Sziasztok!
Bocsánat, kicsit elmaradtam...
Amy!
Én is meghallgattam ám Vendit!
Nagyon kis cukor!
Lyndee!
Arni meg milyen vigyori!!
Kinga!
Nálunk automatikusan bekapcsolt a fűtés.
El sem hittem!
Viszont rám nagyon rossz hatással volt (van) a hidegfront. Tegnap meg ma jobban vagyok már, de előre félek a hétvégétől, megint esőt meg rossz időt mondanak...
Szóval eléggé felment a vérnyomásom, vizesedek , az átlag vérnyomim 140 körül van... de volt már 150 is egy-egy mérésnél. Elküldtek ekgra, meg nyaki uhra. Ekg jó lett, nyaki uhra még nem kaptam időpontot
(azt tudni kell, hogy már régebben is voltam ilyen vizsgálaton és egy kis elzáródást találtak az egyik nyaki eremben, csak azért nem kaptam gyógyszert mert a babára gyúrtunk. Most azért nem mert babár várok, gondolom a később meg a szoptatás lesz az indok
) jó, ez nem zavar, csak feleslegesnek tartom a vizsgálatot, mindegy azért kérek időpontot, ha visszajön a doki a szabadságról... Szülésznőm szerint a hidegfront felviszi a vérnyomást, úgyhogy ne aggódjak, igyam a málnalevél teát, az jó tesz egy kicsit a vizesedésnek is. Vizeletem negatív, úgyhogy toxémia kizárva szerencsére, én a miatt aggódtam.
Viszont tegnap voltam az első nst-n. Szívhangot lent találtuk meg, úgyhogy valószínűleg befordult a babim, már fejfekvésű lehet, aminek nagggyon örülök. Persze még nem tuti, majd jövő héten megyek uhra, akkor derül ki biztosra. Görbém jó lett, sokat mocizott bébim, fájások még egyáltalán nincsenek!
Kórházi cuccos összerámolva, egyedül a szoptatós melltartót nem mertem megvenni, azt talán majd szülés után...nem tudom mekkorára nő meg a mellem...
Csucsu!
meg mindenkinek köszönöm a dicséreteket, azért én látom magamon a hízást, főleg a fejem zavar, oda is sokat híztam (16 kilónál tartok
, de védőnő szerint sok a víz rajtam) remélem le tudom majd adni. Azon leszek, sok saláta, gyümik ilyesmi lesz az étrendem.