Új privát üzeneted érkezett!

Kép Meli ezt neked! ;-) ma volt itt 1 napi lapban...-jot nevettem rajta!Itt hamarosan betiltjàk a viselèsèt,mert ugye itt azèrt vannak pàran akik muszlimok!
Vendég

Azèrt mi otthon mèg felvehetjük! :wink: :lol:

Lyly meg beszolt a fatörzsel ,jol èrtem?!? :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Egyèbkènt jo lyly ,hogy vègre irsz ,akkor ez a repülés közös tulajdonsàg! :wink: Mindig is imàdtam föleg a felszàlàst! :)

Leda ,de jo ,hogy vagy vègre te is!Minden rendben? Költöztök?Gratulàlok a kislànyhoz! ;-)

Jo èjt mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Hasli

Lyly tényleg beszólt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Akkor marad a csador. Jut eszembe, még nem is voltunk ott, hogy hogy már benne vagyunk a lapokban? :shock: :lol: :lol: :lol:

Lyly

Korfun mi is jártunk már, és nagyon szép hely. Sőt az egész szigetet körbe jártuk vizen és szárazon is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Betti, akkor jó, dolgozzatok keveset, de eredményesen és jó pihenést a tengerparton, szép idő lesz, az előrejelzés szerint.

Leda, nagyon örülök Nektek, hiányzol ám, jó lenne, ha kicsit gyakrabban írnál!!Én is szeretném tudni, milyen nevet választottatok, gratulálok a lánykához!!!

Szinti,Melcsike, lehet, ohgy kivették a lehetőségek közül az általatok váalsztott jelet a vonalzórnál, de általában minden oldalon szerkeszthető a meglévő vonalzó, válasszatok másikat!

Olyan baromságot álmodtam, már jó volt felébredni!Az volt, hogy a melóhelyen kaptunk egy ellenőrzést a központból és behívattak hármónkat, hogy elfogadhatatlan a külsőnk.Hogy be kell festeni a hajunkat pirosra és rövidre kell vágatni!Na mondom, azt már nem!Akkor kirúgnak!Hja, kérem, csak nyugodtan, de írják bele a felmondásba, hogy azért mert, nem piros a hajam!Mire Ők:azt nem írják bele!Mire én:akkor nem írom alá..és ez ment a végtelenségig....Kezd elmenni az eszem, most honnan szed a tudatalattim ilyet???????? :shock:

Szép napot Nektek!

KépKépKép
tünci28

Lányok köszönöm a szavaitokat,jól esett!

Tünci te csúcs miket tudsz álmodni :lol:

Hasli kedves vagy hogy gondoltál rám :) Én is imádom a csokit,nyamm :lol:

Melcsi pusszantás :lol: :lol:

Szintus köszi most már minden rendben lesz és mehet a babaproject :D

Lyly most már neve is van az angyalkámnak és tudom együtt játszik a ti kis angyalkátokkal :( Neked is és nekem is remélem hamar lesz egy kis baba aki megnyugtatja lelkünk :wink:

Betti jó pihit :D

Leda gratulálok a pici lányhoz :lol:

Zaha 8) :D

Kép
anyci

Tünci

Ne is hagyd magad! :lol: Végül is akkor nem született megállapodás reggelig ezek szerint. Jókat álmodsz te is. Már tényleg rád fér a szabadság. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Visszaszereztem a napocskákat a vonalzóimra! :D

Kép

Kép
melcsike70

Jó reggelt!

Na tegnap már csak olvasó üzemmódban léteztem este.

A férjem talált a telefonjában képeket még Zalánkáról, el is felejtette, hogy készített. Olyan megrázó volt megint, más képeken látni, mert ezeken olyan, ahogy én láttam őt, kis gyönyörűség. Az én telefonommal készült képek nem adták vissza ilyen hűen, milyen szép kisbaba volt. De nagyon jó is volt látni. :cry:

Bende, csak azért gondoltam, mert ezek a nyelvtörők arra engedtek következtetni. De ezek szerint tévesen…megírod, mit csinálsz?
Rétes jöhet! :wink:

Kisanya, azt a pszichós csoport-találkozót Te celebrálod?

Lily, mi az a Leyden-szindróma?
3 éves korig szoptattál, apám, Te egy ősanya vagy! :shock:
Pályakezdő munkásasszony, ezen betojtam. :lol:
Hallod, repülési élményeid :shock:

Anyci, én is örülök, amennyire lehet a genetikai híreknek.
Babaprojekthez pedig nagyon drukkolok!!!
A csokit én is táblaszámra bírom zabálni, meg úgy általában az édességet, betegesen. :?

Tünci, és milyen az illata?
Hát, sok a meló, na de azt már megszoktam. Inkább az a gond, hogy ha hazamegyek, estig Vincével próbálok foglalkozni, meg a házzal ugye, mire őt leteszem, megérkezik férjem, aki szintén igényli, hogy azért kicsit dumáljunk, így mire odajutok, hogy le tudnék ülni a géphez, inkább zuhanyzok, és szunya.
Szabi, hurrá! Mit tervezel?
Kórházi hírek…no comment.
És az álmod :shock: :)

Melcsike, akkor ha jól értem, MARCIRA gázok az új kollégáid? :lol: :lol:

Szia Szintike, hogy vagy? Megvan már az a hülye könyv? Voltál dokinál?

Hasli, babák :( az ikrek voltak betegek?
Én kicsit félek a repüléstől, főleg a le- és felszállástól…
Még privizünk, jó?
Annyira állat ez a smink, és tökszép ez a csaj! Na hozzad csak léci a kis kofferodat a talira! :wink:

Leda, gratulálok a kislányhoz! Névre én is kíváncsi vagyok!
Ha még nincs, akkor szívesen adunk ötleteket, igaz csajok? :wink:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsi, hurrá!!!

Legyen szép napotok.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Melcsike,
Lyly"beszólt", de csak kedvesen :lol:
A csadoros képünket egyelőre csak egy svájci lapba merték betenni... :wink: Most mérik a hatását, Hasli, lécci tájékoztass minket, ha országos felháborodást és csodálkozást indítottunk! 8)

Tüncike,
ojjé a piros haj! Ha már az üzlet színe is ilyen, akkor igazuk volt, nem???? :shock: :lol: Mindent a vállalatért! (és a nyereségért).

Melcsike,
ugye milyen gyönyörű az a sziget? Paleokastritsán is voltatok? Az a finom , forró homok, a ragyogó kék tenger... úgy visszamennék! Mondta a párom, hogy egy korábbi életemben (ha volt), biztos a görög tájakon éltem, mert nagyon-nagyon tudom szeretni azokat a szép tájakat, embereket. A magyar vendéglátás hozzájuk képest már a fasorban sincs...

Kép

Kép

Kép
lyly

Leda, Cecíilia?
Na jó, leléptem.
Pussz

Zaha

Kép
Kép
zaha

Lily, nem ér tengerparti tájakat lefestegetni munkaidőben!
Na tényleg elpatázok.
De tényleg.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Neked is beindult a meló ezerrel akkor. A képeknek gondolom örültetek, hogy véletlen rábukkantatok. Még több emlék Zalánkáról. 8) Mennyi idős volt amikor a legkésőbbi képek készültek róla?

Kép

Kép
melcsike70

Lyly

Ugye ott van a kékszem barlang vagy mi ahova motorcsónakkal vittek be, meg a Odüsszeus kővé vált hajója. Meg egy jó drága szálloda, ahol kajáltunk! :?

Sidari nem volt szimpi a sok homok ellepte a várost és iszonyúan fújt a szél. A Sissy kastélyban voltunk az szép volt és érdekes, meg voltunk koumkout likőrt inni tudod a törpenarancs. Lehet hogy nem jól irtam sőt biztos. :oops: Mi Benicesben voltunk amúgy a Sissy kastély onnan 3 km kb. De már régen volt homályosak az emlékek, 2000-ben voltunk még csak ketten. Az volt az első repülésünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melcsike70 2009.06.25 07:36-kor.

Kép

Kép
melcsike70

Remélem később tudok jönni, de most lépek...

Mai gondolatébresztő:

Áruljátok el mi a fenéért akarunk a találkozón külsőleg tetszeni egymásnak és csadorba burkolozni, mikor itt majdnem pőrére vetkőztünk??????

(mellesleg tegnap én is túrtam egy karfiolleplező kendőt ) :D
bende

Bende

Szerintem konkrétan egyikünket sem zavar, én már megszoktam magam, és nem szoktam bújkálni és valószinű most sem fogok, mert Lyly azt irta nincs olyan vastag fa hogy eltakarjon. :oops: :lol: De a csador az jóóóóóóóóóó! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Na készül a reggelim.

Elképzelhető, hogy a következő privik jönnek mennek a tali után?

Látod X- nek milyen vastag a combja? Nem is válaszolok neki többet semmire!

vagy,

Nahát, hogy Y- mióta nem mosott hajat, többet még a hozzászólásait sem olvasom el!

esetleg

Borzsztó, hogy Z, mennyire igénytelen és hogy lógnak a mellei, nem is értem, hogy mer mindenap írni. ( rosszindulatúan- biztosan a mellbimbóival gépel...) :shock:
bende

Melcsike!

Neked már akartam írni privit, de most megírom ide. feltéve ha megígéred, hogy nem fogsz rajta pityeregni....hm?
bende

Lyly

Az a finom forró homok :? Még soha sehol nem éreztem olyant. Nagyképűen le a szandál homokban futok mezítláb a tengerig. Ja aztán alig győztem futni a dekajárathoz, nehogy leégjen a talpam. :oops: :oops: Az valami hihetetlen forró volt. Még azóta sem éreztem sehol olyant. Komolyan. :shock:

Kép

Kép
melcsike70

Bende

A melbimbóival gépel!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Ird meg igérem nem árulom el ha sirok. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike Drága!

Múltkoriban azon gondolkoztam, hogy talán semmi sincs véletlenül, és a barátotok, azt mondta nagyon nagy szüksége van Rád.

Ekkor jutott eszembe, hogy Bogikát elvesztetted, de most kaptál 3 kisfiút, akiknek nagyon sokat segítesz. Bogika elvesztett Téged, de most fenn valaki újra nagyon szorosan fogja újra a kezét és együtt néznek Benneteket.

Pusz, pityereghetsz, én is azt tettem mikor elképzeltem.
bende

Tudod én már beszélgettem erről Bogikával, és mondtam neki, szóljon az A.........nak hogy Ő az én kicsi Babám. Szerintem biztos a szárnyai alá veszi Őt. :cry:

Ma lesz 3 órakor a temetés. Csupa fehér virágokból csináltattam a koszorút!

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem Bogikának szólnia sem kellett. Biztosan tudta Ő is.
bende

Kép

Kép

Kép
melcsike70

Meglátogatta őket egy motoros baráti társaság? Mintha egyszer ezt mondta volna polgármester.
bende

Igen a Szigetközi Sasok motoros klub.

Kép

Kép
melcsike70

Arany szivük. Jó látni, hogy tudnak mosolyogni a gyerekek. Sajnos még biztosan nem fogták fel, hogy mi történt. Kicsit, olyan lehet Nekik, mintha Anya elutazott volna.
A motorosoktól pedig nagyon szép dolog volt. Sokszor hallottam már, hogy gyakran segítenek bajbajutott családokon. Volt akinek ingyen kibővítették a házát és heteken keresztül falaztak és dolgoztak. Nagyon megvetik az, olyan motorosokat, akik felelőtlenségükkel tragédiákat okoznak.
Mégis egyre többször megtörténik a baj.
bende

Ugye mennyire látni rajtuk, hogy Ők ezt az egészet még nem is értik!

Kép

Kép
melcsike70

Mondtam az Attilának majd lehet hetek is el telnek mire érezni fognak valami visszafordithatatlan hiányérzetet. Ő azt mondta, talán a temetés után lehet majd jobban felfogják, hogy már örökre elment Anya!

Kép

Kép
melcsike70

Jó lenne, ha nemcsak most kapnának segítséget, hanem később is, mikor már nem ,,szenzáció,, a támogatás.

Ha én vállalkozó lennék, valamilyen bolttal, biztosan adnék engedményt, vagy pl. ha cipőboltom lenne, akkor azt mondanám, hogy évente mindegyik fiú választhat magának 3 pár cipőt. Azt hiszem ez lesz később a nagy segítség, meg a gyerekfelügyelet, betegápolás, hogy néha az Apuka is szuszanhasson egyet.
bende

Én azt hiszem csak most segitségek ezek. Nem tudok róla hogy valaki hosszabb távú segitséget ajánlott volna fel. Pedig a lakásukon is elég komoly kölcsön van. 10milliós

Kép

Kép
melcsike70

Szerintem a fiúk életében különböző lesz az a pillanat, amikor felfogják mi történt. Lehet, hogy csak egy vérvétel, egy szuri, egy betegség, mikor nem bújhat Anya ölébe, vagy egy matek ötös, amivel nem lesz kinek dicskedni, esetleg egy szülinap, mikor nincs Anya sütötte torta.
És ez a szörnyű!!!!!!
bende

Véleményem szerint a fiúk most kamerákat látnak, fényképezőgépeket. Ajándékokat hoznak ismeretlen emberek,de mindennap történik valami új, izgalmas velük. Talán nyár vége felé már lecsendesedik minden. Aztán újra, ovi, iskola és a hétköznapok szürkesége- akkor fog hiányozni nagyon az Anyukájuk.

Amerikában vannak esetek, mikor, a családi tragédiára, betegségekre való tekintettel elengedi a lakás/ház vásárlási kölcsönt. Gondolom a mi ki sországunkban ez sohase fog megtörténni. :(
bende

Bende

Még nem nagyon hallottam ilyesmit, hogy egy tragédia után nálunk valamelyik bank meghatódott volna. Pedig sok ilyesmiről hallottunk már.

Kép

Kép
melcsike70

A Simor András havi fizetése a Nemzeti Banknál 10 millió Ft+ ehhez jönnek még egyéb mellékállások Lásd Pl. Zeneakadémia 1 millió Ft- ehhez még nem számoltam a befektetéseinek a kamatait és a cégéinek bevételeit.

Gondolom nem döntené nyomorba egy ilyen jellegű gesztus. Egy családapának, pedig hosszú évekre levenne egy mázsást súlyt a válláról. Jelzem csak egy súlyt. Nyomja és nyomasztja Őt még ezer.
bende

Mellesleg, ha a gázoló Apucikája ilyen lovat bírt adni, apróagyú, szűk látókörű, nagyzoló és felelőtlen kicsi fiacskájának fokhagymagerezdnyi segge alá, akkor gondolom Neki sem jelentene gondot kikihögni egy ilyen hitelt. :evil:
bende

Itt a rendőrségi csaj, aki a múltkor kínozta a gyermeket, kint ül a folyosón a pénztár előtt.
Megüssem? Vagyok olyan passzban amúgy is.

Az előbb kiszaladt belőlem a főnök állat. Szegény fiatal kolléganőm elkuszkurált valami adatot, ami kapcsán nyilatkozatok csúsztak el, mai határidővel...na én berontottam ordítani, de mostmár lenyugodtam, kerssük a megoldást.
Meg már kicsit rosszul is érzem magam, soha nem szoktam főnököt játszani, csak már kicsit sok van rajtam, elszakadt a cérna.

Betti
Kép
betti0412

Hát, lányok, szűk kis hazánkban a bankok inkább még egy kicsit kinyújtják a kezüket a "zsákmányért", minthogy felajánljanak valamit.
Most olvastam, hogy a PSZÁF vezért is menesztik, túl elnéző volt a bankokkal, azért is van ez a nagy lihegés, mert sok a a kihelyezett hitel... Miért is csak most megy az ilyen? És miért is nincs anyagi felelősség??? Akkora fizetésért...

Ez nagyon kedves ezektől a motorosoktól. Osztom Bende véleményét, miért is nincs ott a gázoló családja, és nyújt legalább anyagi segélyt ennek a családnak????

Zaha,
a Leyden-szindrómánál a sok-sok véralvadási faktor közül 1-2 (most pontosan nem tudom melyik) hibás, rosszul működik, és ez okozhatta a placenta-infarktusomat. Sima vérvételnél nem derül ki, mert ott csak 2-3 faktort néznek, spec. vizsgálat van rá a János Kórházban, és sajnos, nem ingyenes. Nekem most jól elcseszték, mert már 3 hónapja levették a vért, most visszajött Pestről, hogy kevés volt a minta, nincs értékelhető eredmény. Mindezt egy központi vérellátóban vették le, ahol naponta fordulnak meg kismamák is... :shock: :shock:
Ja,ja, pályakezdő munkásasszony, annak érzem magam... :D

Melcsike,
a Louis Grand Hotelben lehetettek, Glyfadán, nem? Ilyen taraszos, és bungalók is vannak a parton, meg főépület...
Mi is Benitsesben laktunk!!! És ittam kumkuat-likőrt én is!!!! A kastély lábánál volt egy kis bolt, ott vettünk is.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok lànyok!

Rohanok ma mindennel,este mèg vacsi vendègek ès vagy 30 cukkini viràgot kell töltögetnem meg kisütni.... :x

Nagyon jo emberek lehetnek a mororosok akik ott voltak! :( Talàn sikerül valamit szervezkednem amivel segithetek ,de mèg semmi sem biztos! :roll:

Tiszta kàosz van itt ès reggel 7:25-kor màr indulok is 8) :shock: Rohan az idö!

Pusz mindenkinek!

Probàlok mèg 1-2 hsz-re reagàlni! :D
Vendég

KEDVES BRIGITTA!!!

HA KIVÀNCSI VAGY A VELEM TÖRTÈNTEKRE AKKOR ESETLEG E-MAILBAN IS ÈRDEKLÖDHETTÈL VOLNA!!!EGYÈBKÈNT EZ A FORUM NEM INFORMÀCIOS OLDAL AZ "ÈRINTETLENEKNEK"!!!TALÀN VAN VALAMI OKOM ARRA ,HOGY NE TRAKTÀLJAM NÖVÈREMET BIZONYOS PROBLÉMÀIMMAL!MIVEL BARÀTNÖJE VAGY TALÀN IGY TE IS TUDHATNÀD AZ OKÀT NEMDE!?!?JO LENNE,HA TISZTELETBEN TARTANÀD ENNEK AZ OLDALNAK A LÈNYEGÈT ÈS NEM A ROKONAIM INFORMÀLÀSÀRA HASZNÀLNÀD,TALÀN NEKEM IS LEHETNEK TITKAIM....!!! :roll: JA ÈS SZERINTEM TÖLEM IS KÈRDEZHETTED VOLNA MAILBEN ,NEM IGAZ???

KRISZTA
Vendég

Ki az a Brigitta? :shock:
jázmin20

Ja! Én is ezt akartam kérdezni. Azt hittem lemaradtam valamiről, de hiába olvastam vissza nem leltem Brigittát!
hettuli

Én is csak kamillázok az ki :?: :shock:

Kép
anyci

Egyébként meg kockára röhögtem magam rajtad Bende! Jól jött a rossz hangulatomhoz. Már kicsit jobb...

Nekem kérdésem ki nem szereti a rétest??? Mert akkor én azt vállalom be. Jöhet a sok mazsi is!!! A talajtorna nagyon kiveszi ám az emberből az energiát! Fürödni én úgysem fürödhetek ugyebár... (Affene erre most döbbentem rá!!!) Csadoros találkozó lesz??? Még jó, hogy szóltok! Elő is kaparom a kendőcskéimet. Szerintem kezdjük úgy, hogy én bikinire vetkezem és akinek nem annyira karfiolos bármije, mint az én hasam, annak begyűjtöm a lepleit. (Aztán magamra tekerem.) Erősen gondolkodom azon, hogy előzetesen belopózom a strandra és körbe karózom a legvastagabb törzsű fát, kijelölve ezzel a területünket.

Mekkora béna vagyok. Itt tikkadozok a gép előtt hússzúgatya, hosszúujjú pólóban és csodálkozom, hogy csavarni lehet belőle a vizet. :shock: Pedig nem kellene házi szaunáznom, mert hétfőn találkoztam egy mérleggel és 62 kg vagyok. Nem tudom ezt hogyan csinálom, de 61 volt a kezdő súlyom. Minden ruhám rámjön, csak hasban gáz, hogy kilóg a lötyi pocim.

Megyek átöltözöm...
hettuli

Sziasztok!

BRIGITTA

Nem ismerlek Brigittta de azt ki tudom olvasni Kriszta szavaiból, hogy te valami jó rossz akaró vagy. Esetleg keverőgép. Légyszives tartsd tiszteletben Kriszta kérését! Van elég baja neki, nem még itt valaki a háta mögött dolgozzon. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Én üzenem a világnak, hogy szeretem.

Betti
Kép
betti0412

Betti!

A világ üzeni Neked, hogy szeret!!!!

Brigitta Kedves, legyen szíves mondjon le! Ennek az oldalnak az olvasásáról és az információk begyűjtögetéséről.

Leda!
Gratula a pici lánykához!

Anyci!
Az Emese gyönyörű név. Bárcsak ne lenne odafenn ennyi angyalkánk.

Hettuli!

Mi volt annyira vicces????? :?:
bende

Bende köszi és sajnos így van :(

Nem tudom ki ez a Brigitta de pukkanjon meg,amihez nem ért ne szóljon bele :evil:

BettiA VILÁG IS SZERET TÉGED!!! :lol:

Kép
anyci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?