Hali.
Évi.kitartás!! enyémek is 40+3 és 40+2re születtek
-de nekem sem volt még anno ez a terheléses izé amit írtál.
Ildi.szerintem nem vészesen sovány Mirtill.nekema lábai nem tünnek vékonynak-én inkább a mellkasán látom.
Amit Te Kory is írtál...hogy megjegyzéseket tesznek az emberek a gyerkőcre..nagyon bosszantó..de vannak zizi emberek és kész.az én lányomra már mondák azt is hogy de kicsi....meg hogy kövér
pedig teljesen átlagos mindenben
,sőt súlyban inkább ő is az alja...
a férgek meg tényleg vissza tudnak jönni hamar
de nekünk tényleg bejött ez a kevert krém (mert ugye mi is végigcsináltuk már párszor mind2nél a vermox kúrát)és ha fáj vagy viszket a popsi/nuni-akkkor ezt kenjük rá.
már nem teljesen emlékszem,hogy nekik hogy kellett szedni a vermoxot,de tán egy kúra 4szem? vagy 6? passz már
Szóval...nyaralás.
Az időre nem panaszkodom,nagyon jó időnk volt.utolsó nap volt kb 25-26fok- a többi napon 28-30.sokat fürcsiztünk-Zsolti már nagyon "nagyoskodik" a vízben,bukfencezik,lemerül,lábunk között átúszik.ja persze nem tanult még úszni,de a kartempó már egész jól megy neki (víz alatt).Sziszi is próbálkozott már idén a merülésekkel-igaz nem mélyre de nagyon tetszett neki is.
második napon átéltünk a strandon egy hatalmas vihart is...mi a sátrunkba bújtunk 3-an (én +a 2gyerek)-egy kicsit befolyt a víz,de legalább nem volt hideg,meg nem ért minket a szél.de nagy élmény volt ez is a gyerekeknek (mellesleg Sziszi aludt is egyet alatta
)
A szállásunk is nagyon szupi volt-a gyerekek majd 22óráig is kinn játszottak.sőt 2*ki is vittük őket az "éjszakába".mondanom sem kell,hogy imádták.olyan este 7felé nyitnak a légvárak meg ilyen gyerekcsalogatók,úgyhogy gondolhatjátok
Szoboszlón kívül voltunk még a debreceni állatkertben/vidámparkban.átnéztünk Nagyváradra + a határmenti környező falvakat megnéztük.utolsó nap pedig a nyíregyházi állatkertben voltunk,utána pedig az élményfürdőben.
Teszek pár képet,amiken a gyerkőcök vannak
ezt addig elküldöm nehogy elszálljon