Sziasztok!
Olvasok vissza ezerrel, amíg időm engedi...
Hihetetlen, ahogyan a babák változnak: Máté, Kata, Iza...
Heti kihagyások után veszi ezt igazán észre az ember.
Én csak időnként figyelek fel Ádám változásaira /persze a külsejéről beszélek/, ahogyan egyre "nagyfiúsabb". Aki ritkábban látja mindig elcsodálkozik, mennyit változott..
Detty: Együttérzek Veletek!!! Hihetetlenül nehéz a helyzetetek, és persze csak a közhely jöhet ide, el fog múlni. De ez most Neked biztosan nem segít. Én már attól mindig kiakadtam, ha a krupp miatt /19x/ rohantunk a kórházba éjszaka. Vérvétel, kezelés, RÉka sírt, aludni nem tudott stb.
NÁlatok még nehezebb, hiszen otthon is "folytatódik" az egész, és ami talán a legrosszabb, nem tudni mi okozza ezt Alexánál.
Én is úgy emlékszem, egyszer azt írtad, a dokinéni pszichológust is említett. Ha nem megy efelé a kutakodás, nyugodtan említsd meg a kórházban, legfeljebb azt mondják, ők nem gondolják, hogy ezirányba kellene keresgélni. Egy UH valóban beleférhetne.
Nagyon szorítok Értetek! Ilyenkor egy picit azért bennem van az is, ez talán bárkivel megtörténhet...
Gabi:
Drukk megy ezerrel, jó lenne már hallani az örömhírt!
TÉnyleg, Liliről volt már itt kép? Lehet, lemaradtam ebben is.
Kíváncsi lennék a hölgyre!
GOndolom ez a hülye idő is megvisel azért TÉged.
Szóval izgulok!
Bea: Vilinek utólag is sok-sok boldogságot, mosolyt, egészséget...!!!!
Maszatmama:
Irigyellek az átaludt éjszakákért. Ilyenkor oda sem kell menni Katához, vagy "csak" nem eszik, de megébred?
11-től másnap délig....
Mi tegnap kaptunk 3 hós oltást, mondta a doki, hogy ez jobban megszokta viselni a babákat picit, a pneumo pedig pláne, úgyhogy az oltástól számított 2 óra múlva automatikusan be kell majd adni a kúpot. Be is adtuk. Ádám aludt egy nagyot, de este fél 9-kor gondoltam ismét beadok egyet éjszakára a biztonság kedvéért. Jól tettem, mert mikor a kúpot beadtam, nekikezdtünk a vacsinak, és éreztem, hogy meleg a buksija. Kb. 1 óra múlva ment le a hőemelkedés. Hajnalban nagy kaki volt. Talán a ROta is dolgozott picit.
És hát kb. 1 hónapja készülünk motorozni egy órácskát Párommal, kikapcsolódásként, és hát a szerelem...
De valahogy nem jön össze soha.
Ja és már 2x vigyázott Ádámra nagymama 3-3 órát, és nagyon jól érezték Magukat. Bár ÁDám mindkét alkalommal magától elaludt, és így csak kb. fél óra volt az ébrenlét azalatt
Annus: Iza forgolódik már sokat? MEgnéztem ám többször is a videot
Ádám még nem foglalkozik ezzel, inkább hason nézelődik, de azt nagyon. A doki szerint írtó erős a hát- és nyakizma. REngeteget beszélget, kiabálgat, állandóan mosolyog, és még ki sem nyitotta a szemét, már emeli a kezét, amivel azonnal fogni akar valamit, va gy legalábbis lökdösni, ütögetni.
Mindig könnyes lesz a szemem. Ja, és most a "problémánk" az, hogy aludni szeretne, csukott szemmel önkéntelenül is emelgeti a fejecskéjét hason, így picit azért szenvedünk elalvás előtt. De lesz ez még jobb is, mikor mondjuk hátrafordul, amiért majd kiabálgat, hogy fordítsam vissza, hiszen Ő még nem tud, de aludni csak hason szokott...
Nem tudom Ti hogyan bírjátok a vendégeket, nekem bőven "elég" a 3 gyerek, nemhogy vendégek.
Hihetetlenek vagytok!