Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
csak egy infó fejlődéslélektanból:
... A 24 és a 32 hét között a magzati aktivitás lecsökken, de bizonyos tevékenységek gyakoribbá válnak, pl.: tüdő, mellkas mozgás. ...

Szóval no para. Ez normális.!!! :D

Átadós a laptetűm. :D :lol: :lol:
Aki kapja, marja!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Annmari
Ne maaaa :( Marha nagy oleles neked :cry: Doki mit mond? :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Csomee!
:D További drukkok+++++++!

Annmari!
Sajnálom! :cry:

Puszedli,Babaimádó!
Hajrá szurik!!!! :D

Majuska!
Drukk, hogy minden ok legyen+++++!

Hajnóca!
Én kérném a laptetőt!!! :D

Nekem ma megjött végre. Holnaptól indul a gonal.

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Sziasztok!

(((((((((((((((((Annmari és Bridget))))))))))))))))))))))))))))))))

Dezsi, nagyon sajnálom. Szerintem pihenj, szusszanj egyet, élvezd ki a nyarat, és novemberben újult erővel hajrá lombik..... no persze csak ha a langyos nyári éjszakáknak nem lesz meg előbb az eredménye :wink:

Minden akciózónak mennek a drukkok, kinek mihez kell éppen
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok, hihetetlen, hogy már itt tartotok! Jósló fájások, meg minden?! Nagyon drukkolok, hogy olyan gyönyörű élmény legyen a szülés Nektek is, mint nekem volt.

Zsófiékról van valami hír? Nagyon izgulok értük!

Kép
petne

Sziasztok!

Csomee: gratulálok a nagyon szép zebrádhoz!!! :-D

Puszi: akkor ma van a nagy nap!!!! :-D Hajrá!!!

Babim: nagyjából együtt fogtok haladni Puszival :-) de jó :-D

Májuska: drukkolok a kezdéshez nagyon!!!

Annmari: húú, sajnálom :cry:

Alle: Veled mizujs???

Bridget: sajnálom a teknőcöt :-( meg ezt a hercehurcát...drukkolok, hogy a lehető legjobban és leggyorsabban oldódjon meg...

Dezsi: ölelést küldök..és drukkokat a spontán bébihez :-) ha gondolod, segítünk elemezni az LH tesztjeidet :-) hőt is mérsz mellé?

Till: nekem is volt éhgyomri vérvétel, aztán cukros cucc, aztán 1 óra múlva, és még 1 óra múlva vérvétel.
Annyi gondom volt a cukros lötyivel, hogy iszonyúan marta a torkom :roll: de volt ott egy csaj, aki majdnem kidobta tőle a taccsot...

Estike: Te szedtél valamit a keményedéseidre? Én is jót mosolyogtam a tanácsaidon :-D és egyet is értek...én is így szoktam "túlélni", egész nap egyedül vagyok...
Az okos terheskönyvem azt írja, hogy 28.héttől 2 hetente kell dokihoz menni :roll: de gondolom ez dokitól is függ...

Katavirag: nekem Et+18-on 4,3 mm-es petezsák látszott :wink: szerintem nem lesz gond :-)

Petne: nálatok meg mindjárt itt a félév-forduló :-D

Kisbuta: én is a 32-33. hetet tudom, mint "határt", addigra kifejlődik a tüdeje, és onnantól igazából már csak hízik a baba :-)
Húú, az kemény lesz, ha Apa októbertől elmegy...Milyen időközönként fog hazajárni? Lesz segítséged, ugye?

Bumi: drukk a pénteki HSG-hez :-) utána spontánoztok vagy inszemeztek?

Csibe: szeptemberre csoportosítom a drukkjaimat Neked :-)

Rana: kitartás az Apa-távolléthez! Amúgy én is nagyon utálom, ha néha el kell utaznia...azt hiszem félek egyedül esténként :roll:

Skrisz: hogy telnek a napjaid otthon? Már minden készenáll Eszter fogadására? :-)

Nyulasz: Ti jól vagytok? Nyúlbogyók virgoncak?

Hajnoca: enyém baba meg pont 24. héttől mozog többet...vagy csak jobban figyelem? :lol:

Juhar: hajrá kezdés! :-)

Rólam: szerencsére keményedések ritkultak :-D majd teszek pocakfotót 8)

Szép estét Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bridget!
:( ((((())))

Juhar

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Terhesség tickers
juhar

Pocak 28.hét:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Helló!

((((((((((((Annamari))))))))))))))) Szívből sajnálom!!!

Rana: ha úgyis sokat leszel egyedül, akkor majd írj többet nekünk, okés????? Igyekszünk majd lefoglalni! :wink:

Szezso: nagyon édes a pocakod! És jó sokat nőtt, amióta nem láttuk!!!!!

Baba: hajrá!!!! :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Szezso, örülök hogy kevésbé keményedsz. Igen, nagyjából együtt, bár nekem még a 12.napon abba kell hagynom a fogit és jönnie kell emiatt egy vérzésnek. (Valahogy így mondta a dokim.)

babaimádó
Kép
babaimado

Annmari,basszus :cry: de mitől lehet ez?Annyira sajnálom :cry:

Májuska,remélem tudtok kezdeni!
Baba,Puszi,Juhar,hajrá kezdés
Alle,eltűntél...hírek?
Bridget,hát igen,egy hónapon nem múlik semmi...de kár,hogy át kell ez miatt szervezned az életed.
Dezsi,hajrá,apácskára fel! :wink: Lh teszteket már beszerezted?
Till,nekem is volt éhgyomri vérvétel, aztán cukros lötyi,majd 2 óra múlva újra csapolás.
Rana,ne butáskodj már.Ez sem kis csipp-csupp gond,egy hónapot apa nélkül,én is ki lennék bukva.Az ikreseken árulnak herqulest,de 140-ért.Szerintem nagyon sok érte.
Kisbuta,sajnálom,hogy sokat leszel egyedül.Segítség lesz a közelbe?
Szezsó :D
Köszi mindenkinek az érdeklődést,nyúlbogyók nagyon virgoncok,sokat mozognak,és tegnap Balázs csuklott :lol: Persze sokára jöttem rá,mi ez a finom rugdosás,és gyanúsan ütemes volt,elöször azt hittem az én szívverésem érzem,de nem volt összhangban,aztán jó 5 perc után jöttem rá,hogy csuklik.
Vendég

Nyulasz: de honnan tudod, hogy Balázs csuklott? :oops: Zsófiékról nem tudsz vmit?

Kép

Kép

*puszedli*

Csomee
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lola
Bármikor szülhetsz már :roll: :lol: :wink:

Till
Nekem levették az éhgyomri vc-t, kb. 15-20 perc múlva megvolt az eredmény, utána ittam meg a lötyit.
Elvileg, akinek az éhgyomri magas, nem lehet megcsinálni a terhelést.

Szezsó
Tüdő fejlődése igazából a 35. hét körül fejeződik be :wink:
Nagyon csini a pocid!
Én nagyobb dinnyét ettem meg :wink:
Vendég

Puszi,az uhun már ki lehet igazodni,ha a jobb oldalon nézik,ott kukacost látunk,tehát ha jobb oldalon csuklik,akkor az nem Noémi :D
Zsófival vasárnap sms-eztünk,nem akarom zargatni sűrűn :oops: Vasárnapi hírek,ha arról lemaradtál volna,hogy levették a gépről a babákat,és kapják a tejcsikét.
Vendég

Kép
Kép
Ekkorák vagyunk :wink:
Vendég

Mabe,szép pocid van :D
Ja,Estike,nyugodtan küld nekem a fotót,lekicsinyítem :wink:
Vendég

Nyulasz: de nem "úszkálnak"? Lehet épp helyet cseréltek, nem?

Mabe: szép dinnye! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe!

Igazán szép poci! :lol: Irigy -mirigy vagyok,de csak is jó indulatból! :)
Vendég

Annamari, nagyon sajnalom :cry: :cry: :cry:

Csomee, szupeeerrrrr :!: :!: :!:

Akciozoknak drukkok :!: Kinek is :?: Majuska, Puszedli, Babaimado ....

Nekem holnap vvt ....
katavirag

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, írtam a megint megjöttbe, légyszi olvassatok át, mert nincs több időm, indulok a Babákhoz!!! :lol:

Katavirág!
Még nem gratuláltam, de látom a vonalzód és nagyon örülök!!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
zsófikukac

És Mabe! Gyönyörűűűű pocak!

KépKép
zsófikukac

Kukackám,örülök,hogy rendben mennek a dolgok,babákok fejlődnek,és te is jól vagy.Nagyon-nagyon drukkolunk itt neked,erős csajszi vagy,és a Kukackáid is nagy küzdők :D

Puszi,eddig minden uhun így voltak,Noémi fejvégű,szépen irányban,Balázs pedig a pocak többi részét uralja.Szerintem nem úszkálnak :D Legalábbis helyet nem cserélnek. :shock:

Katavirág,csupa jó híreket szeretnék ma hallani felőled.
Többieknek is,Csomee,Alle,Baba,Puszi,Májuska,Juhar aki kimaradt,annak duplán+++++++++++++++++++++

Ma és holnap nem sokat leszek,jön a festő,indul a munka itthon.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

ezt küldöm mindenkinek,a darányi gólyák nagyon megnőttek:

Kép

http://www.kki-darany.hu/
Vendég

Zsófi! Örülök, hogy jelentkeztél!, de mi az a megjött, ahová át lehet nézni? :shock: :shock: Lányok! Help!
Mabe! Csini a pocód, nagyon szép kismami vagy!
Szezsó! ÚgyszintéN! :D Magnézium citritet szedek a keményedéseimre, de a héten utoljára, aztán abba kell hagynom. Ez egyáltalán nem ijesztő számomra, tekintve, hogy véleményem szerint nem oszt, nem szoroz. Nekem nem kell kéthetente dokihoz menni, tartjuk a 4 hetes viziteket. A jövő héttől viszont hetente nst a védőnőnél.
Bridget! Hogy van a lelkecskéd, jobban vagy már kicsit?
Rana! Remélem nem azért tüntél el, mert nem voltam elég együttérző? Az vagyok.

Kép
estike66

Stipp-stop egy gólyát nekem!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :D
Estike,mindjárt bemásolom ide,amit Zsófi írt.Egyébként kicsivel a mi topikunk felett van a ...ma megint megjött...topik,oda írt.
Szerintem nagyonis együttérző voltál Ranával :wink: Pocifotót nem küldted :roll:
Vendég

[quote="zsófikukac"]S írta:zsófikukacziazstok!

Köszönöm mindenkinek a sok-sok drukkot, ígérem megpróbálok gyakrabban jönni, és reagálni is, de visszaolvasni sosincs időm.

Jól vagyunk kaja megy szépen, folyamatosan emelik az adgjukat, ha elérjük az aktuális adagot, akkor leveszik őket az infúzióról. Ha minden jól megy, akkor talán jövő hét elején. :lol:

Én jól vagyok, miattam ne aggódjatok, eszem annyit, hogy csak na, tegnap a férjemmel délután kimentünk piknikezni a gébárti tóhoz, hozott pizzát, maffint, alkoholmentes sört, míg ott voltunk, folyamatosan ettem. :lol: Szegény már rosszul volt. :lol: Nagyon jó, hogy délután van egy kis szünet, fél 6-ra nem lehet menni, akkor van műszakváltás,így 4-től fél 8-ig azért van egy kis időm. Úgy randizunk, mint a tinik. :lol: Pénteken valószínű hazaugrom egy órára ebben a szünetben, összeszedni a cuccaimat, a férjem semmit nem talál meg. :lol: :lol: :lol:

Pihenni is tudok, éjjel alszom, mint a bunda. Ha kikerülünk a baba-mama szobába, úgy 1700 gr körül, akkor már úgysem fogok, mert 2 óránként kell ott is szoptatni é hát ha külön fognak, akkor nem sok időm marad. De nem baj, alig várom. :lol:

Na megyek, mindjárt fél 8 és mehetek a babáimhoz! :lol:

Lehet délután még be tudok nézni, ma nem jön látogatóm. Addig is puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Jó reggelt kislányok!

Kép

Katavirág, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csomee, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Skrisz,
fura olvasni a Bogyimamis sorban, hogy aktualitálisok: megvan a jogsi ... olyan érdekesen néz ki, hogy mindenkinek lombikos vagy inszemes aktualitása van, nekem meg ez. :D :D :D :lol: :lol:

Lassan vége a vizsgaidőszakomnak és jöhet a megérdemelt pihenés ..... már nagyon várom. Még ez a hétvége és szeptembertől 2.-os leszek!!! :wink: :D

Kukacmama, :D
ügyes kis lurkóitok vannak. Te is nagyon ügyi vagy, hogy ennyit eszel. Apácska meg had nézzen!!! Csak győzze pénzzel a kajálásaid. :lol:
Használjátok ki azt a kis időt tinis dolgokra és piknikezésre, mert utána jó ideig nem lesz rá lehetőségetek.
Pussz a családnak és kívánom Bóval együtt, hogy minél előbb felavathassák a gyerkőcök a szobákat és az ágyakat. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, mindenkinek az van a táblában, ami éppen a legfontosabb az életében. Neked ez egy nagyon nagy lépés volt. :D

skrisz72

Sziasztok!!!!

Mai adag drukkok feladva!!!!!!!!! :wink:

Én is stipi-stopi egy gólya!!!!! :P

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!
visszaolvasok.... :D
dezsina

Annmari :(
Mit mondanak, mi az oka ennek? ...mert kell legyen oka, ha rendszeresen így jársz...

Zsófi!
Végre hallok híreket felőletek! Nagyon sokat gondolok rátok... - Én balga ember azt képzeltem, hogy majd július végén jól elmegyek Szigligetre, és akkor meglátogatlak téged is Keszthelyen, és két pocakos kismamiként leülünk valahova. Ehhez képest ti már meg is vagytok, én meg valószínűleg már nem hagyom el Szegedet a Kistündérkénk születése előtt...

Alle :?:

[quote="hajnoca"]C írta:hajnocasajok,
csak egy infó fejlődéslélektanból:
... A 24 és a 32 hét között a magzati aktivitás lecsökken, de bizonyos tevékenységek gyakoribbá válnak, pl.: tüdő, mellkas mozgás. ...

Erről Katicám nem tud, a 29. héten elkezdett biciglizni, és azóta nincs megállás - azt hiszem, befordult, és folyamatosan ébren van :)

... viszont azt hiszem, a tüdő még nem perfekt a 33. héten, meg már előtte is működik, lásd Zsófi babákjait. Mi azt kérdeztük dokitól, hogy mikortól várható, hogy ha megszületik, nem lesz valami olyan fogyatékossága, ami vagy maradandó, vagy csak nagyon hosszú idő alatt fejleszthető. Erre mondta a 33 hetet. (Párom családjában van egy kislány, aki 24 hétre született, négy évesen jutott el odáig, hogy segítséggel fel tud állni, ezért aggódik úgy apácska.)

Segítség: :lol: hát a 85 éves dédimama már jelentkezett. :lol: - Apácska csütörtök esténként fog hazajárni hétvégékre. Aztán, gondolom, ha kialakul a helyzet, majd néha mi is meglátogatjuk apácskát. Nem lesz könnyű, de hát a család három tagból áll, és én szeretném, ha apácskának is előrefelé haladna az élete közben.
Vagy tudtok jó és viszonylag megfizethető, legalább 2 szobás albérletet a XI-XII. kerületben vagy Budaörsön?

Kép
kisbuta

Annmari!
felfoghatatlan amit írsz. nem találok szavakat. :cry: De mit mond az orvosod? Mi a teendő ilyenkor? kell, hogy mondjon valamit, hogy hogyan tovább :roll: :!:

Skrisz!
szupi a tábla! köszi! Mi lesz velünk nélküled ha szülni mész :!: :?: ... :D

Nyulasz!
rendelés alatt vannak a tesztek!

Szezsó!
csini hatalmas pocid van :P :D
köszi a felajánlást! ki kell elemezni a csíkokat! naná hogy nem értek hozzá!!! Nekem mindig olyan egyformán csíkos.... :roll: :)

Mabe!
Nagyon szép a pocakod! Sugárzik rólad a boldogság! Gratulálok!!! :) :wink:
dezsina

Kép

Kép

*puszedli*

Inszemezős csajok! Van 4 doboz Duphastonom, nem kéri valaki?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, jó kis cikk! Rám egyáltalán nem igaz. Én sem az első, sem a második trimeszterben nem kívántam a szexet. Bezzeg most! Most hogy "bálnásodom", és trükközni kell, hogy ne fájjon, most bezzeg kéne. :oops: Tiszta hülyén vagyok összerakva. Hogy őszinte legyek, azért elég illúzióromboló, mikor szex közben Eszter elkezd mozogni, rugdosni. :oops:

skrisz72

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert vendégek vannak.

Voltam ma vérvételen: béta hcg: 29,29. Ez ugye nagyon kevés ET+15. napon. Úgyhogy volt baba, nincs baba. Ez van. (A teszt egyébként erősebb volt még ma is.)

Majd holnap jövök hosszabban is!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Annmariiiiii!!!!! :cry: :cry: :cry:
Ezt nem hiszem el!!! :oops: Ölellek!!! :cry:
(Mi a köv lépés? :oops: )

Mabe,
nagyon szépek vagytok! :P

Mindeninek drukkok és ölelés, én most nem vok a topon, sajnos anyagi csőd szélén állunk :oops: :cry:

De Lencsike jól van, mai UH: picilány 700 gr, és magzatvíz normális lett :P

tillidian

Csomee: ezt nem hiszem el!!!!!! :cry:

Kép

Kép

*puszedli*

((((((((((((((((((((((((Csomeee)))))))))))))))))))))))))
:cry:

tillidian

Kukacka! Sokat gondolok rátok, itt is elmondom, hogy csodálom az optimizmusodat és a kitartásodat! Biztosan rengeted erőt adtál a pöttömkéidnek!

Annmari, már megint??? :shock: :cry: Doki mit mondott??????

Csomee, na ne!!! Elég fura számomra a dolog, mert a 2. csíkod annyira nem volt halvány! Én azért még nem adom fel, drukkolok!!!!!!!

Till, gratula a szép eredményhez! :D Hogyhogy anyagi csőd??? :(

Estike, nem, nem ijesztettél el, ne aggódj, csak özön a munka! Bár azon elgondolkodtál, hogy elmenj újságírónak a "lelki problémák" rovathoz??? Nagyon meggyőzően tudsz érvelni! :lol: :lol: :lol: :lol: Csak az a bibi, hogy mi Apikával 13 éve szinte sülve-főve, éjjel-nappal, egyfolytában együtt vagyunk, és nem is akarjuk, hogy másképp legyen! Amiket leírtál, azt én mind akkor is megcsinálom, ha Apa itt van! :lol: Szal egyelőre nem látom a jó oldalát annak, hogy nincs itthon. :(

Puszedli, jó a cikk, rám abszolút igaz! (Kivéve, hogy nálunk nem "hármasban" van a szex, hanem "négyesben" :lol: :lol: :lol: :oops: Ez így még bizarrabb)

Mabe, Szezso, mindkét poci gyönyörű, de MICSODA KÜLÖNBSÉG!!! :shock: :shock: :shock:

Nekem két hét alatt akkorát nőtt a pocakom, hogy mostmár mindenki mindenórásnak néz. Eddig azon aggódtam, hogy túl kicsi, most meg azon, hogy túl nagy..... :? :(

Nyulasz, arik a gólyák! Nekünk van egy plüss, a húgomtól kaptuk egy-két éve, hátha meghozza a várva-várt kisbabát! Kicsit késett ugyan, de bepótolta a lemaradását! :lol:

Szezso, én nem félek egyedül, egyszerűen rettenetesen hiányzik Apa... :( Nade mostmár tényleg hanyagolom a témát, mert bizti uncsi már nektek.

Katavirág, Bumi, DUKKKKKKKKKKKKKKKK holnapra! Gyertek amint tudtok!!

Na mentem tornázni Kép aztán meg TV-t nézni. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép
17+1

Rana
Tiéd??? :D

Annmari
:(

Csomee
Én még drukkolok a lusta babucinak!!!+++ :)

Kép
vizkriszisback

Rana,
Az A-betűvel kezdődő szerveződés végrehajtósdit akar játszani nálunk jövő héten, Apa Bt-je miatt :oops: ...nem tudom, mi lesz, drukkoljatok :oops:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tillidian 2009.06.18 21:18-kor.

tillidian

Csomee, ez azért érdekes. De hát most erősödik a teszted! Nem is lesz kontroll vérvétel vagy UH?

Kriszi, alakul ez a pocak! :lol:

Tilli, pénzről ne is beszéljünk! Kiborító a helyzet... :oops:

skrisz72

Till, :shock: :shock: vazze, ez elég gáz!

skrisz72

Skrisz,
aranyos vagy :oops: Majd csak lesz valahogy :roll:
Igyekszem elterelni a figyelmem, elvégre most 1000-szer fontosabb dolgunk van :roll: :P

tillidian

Till, hátha ki lehet belőle jönni vhogy. Állítólag könyörögni kell nekik.... :roll:

Krisz, alakul... :wink:
Én már bálna.... :oops: :( Íme:

Kép
20+4

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
miiii, méghogy bálna!!! :lol: Csodaszép kismami vagy! :wink:

Szezso,
Te is!!!:)

(Igen, Apa is erre készül: koncsorogni fog...majd mesélek, remélem jót)

tillidian

De szép pocakok!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Szép estét mindenkinek
Csomee,sajnálom :(

Annmari :oops: :( , pontosan tudom, mit érzel, ez sz@r dolog. Mondott valamit a dokid, vagy vizsgálnak valamit? Stimu közben néztek hormonokat?

Till, sajnálom :oops: Remélem, sikerül valami megoldást találni, a bt veszélyes dolog, pláne ha beltag az ember :oops: Én most ehhez drukkolok nektek de nagyon!

Rólam: semmi, nem teszteltem, kibírtam, majd szombat reggel kiderül, mi a helyzet. Megérzésem nincsen, vagyis néha ilyen, néha olyan.

Pocakok nagyon szépek, csak így tovább!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?