Bea:
Akkor Vili még nem fedezte fel magának a kengurut. Babakocsiban elnézelődik?
Nálunk a babakocsit leginkább alvásra használja Ádám, nézelődni csak akkor szokott, ha felébred, és nem sír torkaszakadtából.
Valahogy úgy hiszi, ott muszáj aludni.
A kenguruban pedig akár 1-1,5 órát is elnézelődik, ha álmos, elalszik.
Úgyhogy ez is gyerektől függ talán. Pl. a pihenőszéket utálja nagyon-nagyon, a hordozóban elüldögél, nézi amint teszek-veszek. Persze csak egy ideig.
Az őrző bejelzése nagyon ijesztő lehetett. Nem csodálom, hogy sírtál egész éjjel.
Annus: És Izának hogy tetszett? Akkor most megnyugodtál, hogy kenguru elég 9 kg-ig.
Nekünk ez az oltás azért jobban érezhető volt. A Rota okozott egy 2 napig tartó hasfájást. Nem volt olyan durva, de nagyon nyügi volt Ádám. És az esti hőemelkedés is először volt.
De az oltások helye be sem pirosodott, nem is látszott. Sajnos a dokink a 2 hónapossal elfelejtette beadni a pneumot, így mi most kaptunk 2 oltást+Rota, és még 5 hósan kapjuk a 2. pneumot.
Én a lányoknál Panadolt adtam fogzáskor is, láznál is.
Viszont a magasabb lázat nem vitte le csak amidazophen vagy algop. 2-3 óra múlva Panadol. Ezt kellett váltogatni, állítólag így a hatásos olyankor, ha valamelyik fajta lázcsillapító egyedül nem képes megbírkózni a lázzal, és persze +a hűtőfürdő. A László kórházban is ezt ajánlották. Persze ez oltás után nem aktuális, hiszen attól hőemelkedés lehet esetleg aznap este, de a lányaimnál például sosem volt semmi utóhatás.
Chanel:
Mi az a golyó? És hogyan adod be? Ádám nem iszik semmi mást, csak a tápit. Azt sem viszi túlzásba.
NÖvekedési ugrás?! Azt tudom, hogy 3 hónap körül is van egy... Nálunk olyan még sosem volt!!!
Én próbáltam növekedési ugrást kreálni Ádámnál, de nem jött be.
Nálatok mennyit esznek a babák?
Mi 5x eszünk, és kb. 3x 140 körül, 2x 160 körül.
Igaz, Ádám hízik, de nem kevés ez? Próbáltam többet adni, de akkor mintha egész nap fájna a pocija, sírós, nyugtalan. 6x-i evéssel ugyanez a helyzet.
Este 9-1/2 10 körül eszik 167-et, majd reggel 7-ig cumit kér csak, mikor nekikezdünk az evésnek akkor 130-140 csúszik le.
orelle:
Édes Júlis nagyon!!!
Izompólója honnan?!
Detty:
Remélhetőleg nem kaptál el tényleg semmit.
Bár azért meglehetősen sok vírus kering most is.
Nálunk is körbejárt egy 1 napig tartó "érzem a torkom, nem kérek enni, mert rossz a gyomrom".
Nekem 2 napig reggel hányingerem is volt, tegnap egész délelőtt,
picit fájt a torkom, de mára elmúlt.
Kicsit megijedtem azért, mert nem tervezünk gyermeket, legalábbis nem ilyen hamar.
A napokban kellene megjönnie....
Neked sem lesz semmi komoly biztosan. Szedsz valami vitamint?