Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is Boldog szülinapot Anitának!
Kép

Nah túléltem a mai vizsgát is, csak fogynak lassan de biztosanKép

Nadine,
veled mi újság? Hogy sikerült?

Nyíregyen akkora zuhé volt, itt meg hétágra süt a nap. Biztos csavarogtok ebben a jó időben. Dorkám meg elég nyügi, lehet, hogy megint fogacska?

Megyek pihizek egy kicsit, erre a nagy izgalomraKép
Anyósom főzött egy gigászi adag töltött káposztát, megyek kóstolgatniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Anita!

Nagyon nagyon boldog szülinapot és névnapot kívánunk neked!!

Kép

Era és Anna.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krisz
4-es lett, de szerintem nem voltam formában, na csak egy éve vizsgáztam utoljára. Amúgy holnap tudom meg, hogy mikorra osztottak be államvizsgára.

Ildiko
Az jó, akkor 2 nap lesz nekem is kb, mert engem hat lóval se lehet bentartani a kórházban. Kép A műtét meg azért kell, mert találtak egy dermoid cisztát, és az sajna nem szívódik fel magától, így ki kell venni. Csak most államvizsgázom, idén már csak nem akarom elhalasztani. Az orvosom Major Tamás.

Anitának nagyon boldog névnapot és születésnapot kívánunk! Kép

Kép

Zsani ma megkapta a menjungate oltását, kicsit nyugtalan a drága, de alszik és ez a lényeg, nem lett lázas, de azért kapott egy adag panadolt estére, mert jön a 6. foga is, biztos ami biztos alapon.

Én meg itt nosztalgiázok, hogy egy éve ilyenkor voltam a szülőszobán és már nagyon fájt minden, de már csak másfél óra volt hátra Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine,
ügyes vagy, gratula!!!!

Boldog szülinapot Zsanigombócnak!!!!
Kép

Voltatok már a DM-ben?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok csajokKépKép
Kösszike mindenkinek a jókivánságokatKép
Én is minden jót kivánok ZsaninakKép
Ma megkaptuk a szurit eddig nagyon jólbirja a csaj remélem estére se fog belázasodniKépKép
Holnap rakok fel képek adig sziasztokKép
IdikóKép
ildikó_4

Szia Zsani!!

Boldog, boldog, boldog szülinapot!!!
Kép

Miket kaptál ajándékba? Jó volt a mai napod?
Ja, és persze hogy érzed magas az oltás után???

Anna és Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Hát a mai napot nem részletem, nagyon nyűgi egyrészt a foga, másrészt az oltás miatt. Ma még nem kapott semiit, mert sokmindent kapott már, nem egyszerre halmoztuk el. Kapott már homokozót, két játékmobilt, két babát, kisruhát, de holnap lesz még egy játszóház, egy nagy baba, meg egy torta. Delehet hogy több mindent és se számoltam mi mindent vettünk neki. Ja meg lesz egy szandi is, mert nő a lába. na és rakok fel néhány képet:

Ilyen volt egy éve:

Kép

Kép

Ilyen volt születése után pontosan egy évvel, 2004.06.03 00:15

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

már olyan rég nem írtamKép, de most bepótolomKép

Anitának boldog név és szülinapot kívánok!!!!

Zsani, neked boldog szülinapot!

Én ilyen szép képeket nem tudok,Képolyan kis bénácska vagyokKép

Krissz,
mi voltunk tegnap a DMben, de még mindenkép menni kell ebben a hónapban pelenkáért, remélem, akkor te is jössz már.
Dorka lányt már olyan régen nem láttukKépKépKép

Ma voltunk GYALOG az urammal a Tescóban, megatoysban. Megnéztem az etetőszékeket, és megvettem a ruhát az esküvőre. Majd fotószkodok veleKépKép
Persze, az esőben visszamentünk a Tescóba, így lett egy ingem isKépKépKép
Vettünk egy üveg alma-meggy italt, a fiú egyetlen kortyot sem nyelt le, de a kanalat, umisüveget tudja fogniKépKép

Most más nem jut eszembeKép

manóka

manóka
manóka

sziasztok!

Anita és Zsani !!

nagyon sok boldog szülinapot kivánunk nektek Flórával!!

mi egész délután jöttünkmentünk elindultunk 2-kor és negyed 8-ra értünk haza. Flora annyira élvezte.megrendeltük a butort is. 3 hét mulva jonmeg. remélem jol fog mutatni azzal az anyaggal amit választottam . néztünk neki etetőszéket a használt boltban illetve egy turiban(ez a burgundián van rozsaszin ház)és nagyon jo turi.ruhát vettem neki 3-at is.
etetőszék az még nincs.

Manóka!

én először csak almát reszeltem és annak a levét adtam. de Flora azért nem volt odáig. ő inkább a pépet ette.azt is megprobálhatotd csak egyszerre ne adjál neki sokat egy két kanálka. valószinű nem fogja ugy se enni.nekem azt mondta a védőnőm, hogy ezekkel az italokkal lehet várni ,mert ő azt tapasztalta, hogy elveszi az étvágyát a gyereknek

Era!
nemsokára ti is megszülettekKép

rakok fel egy képet lassan mi is kezdünk egyre stabilabban ülni

Kép

sziasztok
Enci
renci

Gyönyörű Annácska!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép
Krisz és Dorka

Sziasztok többiek!
Minden gyerköc csudaédesKép
Zsani nagyon aranyos volt pici mazsolakéntKép és édesen alszik a nagy ágyon a nagylányKép

Flóracsaj igazi hölgy ahogy ott ülKép

Manóka,
lehet már meg sem ismernétek annyit nőtt, gondolom Imike is sokat fejlődöttKép Dorka nagyon szereti az alma-meggyet. Voltaképp eddig mindent szeret olyan jóKép A sütőtök ami nem annyira csúszik.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Remélem nem sértek meg senkit avval, hogy ide beírok egy talán hírdetés jellegű hozzászólást. 2003. december 1-én alakult német anyavállalattal rendelkező cég keres kiegészítő munkát vállalókat, elsősorban hölgyeket, akik mágnesberakású ékszerek forgalmazásában látnának fantáziát. Katalógus alapján, jutaléklevonásos rendszerben megoldott a pénzkereseti lehetőség.

Jómagam egy tavaly született kislány édesanyjaként jópár hete foglalkozom az ékszerforgalmazással, szívből ajánlom mindenkinek.

A babanet azon topicjaiba küldöm fel most ezt a hírdetést, amelyek olyan településen élő anyukákhoz jut el, ahol nincs még képviselőnk - ezáltal a lehetőség kimagasló. Akár ha többen összefogtok...

Neved, életkorod és lakhelyed (elég a település neve) megjelölésével kérlek írj e-mailt az alábbi címre: magnetpet@freemail.hu

Tájékoztatót, katalógust küldök.
Ide az oldalra is felnézek, amennyiben ide érkezne kérdés vagy kérés.

Köszönöm: Petra

Ha valakit a hírdetésemmel megsértettem, elnézést kérek.
magnetpet

Sziasztok lányok Kép
A beigért képek lehett egy kicsit sok lesz de igy elöre is bocsika érteKép

Ez az elsö amikor visszem a tortát befeleKép
Kép
Itt az ajándékokal és a virágalKép

Kép

Itt már a kis ruhában és szandábanKép
Kép

De kalap is van hozzáKép
Kép

És ime a tortaKépkicsit rossz a minöségKép

Kép

Fözzöt krémes málna tortaKép
Kép

Pusszika mindenkit IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Ildikó!
Nagyon édes Anita az új ruciban!!És a torta, nyam-nyamKép

Anna köszöni a szülinapi jókívánságokatKépKép

Egy, két kép az ünnepeltről:

Kép

Kép

Kép

Nagyon jól érezte magát a csaj, csuda jó kedve volt!!
De azért az est fénypontjaként még nekiszaladt az asztal sarkának, és felrepedt a szeme alattKépKépKép
Most izgulok,hogy ne legyen semmi baja!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

nagyon édesek a szülinaposok!!
a torták nagyon kivánatosak kár hogy nekem nincs szülinapomKép

Era!
remélem nem lesz nagy baj .

sziasztok

Enci
renci

Sziasztok!

Mindenki nagyon édesKép
gyönyörű lányok, ruhák és tortákKép

Én nem kaptam tortátKép, pedig nekem is ma vanKép

Kis szülinapos Annacsaj,
vigyázz jobban magadra, anyád frászt kap, ha ilyeneket csinálsz.
Remélem már hamar elmúlik, még szerencse, hogy nem a szemét ütötte oda.

Krisz

Krisz
krisszie

Ja és rakok fel egy Dorkát, ki nem lehet venni a kedvenc székébőlKép
Kép

Krisz
krisszie

Krisz!!!

Dorka nagyon vagesz! Egy kis rockerKép

És neked is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!Kép

Nem is tudtam, hogy egy napon születtetek Annával!

Manóka!
A süti receptjét bedobtam a postaládátokba, mert az idő közbe szólt a jó kis sétának!!
Nagyot aludt Imike?

Jó éjt!

Era

Era
Kép
era75

Na sziasztok!

Ildikó
Nagyon aranyos Anita, igazi kis hölgy abban a ruhában. Kép

Era
Anna nagyon szép, és az a csat! Juj felrepedt a szeme alatt Kép küldök gyógypuszit rá!

Krisz
Nagyon boldog szülinapot neked is! Tortát nem tudok küldeni sajnos.... Dorka csaj int egy kis királykisasszony ül a székében. Vagy mint egy kis bírónő! Nagyon ari.

Na teszek fel ide egy képet a többit itt nézhetitek meg: http://www.gportal.hu/portal/nadine/
Zsanett 1 éves

És az új kedvenc a házikó, mióta megkapta, nem nagyon akar kijönni belőle.

Kép

Na megyek olvasgatni, holnap meg holnapután is Bösziben leszünk, lesz munka megint....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Köszi a szülinapi köszöntéseketKép

Igaz, hogy nem volt tortánk, de egy tök jó délutánt/estét csináltunk a kedvesemmelKép
Anyukámék Dorkáztak, mi meg csavarogtunk egy kicsit.

Dorkának sikerült egy új dologgal bővíteni a repertoárját, sikerült kúszni, igaz hátrafelé, mint egy kis rákKép Lassan bejárja a szobát.
Délután meg az apjával kukucs-játékot játszottak, volt nagy kacagásKép hát hogy lehet így tanulni?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok Lányok!

Most csak elköszönni jöttem, mert holnap megyünk haza, Tokajba.
Remélem jó idő lesz, aztán Anna kergetheti kint a macsekokat!Kép

Szép hetet mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

Krisz!

mi is kivánunk neked boldog szülinapot.
Dorka nagyon vagesz ahogy feszit a székben. és azok a hurkás kezekKép Szerintem Dorka már lekörözte Flórát husi ügyilegKép ,mennyit nyom a csajKép?
nekünk sajna még nem sikerült széket venni.de most láttunk egyet 10.000 ért azt megnézzük hétfőn.

Nadine!

nagyon jo az a kis háziko. én is csak ott ücsörögnék ha lenne ilyenenmKép

sziasztok
további jo hétvégét mindenkinek

Enci
renci

sziasztok,

Minden szülinaposnak nagy puszit küld ImikeKépKép

Acsajok nagyon szépek, férjem és fiacskám is megnézegette a képeket!
Az ajándékok is nagyon ígéretesek, na meg a sütikKépKép

Tegnap voltunk a lagziban, nagyon jó volt.Sütit nem ettem, amit mára igen megbántam, de már nincs mit tenniKép
De ma, a fiamat 1 pillanatra sem lehet magam mellől elveszítenem, mert rögtön ordít. Ja, és 1Képórát aludt ma 2 részletben.
Imi meg nincs itthon, így már kicsit kivagyok mára.

Adtam a fiúnak tegnap is almát, szeretteKép

IdőjárásKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket megintKép

Enci,
elküldöd a képeket?

Tényleg van kecskeméti sütőtök és sütőtök+alma babakajám feleslegbe, kéri valaki?

Holnap megint vizsgázokKép, szuperdrukkokat kérek!
Nagyon gáz, ooolyan sokat kellett volna tanulniKép

Dorkacsaj 7550g, olyan kis husiKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!

elküdtem a képeket. bocsi hogy csak most de tegnap olyan fáradt voltam hogy a géphez le se ültem, ma meg Zsoltit vártam, mert én nem tudom , hogy kell levélben elküldeniKép

Jol láttam én, hogy Dorka nagyot hizott. Utolérte Florát, most már egy sulycsoportban vannak mehet a bababirkozásKép Flora ma volt mázsáláson 7640gramm és 68 cm. most "csak" 30 dkg-ot hioztt. de én csodáltam hogy plusszban vagyunk .az a két hét eléggé megviselte. szerintem ezt a 30 dkg-ot a héten szedte felKép nem győzőm adni neki hála. ma 320 ml főzit cuppantot be és egy kis szopi. én csak néztem(ez azért kivételes nem ilyen haspok)

én szivesen átveszem a kaját. Flora imádja.

Holnapra nagy nagy drukk.de az a jo, hogy holnap végleg vége. ügyi legyélKép

na majd még jövök.remélem hamar lefekszik Flora mert nem tudok semmit tanulni napközben .nemsokat alszik, meg ha fennt van nem birom ki nélküle annyit változott egyszerúen nem tudok vele betelni.a rabja vagyokKép

sziasztok Enci
renci

Sziasztok lányokKép
Olyan sok szüli és névnaposunk van hogy megy a sok gratula és jókivánságKépKép
KriszKép
DRUKKKKK a vizsgához és sok sikertKép
Mi jólvagyunk már mentünk bölcsibe is átvészeltük aránylag elég jól a szurit nem volt hőemelkedése sem csak a fenekét fájlalta ahova kapta a szuritKépKép
14kg 96cm szerintetek ez jó egy 3 évese gyereknekKép
Na ennyi pénteken megyünk a rokonokhoz,balagásra Pest mellé egy kis faluba csak most látuk hogy milyen esözések és árviz meg sár vanKép még a tv2 tényekben benne is volt ez szép kilátások miKép

Na ennyi majd adig még jövök sziasztokKépKép
Pussz IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Manoka! azt elfelejtettem kérdezni, hogy Imocit is vitéttek a bulira? meddig maradtatok, hol volt? és hogy birta a srác? szorta a riszet meg a szirmokat?Kép

Era!

ti hogy vagytok? milyen volt a tokaji buli?

Ildi!

ahogy én Anitát elnézem szerintem tökéletesek a paraméterek nagyon szép és csinos kishölgyKép
re4mélem jo idotok lesz a ballagáson

Krisz!

remélem minden rendbenment a vizsgán

már megint régen sétáltunk veletek csajok. tegnap néztem de senkivel nem találkoztam. de sajna ma is szerintem nem találkozunk mert vásárolni megyunk (etetőszék és egy két ruci esküvőre)

ja rakok fel egy két képet az uszizásról

Kép

Kép

na sziasztok Enci
renci

Era, Krisz!

azt elfelejtettem megkérdezni, hogy a szivacsos játszőszőnyeget ti hol vettétek?

Enci
renci

Sziasztok!

Mindenkinek köszi drukkokoat!

IGEN-IGEN sikerült az államvizsgám!!!!!!!
Olyan boldog vagyokKépKépKépKép, el sem hiszemKép

Este megyünk bankettreKép, holnap remélem talizunk már végreKép

Enci,
mi a plázában vettük, de sztem minden játékboltban van.

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka,

Szerinted érdemes cipőkért átmenni Váradra?
A bababoltban voltak kiscipők is?

Tervezek egy nagy bevásárlóutatKép
Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krissz,
gratulálok, tegnap pont elkerültük egymást, de ma is emlegettünk Nadinnal, remélem, ez is közrejátszott a sikerbenKépKépKépKép
Dorka csajt már időtlen idők óta nem is láttukKép remélem, holnap már csak tudunk együtt sétálni.

Abban a boltban, ahol a rucikat vettük, ott nincsenek cipők, de szerintem biztosan találtok máshol, ha mentek.

Enci,
Imike most, mint Flóra nemrég hajnalban kel, dünnyög, és nagyon sírogat mostanában. Ugye, el fog múlni, bíztass egy kicsitKépKépKép

Imikét nem vittük a lagziba, ami nagyon jó volt, a Park Hotelban. Sokat táncoltam, még most is fáj a lábam a magassarkútólKép
A fotók nagyon tetszenekKépKépKép

Ildikó,
sztem Anit nagyon csini csaj és biztosan jó a súly isKép
Jó volt a ballagás, nem akadtatok el a sárban? Anita az új ruhájában ment?

manóka

manóka
manóka

Manóka!

és jól birta a srác nélkületek? már én is szeretnék elmenni ketteseben Zsoltival vhova, csak nem tudom hogy el lenne anagyikkal este kel a cici nekiKép

nem probáltál Imociknak adni délután a tejpépből? én 5.5 hosan kezdtem el adni Florának vacsira. beájult és reggeligmegse moccant.lehet hogy Imoci is szivesen fogadná már.lehet "uncsi"már a tejKépkel vmi ujdonság. nekünk a hozzátáplálás megoldotta a sirdogáloságot.nálunk ez volt aprobléma
egy probát megérKép remélem alakul vmerre a dolog.
de lehet hogy az a baja Iminek hogy már rég látottKép
annyira sürü a napom mostanában.kár hogy sose találkozunk. amikor sétálok szinte mindig felnézek hozzátok, hogynem vagytok kint véletlenül az erkélyen

Krisz!
Nagy nagy gratula!!!!!!!!!

sziasztok Enci

még ezután kezdek tanulni.KépKépKép
renci

Sziasztok!

Hajnalig banketten voltunk, olyan jó volt, annyit táncoltam, de most olyan fáradt vagyok egész nap. Biztos van valami melegfront is mert Dorka is nyügi.

Már megint nem bírtunk lemenni sétálni, mert most keltünkKép
Bár egy kicsit össze kéne szednem magam és lemmeni.

Végre elraktam a tételeimet, bár tervezek egy rituális jegyzetégetéstKép

Dorka mindjárt kimászik a székébőlKép, megyek összeszedniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz
Én is gondolkodom hogy el kéne égetni utána a jegyzeteket, de inkább eladományozom majd egy másodéves szerencsés embernek. De lehet megtartom, emlékbe..... De nekem még a jövő zenéje lesz. Kép

Enci
Neked is egyszer vége lesz a tanulásnak. De arra kíváncsi leszek hogy államvizsgázol le egy 1,5 éves örökmozgó Flóra mellett. Nekem ez az 1 éves kis büdös is néha kiakasztó.... inkább állandóan.... Kép

Na megyek ezer dolog van még ma....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok,

Krissz, KépKépKépKép ügyes csaj vagy mégegyszer!

Enci,
templom után hazajöttünk, aztán fürdettem, altattam, utána mentünk el a vacsorára, majd 1 után jöttünk haza a gyermeki hívó szóra.

Levágtuk a fiú haját, vagyis Kati.
Ilyen volt ma reggel

Kép

Ilyen lett a fiú

Kép

Menjünk ma délután az erdőre?

manóka

manóka
manóka

Ja, és a hadművelet

Kép
Kép

manóka
manóka

Sziasztok!

Mi most jöttünk fel nemrég, Dorkának kicsit átalakult a napirendje.

Imikének milyen klassz a haja, igaz most azért férfiasabb lettKépKép, nyárra azért így parktikusabb.
Úgy látom nagyon jól viselte a macerát.
Eltetted a haját?

Nadine,
inkább nem tartom meg emlékbe, vannak jobb emlékeim isKép szívfájdalom nélkül megszabadulok a papírhalomtól, legalább felszabadul egy pár polcKép mondjuk a gépen megvan a nagyja, lehet kiíratom cd-re. Jó lesz a barátnőmnek jövőre.

Enci,
nálunk is, hogy Dorka simán átalussza az éjszakát, 8-kor letesszük és mehetünk bárhová reggelig. Nálunk is kezdődik az esküvőszezon, úgy fogjuk megoldani mint Manókáék, csak remélem nem kell hazajönni hajnalbanKép

Úúúgy szeretnék már nyaralni menni, tavaly is elmaradt, most olyan jó lenne, de a kedvesemnek annyi munkája van Kép, nemtom hogy fog összejönni.

Többiek ti mentek nyaralni valahova?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hazajöttünk tegnap délután.
Nagyon, nagyon jól éreztük magunkat, majd teszek fel képeket!

Krisz!
Gratulálok!!!!!Végre végeKép

Megyünk ma sétálni valamerre?
Hűvös helyre kellene menni, Botanikus kert, vagy a Békás tó.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
ManókaKép
Dögös a kissrácKép
Mi ma utazunk remélem jóidő lesz a hétvégén mert holnap balagás majd csak vasárnap jövünk hazaKép
Mindenkinek jóhétvégét és reméljük hogy szép időnk leszKépKépKép
Mindenki vigyázzon magáraKép
Pusz Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Egy pár kép Tokajból.

Ott is volt szülinap:
Kép

Fincsi torta:

Kép

Egész nap ment a homokozás,

Kép

és a macskakergetésKép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
Anna egy tündérKépolyan jók a képekKép
Milyen volt a macis torta?
Ja és méltem.

Nadine,
holnapra nagy drukkk neked! és sok-sok kalappalKép

Dorka kicsit áttért éjszakai üzemmódra, azért rendes tőle, hogy megvárta a vizsgaidőszak végétKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Era,
a képek nagyon jók, elemében volt a csaj is, akár csak pénteken az erdőnKépKép

Találkozunk ma lent?
Mikorra tervezitek a sétát?
Imike alszik, addig én elkészülök, aztán mi megyünk majd le.

Krisz,
de gyeretek ti is, és ne csak egy fél órára!

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Mi is öltözünk és megyünk le.

Era

Era
Kép
era75

Szia Era!

Elhozták Anyukádék a bort?
Mikor menjek érte?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magam, hogy nagyon régen jártam felétek, de sajnos úgy éreztem, hgoy meghalni sincs időm.
Máj. 15-én sikeres államvizsgát tettem!!!!!!
Hát egy kicsit húzós volt két gyerek mellett, de vége lett!!!

Mindenkinek gratulálok akik már le vizsgáztak, és a kis szülinaposokank is!

Úgy megnóttetek már! Csak úgy csodálkoztam a kjépeken Mindenki nagyon aranyos!

Annyira boldog vagyok, most már csak egész nyáron csak a két gyerköccel kell foglalkoznom nem kell tanulni leülni!

Mind a két fiucskám jól van, bár Gergőnek szerintem a foga jön és egy kicsit nyűgösködik, de semmi vészes.
Nálunk minden rendben van, mindenki jól érzi magát főleg Máté mert mától elkezdődött a nyári szünet!!

Megpróbálok mostanában felétek jönni!

Sziasztok!

Krisztaa
krisztaa

Szia Krisztaa!

Nagy gartula az államvizsgádhoz!!!!
Azért milyen ügyesek vagyunk, mindannyiunknak összejött a suli, a törpék mellettKép

Most hogy időmilliomos lettél jöhetsz gyakrabbanKép

Krisz

Krisz
krisszie

Megint énKép

Plíííz! Tudnátok nekem kölcsönözni egy DM kuponos füzetet(telit) vagy 6 lufit?
Fogok annyit vásárolni, hogy visszaadomKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisztaa!
Gratulálok az államvizsgához!!!
Most már gyere gyakran, és írjál jó sokat magatokrólKép

Krisz!
A borral viszem a 6 lufit, mert lassan lejár az akció, gyorsan vásárolni kellKép
Ja, és a torta puncsos volt, de nekem egy kicsit édes(de azért nem romlott ám ránkKépKép )

Délután ki jön sétálni?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKép
Kicsit régen irtam már de nem voltunk itthol a hétvégén oda voltunk balagáson nagyon jóvolt szép idő volt és nem eset az eső hál istenekKép
Vasárnap jöttünk haza azóta meg annyi dolgom volt.
Képzeljétek hétfőn elment a gyerek bölcsibe csak egy kicsit köhögve jött haza,Kedden meg ugy szoltak ide hogy gyorsan menyek érte mert 38,8 fokos láza van délután elvitem az orvoshoz és tüszőmandula gyuladása van na ez szép azóta minden este lázas remélem ma már nem lesz az most elvan olyan jól játszik ,mért ne most amikor megint balagásra megyünk Szombaton.Na enyi történt velünk eddig .Kép
KrisztaaKép
Gratula neked ügyi vagy és örülök hogy jólvanak a gyerköcökKépKép

Na enyi bocsi ha hosszú voltam de kitudja mikor tudok jönni megintKépKép
IldikóKép
ildikó_4

sziasztok!

Kriszta!

gratula a vizsgához ügyi vagy.
A gyerkőcökröl rakjál már fel képet én még nemis láttam a fiukatKép

képzeljétek ma Flora négykézlábra állt. olyan kis drága volt ahogy felemelte a kis popoját .de azért a térde nem állmég derékszögbe de már acsipőjét teljesen felemelte és olyan drága volt ahogy nézett maga alá.

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok!

Era, Enci, Krisz
Kültem Kép-t!

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: