Új privát üzeneted érkezett!

Drága Tündi! Boldog születésnapot kívánunk!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Tündi, boldog születésnapot kívánunk! Ügyi vagy a sok elrakással.
Katica merre lehet, remélem csak nem ér rá bejentkezni!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok! Itt vagyok!

Végre boldog tudok lenni, láttam, és hallottam a szívverését! :D :D :D Pontosan a 7. hét, teljesen stimmel a mérete (10mm) és a kora, ennek nagyon örülök! Tudjátok, az én rémképem Bori után, hogy nem egyeznek a terhességi hetek....
Hétfőn megyek a dokihoz, s ha 4 órás éhgyomorra megyek, minden labort meg is csinálunk. Azok fényében jöhet majd a védőnő.
Bori most is jól érezte magát az óvónőjénél, csak rettentően elfáradt, nagyon nehezen aludt el. S képzeljétek, az óvónője azt mondta, jövőre biztosan viszik Borit táborba (1 hét a Balcsin szülők nélkül)! Huh! Nem tudom, 1 hétig bírom-e a kisasszony nélkül! Jó, akkor már 6 éves lesz, de hát mégis! És azt tudnotok kell, hogy ezt nem ajánlják fel akármelyik gyereknek! Csak akiket be mernek vállalni. Borit szerencsére imádják. És mi is. :P

Kórusos: sajnos csak ennyi képet találtam magunkról, pedig jó lenne pár használható (úgy a videó is élvezetesebb lenne), jövőre ugyanis 10 éves fennállásunkat ünnepeljük.

Borihoz még annyit, hogy bekukkantottam a koraszülött utógondozóba, találkoztam a régi gyógypedagógusunkkal, s mondta, épp a minap gondolt ránk, hogy mi lehet velünk. Rögtön kifaggatott Borkáról, megnézte a képeket, az egyiket elkunyizta, s fel is vitte a PIC-re mutogatni. :lol: (Igaz, azon Bori még csak 2 éves volt, a keresztelőjén készült.) Ez az a kép:
Kép

Na, eldugulok mára, telefonon utol kell érnem a Heim Pálos speckó orr-fül-gégész doktornőt. Remélem, végre sikerül beszélnem vele.
ktc

Tündi! Boldog szülinapot kívánunk neked!

Kép
ktc

Tündi!

Boldog Születésnapot!

Katica!

Nagyon örülök a jó hírnek,csak így tovább!
Ismét van egy kismamink akinek végig kisérhetjük a várandóságát!
Látom már vonalzód is van.
Bori tényleg nagyon drága ezen a képen.
Hát a tábortól én minden életkorban tartanék! :lol:

Kép

Kép
kory

Katica!!!!!

Szuper, még a könnyem is kicsordult! Nagyon drukkolok, hogy most ennek a terhességnek végre minden percét nyugodtan kiélvezhesd, most mát tudom mivel jár végigizgulni egyet.
Még én sem vagyok nyugodt, nehogy baj legyen itt a végén, már szívesen szülnék a napokban főleg, hogy Sanyi jövő héten vidéken lesz, 1 órányira tőlünk, így mire riasztom és hazaér, az sok idő.

Nekem még egyik gyerek sem volt távol tőlem éjszaka másokkal max. anyáméknál párszor, de jövő nyáron már ott lesz Nektek Valaki, ami miatt biztos kevésbé fogjátok érezni Bori hiányát.
Szívből gratulálok a nagy hírnek!

Bari eltűnt?

Éva

KépKépKép
agmano

Hali.

Kory.teszek majd képeket,de majd csak a nyaralás után :) :) :)

Katica.nagyon-nagyon örülök!!!! és továbbra is mennek a drukkok.ha majd lesz képed babóról akkor dobj fel ide is :)
És szupi amit csináltál.nagyon ügyi vagy.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katica.

nagyon ari az új vonalzó.:)

Még kérdeznék 1-2 dolgot Romániával kapcs:írok privit.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Köszönöm! :)

Éva? Hogy vagy ma?
varga tünde

Cleo!

Voltunk ma Szolnokon.Nem láttalak sehol :lol:
Gyerekek mamáztak mi meg átugrottunk,Obi,Praktiker,Lidl.
Nem is láttam még,h.a Coránál lett ilyen Family center,mint Berénybe.
Meg a Baross téren a szökőkút.Csomó nem idén barnult még fürdőzött is bugyiba :lol:

Bari???????????????????????????????????????????

Kép

Kép
kory

Kory.ááá csak bosszúból volt,mert Te is mindíg elbújsz,ha mi haladunk át Berényen :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja,igen...látványosság=ingyenfürdő.mellesleg ott "osztják" a szökőkutaktól pár m-re a segélyeket...gondolhatod mért vannak annyian arrafelé :P

Többiek,mizu???????????

Évi el van tűnve :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
cleo27

Ja,ma már pakolászok...ha az égiek is azt akarják holnap indulunk SZoboszlóra.:)

KépKép
KépKép
cleo27

Andi, jó nyaralást, remélem lemaradsz az első születési értesítőről :?
Vagyok, csak tegnap sokat dolgoztam, még leadtam 1 hónapot, de vagyok és szülésnek semmi jele. Esköszöm 2 hete jobban beindultunk, de vasárnap óta 2-3 jóslón kívül semmi. Majd egyszer csak jelentkezik, még van 10 nap -vagy még több.

Mindenesetre úgy tűnik a 3-a nem jön már össze, ő nem tud számolni, mint a nagyok.

Tündi és Katica kapják az üzit, nem maradtok értesítés nélkül, csak nyugi.
Egyébként nagyon jól esik a hiányolás, aranyosak vagytok mind, hogy így érdeklődtök, igazán megható, jó kis csapat ez!

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva!
Biztosan megvárja míg enyhül egy kicsit az idő!

Tünde!Utólag is Boldog szülinapot!

Mi meg vagyunk,én nem vagyok vmi jó passzban.Annyira fáradtnak érzem magam,és mindenből elegem van!Lehet csak ez a nagy meleg!
Mirtill alig eszik de már nem is idegesítem magam.Majd csak elérkezik aug.3 és megy szépen az oviba ott legalább nem látom mit művel.Annyira kínlódva eszik,hogy még az én étvágyamat is elveszi!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Mostanában Martin sem eszik.
És kaptunk időpontot újabb tubusra, aug elejére.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!!

Andi! szép időtök van a nyaraláshoz!! :lol: :lol:

Mi is indulunk holnap a Balcsira! Elköszönni jöttem. Nem lesz a környéken net: vigyázzatok magatokra és élvezzétek a jó időt!!!

ágyöngyi

Andi és Gyöngyi, jó pihenést kívánunk nektek! Éva, rád meg nagyon-nagyon sokat gondolok!
ktc

Andi és Gyöngyi!

Jó kikapcsolódást,pihenést!
Eddig nagyon szép időtök van!

Éva!
Miattad kukkantottam be!
Mi újság?

Bari?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Jó nyaralást.. :)

Éva??????
varga tünde

Sziasztok!

Semmi... :?
Ma volt ez a terhesléses Pose vagy mi a szösz, eddig ilyet a 40. hét után csináltak, úgyhogy ma volt életemben az első. Oxitocint adtak infúzióba és a keményedéseket figyelgették, de a babának meg se kottyant, jól van, nem zavarta a szívhangokat, úgyhogy nem kell aggódni.

A dokim már üzent a tesómmékkal, hogy most már kéne szülni, de visszaüzentem, hogy közölje valahogy a gyerekkel is, mert már én is így gondolom, de Tomi még nem :P

Halkan hozzáteszem, hogy 1-szeres újbóli nagynénijelölt lehetek talán, ha az egyszem életképes felolvasztott embrió megkapaszkodik sógornőmben. Nagyon szorítok értük, hogy esne nekik, hogy én szülök és babázok, ők meg elveszítik az embriójukat... Remélem összejön.

Köszi az érdeklődést mindenkitől! Várom a hidegfrontot.

Bari kezd aggasztani, csak úgy eltűnt!

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok!!
nem tüntem el csak lusta vagyok!!
nézem a képeiteket és olvasom a fejleményeket!!
40.hét??hajrá tomi!!!!
barika2008

Bari!

Mi azt várnánk,h.írjál valamit magatokról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép

Kép
kory

hát kábé......

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva!Látom teljesen jól vagytok.. :)

Nem baj.. :) Tomika úgy is tudja mikor kell jönnie.. :) Nekem nem volt ilyen terhelés mizériám,azt sem tudom milyen.. Dominál lejárt az időm,nyitott voltam és így oxival indítottak,és egyből 5 perces fájásokkal kezdtem.. :S Beninél megindul elfoly a m.vizem,és abba is maradt minden,ott is kaptam oxit.aztán ....... brrr.... :) :) :D hmm szép volt azért.. :)

Remélem sógidnak sikerül a baba.. Szurkolok...!!!!

Katica! Neked is.. Holnap várom a fejleményeket.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, levettek vagy 8 kémcső vért, volt EKG (az totál rendben), az egészben az volt a legrosszabb, hogy fél 12-től nem ettem (csak vizet ihattam), a vérvételen meg a többin már volt végül 6 óra, amire túljutottam. Kínzás volt. Még jó, hogy nem ájultam el. Legközelebb 20-án megyek, akkor tudom meg a laboreredményeket, s megbeszéljük a továbbiakat. Addig még a védőnő sem lát. Ez itt ilyen rendszer. Katonás (elvégre a Honvéd jogutódja vagy mi).
ktc

Sziasztok!

Most már a hidegfront is csak arra volt jó, hogy jól aludtam tőle :) .
Katica, jól megkínoztak, de legalább foglalkoznak Veled. 20-a pikk-pakk itt lesz. Majd meglátod gyerek meleltt elrohan ez a 40 hét!

Remélem nekem a héten lesz már valami produktum, mert hétfőtől naponta mehetek ellenőrzésre, ill keddtől, mert keddre kértem időt a következő infúziós sz@rságra, de hétfőn már felhívom a dokit, hogy 40 hét, hogyan tovább?

Na, csókollak benneteket!

Ne reménykedjetek, még jövök :lol: !

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva!
Azt hittem a hidegfront elindítja Tomit!Elég kellemetlen már a végén,állandóan dokihoz járkálni!
Mirtill időre született,aug.31-re voltam kiírva és 30-án este született meg.Igaz 22hetes kortól kaptam a visszatartókat a 30.héttől a kórházban voltam,kaptunk tüdőérlelőt,infúziót,bogyókat.A szülésnél meg semmit nem tágultam így császárral született Mirtill!
A héten már biztosan kibújik a kisfiad!

Mi jól vagyunk,bébiszitter vagyok mert Mirtill kis barátnőjének műtötték az apukáját és nem tudják kire hagyni a kislányt mert a kórházba nem engedik be.Tegnap itt volt egész nap és ma is jön nemsokára!
Hát nem vágyom még egy gyerekre! :)
Annyi viszont jó,hogy a kislány jó étvágyú így Mirtill is ebédelt!

Azért vagyok fáradékony és rosszkedvű mert nem lettek jó a pajzsmirigy eredményeim!Voltam am dokinál írt fel másik gyógyszert és előjegyeztek izotópos vizsgálatra aug.31-re! :!:

Mirtill így néz ki most!Szerintetek nagyon sovány?
Kép
Sziasztok!
Ildikó!
A wc tető a háttérben szemét,csak Apa mindig elfelejti levinni! :roll:

Kép
ildikó74

Ildikó, épp kérdezni akartam, hogy nem kaptatok-e kedvet kistesóhoz?

Mirtill nagyon csini, ő sem a percentis görbe tetején van, de Martin fiúban ugyanilyen vékony. Sőt már Norbi sem vaskos. Inkább ilyenek legyenek, mint ducik.

Sajnálom a pajzsmirigyet! Az izotópos vizsgálat elég ciki, akkor Mirtillt is kerülnöd kell utána?

Éva

KépKépKép
agmano

Ildikó!

Szerintem nem túl vékony,hazudnék ha azt mondanám,h.nem vékony,mert azért a vékony csajok táborát erősíti ő is,de szerintem még pont jó,nem az a borzasztó vékony.Kinga kg alapján még vékonyabb.Van az iwiwen pár strandos képünk,nem tudom mennyire látszik,de ott láthatod,h.ő is milyen vékony!

Katica!

Szurkolunk továbbra is.Remélem minden eredmény jó lesz!
Annyira várom már,h.Bori ugyan hugit vagy kis öcsit kap?!
Nemsokára szülinapoztok!
Te hirdetted az iwiwen,h.eladó a lakásotok,vagy valaki mását hirdeted?

Éva!

Nagyon várjuk a híreket továbbra is!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
kory

Kory!
Mirtill lehet azért tűnik vékonyabbnak mert magasabb mint Kinga.
Eléggé kilóg a bordája de én is annak a híve vagyok,hogy inkább ilyen legyen mint dagi!

Éva!
Hát igen Ő a görbe legalján van ill.most már a 25-t elértük.Márciusban 3-as percentilissel"dicsekedhettünk"!
Igen kerülni kell Mirtillt.Én ezt nem is tudtam de már voltam 2évvel ezelőtt és ha nem kérdez rá a nő,hogy szoptatok-e nem is mondom,hogy van gyerekem.Akkor mondta,hogy aznap jó lenne ha nem találkoznék a gyerekkel.Igyak sokat,hogy mihamarabb kiürüljön a cucc belőle.De ha nem megoldaható a különlét legalább ne öleljem magamhoz!
Nem készülődik még Tomika?

Tegnap a játszótéren megjegyezte egy "kedves"anyuka,hogy de vékony lába van ennek a kislánynak! :twisted: Ráadásul ismeri Mirtillt 1éve nem is most látta először!Nem szóltam semmit!
Egyszer az ovis társának az anyukája is megkérdezte,hogy amúgy az én gyerekemnek mi baja,hogy ilyen sovány!És közölte,hogy vigyem el orvoshoz!
Az ilyen embereket fel bírnám rúgni!Én sosem mondanám senki gyerekére,hogy hú de sovány,kövér stb.Senkit meg nem bántanék azzal,hogy kritizálom a gyerekét!

Mirtill ki tudja mondani az R betűt. :D Eddig j vagy l betűt mondott de már egyre gyakrabban sikerül kimondani!Igaz most meg mindegyik szóban annyira megnyomja!De nagyon büszke magára és mi is!

Remélem reggelre meg lesz Tomi baba!

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74

Ildi!

Na,az ilyen embereket akik megjegyzéssel dobálóznak én is utálom.
A legdurvább tavaly a strandon volt:"Koraszülött volt a kislány?"
Hát egyáltalán nem volt az.
Meg a többi:"Milyen kis törékeny?"
"De kis soványka"
"Nem kapsz te rendesen enni?"
Kinga még mindig elég sok hanghibával beszél.
De ami elszomorít most újabban,h.alul 4 foga el ven szineződve.
Tavaly 2 volt elszineződve,akkor elvittem két fogorvoshoz is.
Mindkettő azt mondta,h.nem szuvas,csak valami hiánytól vagy túltengéstől,vagy helytelen rágástól van elszineződve.
Semmi teendőt nem mondtak.Szegénynek mindig úgy dörzsölöm,h.néha még az íne is vérzik,és mostmár a 4 egymás melletti alsó van elszineződve.
Nem tudom mit csináljak,mitől van?
Nagyon bánt,mert lánykorom óta minden évben járok fogászati szűrésre,és mindjárt 30 éves leszek és szerencsére fogam nem hiányzik,és csak két tömött fogam van.
Van valamelyikőtöknek tapasztalata ez ügyben?

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Kory, mi minden egyes antibiotikum szedés után így jártunk, de az össezs foga megsárgult.
Hagyd, hgoy rendszeresen mossa és visszafehéredik, szerintem ne Te dörzsöld, mert megutálja az egészet és a rendszeresség többet használ, mint a nyers erő. Vagy ebéd után si beiktatni - mi itthon csak 2-szer mossuk, de azt alaposan. A DM-ben néha lehet kapni Dontodentes kis 3 perces színes homokórát fogmosáshoz. Nálunk ez bevált, így nem 1 perc alatt végeznek.

Biztos valamelyik gyümölcs színezte meg a fogát, mert gondolom nem kávézik és dohányzik :lol:

Tomi sehol. Lányok már 4. napja fáj a fejem , de sem nem vizesedek sem nem magas a vérnyomim, súlyom is oké. Remélem nem a toxémia, már kezd aggasztani a dolog, mert napi 2x fél Panadolon élek és már hajnalban érzem ezt a rohadt fejfájást. Hétfőn felhívom a dokit, de remélem addig elmúlik így vagy úgy :lol: .

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

Tomika azt gondolja még ráér.. :)

Ez a homokóra nagyon jó,én is beszerzek egyet.. :)

Lehet,hogy a fejed az időjárás miatt fáj. Nyugi.. :) Inkább pihizzzzz.. :wink:
varga tünde

Sziasztok!

Megláttam,h.Tünde az utolsó belépő,tiszta szívdobogásom lett,azt hittem a várva várt hírt közli! :lol:

Éva!

Az a baj itt a fog terén,hogy egyáltalán nem múló állapotnak látom.
A tavalyi két fog amin először jelentkezett az elszineződés,sokkal vékonyabbak,satnyábbak.És az még nagyobb baj,hogy azóta még +2 fogát érint.És semmi konkrétat nem tudnak mondani rá.
Félek nagyon el fog terjedni!
Vigyem el egy 3.fogorvoshoz?

Kitartást még neked!Pihenj,aludd ki magad már előre :lol: !

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Semmi, de Bari e-mailje, lehet, hogy meghozza a szerencsémet :?: .

Foghoz nincs jobb ötletem. :roll:
Már tök sokat bírok dögelni, du akkorákat szunyálok, mint a gyerekek.

Éva

KépKépKép
agmano

Foghoz nekem sem.. :( Sajnos nem ezzel a hírrel jöttem Kory.. :( :)

Remélem most már kibújik ez a fiúcska :lol: Kis nyugodt ,kivárja az idejét.. ;)

Micsoda hírek vannak ide baloldalra írva :shock:
varga tünde

Sziasztok!
Kory!
Én egyszer olvastam valahol a fog elszíneződését fluor túladagolás is okozhatja!Milyen fogkrémet használtok?
Mirtill még most is lenyeli a fogkrémet,nem akar öblíteni csak néha!

Voltunk ma dokinál mert nagyon piros a punija,viszket és elég kellemetlen szaga van.Nem volt a mi dokink.Kapot neomycines szemcseppet(egyszer már jó volt)és ami nagyon bosszant Vermoxot megint.Megnézte a fenekét és megint voltak a végbele körül azok a fehér sz@rok mint a múltkor.Viszket is a feneke és fájlalja megint a hasát.Lehet a férgek miatt lenne étvágytalan?Ma este kell adni egy tablettát és annyi!Majd kiderül mert ha holnap fog menni a hasa volt benne féreg.A dokinő szerint a közösségben 2nap alatt újrafertőződhet!Ez már mindig így lesz?

Éva!
Tomi baba nem sieti el!

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Ildikó, veletek is mindig történik valami.... jobbulást Mirtillnek!
Én úgy tudom a fluor "túladagolsától" fehér foltok lesznek a fogon. A gyerekekkel szedették, de Norbinál már hanyagoltuk, mert senki ismerős nem kapott és ásványvizet ittak.

Anna, a kis Enikő anyukája hol van?

Én is remélem nem lesz itt túlhordás....

Éva

KépKépKép
agmano

Ildi!

Elmex fogkrémet használunk,Kinga öblít,de nyel is le belőle.
Nem hallottam még ilyenről,h.nemi szervre szemcseppet írnak!?
Canesten vagy ilyesmi nem lett volna jobb?
Múltkor,tudod írtam én is végigcsináltam ezt a féregtelenítést,de Kingának hála égnek semmi nem volt.Nem is reagált rá,szóval a széklete sem változott,meg féreg sem volt.
Szerintem egy hosszabb kúrát kellene csinálnotok,mert ez az egy szem lehet nem fogja maradéktalanul eltávolítani.
Nálatok van még a vendég kislány?

Kép

Kép
kory

Kory!

Már írtak neki neomycines szemcseppet a punijára és jó volt.Az egy gyulladáscsökkentő így szerintem jó.
Amikor jártunk porlasztásra a kórházba mert nem kart szűnni a köhögése akkor is neomycint lélegeztettek be vele.Azt mondta a nővér,hogy ez egy nagyon jó gyull.csökkentő szer.

Mirtill már tavasszal beszedett 6szem Vermoxot azóta volt jobban.Most ezt az egyet mondta dokinő de én megnéztem a fenekét kicsit pirosabb a bőre és pár fehér vmit láttam.Lehet most még az elején vagyunk mert a múltkor tele volt.Kérdeztem a székletvizsgálatot de azt mondta,hogy ezt nem székletből lehet kimutatni igazán hanem a végbél körüli kaparékból ami nem nagyon szokott sikerülni.

Már nincs itt a kislány,csütörtökön volt utoljára,tegnap az apukáját már hazaengedték.Elég volt ennyi,már a végén nagyon rosszak voltak!

Pénteken megyünk nyaralni Tiszavasváriba,remélem jó lesz.Mennénk majd Nyíregyházára a vadasparkba.Volt közületek vki már ott?
És Debrecenbe is készülünk,elvisszük Mirtillt megmutatni a Kaáli Intézetbe a doki bácsinak!

Éva??

Sziasztok!
Ildikó

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Ildikó, jó nyaralást - jön a kánikula! Mire megjöttök, remélem 2-ben leszek....
Lassan Gyöngyiék és Andiék is hazaérkeznek, hát nem volt felhőtlen jó idejük szegényeknek!

Éva

KépKépKép
agmano

sziasztok!!
lányok bocsi ,hogy nem írok.de szeretném megkérdezni,hogy a babaszobában,van egy anyuka bori kislánya!!ő itt van nálunk is??
ha igen akkor feltétlen szeretnék vele beszélni
barika2008

Ha Katicára gondolsz - neki van Bori kislánya- a nick neve: ktc

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Bari, írtam egy időben a Babaszobába is, kisgyerekesanya nicknéven. Rám gondolsz? Miben segíthetek?

Éva, jól érzi magát Tomi, úgy látom. És te?

Bori kisebb hasmenős vírust kapott, igyekszem nem összeszedni tőle. Talán már múlóban, de volt láza is még csütörtökön. Én jól vagyok - a rosszulléteket leszámítva. Lehet, hogy a frontok teszik?

Gyorsan még vasalok, amíg kis családom hazaér a játszótérről.
ktc

Sziasztok!

Kezdek hisztis elnni, amúgy minden oké :?
Katica, vigyázza a babára!
Émelygős vagy? Borival is így volt?
Nyaralók? Jön a meleg...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva!
Elhiszem,h.türelmetlen vagy!
Vonalzón a 40.hét!!!!!!!!!!!!
Kicsi lépcsőzés,kicsi összebújás? :lol:
Lehet segítene! :lol:
Mi kedd,szerda ,csütörtökön megyünk le Hajdúszoboszlóra.
Utána való héten pár napra Gyulára!
Cleo,Gyöngyi!
Megérkeztetek már?

Kép

Kép
kory

sziasztok.

jöttem bejelentkezni :) hazaérkeztünk.

Évi.én meg már úgy jöttem,hogy babaképeket nézek
:D .de mennek a drukkok!

jövök majd élménybeszámolni.pussz

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!

Én is jöttem lejelentkezni :lol: és gratulálni Évinek: de az még várat magára, ahogy olvasom :? :?
Évi! kitartást és (összebújást) nektek!! Hogy bírod???

Kory! Nekünk van két ovis társunk is, akiknél csúnyán elszínezte a fluor a fogkat, de sötéten, olyan, mintha egyfolytában cukros löttyöt ittak volna kicsinek és elrohadt volna a foguk. De ismerem az anyukákat és nem így volt, mindkettőnél a fluor tette.
A világos elszineződésről én is azt hallottam, hogy nincs vele teendő, majd a maradandók szépek lesznek, most is "csak" esztétikai gond. :?

Katica!Nektek is jobbulást!!

Ildi!Néztem Mirtill képét: vékony valóban, de jó felépítésű, csini csaj. Marietta szerelme úgyanigy néz ki csak fiú :lol: ki is van akadva az apja, de ő is egészséges, mozgékony, imádnivaló kölök! :lol: :lol:
Nálunk puncira nagyon jó a first, én ezt használom. Sajna a homok sem tesz jót a csajoknak, márpedig a kis bugyi és a vékonyka sort nem akadályoza meg, hogy bejusson :? :?

mit is akartam még???????????? :oops: :oops:
Jó volt a nyaralás, csak fáradt vagyok. holnap mesélek és hozok képeket is, de most bedölök az ágyba :? 8) 8) 8)

ágyöngyi

Sziasztok!

Örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek mindannyian! Képeket kérünk!

Ma éjjel elrendeltem egy riadót, de az 5 percesek hamar abbamaradtak :evil: . Mindenesetre az egész családom nem aludt - kivéve a fiúkat.
3 napja rendszeresen du kezdődnek a fájások és tegnap lefekvés után sem maradt el, 10 perceseket nyomtam majdnem éjfélig. Akkor jöttek az 5-ösök, elrendeltem a riadót, majd visszaálltunk 10-esekre hajnali 3-ig. Aztán majdnem teljesen elmúlt.
Most olyan vagyok, mint a mosott sz@r.
Remélem most már tényleg nem kell sokat várni.

Éva

KépKépKép
agmano

Hali.

Évi.kitartás!! enyémek is 40+3 és 40+2re születtek :) -de nekem sem volt még anno ez a terheléses izé amit írtál.

Ildi.szerintem nem vészesen sovány Mirtill.nekema lábai nem tünnek vékonynak-én inkább a mellkasán látom.

Amit Te Kory is írtál...hogy megjegyzéseket tesznek az emberek a gyerkőcre..nagyon bosszantó..de vannak zizi emberek és kész.az én lányomra már mondák azt is hogy de kicsi....meg hogy kövér :shock: :lol: pedig teljesen átlagos mindenben :),sőt súlyban inkább ő is az alja...

a férgek meg tényleg vissza tudnak jönni hamar :( de nekünk tényleg bejött ez a kevert krém (mert ugye mi is végigcsináltuk már párszor mind2nél a vermox kúrát)és ha fáj vagy viszket a popsi/nuni-akkkor ezt kenjük rá.
már nem teljesen emlékszem,hogy nekik hogy kellett szedni a vermoxot,de tán egy kúra 4szem? vagy 6? passz már

Szóval...nyaralás.
Az időre nem panaszkodom,nagyon jó időnk volt.utolsó nap volt kb 25-26fok- a többi napon 28-30.sokat fürcsiztünk-Zsolti már nagyon "nagyoskodik" a vízben,bukfencezik,lemerül,lábunk között átúszik.ja persze nem tanult még úszni,de a kartempó már egész jól megy neki (víz alatt).Sziszi is próbálkozott már idén a merülésekkel-igaz nem mélyre de nagyon tetszett neki is.
második napon átéltünk a strandon egy hatalmas vihart is...mi a sátrunkba bújtunk 3-an (én +a 2gyerek)-egy kicsit befolyt a víz,de legalább nem volt hideg,meg nem ért minket a szél.de nagy élmény volt ez is a gyerekeknek (mellesleg Sziszi aludt is egyet alatta :) )
A szállásunk is nagyon szupi volt-a gyerekek majd 22óráig is kinn játszottak.sőt 2*ki is vittük őket az "éjszakába".mondanom sem kell,hogy imádták.olyan este 7felé nyitnak a légvárak meg ilyen gyerekcsalogatók,úgyhogy gondolhatjátok :lol: :lol:
Szoboszlón kívül voltunk még a debreceni állatkertben/vidámparkban.átnéztünk Nagyváradra + a határmenti környező falvakat megnéztük.utolsó nap pedig a nyíregyházi állatkertben voltunk,utána pedig az élményfürdőben.
Teszek pár képet,amiken a gyerkőcök vannak :)
ezt addig elküldöm nehogy elszálljon

KépKép
KépKép
cleo27

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?