Sziasztok!
Vivi,
Isten hozott Titeket itthon!!!
Orulok,hogy jo elmeny volt a szules,gyors is es ott volt a ferjed!
Hu a varras volt nekem is a legsz.rabb
HOgy van Enci??Remelem mar o is jol es egyutt tudtok lenni!
Sok tejecsket es jo egeszseget Nektek!!!ha tudsz gyere meselni es hozz kepeket!!!!
Marietta,
Florad gyonyoru,es hihetetlen,hogy menniyre Rad hasonlit!
Julius 9en pedig egyutt unnepelnek Attimmal:)))))))))En mar nagyon agyalok az ajandekon,tortan (azt hiszem mar kitalaltam,hoyg milyen lesz,en fogom csinalni:))
Marietta,Pinkine,
Labba kapaszkodos-siros tortenet ismeros:)Elmulik!!!Tenyleg!!!
De azelott en sem hittem volna:)
Nalunk most az a legujabb (jo,hoyg most beszeltunk az alvasrol)...hogy Attilanak atalakitottuk az agyat heverove.
Hat most,hogy siman ki tud jonni az agybol,nem olyan egyszeru az alvas.Majd kifejtem az egeszet,furfangos az ur.
Nandorka,
kesz vagyok Dorotol!!!Halali lehet,ahogy kismamat jatszik!!!HOnnan szed ilyeneket???Es csucs!!Draga!
Nagyon tunderi a ponis kisasszony!!Es milyen jo tesoja van,irto jolelku kissrac lehet a fiad!
Vizsgan tulvagy mar?
Esztora,
orulok,hogy jot tett a 2 honap szunet,es minden oke most mar!
Kerunk kepet Nyunyirol,reg lattuk!!!!!!!Kerti party,de joooooooo!Orulok,hogy meggyogyult Nyunyi!
Szeri?????
Ragota,
vizsga?Mikor lesz?Vag ymar tul vagy rajta?
Kismamiktol pocakfotokat kerunk!!!!!!
Pinkine,
orulok,hogy megoldodott a furdetes es el tudtok menni az eskuvore!!!
Sajnalom,hogy romokban vagy,remelem hamar helyrejossz
Petid eeeeeedes,ahogy alszik!!!!!!!!!!!
Kepzeljetek a kertunkben (a haznal) van 2 iszonyat nagy cseresznyefa,de akkora
Persze eddig is tudtuk(jooo sok fank van,meg volt is,csak sokat ki kellett vagni...
),csak most valt erdekesse,hoyg erik a cseresznye:)Csak azt sajnalom,hogy a nagyresze es a legpirosabbak ott vannak,ahol keptelenseg elerni.Vekonyak az agak kb 5 meter magassagtol es onnan tovabb nem lehet maszni.
Majd szerzunk valami 10 meteres letrat
Irto sokat leszedtunk valamelyik nap es persze Attila a farol evest elvezi,itthon nem nagyon eszik belole
Ugy imad a kertben lenni,hoyg az nem igaz,anniyra de anniyra varjuk mar,hogy ott legyunk.
Csak meg irto sok a melo ott,sokat vagyunk kint,rendezkedunk,dolgozunk,meg iszonyat sok beszerezni-es inteznivalo van.Nem unatkozunk.
Kivalasztottuk a szineket a festeshez(nem volt egyszeru szules,de megvan),es 22korul kezdodik a burkolas is(remelem megjon addig minden burkolat-iszonyat link mindenki,igerget,halogat,kivagyok ettol
).
Most glettelnek a festok ezerrel,aztan festenek.
Szinte semmink nem lesz mire bekoltozunk(butorra ertem),de nem is erdekel.Csak ott legyunk,egyutt.
Meg nem adtam fel,hogy Atti szulinapjan mar ott leszunk,de azert nem elem bele magam.
Konyha meg biztosan nem lesz kesz addigra,de majd campingezunk addig,nem erdekel
Mult hetvegen csinaltam egy tortat Atti egyik kis unokatesojanak:)Ezt:
Mostanaban sok tortat csinaltam,suru ez az idoszak szulinapokban.Es 2 het mulva ki kell talalnom egyet ismet,20.szulinapra
Mar torom a fejem milyen legyen
Na meg Atti tortaja,de azt mar kitalaltam,hogy milyen legyen.Remelem meg tudom csinalni,ugy,ahogy elkepzelem.
Hu van ket konyv,amit most olvastam (miket is olvasnek,mint hazzal-kerttel kapcsolatos konyveket
),nagyon ajanlom Nektek!
Nem tudomanyos,mert a csaladja eleterol szol,beleszove a hazepites tortenetet, a masikba pedig a kertjuk rendezeset.Iszonyat jo stilusa van (epitesz amugy a no),gyonyoru kepek vannak benne,jo otletek,kerthez,hazhoz.
Elegge at tudtam erezni kozben a gondjaikat
Az egesz eleg rusztikus hangulatu,aki imadja az ilyet,annak ajanlom jooo szivvel.
Vagy akar ajandekba.
Petrik Adrien: Asszony es haza avagy az en Toszkanam
Petrik Adrien:A masik kert
Na megyek,lassan indulunk ugyet intezni.Onkormanyzat es egyeb finomsagok jutnak mara....