Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam végre, ezt az oldalt annyira még nem, írnék pár?? sort
Zsuzsi!
Igen én sem fogok farmert, blúzt adni Katára oviba. Sima poló, plüss naci, harisnya, szoknya, ilyesmi. Vetkőzni jól tud, itthon is mindig mindent levesz, egy bugyiban van, ami idegesítő, ha hideg van…
Nem semmi amiket írsz magatokról, én is kiakadnék. Az ivászatban egyet értünk, vmikor Kata du. egy dl-t iszik, kiakasztó. Ő egy nap tejet sokat iszik, a délutáni alvásnál is kéri a kakajót, még ha előtte pörköltet evett is. De bármit eszik, iszik bogyózik. Szerencse actimelt és joghurtot néha már eszik, egy kanál Dávidnak egy kanál Katának. Mellette inni gyümilevet, vizet szokott. Nem mérem mert idegesít. Kubut egy egészet ha kedve van megissza. Sokszor vizet kér ezért friss vizet szokott kapni, üvegből issza. Vagy szoktam neki venni azt a hígabb 0,5literes Kubut vagy Yippit 3dl a DM-ben. Igaz ezek hígak meg cukrosak, de nem literszámra issza.
Vassal mizu?
True!
Na igen, divatcipő, Kata még nem tart ott, oviban nem tudom mi lesz. Ő 15 6éves mellett kezdi az ovit. Ott majd biztos lát, hall dolgokat, de vmikor ő is válogat és nem vesz fel ruhát, egyszer a virágos kell, másszor a zebrás…
Katicás polókat vettem, szereztem párat, nem csak azért mert az lesz a jele, hanem mert tetszik is. Sőt az egyszerű egyszínű polókra akarok katicát varrni flitterből, de nincs időm…még. Most is Kata mamánál, 3x ment a mosógép, főztem kis net, pakolás és ennyi. Kézimunkára nem futotta. Vagyis a hápinak, amit mi Pipinek hívunk kötöttem hálózsákot, tegnap fejeztem be, ennyire telt. Pedig az ovi huzatot, lepedőt is meg kell majd varrnom, persze anyagot sem vettem. Meg azt találtam ki a foltos, hibás rucikra, aminek egyébként semmi baja, de én allergiás vagyok az ilyen ruhákra, és oviba sem adok foltosat, na szóval ezekre flittert fogok varrni. Egy virágot, egy szivecskét stb. Ha elkészülök párral, fotózom.
Jubi!
Hogy állsz a fogyóval?
Jól kihasználjátok a 85nm2-t, ügyesek vagytok az átrendezéssel. Nekünk nem tudom még mi lesz évek múlva, ha már nagyobb ágy, íróasztal kellene, hát kicsi a 13nm2, két gyereknek és sok a bútor most is bent. Majd lesz vmi, azért a szocpol elvétel meg a többi elég durva, aggasztó a jövőre nézve. Ha 2 év múlva történik mindez, lehet, hogy nem érint minket. Most itt a 2 gyerek és elvesztettünk 2,4milliót. Na majd lesz vhogy. Majd kivi leszek Jazi szobájára, biztos szép lesz, rózsaszín is lesz benne? Függönyt milyen színűre képzelted?
Ház a tónál tervezem ezer éve, hogy megnézem.
Timi!
Még egyszer gratula Pannához. Szép kis formás baba. Jó husis.
Szerintem is hasonlít rád, de Dórit is látom benne.
Hamar meg volt akkor, mint Dóri. Ez jó.
Elhiszem, hogy kivagy, nem tudok mit mondani, nálunk nem volt ez. Volt idő és ma is néha kap Dávidka a fejére, meg irigy Kata a játékokra, de ha sír is ráteszem Dávidot a zebrára. Most is két játékot kapott Dávidka Kata elvette tőle. Még kicsi, oviban majd megtanulja nem minden az övé…
Na egyébként akkoriban, sőt olyan fél évig én nem mentem Katával ki csak anyukámmal és Kata még babakocsiban ült, néha sétált és szép fokozatosan eltűnt a babakocsi, egyre többet sétált, elindultam velük hármasban. Akkoriban jött a hideg, Kata felült a nagy babakocsi elejére úgy toltam, ha fázott már nagyon a keze vagy fáradt volt. Aztán tavasszal kezdtünk eljárni szépen játszóra, meg átkeltünk a zebrán. Tolta a babakocsit a pónival. Most már 2 órát is tudunk sétálni, játszó, spárba megyünk, DM-be, most már jó. Szobatisztaság is okés, éjjel még nem.
Hisztik nem voltak nálunk Dávidka miatt, este gázosak voltak, mert nem akart aludni, de mára már nem érdekel. 10kor alszik és kész. Elején volt időszak amikor esti etetésnél, amikor már aludnia kellett volna, nem lehetett bírni vele és beszaladt, de egyébként okés volt a dolog. Én annyit foglalkoztam vele szinte, mint Dávidka előtt. Dávid elvolt a kendőben vagy a földön és tudtunk játszani stb. Mai napig többet foglalkozok vele, mint Dáviddal. Ha alszik a kicsi, festünk, gyurmázunk. Kata velünk alszik, lehetetlen a kettőt egy szobában altatni, egy nincs beszoktatva az ágyába, kettő ha együtt vannak bent, akkor nevetnek nem alszanak. Dávidnak jobb egyedül, ha majd nagyobbak lesznek, lesz egyszerre mese. Dávidkát ha betakarom már vmikor felébred, jobb neki egyedül. Majd ez is alakul, nem érdekel. Na elkanyarodtam a témától… még írok majd.
Linda!
Hogy vagy? Már majdnem 30 hetes vagy, nagyon megy az idő. Neked doki császárt tervez? Nem válaszoltál. Bébiholmikat pakolgatod, mosol vagy még nem?
Lekvár receptet írhatnál én sosem főztem be, de érdekelne, köszi.
Nálunk az sem használ, ha azt mondom Katának elveszem a hápit, cumit (még cumizik)…
Voltak kedden a leendő ovónénik látógatóban. Olyan 20 percet voltak a végére engedett fel Kata, akkor már mondta ovónéni stb. Mondta az egyikük, vihet Kata cumit oviba, de nem akarom, mert akkor sosem szokik le. Kiscsoportba engedni szoktak vmi játékot stb. amihez ragaszkodik a kicsi, amíg átállnak legyen vmi ismerős cucc. Szerintem Kata a Pipit viszi vagy a katicát.
Mentünk ebédelni.
Edit