Sziasztok!
Bocsánat, hogy ritkán jövök ide, de elég kevés időm van. Csak a novemberi kismamikhoz szoktam benézni néha-néha.
Fanninak egyszerre jött a két alsó foga, így volt néhány nyügisebb nappalunk és éjjelünk. De mostanában valami miatt iszonyat hisztis lett. csak úgy dobálja magát, ha nem akar valamit. Mit tudok ezzel kezdeni? Gondolom nem vagyok ezzel a jelenséggel egyedül. Ugye nem???
Éjjel mostanában sokszor ébred és csak cicin akar elaludni. Volt, hogy küzdöttem vele és ölben kínkeservesen visszaaltattam, volt (és ez volt többször) hogy engedtem neki.
Napközben alig akar aludni, és ami a legnagyobb baj, hogy gyakran 2-3-4x alszik 45 perceket 1-2x-i 1,5 óra helyett. Ettől kimerült vagyok, mert nem haladok az itthoni melókkal. És persze a szakdolgozattal sem állok sehogysem.
Magdolnam
Vesemedence gyulladás? Hol szedte össze Liza? Szegény biztos jól megszenvedett vele, az eléggé fájdalmas tud lenni.
Andy
Vivi is beteg volt??? Jól le vagyok maradva. Kapaszkodás nélkül megy már? Ügyi nagyon!
Fanni kapaszkodva jár, de mivel nem tudja hol gyakorolni (nincsenek megfelelő bútoraink, ahol tudna kapaszkodva járni), így ezen a téren nem halad még. Szerencsére.
Még jövök!