Reggelt4
Rékababa, nagyonnagyon szorítok nektek ma, sokat gondolok rátok, remélem, hamar megtudjuk a híreket!
Nagyon jók a képek!
Gyönyörű volt a ruhád is, hát, az az uszály-és virág kompozíció...
Aranyosak voltatok. Mikor is történt a nagy esemény?
Majd én is teszek képeket. Dius, te meg feldobtad a labdát, aztán kép nélkül maradunk?
(Jó, tudom, h nem érsz rá.
) De azért várjuk nagyon az esküvői fotókat.
Ani, nagyon klassz lett az udvarotok, ügyesek vagytok! KOnyhaszétverés még szép mutatvány lesz.... Eliza, arany szíve, zseniális ez a kép!
Tényleg az ember megéhezik, ha látja. Egyre jobban hasonlít rád a kiscsajod! (Na, nem a kajázás miatt gondolom!! )
Nagyon szép kis nőci.
Tuntun, ügyes leszel azzal a 13-mal biztosan!
Eriknek az antibigyótól is lehet kevesebb étvágya, remélem, mostmár a gyógyulás útjára lépett! Biztosan vannak fájdalmai egyébként.
Dadomi, jaaajjj, szegény Domi!! Hannának is volt szájfertőzése, pont, mikor tavaly Kiskunmajsán voltunk, haza is kellett előbb jönni, dokinéni szerint ott szedte össze, nagyon magas láza volt napokig, borzalmas volt. Utána Ármin is elkapta, de jóval enyhébben jött ki rajta, és csak 1 hólyag volt a szájában. Jobbulást nektek is!
Babriella, Kismarciról UH-képek nincsenek?
Dadomi, nekem anno mondta Varga, hogy nem nagyon érdemes a 32. hét után 4 D-sre menni, pontosabban: mozizni, mert akkor már nagy a baba és kevés a magzatvíz, nem biztos, hogy jó képeket lehet csinálni. Mi a 31. héten mentünk utoljára Hannával, Árminnal csak egyszer voltunk, a 24. héten.
Babriella, szerintem szülj az ügyeletesnél...
Szerintem nem fogsz rosszul járni. Szerintem is sztárdoki Varga, ahogy te is írtad, a szó nem pejoratív értelmében; ezt sztem épp a szaktudásának és az emberségének köszönheti. Sajnos tényleg rengetegen vannak nála, én mindig attól féltem, hogy ez a munkája rovására megy, de eddig ezt én nem tapasztaltam nála. Rám is emlékszik (a nevemre is), sőt, arra is emlékszik, hogy a felesége tanított engem középiskolában
, emlékszik Andrisra, a terhességemre (főleg Hannával), a szüléseimre. Ezek nálam sokat számítanak, úgyhogy maximálisan meg vagyok vele elégedve, kopkopkopp.
De azt is hallottam, már 2 évvel ezelőtt is, hogy nem vállalt el kismamákat. Aztán nem tudom, mi alapján válogat.