Sziasztok Lányok!
Zsebi!
Gyógyulj meg mihamarabb!!!! Én is érzem kicsit a túl sok jégkrémezést a torkomban. De nem vészes, így inkább már vigyázok.
Majd találj ki a zöld nadrágra egy árat és valamikor leszaladok a pénzzel, jó??? Végül nem vettünk be belőle, mert észrevettem, hogy a derekában levő gumin lehet szűkebbre gombolni. Mikor elhoztam tőled a legbővebben volt a gumi, persze hogy úgy leesett a csajomról.
Jók a Szabi baba pancsizós képei, megnéztem. Édes kisfiú nagyon.
Kriszti!
Jajj, de jó Nektek, már csomagolsz.
Jó nyaralást kívánok én is Nektek!!!!
Ha hazajöttök várjuk az élménybeszámolót és a képeket.
Soprontól 170 km-re van aStyrassic park, oda nem készültök?
http://dinopark.kristall.hu/ A parktól 5 percre élményfürdő is van.
Mi jövő hétvégégn megyünk Egerbe, a soprni nyaralásunk meg még kicsit messzebb van.
Isten őrizz hogy le kelljen engedni a sok vizet a medencéből, az szép is lenne. A rendszeres keringtetés fontos, mert ha csak áll a víz, nem mozog akkor valóban beopálosodik. (Nekünk a keringtető szivattyú időkapcsolóval van összekötve és ha nem medencézünk akkor is 2 óránként 15 percre bekapcsol.
Ha beopálosodott a vizetek, akkor sincs minden veszve, lehet bele venni pelyhesítő folyadékot. Ettől a víz szépen kitisztul, a szennyeződések pelyhek formájába összeállnak a medence alján és az már könnyebben eltávolítható (pl. búvárszivattyú segítségével). Mi hétvégén ezzel szórakoztunk, ugyanis a sok esővíz, bogarak megtették hatásukat.
De tavaly pl. egész nyáron nem opálosodott be egyszer sem.
Rendszeresen teszünk bele klórt, algaölőt, ezek hipermarketekben is beszerezhetők. Mi télre viszont leengedjük a vizet. (Anyuék locsolásra szokták használni, ha a mi bőrünknek nem árt, akkor a fűnek sem... gondolom én )
Zsuzsi!
Köszi szépen a kerti tó dícséretét. Igen, egyedül csináltuk.
Férjem bújta az utóbbi 2 hétben a netet, mit hogyan kell csinálni, mit hogyan érdemes. Ugyhogy nekiálltak szombaton és meg is csinálták. Persze anyós munkahelyéről kevés macskakövet hoztunk , mert 2 sort szerettünk volna körbe rakni a tó szélére. Ezért is nagyobb a képeken még a fólia, nincs szépen levágva, majd akkor fogjuk ha a 2. sor macskakő is meglesz.
Növényeket még akarunk bele venni, meg kanálispartról szedünk még nádat.
Bence fogott bele vasárnap 8 db halat, ugyhogy alakul a tó. Majd még vízbe való szolár lámpát is szeretnénk, na meg jó lenne szökőkút. Férjem kis vizesést is akart, de ahhoz is szivattyú kellene, ami ugye árammal működik, anyuékat meg már nem akarjuk tovább terhelni, a medence miatt így is elég sokat fizetnek.
Igen, medencéztünk, 28 fokos a víz benne, szóval pont kellemes. Dorka is nagyon élvezte, már nem is kell fogni, elpancsol egyedül is. Igaz nem hagynám soha magára a vízben (sem), mindig figyel rá valaki, ott van és ugrik ha kell. AZ ördög nem alszik, jobb félni mint megijedni. Kerti tó miatt szintén jobban figyelünk, mert az 90 cm mély. Dorka meg 95 cm.
Szuper lesz biztos az esküvő, drukkolok, hogy az idő is jó legyen és minden a terv szerint alakuljon.
Majd várjuk ám a Te élménybeszámolódat is!!!
Hátha a bőröd is rendbejön hétvégére.
Milyen lett a ruha? Amilyet megámodtál?????
Na, valamit nagyon tud Pannika, ha nem is eszik és mégis produkálja a hízást.
Nekem fordítva kellene.... eszek és nem hízom, vagy esetleg fogynék is. Na az tuti lenne.
Egyébként mióta megint ilyen dögmeleg van, Dorkám is csak éppen hogy eszeget.
Alíz!
Gyerkőceid új képei is tündériek. Mert ugye jól átom, hogy újak is vannak? Vagy csak nekem azok??? De szerintem nem, nemrég tehetted fel.
Zita!
Cuki Patrícia is, de ezt skypen is írtam. Megőrjít a szebbnél szebb kis rucijaiban. Kis primadonna.
Krisztinaa!
Kitartás Neked!!!!!!
Minden okés lesz és hamar eltelik az a pár hét amit "fogságban" kell töltened. Annáért mindent.
Tegnap anyuéknál maradt Bence is és Dorka is, így férjemmel kettecskén vagyunk itthon. Ki tudja meddig, Dorka bármelyik pillanatban beadhatja az unalmast és akkor menni kell érte. Bár imás ott lenni, de most nem igazán akart maradni. Múlt héten nagyon tetszett neki, hogy 3 nap is bevittem a munkahelyre, ott is játszottak vele, Botanikus kertbe mentünk, szökőkutakat néztünk stb. Persze azért ez sem megy a végtelenségig, mégiscsak munkahelyről van szó.
Most próbálom azokat a dolgokat elintézni amit Dorka mellett nehézkes, na meg férjemmel is több időnk van egymásra.