Nekem rajtad a szemem, beszélhetsz bármiről.
Láttam, benéztél a beültis topikba. Ne ijedj meg, hogy nagyon pörög a topik, sokan gyűltek ott össze, de mást is szívesen látnak, eleinte én is csak pislogtam
, de ahogy megszokod a neveket, tudni fogod követni az eseményeket, meg megszokják a te nevedet is, és drukkolnak neked. Ott tényleg van mindenféle lány, olyan is, akinél szintén "csak" a kiskatonákkal van a baj, sőt olyan is, ahol nem tudják, mi a baj, sokan régi lombikozók, sok tapasztalattal, vagy másoktól tudnak már sokat. Nekem annak idején sokat segítettek, mikor 1. lombiknál beléjük botlottam.
Amúgy nálunk velem volt a baj, összesen annyi, hogy a petevezetőim használhatatlanok voltak. Sajnos átjárhatóak, így kétszer is teherbe estem, de mind a kétszer méhen kívül tapadt meg a baba, és kivették a petevezetőimet, mert azt mondták, minden spontán terhességem méhen kívüli lenne. Ezért kellett lombikoznunk. Elsőre sajnos nem sikerült a pajzsmirigyem miatt. A TSH-t rendbe raktuk, csak azt nem mondta az endokrinológus, hogy addig ne próbálkozzunk, amíg az anti-tpo is lecsökken, mert az is megakadályozza a beágyazódást. De a következő lombikra már az is rendben volt, és sikerült is - mint láthatod a vonalzómon.
Most egy kicsit megijedtem, mert ma azt kérdezte egy kolléganőm, hogy mennyi időm van még hátra, mert az arcomon már látszik a változás (ilyesmi röviddel a szülés előtt szokott látszani). Remélem, hogy csak híztam. Bár, most már nem lenne nagy baja a kicsinek, de szeretném, ha még maradna...
Veletek mi van? Mentek valahova nyaralni?