tagu csaladhoz(anyuka, lanya-akkor 22 eves, es 2 kisfiu; akkor voltak 3.5 es 5 evesek. a lanyt Louisanak hivjak). eleinte normalisnak tunt a csalad, de aztan voltak erdekes huzasaik. pl: szerintuk tul sok wc papirt hasznaltam, ezert beleirtak a gurigakba, hogy mikor kezdtunk meg egy-egy tekercset; Louisa rendszeresen rairta gyumolcsokre a nevet, hogy azt nem ehetem meg; allandoan letekertek a futest a szobamban, majd megfagytam; allandoan azt hallottam a gyerekektol, hogy az anyjuk folyton reklamal, hogy en mennyit eszem.
szoval Tony ennek a csaladnak volt a baratja; foleg Louisanak, aki meg volt rola gyozodve, hogy Tony titkon szerelmes bele. es hat a nagy terv az volt, hogy bemutatnak neki, aztan o "megszabadul" tole.igy egy hete voltam naluk, mikor meghivtak vacsorara, aztan meg egyszer elmentunk bulizni harmasban, majd pedig 2 hettel az erkezesem utan randiztunk es elcsattant az elso csok is! a terv tul jol sikerult!
persze ezt o jol megbanta, es allandoan probalta furni a kapcsolatunkat. 11 hosszu, nehez, siros honap kovetkezett, es hat csak egyutt maradtunk.
amikor elkoltoztem toluk, en alberletbe mentem(allandoan kizartak, hiaba fizettem!), de altalaban Tonynal voltam. par hettel a koltozes utan a csaladnak uj au-paire lett, aki talalkozott mas magyar lanyokkal, akiket en is ismerek; azok elmondtak neki a csalad hulyesegeit, o meg sirva ment haza. ebbol hatalmas balhe volt, pedig semmi kozom se volt hozza. rogton Tonyt hivtak, o meg rohant hozzajuk, vegulis ultimatumot kapott toluk, vagy ok vagy en. en erre azt mondtam, hogy aki ilyet ker tole az nem is a baratja. az en szemszogembol is ez a legjobb, de en sosem kernem ra, hogy valasszon. aztan engem valasztott. es jo hosszu idore eltuntek az eletunkbol, szerencsere. sajna Louisa ujra a szinen van, mert egyszer veletlenul osszafutottak, igy telefonon tartjak a kapcsolatot.
a mi kozos tortenetunk pedig ugy folytatodott tovabb, hogy 2004 augusztusaban osszekoltoztunk. majd 2006 Karacsonyan volt a lanykeres, amit apa jol elbenazott. betette a gyurut a kanape ala, es amig bontottuk az ajandekokat azt szepen hatrebb nyomta, igy amikor elment wc-re akkor ott volt a gyuru a szoba kozepen.
gyorsan visszadugtam, es vartam, hogy mi lesz.
2007 szeptember 15-en volt az eskuvonk.
2008 aprilis 2.-an koltoztunk ebbe a hazba, es aprilis 7-en derult ki, hogy uton van Csorike.
jo hosszu lett.
na mar fel is ebredt. csapo 2.
jo ejt!