Sziasztok!
Zsuzsi, üdv az új kis Földlakónak! Végül is név minek? Nem fontos dolgok ezek , PASIIIIK, hihi!
Pannikának próbáltál turmixot adni? Olivér mindig azt itta, gyümölcsösen natúr joghurttal.
Van egy könyvem az Ebadta kölyke sorozatból, a Nem eszik. Szivesen kölcsönadom , ha kéred.
Jó szórakozást a lánybúcsúhoz, te legöregebb csaj! Esküvő, de szép is az, jó lenne egyre elmenni....
Háááát, telik az idő (ezt most magamra értem
), hirtelen olyan fiatal lett mindenki ahová nézek..
Na jó, azért van pár öreg is...
Ruháddal mi újság? Szín, fazon, mikor lezs kész? Tetszik? Teszel fel képet?
Anita, mi lesz a kisfiatok neve? Vagy csak majd a végén derül ki?
Amúgy a Moira honnan jött anno?(nekem nagyon tetszett ám, olyan szép különleges és jól ment a Madai-hoz..)
Edina, nahát megérezted, hogy hiányoltunk!
Gratula Kaminak a mászáshoz, nagyon ügyes csaszika!
A Klinikával kapcsolatban nekem nem volt rossz érzésem, mert a Pulmonológia szépen fel van újjítva, 3 ágyas kórtermekkel (egy a ciguknak külön).
A széken éjszakázás nem tetszett, bár nem voltam álmos, dolgozik ilyenkor az adrenalin, de ezt te is tudod.
A pszichés része annál inkább megviselt, mert volt egy 9 hónapos baba, akit akkor hozott be a nagyapja, amikor mi mentünk és szombatig senki, de SENKI meg nem látogatta. Tovább nem tudom, mert eljöttünk.
Megszakadt a szívem, ahogy hívta az anyját a rácsos ágyban sírva...
A nővérkék lelkiismeretesen hurcolták, babusgatták, de nekik is ezer dolguk van. Milyen anya az ilyen, aki magára hagyja a kórházban a gyermekét.......
Zsebi, sajnos mi most nem megyünk a talira, mert tegnapelőtt Nelly belázasodott , antibogyót szed, Olivér is itthon maradt, mert hányt, fájt a hasa (bár ez a probléma már keddre megoldodótt..).
Mikor mentek a Wörthi-tóhoz? vettél végül bicikliülést Szabinak?
Évám, hogy sikerült a keresztelő? Mikor teszel fel képet?
Zita, nektek lesz keresztelő?
Megnéztem a képeket, éééééééééés vágyok a Balatonra.
Patrickó gyönyörű pucin is!A vízbe bevittétek?
Andikám, mit szólsz a holnapi hideghez? Mindig gondolok rátok, meg a jó kis medencétekre..
Lehet mi is élményezünk holnap, ha borús lesz az idő. Nelly még nem is volt.
A pesti Állatkert Dzsungel Meseparkjába (3-12 éves korig) van két belépőm, ha kéri valaki.
Képzeljétek, kaptunk Sziamiaút! Azt mondta a kasszás hölgy, hogy kérni kell és kitapogatják!
Krisztinaa, hol vagy? Befeküdtél már megfigyelésre? Minden rendben?!
Írj, ha tudsz! Tudjátok már a kicsi nemét?
Lányok, van egy Brendon kuponom 150 e Ft értékben korlátlan ideig levásárolható, átadnám valakinek jutányos áron!
Megyek csicsikálok kicsit, amíg alszanak a törpék!
Csókica