Sziasztok!
Jaj, ma nagyon felhúztak, gőzölt az agyam.
Elegem van a nyugdíjpénztárakból, biztosítókból, minden pénzlenyúlós vacakból.
Ha be akarok fektetni akkor nagyon készségesek, ha ki akarok venni akkor meg le sem sz@nak. Áááááá.....
11 éve vagyok önkéntes nyugdíjpénztár tag, és 10 év után a hozamot ki lehet venni. Gondoltam én kis naiv, ma megérdeklödőm, mi ennek a folyamata.Mégiscsak én fektessem már be azt a kis pénzt mint ők gazdálkodjanak vele pici kamatot lökve. A fickó akivel beszéltem azt mondta most ő konkrét választ erre nem tud nekem adni(őt kapcsolták, hogy ő ebben az illetékes) át kell hozzá néznie pár papírt. Mondta hívjam vissza 3 perc múlva, ja és még hozzátette, nem biztos hogy olyan egyszerű lesz ez mert APEH-es vonzata is van talán, lehet adózni kell utána. Na itt mér kezdett felmenni a pumpa nálam.Mindenesetre visszahívtam. Akkor azt mondta most nem ér rá, majd visszahív ő. És letette. Ekkor a bunkó parasztot még nem is láttam.
Mondanom sem kell, azóta sem jelentkezett. Munkahelyen az interneten megkerestem a honlapjukat , átböngésztem alaposan. Konkrétan le van írva, hogy: Az önkéntes nyp. hozama adómentes. Akkor az illetékes elvtárs miért nem tudta ezt kinyögni és esetleg elmondani a levelemnek miket is kell mindenképp tartalmaznia és miket mellékeljek?
Nemrég belefutottam egy biztosítós (+ Nypénztár is)ismerősbe, az meg mindenáron rá akart beszélni menjek át az ő nypénztárukhoz. Nem mentem, persze azóta éppen csak köszön. No comment.
Na mindegy, ezek csak az én bosszúságaim.
De annyira fel tudnak bosszantani amikor hülyének nézik az embert, vagy még annak se, csak levegőnek. Pedig nem vagyok kis darab.
Alíz!
Megnéztem a képeidet, nagyon jók. Vikike a kis pöttyös ruhájában nagyon édi csajszi, Balázska is a kis rövid hajával és a kis huncut szemeivel tüneményes.
Felújítás:
Még nincs tuti időpontunk, de szerintem ha hazajöttünk Sopronból, (aug. 3.-án), akkor kellene elkezdeni. Persze a burkolóval is egyeztetnünk kell.
Oké, akkor csak szép lassan szedem össze a ruhákat.
Azért elférnek még, nem gond, csak nem tudtam a nyáron mennyire lesz szétszéledve a kis babanetes csapatunk és négyen is stopiztatok rucikat, most meg jó alkalom volt a talin odaadni legalább Edinának és Anitának. Ezért is irtam, hogy viszem nekik. De egyszer csak ideértek Ti is, remélem.
És persze nemcsak a ruha miatt.
Lányok!
Ma voltam a StopShop-os Charles Vögele-ben, szenzációs árleszállításaik vannak. Ma 5400-ért vettem egy kétrészes nyári halásznadrágos együttest + egy másik halásznadrágot. . Ez eredeti árában 19 ezer lett volna. Ráadásul a rám való méretű ruhaneműk nagyon ritkán akciósak, ugyhogy ma végülis a délelőtti bosszúságomat ez kompenzálta.
Megkérdeztem, folyamatosan van most árzuhanás, 3 hetente frissítik a készletet, illetve ahogy a készlet fogy.
Akit érdekel nézzen be. Van amiből már csak 1-1 darab van, de van amiből szín és méretválaszték is van.
Férfiruha fronton is szétnéztem. Férfi bermudák rövidnadrágok 5-6 ezerről 2490-ért vannak.
Jóéjt!