Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki előkerült.
Ez a vacak idő viszont...
Mona! Mamámnál kb 15 éve vastagbélrákot állapítottak meg. Sajna voltak már áttétek is. De megműtötték, bár a sebész, aki operálta, nem sok reményt fűzött sem a műtéthez, sem az utána következőkhöz. Mamám nem kapott sem sugárkezelést, sem kemoterápiát. Egy jó ideig táplálékkiegészítőt (rákos betegeknek valót) kellett Neki enni, de aztán az is abbamaradt. Pár év múlva újra kellett műteni, utána ugyanaz, mint az első műtét után. Kisebb daganatok sajnos maradtak a szervezetében, de azokat nem lehet operálni. Hát így él már 15 éve. Nagyon jól bírja magát, sajnos már 8 éve egyedül van, de erős asszony, ellátja magát, a ház körüli teendőket, van nagy veteményeskertje és egy pár aprójószág is. 5-6 havonta jár teljes kivizsgálásra, hogy az orvosok lássák, ha be kell avatkozni. Elmondása szerint is jól van, nem hagyja el magát és jókedélyű.
Kívánom, hogy a Te nagymamád is még sokáig legyen köztetek és találjátok meg a megfelelő orvost, aki legjobb tudása szerint kezeli.
Mona, Eleni! Nekem a Csabika esetében olyan szerencsém van, hogy nem szereti a fagyit, mert HIDEG. Nem issza meg a hideg üdítőt sem, még a hűtőből kivett joghurtot is meg kell Neki mikrozni egy kicsit. Így nálunk a torok- és mandulagyulladás szerencsére ritka "vendég" (kopp, kopp, kopp).
Eleni! Remélem, hogy Angi már hamarosan meggyógyul. Ha szép napos időnk volna, az biztos segítene egy kicsit. Igazad van, "tömjed" csak a csajsziba a természetes vitaminokat.
Problémás időszak ez a kamaszkor!
Kívánom, hogy Krisztike fogai pedig gyorsan-gyorsan bújjanak ki, hogy ne sokáig tartson ez a nem evős korszak.
Eleni, most megdorgállak kicsit.
Olyan lemondóan írtál a Te saját lehetőségeidről, már ami a harmadik gyerkőcöt illeti. Ez nekem nem tetszik!
De tényleg nem! Bár lehet, hogy ezzel a "lemondással" felszabadulsz egy lelki feszültség alól, és lehet, hogy ez lesz a sikerhez vezető jó út. Persze aranyos vagy, hogy értünk is így, ilyen tiszta szívvel izgulsz. Köszi!
Azért remélem, hogy a gyógyszer "rendet rak" ott bent és utána jó eséllyel indulsz Te is a baba-projektben.
Vera! Izgulok Érted nagyon, hogy jó eredményt mutasson majd du. az UH. Várom a híreket, és nagyon-nagyon szorítok Neked!
Egyébként Fenistil mindkét fajta van itthon, csakhogy most teljesen hatástalan volt és már nagyon ijesztő volt a vörösség és az, hogy duplájára duzzadt az egész fülkagylója (annyira, hogy teljesen elállt a fejétől, olyan volt, mint Kuka a Hófehérkében, igaz csak 1 fülére
). A dokibácsi azt mondta, hogy még be is gyulladt, ezért nem volt elég a Fenistil. Most már viszont nagyon szépen javul, még 1-2 nap és szerintem teljesen rendbe is jön.
És örülök, hogy jobb a kedved.
Amikor a tanulásról írsz, sokszor eszembe jut, hogy szeptembertől majd én fogok "nyavalyogni".
Addigra Te már túl leszel mindenen. És remélem, már bőven pocakosodsz, vagyis pocakosodunk (mindannyian!!!) addigra.
Györgyi! Ha innen nézem, akkor gyorsan telt az idő, hogy már "csak" 3 hét van a szünetből. Már előre izgulok Érted is!
A ciklusom egyébként nekem sosem volt "normális", így nagyon meg sem lepett, sőt örültem, hogy egyáltalán megjött.
Látom, Nikike nem féltékenykedett a kisbabára.
Csabika tavaly nyáron még nem "tűrte", hogy más gyerek engem megöleljen vagy megpusziljon, de mostanra már megedződött.
Csajok, nem tudom, mi lesz a nyaralásunkkal. A Balaton még most is csak 14-15 fokos, 2 hét alatt nem melegszik fel, hogy gyerekkel is lehessen benne fürdeni. Így az első 4 napot (a 9-ből) a Férjem szüleinél töltjük, 8-án hazajövünk, elmegyek az oviba a szülői értekezletre, 9-én pedig meglátjuk, hogy hova érdemes elindulni.
Most be is fejezem, mert úgy látom szómenésem volt. Ma még leszek, legyetek jók, ha tudtok!
Beatrix