Sziasztok!!!Blani meg holnap megy ottalvós ökotáborba!!!!!És gumicsizmája nincs, minek, gondoltam, úgysem veszi fel csak évente 1x, és évente kell nagyobbat venni. Erre most iderül az erdő bizony a jövő heti napsütésben sem szárad fel-a kinaik ma nincsenek nyitva, igy vehetek drágábban, de mindenképpen kell, még ha nagy helyet foglal is. Istállóba is jó szolgálatot tesz, nem kell az edzőcipőt trágyátlanitani.
De olyan ütemben nő a lába, 30 ból hirtelen 33-as szandi kellett!!!!!
Nekünk is megvan a tanszerlista, én is szertem a nagy áruházakat, csak valóban haditerv kell, meg idő, mert tengernyi áru között megtalálni majd a 3.-os vonalazású füzeteket, hozzá a boritót stb. És össze szoktam hasonlitani a tesco, cora, müller , sari kis irószerbolt árait, füzetboritó, cimkék stb terén. 20 db-nál nem mindegy mennyiért veszem. Idén a táska marad, de a kitűnő biziért jár egy Hy Scool Musical-es tolltartó és füzetbox, de akkor már jó lenne olyan füzetboritó is(idén még hercegnős volt, de nőnek, csajszisodnak) .
Olyan jó lesz, én úgy imádok Blanival tanszereket venni!!!!!!!!!!!
Dia! Boldog szülinapot a nagylánynak. Foghoz, és a többiek nyavalyáihoz is gyors gyógyulást!!!!!
Hallottátok, hogy a gabona hormonbotrány kacsán mit mondott a doki? A mai lányok 8 éves korukban kezdenek pubertálni!!!!!Miteszerek, szőrnövekedés, aztán a belső szervek-félelmetes-az elsú kettő már beindult!
Még most volt totyogós, őrület,hogy telik az idő!!!!
Dia!!!Mit kapott 9. szülinapjára a lányod????
Jutalomkönyv a biziért a suliban:
Magyarország-Legenda és valóság. Graph-Art kiadó.
mondák, eredetmitoszok, krónika, szómagyarázat--sok sok nagy szép képpel, érthető szöveggel. Nagyon szééép!!!!!
Fel a fejjel Anna-Malomvölgyi lovaskalandokat kapott mamaától, 1 nap alatt elolvasta.
Szabó Magdát is kapott az kicsit nehezebb, még nem kezdte el. Már 4 könyvet elolvasott, imád olvasni. Ehhez képest a fogalmazás még nem olyan jó, elmesélni nem tudja még olyan jól, valszeg ezt kell majd fejleszteni.
Szééép hetet mindeninek!!!