Zazzy!
Akkor most úgy maradtál addig, amég nem juttok el megint boltba.
Én úgy szoktam, hogy veszek 3-4 csomagot egyszerre és akkor egy darabig tuti nincs gond rá. A Lifestyles play (zöld doboz, és egy nőci van az elején) a legolcsóbb és legkultúráltabb csomagolású.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, nem, nem ront semmit a romantikán. Ha kéznél van minden, nem egészen 20 mp alatt kivitelezhető a kicsomagolás-becsomagolás. Ha a Férjed ügyes, észre sem veszed ezen akciót, de Te is segíthetsz neki, enyém férj nem szokott tiltakozni ellene.
OFF:
Nos igen, én azt gondoltam, hogyha átmegyünk a Tanyára, akkor Norka, Kavicska, esetleg Rejo is jönnek majd többet. Nem így lett és én ezt nagyon sajnálom. Viszont kár lett volna nem meglépni a velük való kapcsolattartás érdekében ezt, legalábbis én így gondolom. Ha ők is a csapathoz tartoznak, akkor nekünk igenis tenni kellett azért, hogy a rossz hiszemű emberek, őket ne érjék el. Pont. Ennyi. Ez nem a Babanet ellen, vagy az Anyatanya mellett szól.
Jah, igen, mostanában többször előfordult, hogy nem csak a gyerekekről írtunk odaát, hanem a családunkról, magunkról, a problémáinkról. Nekem azért jól esett, hogy bár valószínű engem nem követ senki, csak Ti olvassátok amit leírtam és ami esetleg más számára esetleg félreérthető, sértő lenne. Nem tudom, hogy ezekkel a dolgokkal most mi lesz, asszem annyi, hogy a nem publikus témákat egyszerűen nem írjuk le, hanem máshol mással próbáljuk megbeszélni.
OFF vége.