Halihó Lányok!!!
Bizony-bizony, én is megkéstem kissé Peti köszöntésével, de nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKI!
Flóra és Attika! Nektek is NAGGGGGGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Krisz!!! Ne izgulj, nem lesz semmi baj. Ahogy Nándorka mondta, ha ez ennyire vészes lenne, gyorsabban terjedne, mint az influenza (kb.). Tudnod kell, ha elfogadod tőlem elvontabb magyrázatomat, szóval egy betegség egy problémánk testi szintű megjelenése. Ha valamit nem tudsz megélni, átélni, elfogadni magadban, akkor a sors rákényszerít annak megélésére vagy így vagy úgy. Ha Te nem tudod, egy betegség által biztosan foglalkozol vele... No megnéztem a Betegség, mint szimbólumban, hogy ez mit jelent, priviben leírom).
Szóval sem Csengének, sem a Férjednek, akárkinek a Családodból ez nem valószínű, hogy problémát okoz (hacsak nem ez valami nagy családi probléma általában), tehát nem valószínű, hogy témaként megjelenik Nálad.
A vírus maga csak egy eszköz, semmivel sem több. nem hibáztatható, csak egy eszköz arra, hogy megélj valamit.
Marietta, uggggggggggyan már, szerintem mindannyiunkkal előfordul hasonló...múltkor Tesóm és Apukám vigyázott Csongira. Ott voltak mellette, mégis egy pillanat műve volt és átzuhant a korláton, beesett egy árokba, szerencsére egy száraz tuja megfogta, nem esett nagyot...inkább csak riadtság volt, mint fájdalom.
Jajj, a múltkoriról nem is beszéltem, vagy lehet írtam...szülinapi torta, Csongi föléhajolt, mert úgy akarta enni, beleharapni, mindezt végignéztem, és a szemébe szó szerint beleállt a gyertya. Azt hittem, komolyan, hogy a szeme kinyomódott. annyira szőrnyűséges volt...de szerencsére valahogy pont a könnycsatorna környékére szúródhatott...ettől nem tartom magam rossz anyának, ezer ilyen fog még előfordulni.
Esztora, nagyon örülök, hogy minden rendben...jó hát súrlódás nélkül nincs kapcsolat
Nándorka, Csongi szerencsére már nem ébred fel este. de reggel még mindig rácuppan.
Annyira erősnek kének lennem, és végre azt mondani, itt a vége, nincs tovább...de egyszerűen nincs erőm, nem vagyok készen. Pedig annyira kéne már... Aug. végén megyek egy kötelező táborba, 5 napra!!!! (természetgyógyi vizsgámhoz kell). Nem tudom mi lesz? Nem voltam Csongitól így még távol soha, nem tudom, hogy bírjuk majd? meg az altatás. nem lesz Neki trauma?
Ja, a vizsgám sikerült, 100 pontból 94, 5 pontom lett
Amúgy jól vagyunk, minden rendben. Tüneteim továbbra sincsenek, de Pözsókát határozottan érzem mozogni, már múlt héten is. Hihetetlen!
Még nem tudom felfogni, hogy 2gyermekes anyuka leszek...néha azért megrettenek a gondolattól. Csongi olyan öntörvényű, egyedül nem merek Vele sehova sem menni. Mert ha Ő nem akar jönni, akkor kész passz, hiába fogom meg a kezét, összecsuklik, hisztizik, lefekszik a földre. A megoldás a felemelés, de azt meg már nem szívesen, egy kapálózó kis Ördivel a kezemben...
No megyek aludni,
pusszancs
Ágota